347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Topiğimizin hamile bayanları ne zaman doğum yapıyor acaba? Hiç durumlarından haberde vermiyorlar. Merak ediyoruz ama.

Bu arada yeni evlenen bayanlar. Aranızda hemen bebek yapmayı düşünen var mı? Birde bebek takvimimiz olsun. Burda saya saya herşey çok çabuk geçiyor.

Günaydın canlarım sonunda aranıza dönebildim. Muhteşem bir nikah, düğün ve balayı geçirdim. Güzel evimden de çok zor kopup işe döndüm diyebilirim. Dün düğün video ve fotoğraflarını aldık, bugünde nikahınkileri almayı düşünüyoruz. Çok kalabalık bir nikahım oldu. İnsanlar arkada ayakta durdular. Düğünümde çok keyifli geçti. Saçım ve makyajım mükemmeldi. Gelinliğim çok güzel olmuştu hatta bir çok kişi gelinliğimi sormuş kayınvalideme, anneme. Nikah memurum çok tatlı bir bayandı. Masaya otuırduğumda "aman allahım ne kadar güzel bir gelin maşallah" dedi. Hep gözlerimin içine bakarak konuştu. O yüzden çok heyecanlandım. Nikahımızda bir de sürpriz yaşandı. Eşimin takım arkadaşları (yaklaşık 30 kişi belki daha fazla) pankart açıp "büyük kaptan" diye bağırdılar nikah masasından kalktığımız sırada. Herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Islıklar, alkışlar kafalar arka tarafa döndü. Nikahımda, düğünümde çok çok çok güzel geçti. Balayımı hiç anlatmıyorum bile. Umarım herkesinki en az benim kadar güzel geçer. Evlilik çok güzel şey...

Stanki canım biz çoook uzun süre düşünmüyoruz. Daha doğrusu ben düşünmüyorum eşim şimdiden başladı.

lovelyy çok sevindim herşeyin kusursuz olmasınaa.. emeklerine değdi muhteşem olmuş herşeyin gelinliğin fotoğrafta bile belliydi güzelliği maşallaahh
çok imrendim bende evleniceeemm çok güzeell anlatıyosunuz hee bi de bebiş muhabbetleri felaan

Darısı başına canımmm...

1.5 saat var aramızda canım. telaştan o zaman bişey anlamamışım. sonradan koydu

canım benim gerçekten harika olmuşsun maşallah size
allah ömür boyu mutluluk versin inşallah

napıyosunuz fıstıklar biz hala net bağlatamadık kısıtlı vınnımdan arada takip ediyorum sizi pek yazamasamda

kuzucuk 1 aydır izinliydi bugün işe başladı. alışmışım evde olmasına canım sıkıldı şimdide

lovelymiz gelmiş hoş gelmiş sen geldin nenamız gitti canım senin adına çok mutluyum musmutlu bir şekilde günleriniz geçsin inşallah yeni gelinmiz

güzel döktürdünüz mü ondan haber verrr
balayınıda anlaat yaaa 9 gün olmuş bilee şok oldum görüncee ne çabuukkk yaa evinizde nasol napyonuz yemek olayına falan girdin mii :) çok mu sordummm :)

Canım hemde ne döktürme ne döktürme. Düğün kendi düğünüm diye demiyorum ama gerçekten çok eğlenceli bir düğün oldu. Kimse oturmadı bir an yerinde. Fotoğrafçım muhteşemdi. Elimde ne fotoğraflar var yüklenmeyi bekleyen ama nazar değecek diye de korkuyor kayınvalidemler. Az öz bir kaç tane yükleyeceğim sanırım internetimiz bağlanınca. Perşembe günü başvuruyu yaptık bu akşam bağlayacaklarmış sanırım. Bugün gelmişler evde bulamamışlar, eşim akşam bir daha gelmelerini rica etmiş. Tivibu aldık bir de ama o da bağlanmadı tabi. Televizyonsuz, internetsiz oturuyoruz ama ama ama evim çok çok çok güzel oldu. Bakıp bakıp sarılıyoruz aşkımla, evimizi gözlerimizle seviyoruz. Bir de akvaryum aldık ki biz kocaman. İçinde 10 adet japonumuz, 3 vatozumuz var. Hava taşı kaya ve bitkilerle süper bir akvaryum oluşturduk. Onunda seyrine doyamıyoruz. Yemek yapmıyorum şuan bilmediğimden değil de doğalgaz Ekim'de bağlanacak o yüzden ocağım çalışmıyor. Kettle'dan su ısıtıp duş alıyoruz. Küçük tüpüm var, tost makinam var onlarda ufak tefek şeyler hazırlıyorum ama mutlumuyuz çok herkese tavsiye ediyoruz. Evlilik çok başka. Eve alıştım ama iş hiç bitmiyor. Sürekli elimde elektrik süpürgesi, mop gezinip duruyordum taaki bugüne kadar. Şükür işe geldim de işlerden kafamı kaldırabildim.

