347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
Canimm benim tebrik ederim hayirli olsun. Cok sevindimm. Allah gonlunuze gore vermis. Kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Canimm benim tebrik ederim hayirli olsun. Cok sevindimm. Allah gonlunuze gore vermis. Kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Çok teşekkürler canım, Aminn. Nereden nereye ya. Bu topic ne güzel şeylere şahit oldu. Önce askerlerimize kavuştuk, sonra evlilikler oldu devam da edecek. Bebek haberleri aldık devam da ediyor. Nice mutlu güzel haberlere.

Çağlasammı doğum yapmıştır sanırım, onun da bebeğinin resimlerini bekliyoruz

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Umarım çok güzel bi hamilelik geçirirsin. Kızım 3 gün daha sabrederse Cumartesi doğum yapıcam hayırlısıyla heyecan dorukta. Çok az kaldı Neşe'me kavuşmama...

Kızlar hepinizin Bayramı'nı kutluyorum. 3 gün sonra doğumum var dualarınızı bekliyorum. Allah bu heyecanı sizlere de yaşatsın inşallah. Doğumdan sonra görüşmek üzere

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Umarım çok güzel bi hamilelik geçirirsin. Kızım 3 gün daha sabrederse Cumartesi doğum yapıcam hayırlısıyla heyecan dorukta. Çok az kaldı Neşe'me kavuşmama...

Canım çok sağol. Bebeğinizin ismi de çok güzelmiş. Doğum normal mi sezeryan mı olacak? Doğumun çok iyi geçer inşallah. Şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

nerdesiniz kızlarr yaa amma uzun sürdü bu bayram tatili
çağlasam mı için yarın büyük gün heyecan dorukta darısı stankimin başına

Biz daha afyondayiz. Ptesi donucez. Hafta sonu esimin yakin arkadasinin dugunu var burda bekliyoruz. Evimi ozledim valla :)))) ayrica gelir gelmez gene sifayi kaptim. Fenayim havada buzzz burda
Kızlar hepinizin Bayramı'nı kutluyorum. 3 gün sonra doğumum var dualarınızı bekliyorum. Allah bu heyecanı sizlere de yaşatsın inşallah. Doğumdan sonra görüşmek üzere

Canimm allah yardimcin olsun kolaycacik hemencik gelsin insallah kiziniz. Bekliyoruzzz

Teyzeleri yavrum bezelye kadar, sabah keseyi görmeye gittik. Minnacık tam olarak 5 hafta 5 günlük. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz.

Amin canım, Merciiiiiiiiii ilk kan testine bakınca doğum tarihi 17.06.2014 görünmüştü bugün doktor kesin olarak doğum tarihini 22.06.2014 dedi. Bebek erken gelmezse sen düğünde döktürürken ben hastanede doğuruyor olacağım

Ayyyy inanmıyorummm ayni zamanda hayatimizin en guzel anını yasicaz saglikla gelsin insallah minigimizz

kimse mi uğramaz yaaa bi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa

hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnn çok değişik bi duyguuu

kimse mi uğramaz yaaa bi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa

hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnn çok değişik bi duyguuu

Nasıl oldu canım? Beğendin mi? Ben ilk denediğim gelinliği kiralamıştım. Bu arada satın mı alacaksın kiralayacak mısın?

canım nerede denedin bakalım ayyyy bende geçen yıl denemiştim çok güzel bir duygu
kadıköydeki gelinlikçilerde denedim canım bize en yakın oralar var.
Nasıl oldu canım? Beğendin mi? Ben ilk denediğim gelinliği kiralamıştım. Bu arada satın mı alacaksın kiralayacak mısın?
bitanesini çok beğendim yalnız biraz fazla kremdi rengi onun aynısının beyaza yakınını yapabilirlermiş satın almayı düşünüyorum kiralayınca yuzde 35 iniyolarmış fiyatta o yüzden kiralamaya değmez diye düşündüm

Nişanlında gördümü gelinlikle. Güzel duygular bunlar ya

Bu kızlar ne tatil yaptılar maşallah ya Yarın işe gitmek ne zor geliyor ya.

stanki canım hamileymişsin, tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur. şimdiden allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun..

stanki canım hamileymişsin, tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur. şimdiden allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun..

Canım hoşgeldin ya nerelerdesin, iyi dileklerin için teşekkürler. Aminn.

Nişanlında gördümü gelinlikle. Güzel duygular bunlar ya

yok canım planlı bi deneme değildi gelinlikçinin önünden geçiyoduk annem bi gir de bakalım dedi kendimizi içerde buluverdik. sadece annem gördü. nişanlıma gelinliğimi gösterip göstermeme konusunda kararsızım düğün gününün büyüsünü de bozmak istemiyorum galiba :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…