Melekcadım benim fikrim kek çiçekler. Daha hoş oluyor, hem iş yerindekilere de dağıtırken güzel bir kaynaşma ortamı doğuyor.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Lovelyyyyy çok tatlı olmuşsunnnn
Kek çiçek gönderdim canım, gece sipariş verdim öğle tatilinden sonra teslim edilcekmiş:)
Çok iyi yapmışsın canım.İkimizde aynı şeyi düşünmüşüz demek. Bu arada hayırlısı olsun çok sevindim.
neutrogena pembe olan var bende o da pütür pütür yapıyo sürünce bi süre sonra innovıa mı ne varya onu önerdi kozmetikte kız ama emin olamadım fiyatıda baya vardı çünkü bir de, işe yaramazsa üzülürüm diye önce sorayım dedim :)Canımcım yerim seni. Ben avon anew kulanıyorum pembe olan genç ciltler için ama hemen nemlendirsin istersen neutrogena mavi beyaz olan yoğun nemlendirici bakım kremini tavsiye ederim.
işi hayırlı olsun canımmm..hayırlıısıyla sende bulursun inşallah hayırlısını isteyin hep gerçekten bizimki iş buldu ama gece gündüz çalışıyo konuşamıyoruz bile ve maaşı az gelecek planı gene yapamıyoruz yani düzgün ilerleyebileceği bir iş olmadan asla girişemeyeceğiz evlilik işlerine. iş olsun da dedik ama istediğmiz gibi olmadıÇok sağol canımm, ah bir de ben bulabilsem:)
işi hayırlı olsun canımmm..hayırlıısıyla sende bulursun inşallah hayırlısını isteyin hep gerçekten bizimki iş buldu ama gece gündüz çalışıyo konuşamıyoruz bile ve maaşı az gelecek planı gene yapamıyoruz yani düzgün ilerleyebileceği bir iş olmadan asla girişemeyeceğiz evlilik işlerine. iş olsun da dedik ama istediğmiz gibi olmadı
neutrogena pembe olan var bende o da pütür pütür yapıyo sürünce bi süre sonra innovıa mı ne varya onu önerdi kozmetikte kız ama emin olamadım fiyatıda baya vardı çünkü bir de, işe yaramazsa üzülürüm diye önce sorayım dedim :)
yüz temizleme jellerinden oldu sanıyorum. senin dediğin kreme bakayım bi de canım bugün neutrogena olana.
çok sağol kuzucuk.
lovely'm işyerindeyken evi düşünüyor musun ya onu merak ediyorum akşam şunu yapalım şu işi halledeyim falan :)) ben sanki habire ev işi yapıcakmışız hiç keyf yapamıcakmışız gibi düşünüyoourm annelerden öyle gördümden herhalde işleri hiç bitmiyoya onlarıntaze gelinsin gerçi bu sorumu pecnic, inciçiçeği de cevaplarsa iyi olur :)
melekcadı erkek arkadaşının işi hayırlı olsun çok sevindim darısı senin ve bizlerin başına.bizde baktık özelde iş yok kpss ye hazırlanmaya karar verdik hayırlısı bakalım.
Burda daha net belli :)
Çok sağol canım, amin amin darısı bizim başımıza artık:) Kpss alan a hazırlanmak bana daha zor geliyor açıkçası
hisar güzeldir tahminimce canım eğer böyle bi setin yoksa fiyatıda uygunsa al derim ben. gerçi hisar kullananlar daha iyi fikir verebilir sana, ben çelik tencerelerimi karacadan aldım.
bizde a ya cesaret edemedik zaten b ye hazırlanacaz canım
Yok canım ben daha yeni başlıyorum çeyizime hiçbirşeyim yok diyebilirim:)) ilk tencere , yemek takımıyla başlayım dedim karacayada bakıcam bunu bugün ykm de gördüm indirimdeymiş hoştu beğendim ama dediğim gibi bu gördüğüm ilk takımdı daha dolaşıp fikir bile edinmedim artık yardımlarınızı bekliyorum
ozaman biraz dolaş fikir al canım çünkü ilk gördüğünü alınca sonradan daha hesaplıya daha güzelini bulursan tüh keşke almasaydım dersin. çeyiz hazırlamak çok güzel şey bi ucundan başlamak lazım hayırlı olsun seninkide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?