Keşke ben de 19 Mayısa yetişip, mayıs gelini olabilsem. Tam 6. senemizde evet desek
Canım evet ama sen adalardasın değil mi? Ben Beylikdüzüne geliyorum. Erkek arkadaşımın abisi kız kaçırmış o yüzden ailesi hevesini alamamış annesi çok düşüyor üstümeze ille olacak dedi. Alışveriş için istanbulu tercih edemeyeceğim Bursadan yapacağız ama burda da fazlası ile seçenek var. Kozmatik için de dediğin gibi Watsonstan hallederiz.
Canım ben kavanozu düğünde dağıtmayı düşünüyorum. Şimdi sadece kurabiye dağıtacağım. Sen nereye yaptırdın ki kurabiyelerini. Bir de ne soracağım sabahtan konuşmuşsunuz takı meselesini. Ailen nişanda sevgiline ne taktı ki ben saat diyorum erkek arkadaşım istemiyor. Onun dışında bileklik ve zincirde istemiyor. Annem ve babam yarım altın taksalar yeterli olur heralde.
heheheheeh valla aynen öylekeşke 19 mayısta evlensen düğündaş olurduk
canım kurabiyelerimizi facebookta şeker kurabiyeci var ondan yardım aldım ben yaptırken, şu andada kendim kurabiye denemleri yapacağım malzeme aldım birkaç deneme yapacağım çok hevesim var çünkü
ben dğünüm salonda olursa hiçbrişey dağıtmamayı düşünüyorum nişanda hevesimi aldım kına içinde çok değişik fikirlerim var, falım sakızlarını biriktiriyorum niyet sakızı yapacağım yada tavşan getireceğim niyetçi tavşan değişik şeler düşünüyorum
ben maltepe küçükyalıda yaşayacağım evlenince bana çok uzaksın yahu benimde görümcem oralara gelin gittti
canım takı işine gelince nişanlıma saat taktık biz, erkek kardeşim bana kolye taktı aile büyükleri bilezik taktı, benim nişanlıda hiç bişi istemiyordu ama gerekli saat taktık biz altın takmadık saatide yoktu takmıyordu ama şu anda alıştı
altın düğünde olsun diye düşündül biz
kızz 19 mayıs pazartesine geliyor :)))))))) kısmet hümüm 10 mayıs dedik ama ailler nisanda olur diyor bugün yaırn salona gidicez tutmaya şükür
hellolarrrrr dısarda işler vardı cok koşturdum yoruldum şimdi yemek söledim gelsin
musss canm tebrık ederm hadı hyrlı olsun her sey güzel geçsin inşallah bnm içind eiyi dilekler iletmişsn teşekkürlerrrr
sedulu bılezık mı alcan takı olarak alırsan mutlaka işçiliksz olanları tercih model kendi zevkine kalmış ama işçiliksz ve biraz gr olarak agır seyler terch edeblrsn erkek tarafnn durumu varsa yatırım ıcın bırebır
pernic tatlı olarak ben dün aksam eve gider gitmez kabak tatlısı yaptım balll balll oldu 1 saatte falan pişti bugunde kocacım afytele yicek sadece cevizim yoktu onuda bugun alıp serpiştiricem
küçükyalı mıgüzel yere el atmışın kız
bende bunu yapacağım akşam
HALLEY PASTA
MALZEMELER:
10 tane Halley bisküvi
2 poşet krem şanti ( 150 gram )
2 su bardağı süt (soğuk)
1 çay bardağı kavrulmuş fındık kırığı
1 tane muz
1 çay bardağı damla çikolata
Üzeri İçin:
2 su bardağı süt
1 paket çikolata sos
YAPILIŞI: Süt ve krem şantiyi büyükçe bir kaseye koyup koyulaşana kadar mikserle ya da çırpma teliyle çırpalım. Koyulaşan şantinin içine fındık, küp doğranmış muz, çikolata ve iri parçalara kırılmış halleyleri koyup karıştıralım. 20 cm çapında çukur bir kabın veya 25 cm boyunda baton bir kabın içine streç film serelim. İçine bu karışımı koyup biraz bastırıp kabın şeklini almasını sağlayalım. Üstünü de streç filmle kapatıp dolapta en az 3 saat dolapta bekletelim. Pasta dolapta beklerken çikolata sosu hazırlayalım. Tencereye çikolata sosu ve sütü koyup pişirelim. Altını kapatıp isterseniz çikolata koyup karıştırarak soğutalım. Dolapta bekleyen pastayı servis tabağına ters çevirelim. Çikolata sosu tatlının üstüne döküp servis yapalım.
