347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tünaydınlar

eşyalar hazır bu akşam annemlere gidiyoruz. pazartesi de afyona. ortalığı toparladım biraz. ama bayram temizliği falan yapmadım. nasılsa 10 gün yokuz gene toz olucak gelince yaparım dip köşe dedim :))

Kızlar kızlar bende facebooka dün akşam düğünümün fotolarını yükledim maşallah 87 tane foto var. Görenler görmeyenlere göstersin.

Canım mahsuru yoksa ben de senin resimlerini görmek istiyorum faceden ekleyebilir miyim?

şimdiden hepinize iyi bayramlar fıstıklar... tatilde girmeye fırsatım olmaz... hepiciğinizi öpüyorum görüşürüz

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

yaşasıııııııınnnnnnn tebrik ederim canım benim çok sevindim,gözünüz aydın.gönlünüze göre vermiş Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır çok güzel bir hamilelik geçirirsin

Çokkk sağol canım benim. Aminnnn.

canım tebrik ederim hayırlı olsun istediğiniz zaman bebişinizin gelmesi çok güzel olmuş minik bebiş sağlıkcakla kucağınıza gelsin inşallah

canım tebrik ederim hayırlı olsun istediğiniz zaman bebişinizin gelmesi çok güzel olmuş minik bebiş sağlıkcakla kucağınıza gelsin inşallah

Çok sağol canım. Şimdi merci ve senle birlikte şafak sayacağım bende hepimiz için hayırlısıyla geçsin zaman.

Stanki nasıll mutlu oldum.Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…