347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende 20. sayfaya kadar okudum bugün.

En komiği şuydu. Ofiste sesli gülmemek için ağzımı tuttum.

Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen

ya sen ne diyosun lovelyli ben buna bildiğin kahkaha attım nerdeyse kendi altıma muşamba baglıcaktım o derece

Ayyy cok guldumm onaa
gecmis olsun dilekleri icin cok sagolun kizlarr
nenacim cocuklardan bulasiyo bana hep daha hapsirirken agizlarini kapanayi ogrenemediler maalesef

Günaydın kızlar. Akşam düğün fotoğraflarımı yükleyeceğim facebooka. Nikah fotoğrafları albümümde onları da eklemeyi çok isterdim ama cd vermediler fakat ben de videosunu yükleyeceğim çok kısa bir süre sonra. Bekleyin bakalım böyle eğlenceli nikah gördünüz mü?

Dün akşam ilk defa bulaşıkları makinaya koydum ben. Ne kolaylıkmış kendime 20 gündür eziyet çektiriyormuşum. Bundan sonra suya tutarım doğru bulaşık makinasına. Bir de dün akşam size mutfağımın fotosunu çekecektim, unutmazsam bugün çekeceğim artık.

Bu arada balayından döndükten sonra ilk iş tost makinası aldım kendimize. Malum ocak falan çalışmıyor doğalgaz olmadığından aç kalmayalım dedim. Yani çeyiz işini daha bırakmış değilim. Philips alacaktım ama almadım Arçelik'in görünüşü daha çok hoşuma gitti. Üstü siyah cam çok şık olmuş. Mutfağımada çok yakıştı. Akşam fotolayacağım inş. herşeyi. Almak isteyenlere de tavsiye ediyorum kullanımı çok kolay ve tostun içindeki malzemeleri dışarı kaydırmıyor.

K 2369 Tost Gril - Arçelik - Tost Makinesi - Tost Makineleri

Son düzenleme:
tünaydınlar

şifayı kapan fıstıklar çok geçmiş olsun. hava bi tuhaf. ince giysen üşüyosun kalın giysen ter basıyo.

bizimde o soğukta kaloriferleri yakmadılar şimdi hava iyi yakmışlar ama bizim mutfak ve salon petekleri ısınmıyor her gün başka bi sorun çıkıyo evde valla banyonun lavabosu da su akıtıyor bıktım her gün silmekten bu ay biraz sıkışığız die değiştirememiştik balkon kapıları da onarım istiyo evden soğuyacam yakında o derece

bu arada lovelym tost makinanı güle güle kullan çok şıkmış gerçekten

bizde de eski bişey var baya eskiden alınmış istememiştim eve getirmek ama iyi ki getirmişim eski meski ama çok iyi işe yarıyo ekmek falan onda kızartıyorum hep büyük kolaylık

Canım ben sana benim evdeki sorunları yazayım da soğumak neymiş gör.

Doğalgazım bağlı değil bir kere ocağım çalışmıyor, küçük tüple çok zor yemek pişiyor. İlk zamanlar sıcak suyumuzda akmadığından kayınvalidemlerde duş alıyorduk ya da kettledan su ısıtıyorduk. Sonra ani su ısıtıcısı taktırdık her duşta 3 kere şartel atıyordu. Çünkü adam 16 amperlik takmış yani evdeki spot ışıkları için düşük. Neyse duşa giriyoruz duşakabinin altından olduğu gibi sular banyoya bütün paspaslarım her yer sırılsıklam. Mutfakta el yıkıyorum sular olduğu gibi ayaklarıma geliyor çünkü boruda sorun varmış. Banyo lavobasının bulunduğu mobilya aşağı düştü. Mobilyacı geldi taktı tekrardan beyaz silikon geçildi. Evlendiğim günden beri sifonum bozuk. Kovaya su doldurup tuvalete döküyoruz. Tabi yerlere sular sıçrıyor ben gene arkadan paspas. Mutfağımın ışık açma kapama yeri çalışmıyordu. Işığı açıyorduk kapatamıyorduk. Şartelden indiriyorduk. Salonum en ufak bir yağmurda su alıyor. Camlara siyah lastik geçmemişler. Daha çok varda içim sıkıldı yazmıcam. Bir de bu yeni bina.

yazdıklarının çoğu bizde de mevcut. bütün gün evdeyim iyice canımı sıkıyo.

o yağmurdan su alma korkusu bende de var çeyiz yerleştirirken o fırtınalı yağmurda yatak odasını su bastı resmen. eşim silikon falan çekti etrafına şimdi tatil uzun inşallah bir şey olmaz biz yokken

Bizimde temizliğin olduğu günün akşamı temizlik bittikten sonra çeyizlerim gidecekti İzmir'e dolu yağdığı o gün gidemedi işte salona su girdi şimdi korkuyorum en ufak yağmurda eşyalarım gidecek diye. Bir an önce halledilmesi lazım ama öyle sıkıldık ki problemlerden.

Son düzenleme:

2 gündür gelemedim kızlar dün evde temizlik vardı akşam da bakanlığın yemeği vardı temizlik bittti koştur koştur oraya ordan eve saat 11de perde taktım düşünün evim miss oldu missss

2 gündür gelemedim kızlar dün evde temizlik vardı akşam da bakanlığın yemeği vardı temizlik bittti koştur koştur oraya ordan eve saat 11de perde taktım düşünün evim miss oldu missss

Hahahah sende bozdun benim gibi temizlikle. Bende alt katımdakilerin rahatsız olmayacağını bilsem her gün elektrik süpürgesi açacağım. Neyseki yarın tatile giriyoruz. 10 gün bol bol evimle haşır neşir olucam.

ben zaten başak burcu olduğum için her zaman düzen ve temizlik hastasıydım bekarken de aynıydım yani küçük kardeşimle az kavga etmezdim

çok özledim onu ama geliyor bugün istanbulda okuyor

ben zaten başak burcu olduğum için her zaman düzen ve temizlik hastasıydım bekarken de aynıydım yani küçük kardeşimle az kavga etmezdim

çok özledim onu ama geliyor bugün istanbulda okuyor

Bende akrep burcuyum ve o özelik bendede var. Çok düzenli derli topluyumdur ama eşimde bana benzemeye başladı.

ben annemin evinde çok dağınığım ya nasılsa annem topluyo arkamı diye, ilerde nolcak hiç bilmiyorum inşallah evi çekip çevirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…