Gunaydinlarrr yoldayiz evimize gidiyoruz.
Tatiliniz nasil gecti?
Lovelym mtfagina bayildim. Cok guzel. Akvaryumda yakismis oraya:)))
Gelinlikler denenmeye baslanmis oyyy ne guzel heycanlar.
Bebisle dugunde ayni gunmus hayirlisiyla. Topik cifte heycan yasicak:)))
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
lovely canım mutfağın çok güzel. mutlulukla güzel yemekler pişirin
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
lovelym taaa ocakta yazdığıun bir yorumu googlede otel araştırrken ubldum burdakı çoğu otele baktım hatttaha şu anda
granada otel ve concorde de luxe çok beğendim
hatttaha concorde tam bana göre istediğimi tatmin edicek bir yer gibi hem uhd hem güzel hem doğasıda hoşuma gitti yeşil hem o aşırı derecede büyük olmamakla beraber otel puandada çok iyi yorumlar var
bide bugünlerde alva donnanın adını çok duyuyorum
iş yerinden arkadaşım grandada ya gitmiş balayında muhteşemdi diyor çok memnun kalmış canım
Selam kızlar bayramda pek buralarda değildim. O yüzden geçmiş bayramınızın kutlu olsun.
Lovely mutfağın güzel bende tezgah üstünde fazla kalabalık sevmem ne kadar sade o kadar iyi
Muss tebrik ederim. Allah en kısa sürede tamamına erdirsin.
Bende yemek takımı buldum annem hangi ara aldıysa onları
Kütahya porselen ama modelini falan bilmiyorum. Öğrenince paylaşırım.
sağol kuzum yaaa aslında granada çok güzel tek eksi yanı kum plajı yok iskelesi var bilmiyorum yoksa çok mükemmel geliyor balayında havuz deniz yapabilirmiyim onuda bilmiyorum napacağmı bilmiyorum kafa karışık yorum için sağl canım
2500 tl ye kadar gidebiliriz balayı için pahalım ucuzmu onuda bilmiyorum lovelyyyy ayırdığımız rakam nasıl yahuuu
arkadaslar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben hiç girmedim 10 gün süre zarfında bir sürü gelişmler olmuş
stanki canım çokkk mutlu oldum ki sizin mutlulugunuzu tahmin bile edemiyor allah analı-babalı,saglık,ve huzurlu bir ortamda dünyaya gelmei nasip etsin inşallah çok çok sevndm topiğimizin yeni üyesi stankinin bebeği stankişşş
musss canım allah mutlu mesut etsin her şey gönlünce olsun tatlım bol bol bekarlıgın tadını çıkar.. gerçi sevdğin adamla evlenmek gibiside yok
merci canım düğün yerinizi tutmuşsunuz ben sanırım tebrik etmei unuttum hyrlı ugurlu olsun kuşum benim...
canlarım bnm size birsürü foto atmam gerekio ama inanın henüz toparlayamadım ne gidip nikah slaonundan resim ve videoları aldım,ne kına gecemin videosunu gişdip fotocudan aldım nede dış mekan çekimlerini aldm sadece dış mekan resmlerini seçmeye gttm ama albüm hazır olmadgndan alamadım bide eşimin ve bnm akrabalarmda bahcede yaptgmız küçük organizasyonun resimleri var kimseden henüz toparlayamadım ben nedense hıc bunlara vakıt ayıramıorum biraz yogunluk biraz tembellik var o sebebple yani...
ilk fırsatta hepsni toparladıktan sonra buraya evimde dahil albüm yapıp siz değerli arkdaşlarıma sunacagım belki merak edenleriniz vardır die şimdiden öpüldnüzzz ben arada grerim yine canlarım
Canım çok mersiii. Bak öyle sonradan varmışta yokmuş bildiklerimiz öyle iyi geliyor ki... Benimde annem almış almış bir sürü nevresim takımı valla ilaç gibi geldi.
Giz'im Granada benim balayında çok gitmek istediğim bir oteldi. Plaj yerine iskele olması da arayıpta bulamadığım birşeydi. Ben plaj sevmiyorum. İskeleden atlayım gireyim en sevdiğim şey. Biz soğuk olması sebebiyle bir atlayış gerçekleştirdik kendi otelimizde o ayrı.Bütçenizde balayı için çok ideal. Eğer erken rezervasyonda alırsanız çok daha ucuza gelecektir bu otel. Geçen sene tek yetkili Anı Tour'du bu sene de aynı bildiğim kadarıyla.
