Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
inanmıyorummmmmmmmmmmcanım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa mükemmel bi anne olcaksın sennnn
tam bayram hediyesi oldu bebiş topicimizeeee
Sağolll canımmm yaBugün yaşadığım duygularım tarifi yok. Sabah test yaptım çift çizgiyi gördük seviniyoruz eşimle ama birimiz evin bir yerine koşturuyor, ben evin bir yerine koşturuyorum aklımıza gelipte bir süre birbirimize sarılamadık bile heyecandan. Sonra hemen hastaneye gittik kan testi için sonucunu almak 2 saat sürdü o 2 saat geçmedi saniyeleri saydık. Annem kayınvalidem ağladı sevinçten. Babam sarılıyor sarılıyor, diyorki sanki şimdi büyüdüğünü farkedebildim. Amcam aradı heyecandan sesi titriyordu. Herkesin bir bebeğe çok ihtiyacı varmış. Allah'ım sağlıklı bir şekilde doğduğu günü de burda paylaşmayı da nasip etsin.
Stankii Tebrikler canimmm cok sevindimm :))
Bende ceyiz aldim bugun bernerdodan iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum ama bayaa bayaa buyuk seyleri aldimmm :))
öyle canım benim yaa aldık artık para birikmiyor valaa harcanp gidiyor her ay çıldırdık annemle yaktık gemileriiiçok iyi yapmışsın canımmm çeyizin kötüsü olur muymuş hiçiyi ki aldın çünkü parasını biriktirmeye kalksan bile bi türlü birikmiyo o para. mutlaka başka alcak bişeyler çıkıyo bak ne güzel büyük şeyleri almışsın bitmiş gerisi de su gibi gelir inşallah
çok sağoll giz'im sizin yolunuzdan ilerliyorumm bebişimmm yaa yemek takımıdır çatal bıçak kahvaltı öyle başladım bakalımmm bi başlangıç yapalım dedikaldem hayırlı olsun kuzum varya alabildiğini al kuzu para atabilirsen at ama yinede al bak köşede çeyizim var diye şu anda kötü durumda değilim maddi açıdan göçmüyorum ama olmasaydı cidden haldır haldır çeyiz almaya geziyor olurdum kafam o kadar rahat ki
bir küçük ev aletlerim eksik onuda tost ve su ısıtıcısını şimdi bayramdan sonra alıcam beyaz eşyaları peşin alıcaz bir şekilde gidicek herşey
almalısın çeyiz hatta evlenen her kıza söylüyoruım sıkılgan değilseniz havlu nevresim ne alsanız kar yani yastık yorgan ayyyy alın işteeee
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
Çok sevindim stanki
Allah sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip etsin.
Sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olsun.
Çok güzel bir haber bu
Stankii Tebrikler canimmm cok sevindimm :))
Bende ceyiz aldim bugun bernerdodan iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum ama bayaa bayaa buyuk seyleri aldimmm :))
Canım o kadar sevindim ki anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip eder.
Kızlar bayramınız mübarek olsun. Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyleee..
Stankim anne mi olacaksın sen??? Çok çok çok ssvindim canım. Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Bugün aldığım en güzel haberdi. Nasıl sevindim anlatamam. Allah bu güzel duyguyu tatmayı hepimize nasip etsin inşallah. Ay çok güzel bir haber bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?