347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti hiç strese girmek istemiyordum ama biran önce yeri tutmak lazım evimin fotosunu koyacağım telefonuma çektim

lovelym kendini üzmene hırpalamana değmedi dimi olan yine oldu bak tv izliyorsunuz işte varya bizim hayalimiz o derece minik tv karşısında özgürce tv izlemek sarılıp uyumak bunu istiyoruyz hattaha sevdiğimiz dizileri ayrı ayrı izlesek bile evlenince yan yana en baştan izlemeye söz verdik

maşallah size canım arkadaşım inşallah seneye bizde aranıza katılacağız

günaydın canlar

neti komşumuzla ortak kullanalım dedik ama şu an için pek verim alamıyoruz. sık sık bağlantı kopuyo. bişey açarken kırk saat bekliyoruz. o yüzden çok gelemiyorum. en kısa zamanda çözücez sorunu inşallah. bende sıkılıyorum evde gündüzleri. hiç değilse nette oyalanıyodum vakit geçiyodu

lovelym evet hayatım ne cabuk demi. zaman ne kadar da hızlı geçiyo. bazen inanamıyorum hala dün gibi. gece uyanıp uyanıp bakıyorum gerçekten yanımda mı diye. şaka gibi geliyor bazen

stankim güzel geçti ilk misafir deneyimim. komşularım yavaş yavaş gelmeye başlıcak heralde. kimi görsem gelicez diyolar. annemin organize etmesine alışmışım şimdiye kadar tek başına biraz zor oluyo ağırlamak ama kuzucum çok yardımda bulunuyo sağolsun

gizim çok sevindim canım inşallah gönlünüzden geçen zamajı ve yeri bulursunuz hayırlısı olsun

Gizom üzülmeler sıkılmalar olmadan olmuyor maalesef.

İnciçiçeğim bizde el ele tutuşup uyuyoruz. O kadar huzurlu ki... Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum şimdi mışıl mışıl uyuyorum. Belki de yorgunluğumuz stresimiz yeni yeni geçiyor alışıyoruz ondan. Pazar günü eşim bir banka sınavına gitti, uyandım elimi atayım dedim yanım boş. Sessizce çıkıp gitmiş. Uyuyamadım bende yanımda olmayınca nasıl alışmışım iki haftada.

Bu arada bana daha hiç misafir gelmedi. Yani eş dost olarak. Bir kez arkadaşlarımı ağırladım o da gece 12'den sonra sabaha karşı 03:00'e kadar falan oturduk. Öyle hazırlık falan da yapmadım tabi çünkü çıkıp bir yerden bize geçmiştik. Zaten doğalgazımda bağlanmadı hala hazırlık falan hak getire. Gelecek herkes bir şey yapsın getirsin.

Günaydınnnnn

Canım misafir ağırlamak için çok erken zaten daha 2 hafta oldu bize 1 aydan önce kimse gelmedi ilk kardeşlerim geldi zaten onlarda misafir değil
ayrıca insan evet uyuyamıyor onsuz iyice alışacaksınız cumartesi ben evdeyım eşim çalışıyor o gidince kalkıyorum daha da yatamıyorum yatakta iyi ki nişanlıyken askere gtmiş evliyken gitmesi felç olurdu yani stankinin durumunu daha iyi anladım yani

Bir Nena gördüm sanki. Hemen hemen anlat bize canım neler yaptın?

Fotoda istiyoruz kına ve düğünden.

günaydın kızlaarr
giz çok sevindim canım ne güzel her şey güzel geçmiş hafta içi de gününüzü aldınız mı tamamdır,artık son hazırlıklar falan filan derken bir bakmışsın düğün günü gelmiş

evetttt canlarım nenanız geldi hepinizi cokkk ozledım bol bol sitem etmişsiniz ama kızlar çok üzüldüm ben ilk fırsatta girip koskocaman bi yazı yazıp tam resimde paylasıodumki beni forumdan atmış kk okadar uzun yazınca sınırlendım dedm iş başı yapınca yazarım şimdi size her şeyi amlatacagımmmm

tamam bekliyoruzzzzzzzzzzz

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...

