Topiğimizin hamile bayanları ne zaman doğum yapıyor acaba? Hiç durumlarından haberde vermiyorlar.Merak ediyoruz ama.
Bu arada yeni evlenen bayanlar. Aranızda hemen bebek yapmayı düşünen var mı?Birde bebek takvimimiz olsun. Burda saya saya herşey çok çabuk geçiyor.
lovelyy çok sevindim herşeyin kusursuz olmasınaa.. emeklerine değdi muhteşem olmuş herşeyin gelinliğin fotoğrafta bile belliydi güzelliği maşallaahh
çok imrendim bende evleniceeemmçok güzeell anlatıyosunuz hee bi de bebiş muhabbetleri felaan
güzel döktürdünüz mü ondan haber verrrDarısı başına canımmm...
1.5 saat var aramızda canım. telaştan o zaman bişey anlamamışım. sonradan koyduCanım ya:2: Annenlerle yol mesafesi çok var mı? Gerçi yakın olsada bir an oluyor çok özlüyorsun yanında olmak istiyorsun. Bizde dün gece bir film izledik eşimle salya sümük hıçkıra hıçkıra ağladım. Annemi arayıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyecektim aradım babam çıktı annem uyumuş. Bazen en ufak grip olunca bile eşim ne kadar pervane olsa bile annemi çok arıyorum annemin benim için üzüldüğünü gözlerinden görmek bile beni iyileştiriyor. Evlendikten sonra kızlar annelerine daha düşkün oluyor.
Günaydın canlarım sonunda aranıza dönebildim. Muhteşem bir nikah, düğün ve balayı geçirdim. Güzel evimden de çok zor kopup işe döndüm diyebilirim. Dün düğün video ve fotoğraflarını aldık, bugünde nikahınkileri almayı düşünüyoruz. Çok kalabalık bir nikahım oldu. İnsanlar arkada ayakta durdular. Düğünümde çok keyifli geçti. Saçım ve makyajım mükemmeldi. Gelinliğim çok güzel olmuştu hatta bir çok kişi gelinliğimi sormuş kayınvalideme, anneme. Nikah memurum çok tatlı bir bayandı. Masaya otuırduğumda "aman allahım ne kadar güzel bir gelin maşallah" dedi. Hep gözlerimin içine bakarak konuştu. O yüzden çok heyecanlandım. Nikahımızda bir de sürpriz yaşandı. Eşimin takım arkadaşları (yaklaşık 30 kişi belki daha fazla) pankart açıp "büyük kaptan" diye bağırdılar nikah masasından kalktığımız sırada. Herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Islıklar, alkışlar kafalar arka tarafa döndü. Nikahımda, düğünümde çok çok çok güzel geçti. Balayımı hiç anlatmıyorum bile. Umarım herkesinki en az benim kadar güzel geçer. Evlilik çok güzel şey...
güzel döktürdünüz mü ondan haber verrr
balayınıda anlaat yaaa9 gün olmuş bilee şok oldum görüncee ne çabuukkk yaa evinizde nasol napyonuz yemek olayına falan girdin mii :) çok mu sordummm :)
1.5 saat var aramızda canım. telaştan o zaman bişey anlamamışım. sonradan koydu
canım benim gerçekten harika olmuşsun maşallah size
allah ömür boyu mutluluk versin inşallah
lovelymiz gelmiş hoş gelmiş sen geldin nenamız gitti canım senin adına çok mutluyum musmutlu bir şekilde günleriniz geçsin inşallah yeni gelinmiz
lovely35 tebrik ederim heyecanını topikten okuyordum maşallah sizemutluluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle olsun
Günaydın canlarım sonunda aranıza dönebildim. Muhteşem bir nikah, düğün ve balayı geçirdim. Güzel evimden de çok zor kopup işe döndüm diyebilirim. Dün düğün video ve fotoğraflarını aldık, bugünde nikahınkileri almayı düşünüyoruz. Çok kalabalık bir nikahım oldu. İnsanlar arkada ayakta durdular. Düğünümde çok keyifli geçti. Saçım ve makyajım mükemmeldi. Gelinliğim çok güzel olmuştu hatta bir çok kişi gelinliğimi sormuş kayınvalideme, anneme. Nikah memurum çok tatlı bir bayandı. Masaya otuırduğumda "aman allahım ne kadar güzel bir gelin maşallah" dedi. Hep gözlerimin içine bakarak konuştu. O yüzden çok heyecanlandım. Nikahımızda bir de sürpriz yaşandı. Eşimin takım arkadaşları (yaklaşık 30 kişi belki daha fazla) pankart açıp "büyük kaptan" diye bağırdılar nikah masasından kalktığımız sırada. Herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Islıklar, alkışlar kafalar arka tarafa döndü. Nikahımda, düğünümde çok çok çok güzel geçti. Balayımı hiç anlatmıyorum bile. Umarım herkesinki en az benim kadar güzel geçer. Evlilik çok güzel şey...
Stanki canım biz çoook uzun süre düşünmüyoruz. Daha doğrusu ben düşünmüyorum eşim şimdiden başladı.
lovelymiz gelmiş hoş gelmiş sen geldin nenamız gitti canım senin adına çok mutluyum musmutlu bir şekilde günleriniz geçsin inşallah yeni gelinmiz
Pernic;
Foto ekleyim canım bir tane nazar değecek diye çok koyamıyoruz. Herkes koymayın diyor ama ben dayanamayıp bir albüm oluşturacağım sanırım facete. Buraya da bir tane ekleyeyim profesyonellerden.
Bu arada aşkım dinler sözümü yapmaz zaten yapamaz korunuyoruz.Hem o da biliyor şuan durumumuzu, işimiz ve evimiz hemen bir bebeğe müsade etmiyor. Bende 5 sene istemiyorum zaten. Eşimde 3'te anlaşmaya çalışıyor.
yaa lovely çok çok mutlu oldum okurkkeen varyaa Allahm mutluluğunuzu daim etsin.
fotoğraf isteerim yazamıyorum telden sana evlisin diye ama sen foto at yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?