347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovely çok güzel olmuşsun. Özellikle düğünde saçın makyajın ve gelinliğinle kuğu gibi olmuşsun. Sadelikle güzel olunmaz diye bir şey yok canım hep gelinler çok abartıyorlar. Mutlu bir evliliğiniz olması dileğiyle. Birbirinize hep aşkla bakın.

Bu arada keşke albüm olarak yükleseydin buradan sonra silme gibi bir durumun yok. Ama sen bilirsin tabiki.

Nazar değmesin sana, eşine ve aşkınıza...

Canım çok teşekkür ederim. Sayfalar gerilere gidiyor diye sıkıntı etmiyorum.

Heyyyyy herkese selamlarrrrr çok az kaldı kızımın gelmesine şuan erken doğum riskim var ama durursa bayramda bizimle inşallah. Lovely inciçiçeği sizi çok çok tebrik ederim ömür boyu mutluluklar. Stankiii senin bebiş çalışmaları yok mu daha????

Bu hamilelik asker beklemekten de zor kızlar demedi demeyin :) yeni evlenenlerin önce bi kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum :)

Sevgiler...

Canım seni görmek ne güzel. Daha sık gel. Günler ne çabuk geçiyor bebişini kucağına almana çok az kalmış. Allah hayırlı bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Erken doğum riskin varsa çok hareket etme, hep yat canım benim kendini yormamaya bak. Biz 3 ile 5 sene arası düşünmüyoruz. Evlat sahibi olmak anne-baba olmak dünyadaki en kutsal şey. Evlat kokusuda hiç bir şeye değişilmez eminim ama dediğin gibi yeni evlenenlerin önce bir kendilerine gelmesi lazım. Hayırlı haberler ile gel. Kendine iyi bak canım...

lovelyyy maşallah maşallah diyorum çok güzel olmuşsun belli ki çokta mutlusun Allah mutluluğunuzu bozmasın hep böyle evini kocanı özle inşallah.ne güzel her şeyin istediğin gibi oldu balayında güzel geçmiş darısı bizlerin başına

cağlasammı zaman ne çabuk geçiyor öyle maşallah ne kadar az kalmış bebişini kucağına almana Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallah.

Puknas darısı başına kuşum. Evet çok mutluyum, evimi de eşimi de çok seviyorum çünkü ve herşeyimiz kusursuz gerçekleşti hani derler ya rüya gibi geçti diye aynen öyle oldu. İnşallah Nena'nınki de benim kadar güzel geçer. Onu da çok merak ediyorum.

aman ne güzel tüm hayatınızda böyle kusursuz geçer inşallah

lovelymm canımmmm çok çok çok mutlu ol inşallahhh muhteşem bi gelin olmuşsun yeniden hoşgeldin aramıza. yokluğunda eksik kaldı topiğimizz özledik senii

Ay çağla seni ne çok özledik ya cidden nerdesin sanki hissetmiş gibi yazdın hadi minik kızına hemen kavuş canım

Lovely çok hoş olmuşsun. İyi ki önceden prova yapmışsın çünkü saç ve makyaj harika duruyor canım.
Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı artık bizim de başımıza
Allahım nasip eder inşallah en kısa süre de bize de

Canımm benimm nasıl güzeel bir gelin oldun sen öyle, her gelin güzeldir ama sen gerçekten sınırları zorladın çok sade çok saf çok temiz çok güzel hepsi bir arada olmuş, ben asansöre yakın oturuyorum orda her gün en az 10 gelin oluyor fotoğraf çekimi için sürekli gelin görmekten sıkılıyorum ama şöyle diyebilirim bu yaz gördüğüm en güzel gelin sendin..Herşey birbirini tamamlamış gibi..Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..

Balayını evliliğinizi o kadar güzel anlatmışsın ki özendim valla benimde evlenesim geliyor, sen çok güzel betimliyorsun:)

Kızlar yarın erkek arkadaşım işe başlıyor işyerine sizce çiçekmi göndereyim yoksa şu kek çiçeklerdenmi ? Fikirlerinizi bekliyorum

bennnn fotoları yeni görüyorum dün telefondan girmiştim lovely maşallah gelinliğin harika öyle duru sade bir gelin olmuşsun ki en kocaman maşallah o güle yüzün asla solmasın canım arkadaşım

gelinliğin akıyor resmen üstünde çok sade çok inşallah bende özelllikle seninkisi gibi sade bir gelinlik bulurum etek kısmında detay istemiyordum gelinliği boğduğunu düşünüyorum o detayların o yüzden seninki senin güzelliğini örtmemmiş

Kızlar yarın erkek arkadaşım işe başlıyor işyerine sizce çiçekmi göndereyim yoksa şu kek çiçeklerdenmi ? Fikirlerinizi bekliyorum

Melekcadım benim fikrim kek çiçekler. Daha hoş oluyor, hem iş yerindekilere de dağıtırken güzel bir kaynaşma ortamı doğuyor.

Gizom sana da teşekkür ederim bebeğim. Belimdeki detay çok güzeldi. Hatta çok kişi gelinliğimi sormuş. Bel detayını daha yakından profesyonel fotoğraflarda paylaşacağım. Arkadan da v şeklinde kuyruk gibi geliyordu taş işlemeler. Gözü yormayan sade aynı zamanda çok şık bir gelinlik oldu bencede. Çok içime sinerek giydim.

Sony Vaio laptop aldık geçtiğimiz cuma ya da cumartesi günüydü tam hatırlamıyorum. Ekranda 1 adet ölü piksel çıktı. Bugün Sony servise gidecek. Teknosadan aldık ama satıncaya kadarmış malının arkasında durmadı hiç. Az buz bir para da vermedik. Çok moralim bozuk. Kaç gündür internetim bağlanamadı, şimdi internet bağlanacak bilgisayar gidiyor resim yükleyemiyorum gene.

güzeller güzeli yeni gelinimiiizz çok alakasız olacak ama sen burda nemlendirici kremini paylaşmıştın onu bulamıyorum neydii yüzüm pul pul şuan iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım vaarr :44:

güzeller güzeli yeni gelinimiiizz çok alakasız olacak ama sen burda nemlendirici kremini paylaşmıştın onu bulamıyorum neydii yüzüm pul pul şuan iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım vaarr :44:

Canımcım yerim seni. Ben avon anew kulanıyorum pembe olan genç ciltler için ama hemen nemlendirsin istersen neutrogena mavi beyaz olan yoğun nemlendirici bakım kremini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…