Ohhh evlendik geldik yine burda hep birlikteyiz.:13:

kına gecemin olduğu sabahtan başlıyorum gayet sakin başladım güne hatta öyle zaman oldu ki akşam kınamın oldgunu bıle yer yer unuttum hareketliydim aksama kadar telaşlar vs heyecan namına bsy yoktu bende taaaaa ki kına salonuna gittikten sonra ne olduysa bana nena oldu canavar bir gerginlik bir asabiyet ne siz sorun ne ben anlatayım çıldırıcam her şey halbuki okadar yolundaymışki bana hiç bsy yolunda degıl gıbı gelıodu önüme geleni azarlamalar ama gelın odam bos degıldı saolsun canım arkdslarım kuzenlerm bnm o halıme katlandılar hepsi biz seni evlendikten sonrqa görelm çiğ çiğ yicez modundaydılar

derken kınam basladı ben gelın odasında gergın gergın bekledım kendımı hıc begenmedm herkes tam bir boşnak gelını olmussun dedı ama ben kendımden hıc memnun kalmadım vs sıra sıra kıyafetlerımı degıstırdım arada bır oyunlara gırdım oynadım

sonra bı ara yıne kıyafet degıstırdım ıste masaları gezdım adettendır bızde masalar bıtınce halaya grdım o ara damat beyı sokustrdular yanıma oynalayalım dıe ne olduysa orda oldu bnmkı beceremez oyle oyunları oynuoruz nese ben pat yerdeyım kocaman bı nazar vardı demekkı halay esnasında yerle bır oldum herkes bı panık gelın bayıldı dıe ben kahkahalara boguldum artık sınırler yıpranmıs bende tabı nese bozuntuya vermeden kalktım ayaga halaya devam ettim derken kınanın sonlarına dogru kınam yakıldı son 1 saat ınanılmaz keyf aldm kınamdan elimde birkaç resim var paylaşacagım....

Tüh canım verilmiş sadakanız varmış ki bişey olmamış canım benim

şimdi kına detayları bunlar sırfa geldı nıkah gununeevde bayram havası herkes heyecanlı ve telaşlı bende tık yokbi relaxımki sormayın

sabah gttm kuaförüme saç makyaj yaptrıdm sonracgma fotografcıma gttık onları aldık stüdyodan ordan çıktık dragos tepesine günlük güneşlik hava biz tepeye cıkınca birden yagmur bastırmazmı ama ne yagmur öyle böyle değil arabaya koşana kadar bnm on tarafımdakı bi kaç buklem çözüldümü aman allahım nese hiç bsy demedm kimnseye telaşta yapmadm bereketli gelin olcam die derken çekimleri öpüş koklaş tamamladık... ordan evime bıraktılar benı birde ne görim evde ben diyim 1000 kişi siz diyin 1500 kişi sülalae komsu aman allahım tanıdık tanımadık 1000 tane adam ulan beynım sulandı neyse her kes yer acyı bana gectım kuruldum baş köşeye beni almaya gelmelerini bekledm saat 4.30 civarı bi baktım korna sesleri allahhh dedm nena tut kendını aglama tuttum tabi aglmadm sonracıgıma derken aaldılar benı biz sevglmle araabada basladıkmı tartısmaya konu ne bılmıyorum heralde heyecandan o bana bagırıo ben ona en son ona sus evlenmıcem hayır demeye gdıorm dedgmı hatrlıorumo da evlenmezsen evlenme sen hayr demezsen ben dıcem dıo sonra nıkah salonuna geldık işte salona yurume korıdoru uzun 3 dakıkalık falan müzik terchmizi sordular bryan adams everything ı do istedik ay bi romantık oldu kızlar millet müzkte hüngür hüngür aglamıs bizde gökoşumla sırıtıoz derken nikah akdıne geçtik memure hanım bir kibar bir hoş bayandı anlatamam ne kadar güzel bir çiftsnz dedi iltifatlar bizi bir rahatlattı salondakı kalabalıgı unuttuk 350 kişi falan vardı... neyse eveleri söyledik öpüş koklaş faslından sonra takı merasımıne geçildi orda bnm ayaklar pert zaten takı bitti ben ayakkabılarımı cıkardım koştur koştur geln odasna gittim ehehe ordada oturduk takıları saydk falan neyse eşim dediki şimdi burdan annemlere gidicez ben gelmem dedm mecburuz falan dedı iyi dedim bir gittim ne görim evleri büyük arsalar kocaman süslemişler sofralar hazırlanmıs süslale zaten ordaydı ay bi duygulandım megersem eşim organize etmiş böyle köy düğün bahçesi gibi olsun demiş masalarda beyaz örtüler catring firmasıyla anlaşmış,organiasyn firmasyla anlaşmış kuzenıyle ortak ödemişler cokta bsy tutmadı zaten derken ordada küçük düğün gibi bsy oldu çok hoşuma gtti ....

