347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

inanmıyorummmmmmmmmmm canım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa mükemmel bi anne olcaksın sennnn
tam bayram hediyesi oldu bebiş topicimizeeee

inanmıyorummmmmmmmmmm canım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa mükemmel bi anne olcaksın sennnn
tam bayram hediyesi oldu bebiş topicimizeeee

Sağolll canımmm ya Bugün yaşadığım duygularım tarifi yok. Sabah test yaptım çift çizgiyi gördük seviniyoruz eşimle ama birimiz evin bir yerine koşturuyor, ben evin bir yerine koşturuyorum aklımıza gelipte bir süre birbirimize sarılamadık bile heyecandan. Sonra hemen hastaneye gittik kan testi için sonucunu almak 2 saat sürdü o 2 saat geçmedi saniyeleri saydık. Annem kayınvalidem ağladı sevinçten. Babam sarılıyor sarılıyor, diyorki sanki şimdi büyüdüğünü farkedebildim. Amcam aradı heyecandan sesi titriyordu. Herkesin bir bebeğe çok ihtiyacı varmış. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğduğu günü de burda paylaşmayı da nasip etsin.

Çok sevindim stanki
Allah sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip etsin.
Sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olsun.
Çok güzel bir haber bu

Stankii Tebrikler canimmm cok sevindimm :))
Bende ceyiz aldim bugun bernerdodan iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum ama bayaa bayaa buyuk seyleri aldimmm :))

ama çok fena oldum ben şu anda gözlerimden yaşlar süzülüyor ayyyy canım yaaa ne büyük sevinç demi alllah bu heyecanı daim ettirsin minik bebeğin herşeyinde böyle heyecan umut dolu olsun günleriniz çok duygusal birşey yaaa

Stankii Tebrikler canimmm cok sevindimm :))
Bende ceyiz aldim bugun bernerdodan iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum ama bayaa bayaa buyuk seyleri aldimmm :))

çok iyi yapmışsın canımmm çeyizin kötüsü olur muymuş hiç iyi ki aldın çünkü parasını biriktirmeye kalksan bile bi türlü birikmiyo o para. mutlaka başka alcak bişeyler çıkıyo bak ne güzel büyük şeyleri almışsın bitmiş gerisi de su gibi gelir inşallah

Kızlar hala inanamıyorum ya ne günlerden geldik biz bu günlere yeri geldi beraber ağladık şimdi de birbirimizin sevinçlerine hep beraber gülüyoruz maşallah hepimize

aldem hayırlı olsun kuzum varya alabildiğini al kuzu para atabilirsen at ama yinede al bak köşede çeyizim var diye şu anda kötü durumda değilim maddi açıdan göçmüyorum ama olmasaydı cidden haldır haldır çeyiz almaya geziyor olurdum kafam o kadar rahat ki

bir küçük ev aletlerim eksik onuda tost ve su ısıtıcısını şimdi bayramdan sonra alıcam beyaz eşyaları peşin alıcaz bir şekilde gidicek herşey

almalısın çeyiz hatta evlenen her kıza söylüyoruım sıkılgan değilseniz havlu nevresim ne alsanız kar yani yastık yorgan ayyyy alın işteeee

öyle canım benim yaa aldık artık para birikmiyor valaa harcanp gidiyor her ay çıldırdık annemle yaktık gemileriii
çok sağoll giz'im sizin yolunuzdan ilerliyorumm bebişimmm yaa yemek takımıdır çatal bıçak kahvaltı öyle başladım bakalımmm bi başlangıç yapalım dedik

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

Canım o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip eder.

Kızlar bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyleee..

Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar.
Sağlıklı nice bayramlara inşallah.

Herkese iyi bayramlaaaaarrr...Allah sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin.

Canım o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip eder.

Kızlar bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyleee..

Amin canım, çok teşekkür ederim

Stankim anne mi olacaksın sen??? Çok çok çok ssvindim canım. Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Bugün aldığım en güzel haberdi. Nasıl sevindim anlatamam. Allah bu güzel duyguyu tatmayı hepimize nasip etsin inşallah. Ay çok güzel bir haber bu.

Bebişe sevinirken bayram tebriği yazmayı unutmuşum. Hatunkuşlar hepinizin bayramını kutlar, çok çok öperim. Bayram sonrası görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın.

Amin canım çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…