- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canimm benim tebrik ederim hayirli olsun. Cok sevindimm. Allah gonlunuze gore vermis. Kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
Canimm benim tebrik ederim hayirli olsun. Cok sevindimm. Allah gonlunuze gore vermis. Kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Çok teşekkürler canım, Aminn. Nereden nereye ya. Bu topic ne güzel şeylere şahit oldu. Önce askerlerimize kavuştuk, sonra evlilikler oldu devam da edecek. Bebek haberleri aldık devam da ediyor. Nice mutlu güzel haberlere.
Çağlasammı doğum yapmıştır sanırım, onun da bebeğinin resimlerini bekliyoruz
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Umarım çok güzel bi hamilelik geçirirsin. Kızım 3 gün daha sabrederse Cumartesi doğum yapıcam hayırlısıyla heyecan dorukta. Çok az kaldı Neşe'me kavuşmama...
Biz daha afyondayiz. Ptesi donucez. Hafta sonu esimin yakin arkadasinin dugunu var burda bekliyoruz. Evimi ozledim valla :)))) ayrica gelir gelmez gene sifayi kaptim. Fenayim havada buzzz burdanerdesiniz kızlarr yaa amma uzun sürdü bu bayram tatili
çağlasam mı için yarın büyük gün heyecan dorukta darısı stankimin başına
Kızlar hepinizin Bayramı'nı kutluyorum. 3 gün sonra doğumum var dualarınızı bekliyorum. Allah bu heyecanı sizlere de yaşatsın inşallah. Doğumdan sonra görüşmek üzere
nerdesiniz kızlarr yaa amma uzun sürdü bu bayram tatili
çağlasam mı için yarın büyük gün heyecan dorukta darısı stankimin başına
Amin canım, Merciiiiiiiiii ilk kan testine bakınca doğum tarihi 17.06.2014 görünmüştü bugün doktor kesin olarak doğum tarihini 22.06.2014 dedi. Bebek erken gelmezse sen düğünde döktürürken ben hastanede doğuruyor olacağım
kimse mi uğramaz yaaabi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa
hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnnçok değişik bi duyguuu
kimse mi uğramaz yaaabi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa
hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnnçok değişik bi duyguuu
kadıköydeki gelinlikçilerde denedim canım bize en yakın oralar var.canım nerede denedin bakalım ayyyy bende geçen yıl denemiştim çok güzel bir duygu
bitanesini çok beğendim yalnız biraz fazla kremdi rengi onun aynısının beyaza yakınını yapabilirlermiş satın almayı düşünüyorum kiralayınca yuzde 35 iniyolarmış fiyatta o yüzden kiralamaya değmez diye düşündümNasıl oldu canım? Beğendin mi? Ben ilk denediğim gelinliği kiralamıştım. Bu arada satın mı alacaksın kiralayacak mısın?
kadıköydeki gelinlikçilerde denedim canım bize en yakın oralar var.
bitanesini çok beğendim yalnız biraz fazla kremdi rengi onun aynısının beyaza yakınını yapabilirlermiş satın almayı düşünüyorum kiralayınca yuzde 35 iniyolarmış fiyatta o yüzden kiralamaya değmez diye düşündüm
stanki canım hamileymişsin, tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur. şimdiden allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun..
Nişanlında gördümü gelinlikle. Güzel duygular bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?