yavrum sen burayı nereden biliyon kızzz, güzel yer anama babama yakın bütün ada orada oh miss arka sokak kankalar yan sokak dayımlar daha ne olsun sahilde 2 adım :) valla iyi yer demi kızz
evimin fotilerini dün atamadım şirketten gönderemiyorum akşam ekliyeceğim
nena balllı balllı dedin yaaa yine kopardın beni ahahahaha hayin domdom
instagrama at oka akşam olmasa bile at sabah, ben geçen nişanlı bana geldi yanında telefona bakamıyorum diye lavaboya gittim gizli gizli gizli instagrama baktım ayyy bağımlı oldum
bu tarifi dene oka
sonraki zamanlar içinde etimekli preftrol yap canım
Tamam canım inceliyorum hemen.
evet canım güzel yer nazar değmesin
babaannemler cevizli de oturuyor canım benim biliyorum oraları hep gideriz akşamları o tarafa maltepeye dragosa falan sahile oturmak için... dragos da çok güzell yer ama pahalı villalarıkardeşim pazar günü adadaymış abla adadayım deyince aklıma sen geldin
canım kurabiyelerimizi facebookta şeker kurabiyeci var ondan yardım aldım ben yaptırken, şu andada kendim kurabiye denemleri yapacağım malzeme aldım birkaç deneme yapacağım çok hevesim var çünkü
ben dğünüm salonda olursa hiçbrişey dağıtmamayı düşünüyorum nişanda hevesimi aldım kına içinde çok değişik fikirlerim var, falım sakızlarını biriktiriyorum niyet sakızı yapacağım yada tavşan getireceğim niyetçi tavşan değişik şeler düşünüyorum
ben maltepe küçükyalıda yaşayacağım evlenince bana çok uzaksın yahu benimde görümcem oralara gelin gittti
canım takı işine gelince nişanlıma saat taktık biz, erkek kardeşim bana kolye taktı aile büyükleri bilezik taktı, benim nişanlıda hiç bişi istemiyordu ama gerekli saat taktık biz altın takmadık saatide yoktu takmıyordu ama şu anda alıştı
altın düğünde olsun diye düşündül biz
:)))))))))))) ben cumartesi pazar hep karşıdayım hiç durmuyordum ama bu pazar nişanlımcanlar bize geldi
ahhh dragos çok güzeldir doğru çok pahalı, cevizli iyidir canım ben orayıda çok seviyorum biz minibüs yolundayız sahil kesimide ayrı güzeldir
Gizzzzzz bugün bizim çenemiz çok düştü herhalde
nedicem lovely evlenmeden önce nerde bu millet diyordu ya cidden o zaman bir dünya mesele ile uğraşırken
şimdi lovely hanım evlendi iş güç derdinden gelemiyorrr lovelyyyyyyy nerdesin kızz
nena sende söndün gözümde he bu kadrmıydı yani heee heeee burda bomba haberler duyamıyorum neden aceba
incicecğim canım 1 ay ne çabuk geçti dün kutlayamadım güzel günler diliyorum çok hakketiniz bu anı siz ohh ohhh bizede nasip olsun
Kız evlendi daha az iş vereceklerine daha çok iş vermeye başladılar herhalde canım
Gizzz instagramda lovely var mı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?