347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canımcım yerim seni. Ben avon anew kulanıyorum pembe olan genç ciltler için ama hemen nemlendirsin istersen neutrogena mavi beyaz olan yoğun nemlendirici bakım kremini tavsiye ederim.
neutrogena pembe olan var bende o da pütür pütür yapıyo sürünce bi süre sonra innovıa mı ne varya onu önerdi kozmetikte kız ama emin olamadım fiyatıda baya vardı çünkü bir de, işe yaramazsa üzülürüm diye önce sorayım dedim :)
yüz temizleme jellerinden oldu sanıyorum. senin dediğin kreme bakayım bi de canım bugün
neutrogena olana.
çok sağol kuzucuk.
lovely'm işyerindeyken evi düşünüyor musun ya onu merak ediyorum akşam şunu yapalım şu işi halledeyim falan :)) ben sanki habire ev işi yapıcakmışız hiç keyf yapamıcakmışız gibi düşünüyoourm annelerden öyle gördümden herhalde işleri hiç bitmiyoya onların
taze gelinsin gerçi bu sorumu pecnic, inciçiçeği de cevaplarsa iyi olur :)

Çok sağol canımm, ah bir de ben bulabilsem:)
işi hayırlı olsun canımmm..hayırlıısıyla sende bulursun inşallah hayırlısını isteyin hep gerçekten bizimki iş buldu ama gece gündüz çalışıyo konuşamıyoruz bile ve maaşı az gelecek planı gene yapamıyoruz yani düzgün ilerleyebileceği bir iş olmadan asla girişemeyeceğiz evlilik işlerine. iş olsun da dedik ama istediğmiz gibi olmadı

İnşallah canım benim, herşeyin vakti kısmeti var heralde o gelmeden biz ne kadar istesekte olmuyor.. Bende artık iş bulayım birşekilde kalkışalım istiyorum da daha oldukça vakti var gibi bizimde..

melekcadı erkek arkadaşının işi hayırlı olsun çok sevindim darısı senin ve bizlerin başına.bizde baktık özelde iş yok kpss ye hazırlanmaya karar verdik hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:

Canım ev işi mi tam da üstüne bastın. Ev işi hiç bitmiyor canım evdeyken kafayı yemek üzereydim bir insan günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıp elinde paspasla gezer mi sürekli mi bulaşık çıkar ve sürekli mi ev toz olur. Halılarımdan çok memnunum allahtan Pernic'in dediği olmuyor hiç bende. Halılarımı çok rahat kullanıyorum öyle tüy müy çıkmıyor hiç ama çok toz giriyor araçlar apartmanın önünden geçtiği için.

Dün akşam 01:00'de yattım, bulaşıktı paspastı falan derken zaten 22:00'yi geçiyordu yemek yediğimizde anca işte işleri hallettim duşa girdim çıktım yattım bugün sersem gibiyim. Bugün gidince yapacağım iş yok ama muhakkak ki bizim ki dağıtmıştır arkasını toplarım bir de yemek yapıcam. Ben sabah 08:00'de çıkıyorum, eşim hemen hemen benden yarım saat sonra çıkıyor hatta daha bile geç. Ben uykuda bırakıyorum onu o çok koyuyor.

Aldem sen bir mavi olanını dene. Yoğun nemlendirici yazıyor zaten üzerinde. Duştaykende peeling yap mutlaka. Garnier'in teklisi güzel. Bir de Loreal'inkini beğeniyorum.

melekcadı erkek arkadaşının işi hayırlı olsun çok sevindim darısı senin ve bizlerin başına.bizde baktık özelde iş yok kpss ye hazırlanmaya karar verdik hayırlısı bakalım.

Çok sağol canım, amin amin darısı bizim başımıza artık:) Kpss alan a hazırlanmak bana daha zor geliyor açıkçası

Kızlar bunu almayı düşünüyorum hem kalite hem model hemde fiyat açısından sizce nasıl?

Eklentiler

• $893605_mutfak-servis-seti-43-parca.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
hisar güzeldir tahminimce canım eğer böyle bi setin yoksa fiyatıda uygunsa al derim ben. gerçi hisar kullananlar daha iyi fikir verebilir sana, ben çelik tencerelerimi karacadan aldım.

Yok canım ben daha yeni başlıyorum çeyizime hiçbirşeyim yok diyebilirim:)) ilk tencere , yemek takımıyla başlayım dedim karacayada bakıcam bunu bugün ykm de gördüm indirimdeymiş hoştu beğendim ama dediğim gibi bu gördüğüm ilk takımdı daha dolaşıp fikir bile edinmedim artık yardımlarınızı bekliyorum

ozaman biraz dolaş fikir al canım çünkü ilk gördüğünü alınca sonradan daha hesaplıya daha güzelini bulursan tüh keşke almasaydım dersin. çeyiz hazırlamak çok güzel şey bi ucundan başlamak lazım hayırlı olsun seninkide :)

Tamam canım beğendiklerimi burada paylaşıcam herkes zevkli burda hem daha kolay karar veririm

iyi geceler fıstıklarr

melekcadim güzele benziyor baya parçası varmış. benim tencere takımım karaca memnunum şimdilik hisarda iyidir heralde sonuçta bilindik bi marka

kpss ye hazırlanacak kızlar bende a ya cesaret edemedim b den giricem dersaneyede yazıldım hepimiz için hayırlısı olur inşallah. daha şimdiden evde sıkılmaya başladım. lovelynin dediği gibi ilk baş bende bulaşğı bitiremiyodum bi türlü makineyede atmıyodum hadi 2 kişiyiz yıkayıvereyim derken günde kaç posta oluyodu. artık herşeyi tıkıyorum makineye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…