Balayına gelince otelde 38 balayı çiftiydik ama otel konumu itibariyle kesinlikle doluluğu göstermiyor hatta bize çok boş geldi sorup bunları öğrendik. Önce güvenlik karşıladı bizi. Adımızı soyadımızı söyleyince oteli aradı ve araç istedi. Araçla lobiye getirildiğimizde kapıda müdürler tarafından karşılandık malum turizmciyim ve şirketim onlar için çok önemli. Kapıda elma şarabı açıldı, içinden konfetiler falan orda onları içtikten sonra özel hazırlanmış odamıza kadar eşlik ettiler. Odamız tam anlamıyla çok teknolojikti rahatsız etmeyin yazısını bile dokunmatik panelden koyduk. Işıklarıda dokunmatik panelden açıp kapadık. Bunlar gözüme çarpan detaylardı ve çok şıktı. Full yedik ve uyuduk. Tüm yorgunluğu çıkardık. Tatilimizi yeme ve uyuma üzerine kurduk. Bodrum çok serindi ama allahtan güneş bizi yalnız bırakmadı ama ısıtmadıda o nedenle havuza ve denize en fazla 3 ya da 4 kez girmişizdir. Daha çok şezlongta güneşlendik hatta ben uyuya kaldım nasıl yorulduysam artık. Bu arada birazdan da otelin satış müdürü ofise bizi ziyarete gelecekmiş. Otel çalışanları olsun, yemekleri, temizliği çok çok güzeldi. Çok memnun kaldık. Balayı çiftlerine çok özel hissettirdiler. Her gittiğimizde odamıza bir sürpriz bekliyordu bizi. Ya meyve yollamışlar ya cevizler, incirler, kajular, pasta yaptırmışlar onu facete paylaşmadım artık. Bir gün akşam balayı özel yemeği verdiler. Masamızı süslediler, kartlar falan yapmışlar çok hoştu. Güzel bir balayı geçirdik, dönerken üzüldük ama evimizinde tadını çıkarma hayalleri kurduğumuzdan uzun sürmedi.

1.5 saat var aramızda canım. telaştan o zaman bişey anlamamışım. sonradan koydu

canım benim gerçekten harika olmuşsun maşallah size
allah ömür boyu mutluluk versin inşallah

Canım çok teşekkür ederim beğenmiş olmanıza çok sevindim. Saç makyaj provası şartmış, iyi ki arkadaşımı dinleyip önceden onun kuaförüne gitmişim, prova yaptırmışım. Provasız asla diyorum.

lovelymiz gelmiş hoş gelmiş sen geldin nenamız gitti canım senin adına çok mutluyum musmutlu bir şekilde günleriniz geçsin inşallah yeni gelinmiz

Hoşbulduk canım. Musmutlu geçiyor günlerimiz çok şükür. Aşkımız daha da arttı. Hatta ben kocişkomu ve evimi bir de balıklarımızı özledim şuan ama eskidik sanki 9 gün ne ara geçmiş Aldenin dediği gibi inanamıyor insan. Darısı sizlerin başına inş.

lovely35 tebrik ederim heyecanını topikten okuyordum maşallah size mutluluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle olsun

Hoşgeldin canım Maşallah ne güzel geçmiş düğünün foto koydun mu nerden göreceğiz acep

Pernic;
Foto ekleyim canım bir tane nazar değecek diye çok koyamıyoruz. Herkes koymayın diyor ama ben dayanamayıp bir albüm oluşturacağım sanırım facete. Buraya da bir tane ekleyeyim profesyonellerden.

Bu arada aşkım dinler sözümü yapmaz zaten yapamaz korunuyoruz. Hem o da biliyor şuan durumumuzu, işimiz ve evimiz hemen bir bebeğe müsade etmiyor. Bende 5 sene istemiyorum zaten. Eşimde 3'te anlaşmaya çalışıyor.

5 sene mi kız çok fazla değil mi 5 sene.... evet canım bende sevmiyorum o yüzden koydum siz baktınız sonra kaldırdım sende öyle yap istersen koy bakalım kaldır

yaa lovely çok çok mutlu oldum okurkkeen varyaa Allahm mutluluğunuzu daim etsin.
fotoğraf isteerim yazamıyorum telden sana evlisin diye ama sen foto at yaa

yaa lovely çok çok mutlu oldum okurkkeen varyaa Allahm mutluluğunuzu daim etsin.
fotoğraf isteerim yazamıyorum telden sana evlisin diye ama sen foto at yaa

Canım yükleyeceğim internetim bağlanınca, telefondan fotoğraf ekleyemiyorum gene değiştirmişler birşeyleri çok sinir bozucu. 2 saattir facebook profil fotomu yükleyeceğim diye uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…