Lovely çok güzel olmuşsun. Özellikle düğünde saçın makyajın ve gelinliğinle kuğu gibi olmuşsun. Sadelikle güzel olunmaz diye bir şey yok canım hep gelinler çok abartıyorlar. Mutlu bir evliliğiniz olması dileğiyle. Birbirinize hep aşkla bakın.
Bu arada keşke albüm olarak yükleseydin buradan sonra silme gibi bir durumun yok. Ama sen bilirsin tabiki.
Nazar değmesin sana, eşine ve aşkınıza...
Topiğimizin hamile bayanları ne zaman doğum yapıyor acaba? Hiç durumlarından haberde vermiyorlar.Merak ediyoruz ama.
Bu arada yeni evlenen bayanlar. Aranızda hemen bebek yapmayı düşünen var mı?Birde bebek takvimimiz olsun. Burda saya saya herşey çok çabuk geçiyor.
Heyyyyy herkese selamlarrrrr çok az kaldı kızımın gelmesine şuan erken doğum riskim var ama durursa bayramda bizimle inşallah. Lovely inciçiçeği sizi çok çok tebrik ederim ömür boyu mutluluklar. Stankiii senin bebiş çalışmaları yok mu daha????
Bu hamilelik asker beklemekten de zor kızlar demedi demeyin :) yeni evlenenlerin önce bi kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum :)
Sevgiler...
lovelyyy maşallah maşallah diyorumçok güzel olmuşsun belli ki çokta mutlusun Allah mutluluğunuzu bozmasın hep böyle evini kocanı özle inşallah.ne güzel her şeyin istediğin gibi oldu balayında güzel geçmiş darısı bizlerin başına
cağlasammı zaman ne çabuk geçiyor öyle maşallah ne kadar az kalmış bebişini kucağına almana Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallah.
Puknas darısı başına kuşum. Evet çok mutluyum, evimi de eşimi de çok seviyorum çünkü ve herşeyimiz kusursuz gerçekleşti hani derler ya rüya gibi geçti diye aynen öyle oldu. İnşallah Nena'nınki de benim kadar güzel geçer. Onu da çok merak ediyorum.
Heyyyyy herkese selamlarrrrr çok az kaldı kızımın gelmesine şuan erken doğum riskim var ama durursa bayramda bizimle inşallah. Lovely inciçiçeği sizi çok çok tebrik ederim ömür boyu mutluluklar. Stankiii senin bebiş çalışmaları yok mu daha????
Bu hamilelik asker beklemekten de zor kızlar demedi demeyin :) yeni evlenenlerin önce bi kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum :)
Sevgiler...
Günaydın canlarım sonunda aranıza dönebildim. Muhteşem bir nikah, düğün ve balayı geçirdim. Güzel evimden de çok zor kopup işe döndüm diyebilirim. Dün düğün video ve fotoğraflarını aldık, bugünde nikahınkileri almayı düşünüyoruz. Çok kalabalık bir nikahım oldu. İnsanlar arkada ayakta durdular. Düğünümde çok keyifli geçti. Saçım ve makyajım mükemmeldi. Gelinliğim çok güzel olmuştu hatta bir çok kişi gelinliğimi sormuş kayınvalideme, anneme. Nikah memurum çok tatlı bir bayandı. Masaya otuırduğumda "aman allahım ne kadar güzel bir gelin maşallah" dedi. Hep gözlerimin içine bakarak konuştu. O yüzden çok heyecanlandım. Nikahımızda bir de sürpriz yaşandı. Eşimin takım arkadaşları (yaklaşık 30 kişi belki daha fazla) pankart açıp "büyük kaptan" diye bağırdılar nikah masasından kalktığımız sırada. Herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Islıklar, alkışlar kafalar arka tarafa döndü. Nikahımda, düğünümde çok çok çok güzel geçti. Balayımı hiç anlatmıyorum bile. Umarım herkesinki en az benim kadar güzel geçer. Evlilik çok güzel şey...
Eki Görüntüle 811460
Eki Görüntüle 811461
Eki Görüntüle 811462
Eki Görüntüle 811463
Eki Görüntüle 811464
Eki Görüntüle 811465
Eki Görüntüle 811466
Eki Görüntüle 811467
Eki Görüntüle 811468
Eki Görüntüle 811469
Vee düğün...
Eki Görüntüle 811470
Eki Görüntüle 811472
Eki Görüntüle 811473
Eki Görüntüle 811474
Nikah fotoğraflarını da alınca paylaşacağım umarım beğenirsiniz...
Kızlar yarın erkek arkadaşım işe başlıyor işyerine sizce çiçekmi göndereyim yoksa şu kek çiçeklerdenmi ? Fikirlerinizi bekliyorum
güzeller güzeli yeni gelinimiiizz çok alakasız olacak ama sen burda nemlendirici kremini paylaşmıştın onu bulamıyorum neydii yüzüm pul pul şuan iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım vaarr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?