Selam hatunlar sizler için sonunda mutfağımıda fotoğrafladım. Biraz gecikmeli oldu kusura bakmayın artık. Fotoların devamı gelecek.
Eki Görüntüle 834091
Eki Görüntüle 834092
Eki Görüntüle 834098
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
ayyyyy canım hem çok güzel olmuşsun hemde alllah tamammını erdirsin düğüjn ne zamana diye sorayım hemen :) en iyisi isteme söz nişan üçü bir arada olan ki bende öyle yaptım biliyorsun ayyy çok sevindim hayde 2014 de bizzzzzz gelin olallım varmı arttıran
Canımm teşekkür ederim öncelikle. Evet hepsi bir aradan çıktı dolu dolu bir gün yaşadık. Mutluluk, heyecan, endişe, huzur. Nihayet güzel bir adım atabildik. Evet seni biliyorum canım ama ben biraz acele olduğu için ayrıntıya özen gösteremedim. Ama herşey çok içime sindi.
Canım biz 2014 temmuz sonu ya da ağustos ayında düşünüyoruz. Aileler çocuklar karar versinler dedi. Ama 2014 geliniyim ben de kısmetse. Parmağımda onun nişan yüzüğünü taşımak çok mutluluk vericiHepimiz çoookk mutlu olalım, herşey çok güzel olsun inşallah. Hiç bir kırgınlık olmadan bu süreci atlatmak nasip olur umarım.
Canım hoşgeldin ya nerelerdesin, iyi dileklerin için teşekkürler. Aminn.
canım ya hiç halim yok, moralim okadar bozukki girmiyorum ondan.. evlendik kaç ay oldu ama hala ayrıyız, eş durumu tayiinimiz olmuyor.
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
canım hoşgeldin sen hala istanbuldamısın ben tayinin çıktı sanıyordum peki ne zamana kadar bekliyeceksiniz keşke askerden hemen geldiğinde nikah kıysaydınız canım yaaaa gerçi yine değişmezdi resmen evli insanlara eziyet çektiriyolar hayılrlısı canım
malesefki öyle canım, öyle büyük bir eziyet ki.. ocak ayını bekliyorum şuan için eş durumum mümkün değil ocak ayında eş durumu dışında bir tayin var ona başvurucam inşallah oluca olmazsada istifa edicem galiba. nisanda nikah yapmıştım canım ya 6 ay oldu nikahla alakası yok işte durumun
sitifa etmeytimi düşünüyorsun üzüldüm canım yağmur naptı sanırsam o atandı değilmi oda evlendi :) allah evlenen herkese yardım etsin senin işin çok zor
gidip geliyorsundur herhalde sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?