Hoşgelmişsin Nena ne var ne yok en yeni gelin? Evlilik nasıl gidiyor? Ben aldım fotoğrafları ama benimde yüklemem epey zaman almıştı. Tabi evim düzenim de anca oturdu şimdilerde. Darısı başına.
lovelym granada da o deluxe terasında jakuzi olan odalarda bile konaklayabiliriz herhalde çok şık ve çok modern bir yer çok houşma gitti
nena seni okuyunca krem renginden adeta soğudum yaaaa bende o renk istiyorum halıydı koltuktu batarsa oturuz ağlaırm vallla offf zaten geçen annemin mutfak halısının krem renkli tarafına çikolata sosu döktümn acaip üzüldüm temizledim ama üzüldüm yani
bide kendim en açık renk mutfak halısı alacaktım ben bu kafayla evi siyah yapsam yeridir
ayyyy nena cidden işin çok zor yaaa cidden bakkk annemin evinde bile ben çıldırıyorsam kendi evimin olucağı zaman düşünmek istemiyorum
Mutfakta açık renk halıya sonaçık renk üstü kırmızı desenli benimki :2::2::2::2:ve yazılı çok leke oluyor yaaaaa sürekli siliyorummmmm
gizo salon halılarım ve koltukalrım leke tutmuo ama tozu belli edio her dkka elimde nemli bez dolanıyorum yastıkları yerınden çıkar camdan aşagı patpat vuruorum siliyorum leke tutmuo ama toz ya bildgn siyah siyah elimle çekitmeye calısıorum olmuo elimle yapınca tozlar bı araya gelip siyah sıyah tüy gibi duruo bildigin çııldırıcam allah kısmet ederse seneye annemlern alt katına gectgmzde degıstırcem kılıflarını bbordo falan yaptrcam snaırım kahve tonları ıstemıorum annemlern evı kahve tonlarydı sıkıldım... o yuzden acık yaptrdm şimdide pişmanım halılarım desen krem rengi onlarda keza leke tutmuo ama toz ıcınde herr dkka elımd esüpürge makınası siliyorum neyseki şimdi örttüm hafta sonundan hafta sonuna temizlicem 1 ay da öğğğ geldi murtfak halımda krem rengi dedimmutfagı boğmim çok tatlı bordo düşünmüştüm bulamadm bulamaynca krem aldm o da gecen omlet yapıcaktm kocama pazar kahvaltısı ıcın bı kabın ıcıne yumurta maydonoz ne bılym peynır vs koydum blendırla cırpıcktm aman tanrım her eyere bıldgn sıçradı halı battı resmen oturdum agladm leke kaldı mutfaktakını cıkaramadmbelkıde sabırlı olmadgmdan cok ugrasmadım sardım kaldrdm hafta sonu butun halılarımı yıkatıcam valla gizom sana tavsiye krem alma ama siyahta alma çok toz bellı eder o da
toprak tonları al her seyını çok bogar dıosan aralara nefti yeşil yda zümrüt tonları karıştırablrsn daha canlı istersen bordo yada hardal seceblrsn ne bılım tarcında olabılr koyu mavıler gül kuruları olabılr aklın varsa krem ve tonlarından kaç ama yınede sen bılrsn cok etkilemim beni çok uyardılar ama ben dinlemedim neymiş efendim evim ferah olmalıymıs esyalara bakınca ıcım acılmalıymıs dedm al şimdi eve gittigimd eiçim baya açılıo sinir küpü oluyorum eşimde dio boşver kirlensin sen elinden gelenı yapıosun ama bu esyalar böle dio masam ceviz rengi ama ben bu kadar parmak ızı belli eden renk görmedim ya sabır çekiyorum kendi kendime hazır aklıma gelmişken firmasnı arayım yaaa şikayet edicem
bence acık renk evde hıc bı sekılde kullanılmamalı anca lovelylı gıbı arada bır oturdgun salonda olmalı ama yıne farketmıo cam kapı actnmı toz her turlu grıo bende ahh akılsz kafam korıdorlar bıle krem rengı onlar temız cunku hıc kullanmıyorum biri gelecegi zaman serıorum bı kaç saatlıgıne şık olsun dıe onun harıcınde panduflarla gezdgmz ıcın koymuorum bi bezle silip geçiyorum gayet rahat
evim ferah olmalı olayı bendede var ve kendimi biliyorum ki kim ne derse desin etkilenmem krem alırım nenam ahhh işte bu huy bu kötü huy bende var biliyorum berbat edip ağlayacağmı aynı sen gibiyim bu konuda bende napacam aman düşünüpte delirmiyim şimdiden
leke tutmayan halı ve koltuk nasıl oluyor lovelymden öğrenmiştim onun koltuk kumaşları silinebilir ve leke tutmayandı sanırsam ama halı nasıl oluyooo yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?