- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canım mahsuru yoksa ben de senin resimlerini görmek istiyorum faceden ekleyebilir miyim?
Kızlar kızlar bende facebooka dün akşam düğünümün fotolarını yükledim maşallah 87 tane foto var. Görenler görmeyenlere göstersin.
ben neden göremedim o fotoğrafları yaKızlar kızlar bende facebooka dün akşam düğünümün fotolarını yükledim maşallah 87 tane foto var. Görenler görmeyenlere göstersin.
Lovely buldum buldum şaka yaptım
canımm harikasınız mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor maşallah size
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
yaşasıııııııınnnnnnntebrik ederim canım benim çok sevindim,gözünüz aydın.gönlünüze göre vermiş Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır çok güzel bir hamilelik geçirirsin
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
canım tebrik ederim hayırlı olsun istediğiniz zaman bebişinizin gelmesi çok güzel olmuş minik bebiş sağlıkcakla kucağınıza gelsin inşallah
Stanki nasıll mutlu oldum.Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?