347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Güzel marka canım ama hiç bilgim yoktu bugüne kadar ev eşyalarıyla ilgili şimdi merakla birlikte ilgim uyandı benimde:) Karacayada bakıcam annemde öyle dedi bakarız bikaç yere daha karar verirsin dedi fiyatı uygunmu sence*

Kpss hala muamma benim özel banka istiyorum ama onunda olduğu yok

şimdi fiyatlar nasıl bilemicem canım ben takımları baya önce almıştım
sen bi kaç markaya daha bak model fiyat araştır öyle karar ver en iyisi

olur olur inşallah bankacılıkta zor

Günaydın canlar.

Benim öyle büyük bir tencere setim yok. Gereksiz yer kaplıyor onca parça diye istemedim ben iyi ki de almamışım.

Oooo bakıyorum evlenilmiş ve bulaşık çamaşır konuları konuşulmaya başlanılmış :))) ah kızlar ah uyarayım dedim sizi zamanında ama duuuur bunlar güzel günler hele ben 3-4 hafta sonra bakalım nolacam kızım gelince :) şimdi en azından birazcık uyuyabiliyorum. Evliliğin tadını çıkarın bol bol geZin. Bebek gelmesi gereken zamanda sinyallerini veriyo zaten yapacak bişi bulamamaya başlıyorsunuz :)

selamlarr fıstıklar

akşama ilk misafirlerim geliyo tiramisu ve susamlı simit yaptım meyve ve çerezde ikram edicem sizce yeter mi daha başka ne yapabilirim

çağlasam mı canım benim çok az kalmış yat dinlen yorma kendini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selamlar kızlar.
Lovelycım fotolar harıka.Kınanda da düğününde de çok güzelsin maşallah ama kınanda daha bir bayıldım ben sana.

İnternetimi 6 gb aldım neredeyse kullanmadm %80 i bitti diyor.Anlamadım bu işi ben.Nete de mi giremeyeceğim gönül rahatlıgıyla.

inciçiçeği hayırlı olsun canım bizde erkek arkadaşımla dersaneye yazıldık ekim 12 de başlayacak bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

çağlacımmm yat dinlen bol bol 3-4 hafta sonra enerjiye çok ihtiyacın olucak şaka bi yana nasıl bir heyecandır o yaaa azıcık kalmış prensesinle tanışmayaaa

Bugün iş çıkışı arladaşımız doğum yaptı hastaneye bebeği görmeye gittik. Böyle mi güzel bir mutluluk olur ya: ) Minnacık çok tatlı ya, kız bebek ismini ela koymuşlar.

Ben 2014 ocak ayı gibi çocuk düşünüyordum ama bizde sinyalleri almaya başladık, şu an evde bir boşluk olduğunu hissedebiliyoruz. Bugün evlilik yıl dönümümüz tam 3 yıl oldu evleneli sanırım zamanı geldi.

Topiğimiz ne harika biyer ya :)) herşeyi sırayla yaşıyoruzz resmen, çeyiz heyecanları, düğün heyecanları, bebek heyecanları umarımm hiç kopmayıız:))

Günaydın canlar.

Benim öyle büyük bir tencere setim yok. Gereksiz yer kaplıyor onca parça diye istemedim ben iyi ki de almamışım.

Benim hiç fikrim yok ki canım hiç bu konularda :) annem lazım dedi diye öyle baktık o gün daha optimuma gidicem onun alt katında tüm markalar vardı yanyana hepsine bakarım bol bol biyerden başlamak gerek:)

Günaydın Chelzy'im bende sana bayılıyorum ki çok teşekkür ederim.

Kınada çok mutsuzdum başlarda geciktiğim için daha iyisini yapabilirdim diye düşündüm hep. Eve geldiğim de saçım, makyajım korkunçtu ve insanların gelmesine 1 saat vardı 50 tane paravanayı çıkardım, devirdim kafamı yıkadım ve başımda havlu kuaföre koşturdum. Fön çekmeyi bile bilmeyen bir kıza fön çektirdim çünkü saat 20:00'ydi ve her yer kapanmıştı tek seçeneğim o kızdı. Sonra eve geldim apar topar bir makyaj yaptım. Alnıma alınlığımı taktım ve misafirler geldikten sonra çıkabildim aralarına. İlk önce mutsuzluğum çok yansımıştı yüzüme çünkü hayalimizde kapıyı süslemek, balonlar şişirmek, benim misafirleri kapıda karşılamak istemem vardı ama hiç biri olmadı. O yüzden diyorum ki saç makyaj provası muhakkak yaptırın. O gün çok özel bir gün. Aynı durum düğün de başıma gelseydi n'apardım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Melekcadım bende dün optimumdaydım. Bizim doğalgaz bağlanmayınca ani su ısıtıcılarından aldık çünkü kettleda su ısıtıp duş almak çok zor gelmeye başladı. İzmir'dede biliyorsundur ki akşamları hava çok serinlemeye başladı. Çok üşüyorum çıkınca bizde doğalgaz bağlanıncaya kadar böyle idare edelim dedik.

Dün digitürkümüzde bağlandı. 3 ay lig tv de hediye oldu. Bizim ki çok mutlu. Keyif paketlerinden birinide spor seçince değmeyin keyfine artık. Bütün akşam lig tv izledik ve zap yaptık.

Stanki sırası sanki artık. Ben hiç istemiyorum. Yani bir 5 sene kadar ama bizimki çok istiyor, yapalım desem hemen yani. Dün de Optimum'da 2 aylık bir bebeği sevdik. Çok seviyoruz ama ben daha hazır olmadığımızı düşünüyorum. Bu arada kızımız olursa bizde ismini Ela koymayı düşünüyoruz. Hatta iki kızımız olursa Ceyla ve Ela koymayı düşünüyoruz. İki ismide çok seviyorum.

Çok iyi yapmışsınız canım, evet öğlenler güzel ama akşam gerçekten serinlemeye başladı iyice.. Ne zaman bağlanıcakmış doğalgaz?

Çok iyi yapmışsınız canım, evet öğlenler güzel ama akşam gerçekten serinlemeye başladı iyice.. Ne zaman bağlanıcakmış doğalgaz?

Belli değil hayatım ne zaman bağlanacağı Ekim diyorlar ama sorunlar var herhalde yazı toplanıyor şuan. Muamma da olunca şu su ısıtıcılarından alalım dedik. Bugün bağlayacaklarmış bakalım inşallah bugün ılık bir duş alabilirim.

Bağlanır inşallah doğalgazınız havalar serinlemeden canım..

inciçiçeği hayırlı olsun canım bizde erkek arkadaşımla dersaneye yazıldık ekim 12 de başlayacak bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
saol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur

daha nice yıllara inşallah canım
istediğiniz zamanda nasip etsin allah inşallah

Ben geldimmm ohh sabahci olmak ne guzel seymis su anda yatagimda uzanmis size yaziyorum.
stankicim bizim de teyze olma vaktimiz geldi artik bence
lovelym o ani su isiticilari cok rahat oluyo bizim de bodrumdaki evimizde var aksam rahat rahat alirsiniz insallah dusunuzu.
nenamdan da hala ses seda yok bakalim ne zaman aklina gelcez
haftaya benim de düğün tarihim belli oluyo kizlarr tabiki ilk sizinle paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…