sonra ertesi gün balayı için yola cıktık kızlar voyage türkbüne bi gittik problem var oda girişinizi yapamıyoruz dediler problem nedir falan die sordu eşim işte sizin girişiniz gözükmüyor ets turla irtibata geçmemiz gerekio odemelerinizi hangi yolla yapmıştnz muhabbeti elimzde valizler tabi ben yine sinir krizleri geçiriyorum nasıl işliyo sistemişnz utanmıomsnz bizi madur ediosnz bilmem ne ben kavga kıyamet bayılcak gibi oldum reezillik cıldırcam yarım saat 1 saat kadar lobide bekledik müdür geldi işte şurda boş odamz var orayı size tahsis edelm ödemesini kartla yaparsnz e biz odeme yaptık dıoruz görünmüo bilmem ne diolar dedm nişanlıma yürü cık gidioruz nereye dıo bana baska yer bulcaz dedm cıktık türkbükü sahılıne gttik bsy bulamadık hemen anı tur u aradık bize turgut reis yasmin resortu onerdıler ultra lüx her sey dahıl voyage kadar ii deildi ama bizi cok cok guzel agırladılar gun içinde ets döndü işte özür dileriz sistemsel hata bilmem ne nişanlımda parayı havale yapmalarını rica etti derken sıkıntılıydı balayının ilk günü zaten hıc bsy anlamadık ama sonrası okadar keyflıydıkı anlatamam size çok çok güzel dinlendm bol bol kitap okudum bedenım ve ruhum dinlendi sonra cuma gecesı geldık işte şimdi iş başı yaptım birazdan bir kaç resim paylaşıcam elimde olanlardan

nene ağlıyorum şu anda yaaa neden ağlıyorum allah seni ne etmeye delisin sen cidden aksilikler oluyor demekki ama sevinçten ağlattın beni en sondaki detaya bittim nena bak sana süpriz yapmışlar aferin emeği olan herkese ayyyy canım benim yaaa okuyordum nikahtan sonra ne olucağnı merakla okuyordum en sonundakine öyle sevindim kii

bide foto çekiminde saçlaırn topuz değilmiydi bide bide fotocunuz kimdi dragos tepesini tavsiye ediyormusun ada manzarası bol miktarda orada

allah bir yastıkta kocatsın kınan herşeyin güzel üdşmende nazarlık olsun seni gidi boşnak kızı giydiklerini mwerak ediyorum

ay çok güldümmmmm sen hayır demezsem ben diyeceğim

Canım öyle ya da böyle güzel geçmesine çok sevindim. Bak ne güzel hatıralar bırakmış sende ki mutlu mutlu anlatmışsın. Benimde düğünüm düşlediğimden güzel oldu. Hatta öyle bir eğlence oldu ki millet masalarda ayakta alkış yapıp dans etti, o kadar eğlenilmiş olacak ki firma düğün videomuzu paylaşmış bizim facete ama gizli tutuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…