Bende 20. sayfaya kadar okudum bugün.
En komiği şuydu. Ofiste sesli gülmemek için ağzımı tuttum.
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
Bir şifayı kapan da ben varım :2::2:
tünaydınlar
şifayı kapan fıstıklar çok geçmiş olsun. hava bi tuhaf. ince giysen üşüyosun kalın giysen ter basıyo.
bizimde o soğukta kaloriferleri yakmadılar şimdi hava iyi yakmışlar ama bizim mutfak ve salon petekleri ısınmıyor her gün başka bi sorun çıkıyo evde valla banyonun lavabosu da su akıtıyor bıktım her gün silmekten bu ay biraz sıkışığız die değiştirememiştik balkon kapıları da onarım istiyo evden soğuyacam yakında o derece
Canım ben sana benim evdeki sorunları yazayım da soğumak neymiş gör.
Doğalgazım bağlı değil bir kere ocağım çalışmıyor, küçük tüple çok zor yemek pişiyor. İlk zamanlar sıcak suyumuzda akmadığından kayınvalidemlerde duş alıyorduk ya da kettledan su ısıtıyorduk. Sonra ani su ısıtıcısı taktırdık her duşta 3 kere şartel atıyordu. Çünkü adam 16 amperlik takmış yani evdeki spot ışıkları için düşük. Neyse duşa giriyoruz duşakabinin altından olduğu gibi sular banyoya bütün paspaslarım her yer sırılsıklam. Mutfakta el yıkıyorum sular olduğu gibi ayaklarıma geliyor çünkü boruda sorun varmış. Banyo lavobasının bulunduğu mobilya aşağı düştü. Mobilyacı geldi taktı tekrardan beyaz silikon geçildi. Evlendiğim günden beri sifonum bozuk. Kovaya su doldurup tuvalete döküyoruz. Tabi yerlere sular sıçrıyor ben gene arkadan paspas. Mutfağımın ışık açma kapama yeri çalışmıyordu. Işığı açıyorduk kapatamıyorduk. Şartelden indiriyorduk. Salonum en ufak bir yağmurda su alıyor. Camlara siyah lastik geçmemişler. Daha çok varda içim sıkıldı yazmıcam. Bir de bu yeni bina.
yazdıklarının çoğu bizde de mevcut. bütün gün evdeyim iyice canımı sıkıyo.
o yağmurdan su alma korkusu bende de var çeyiz yerleştirirken o fırtınalı yağmurda yatak odasını su bastı resmen. eşim silikon falan çekti etrafına şimdi tatil uzun inşallah bir şey olmaz biz yokken
Hümüş dün bir temizlik yaptım anlatamam. 23:30'du totomun üzerine oturduğumda.
Önce bulaşıkları yıkadım gene atamadım makinaya, sonra mutfağı topladım. Çamaşırları aldım, çamaşır makinasındaki ıslakları astım. Elektrik süpürgesi açtım, lavobaları ovdum, duşa gir çık saat kaç oldu ama bu akşam rahatım kayınvalidemlerde yer eve döneriz. Ütüler duruyor ama. Onlar bana ben onlara bakıyorum.
2 gündür gelemedim kızlar dün evde temizlik vardı akşam da bakanlığın yemeği vardı temizlik bittti koştur koştur oraya ordan eve saat 11de perde taktım düşünün evim miss oldu missss
Hahahah sende bozdun benim gibi temizlikle. Bende alt katımdakilerin rahatsız olmayacağını bilsem her gün elektrik süpürgesi açacağım. Neyseki yarın tatile giriyoruz. 10 gün bol bol evimle haşır neşir olucam.
ben zaten başak burcu olduğum için her zaman düzen ve temizlik hastasıydım bekarken de aynıydım yaniküçük kardeşimle az kavga etmezdim
çok özledim onuama geliyor bugün istanbulda okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?