347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sırayla tarihlerr açıklansıınn kızlaarr ohh burda paylaşıldıkça mutlu oluyorum valaaa ayrı bir sevinç oluyo buradaki paylaşımlar yaa buaralar çok yazmasamda takip ediyorum geçmişteki paylaştıklarımızdan mıdır nedirr mutlu anlarınızı duyunca mutlu oluyorum üzlünce üzülüyorum vala burdaki herkes herşey çok özeel benim için
nenaaa dön ve neler yaptığınıı anlar bir an öncee

Günaydınlar Merci'm çok sevindim darısı diğer kızlarımızın başına inşallah. Önceleri her sabah girdiğimde evlilik şafağımızı günceliyordum şimdi güncellicek bir şey kalmadı kendimi boşlukta hissediyorum.

Nenacım zor gelir buralara artık biraz. Ben 14'ünde evlenmişim 15'inde yazmışım. Helal olsun valla bana. Ne balayı ne bir şey dinlemişim ama gelin de bizim Nena'ya bakın bir gitti bir daha uğramak yok. Bodrum'da totosu donmuştur onun şimdi.

Nena planlarını gerçekleştiriyordur

kızlar canlar güzeller günaydınnn mercim musmutlu haber vermiş bende nişanlımlar bayramda burda olmayacak diye bana ciciler getiricekler pazar günü yemeğe götürcez onları o gün tarih büyük ihtimal bizimde belli olucak üdğün yer mekanı felan o yüzden bende ilk size uçurucam haberi seviyorum sizleri

veeee o akşam adadan evimize geçicez aillerle evin son halini fotlimeye çalışcam öperim sizi

günaydınlar kuzularr

peş peşe güzel haberler alıcaz hayırlısıyla harika ya ne anılar var şu topikte maşallah bize

günaydınlar kuzularr

peş peşe güzel haberler alıcaz hayırlısıyla harika ya ne anılar var şu topikte maşallah bize

Kuzum 2 gün sonra siz şimdi 1 ayı mı deviriyorsunuz maşallah size bizim de 2 hafta olmuş hala inanamıyorum ben evli olduğumuza ama harika bir şey zor olsada akşam eşinle oturup televizyona bakmak. Birlikte uyumak. Mesela ben öyle alıştım ki yanımda kuzum olmadan dalamıyorum. Odadan sesleniyorum aşkım hadi artık uyuyamıyorum sensiz diye. İlla yanıma yatıcak sıcaklığını hissedicem öyle huzurla dalıyorum uykuya. Of gene goncamı özledim ben.

Sitem ediyor olmak bile sevgi belirtisidir benim için, insan umursamadığı kişiye sitem etmez Nena, lovely seni özlemiş gel artık Şaka bir yana olanları heyecanlı anlatışını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Düğün tarihi yeni belirlenecek olanlar çok uzak olmasın tarih en fazla haziran hatta bahar gelini olun nisanda evleni verin. Kovuşun sevdiceklerinize.

iyi akşamlar kızlar, kimsecikler uğramamış buraya dün akşamdan beri.yeni gelinlerimiz nasıllar bakalım aşk dolu geçsin günleriniz inşallah zaten nenamdan hiç ses yok keyfini sürüyor herhalde.

iyi akşamlar kızlar, kimsecikler uğramamış buraya dün akşamdan beri.yeni gelinlerimiz nasıllar bakalım aşk dolu geçsin günleriniz inşallah zaten nenamdan hiç ses yok keyfini sürüyor herhalde.

o daha bi ay falan uğramaz buralara bence

kızlar ilk haberi size vereyim istedim düğün salonumuzu haftaiçi tutuyoruz kayınbabam bugün tutalım dedi ama ailecek yemek yedik veee evimizi görmeye gittik canım babam mtufağı en baştan yaptırmış fotiler var bir arqa size banyo ve mutfağımı göstericem mutfağım bembeyaz olmuş ve çok çeyiz aldım diye komple dolap yaptırmışlar eksiksiz kalayım diye

çok mutluyum şükür inişallah 10 mayıs salon tutulmamıştır bir akşam iş çıkışı gidiceğiz çok güzelce konuştuk çok iyi geçti herşey oh be

Canımmm 10 mayıs tutulduysa daha önceki boş günlere bakarsınız bir an önce sevdiceğinle kavuşursun. Herşeye iyi yönden bakmak lazım. Hem siz bu hızla giderseniz son ana bir şey kalmaz daha erken bile evlenebilirsiniz. Bu arada herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Günaydın kuzular.

Gizoşum çok sevindim bebeğim. İnan günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bir bakmışsın bende görecek miyim bugünleri derken dilediğin düşlediğin hayalini kurduğun günleri yaşıyorsun. Biz dün eşimle onu konuştuk tv izlerken. Birlikte tv izleme hayali kurardık hep. Dün akşam yanyana uzandık tv bakıyoruz. Bizden mutlusu yoktu...

Nena'nın bugün tatili bitip iş başı yapıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah gelir bugün anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…