- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
sırayla tarihlerr açıklansıınn kızlaarr ohh burda paylaşıldıkça mutlu oluyorum valaaa ayrı bir sevinç oluyo buradaki paylaşımlar yaa buaralar çok yazmasamda takip ediyorum geçmişteki paylaştıklarımızdan mıdır nedirr mutlu anlarınızı duyunca mutlu oluyorum üzlünce üzülüyorum vala burdaki herkes herşey çok özeel benim içinBen geldimmm ohh sabahci olmak ne guzel seymis su anda yatagimda uzanmis size yaziyorum.
stankicim bizim de teyze olma vaktimiz geldi artik bence
lovelym o ani su isiticilari cok rahat oluyo bizim de bodrumdaki evimizde var aksam rahat rahat alirsiniz insallah dusunuzu.
nenamdan da hala ses seda yok bakalim ne zaman aklina gelcez
haftaya benim de düğün tarihim belli oluyo kizlarr tabiki ilk sizinle paylasicam
Günaydınlar Merci'm çok sevindim darısı diğer kızlarımızın başına inşallah. Önceleri her sabah girdiğimde evlilik şafağımızı günceliyordum şimdi güncellicek bir şey kalmadı kendimi boşlukta hissediyorum.
Nenacım zor gelir buralara artık biraz. Ben 14'ünde evlenmişim 15'inde yazmışım. Helal olsun valla bana. Ne balayı ne bir şey dinlemişim ama gelin de bizim Nena'ya bakın bir gitti bir daha uğramak yok. Bodrum'da totosu donmuştur onun şimdi.
Ben geldimmm ohh sabahci olmak ne guzel seymis su anda yatagimda uzanmis size yaziyorum.
stankicim bizim de teyze olma vaktimiz geldi artik bence
lovelym o ani su isiticilari cok rahat oluyo bizim de bodrumdaki evimizde var aksam rahat rahat alirsiniz insallah dusunuzu.
nenamdan da hala ses seda yok bakalim ne zaman aklina gelcez
haftaya benim de düğün tarihim belli oluyo kizlarr tabiki ilk sizinle paylasicam
kızlar canlar güzeller günaydınnn mercim musmutlu haber vermiş bende nişanlımlar bayramda burda olmayacak diye bana ciciler getiricekler pazar günü yemeğe götürcez onları o gün tarih büyük ihtimal bizimde belli olucak üdğün yer mekanı felan o yüzden bende ilk size uçurucam haberi seviyorum sizleri
veeee o akşam adadan evimize geçicez aillerle evin son halini fotlimeye çalışcam öperim sizi
günaydınlar kuzularr
peş peşe güzel haberler alıcaz hayırlısıyla harika ya ne anılar var şu topikte maşallah bize
iyi akşamlar kızlar, kimsecikler uğramamış buraya dün akşamdan beri.yeni gelinlerimiz nasıllar bakalım aşk dolu geçsin günleriniz inşallahzaten nenamdan hiç ses yok keyfini sürüyor herhalde.
o daha bi ay falan uğramaz buralara bence
kızlar ilk haberi size vereyim istedim düğün salonumuzu haftaiçi tutuyoruz kayınbabam bugün tutalım dedi ama ailecek yemek yedik veee evimizi görmeye gittik canım babam mtufağı en baştan yaptırmış fotiler var bir arqa size banyo ve mutfağımı göstericem mutfağım bembeyaz olmuş ve çok çeyiz aldım diye komple dolap yaptırmışlar eksiksiz kalayım diye
çok mutluyum şükür inişallah 10 mayıs salon tutulmamıştır bir akşam iş çıkışı gidiceğiz çok güzelce konuştuk çok iyi geçti herşey oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?