ben oturma odasını açık renk almadım zaten sadece salonum da beyaz koltuk beyaz halı oraya girmediğimiz için sorun olmuyor ama mutfakta rezillik yaaa eşimin de yeni bi şeyi çıktı yemeği tv karşısında yemek gibi
gizimmmm tay tüyü al hemen sil azıcık bitti
aman hiç yedirme valla kızım erkekler cok dikkat etmezler hemen kirletirler
bnmkid egecen alısverısteydık hadı dedı kabak cekırdegı alalımyok mok dedm eve sokamm dedm sonra baktm bozuldu hadı aldım basladı yemege dıkkat edıo görüorum üstüne düşse topluo koltuklada bsy yokttu gecen her yerı kaldrdm koltuk mınderlenı bıle aman allahım taaa arkdalarda kabak cekırdegı kabukları onlar oraya nasıl gitmiş hem konusuyorum hem iş yapıorum bı yandan eşim yardım edio bana iş çıkardgı için özür dilio ya önemli değil ama dikkatte olsa kirlenıo bazen sonra kendı dedı senı cok yordum bıdaha senı dınlıcem dıo
hayırr taytüyü almasın annemin evindeki taytüyüydü bilemedk alırken sorgulamamıştık kışın iyi oluoda yazın bildigin pişirio mini etekle şortla oturda popondan aşağı ter aksın okadar sıcak tutuo... annemler cok pişman aldklarına ayrıca eskısı gıbı revaçta değilmiş taytüyleri en azından istanbulda öyle pek tutulmuo
salonda çok oturmadığımız için daha pişme olayı yaşamadım hiçmisafir gelince şortla falan durmadığım için fark edemedim belki de
bi akşam sexi geceliklernden biriyle deneme yap gerçi havalar soguud pişmezsn güzel ısıtrda temmzu agustos sıcagnda bildgn totoş su için de abartmıorum o derece fena bize gelenler bu nasıl bı koltuk dıyıp kalkıolar masann etrafndakı sandalyeler eoturuolar annemde kısa zamanda kumasnı dgstrtıcek :)
kimse mi uğramaz yaaabi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa
hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnnçok değişik bi duyguuu
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
canım benim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.her şeyin güzel geçmesine çok sevindimburada foto paylaşmadın herhalde göremedim.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
canım ya hiç halim yok, moralim okadar bozukki girmiyorum ondan.. evlendik kaç ay oldu ama hala ayrıyız, eş durumu tayiinimiz olmuyor.
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi. Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
Çok teşekkürler canım, Aminn. Nereden nereye ya. Bu topic ne güzel şeylere şahit oldu. Önce askerlerimize kavuştuk, sonra evlilikler oldu devam da edecek. Bebek haberleri aldık devam da ediyor. Nice mutlu güzel haberlere.
Çağlasammı doğum yapmıştır sanırım, onun da bebeğinin resimlerini bekliyoruz
kimse mi uğramaz yaaabi mutluluğumuzu paylaşıcaz şurdaaa aaaaa
hayatımda ilk defa gelinlik denedim ben bugünnnnçok değişik bi duyguuu
hoşbulduk kuzummm her şey yolunda inanılmaz mutluyum keyifli geçiyornazar değmesin... kocama daha d abi aşık oldum şimdi akşamı beklıyorum eve gideyimde göreyim heyecan bastı valla görcem die iş yapamıyorum mesai bitimine 1 saat 45 dkka kaldı
bu arada mutfagın cok güzelmiş tezgah üstünde boş ne güzel valla benim tezgah üstünde bi ben yokum dolapların içi dolu ayrıca set üstülerimi hep kullanıyorum ekmek kızartma mak. tost mak. cattle,ekmek kutum kahve pişirme makinam her sey tezgahta nereye kaldırcam her dkka kullanıyorum ama gözümüde yoruo ve bulasıklıgımı koyamıorum elde yıkadıklarmı silip kaldrmak udurmunda kalıyorum sen en iyisini yapmışsın boşaltmakla lovelylim... henuz mutfak masası alamadım borcumuz yok ama taksitlerimz var ufak tefek odedgmz elimize kalnlada kendimize ayda 1 dfa jest yapıoruz gecen aksam ıkı aıle yi bir araya topladım aksam yemegı davetı verdım kayınpederm mutfak masası begenın ben alıcam dedi çok şaşırdımşimdi bnd euygun bsyler bakıorum bi masa 3 taburemı alsam die düşündüm napim bilemedimöle masa takımı istemıyorum
bide kızlar bnm halılarım ve koltuklarım acık renk butun bayram temzlık yaptım her gun ev leş gibi gelio gözüme herkes abartttgımı sölüo ama tozu her seyı belli edio halılarım ve koltuklarım ellermde bez dolanıorum evde delı gibi gecen markkette polar battanıye satılılıodu gittim koltuklara 2 tane popart baskılı istanbul yazan böyle bogaz köp. kız kulesii baskılı battanıye aldm örtüyorum biraz modern duruo ama örtüyüde hiç sevmıom küçükte gelıo şimdi dedm boydan boya yerlere kadar kumas dıktırıemım komple örtim çok başa bela kumaşlarm yabütün bayram sinir krizi geçrdm resmen
halımıda örtüyorummkrem rengi battanıyeyle napcam ben yamutfak halımda krem rengiydi leke oldu ayrıca bıuutun halılarım tüy bırakıo sanki evde 10 tane hayvan beslıorum her yer tüyyy bu hafta sonu yıkamaya verıcem kaçışı yok
yeni evliler sizin evlerdede aksilikler varmı varsa da çözüm buldnzmu bana akıl verın yaaa güzelim evden sogudum okadarda modern dizayn etmştm
bence acık renk evde hıc bı sekılde kullanılmamalı anca lovelylı gıbı arada bır oturdgun salonda olmalı ama yıne farketmıo cam kapı actnmı toz her turlu grıo bende ahh akılsz kafam korıdorlar bıle krem rengı onlar temız cunku hıc kullanmıyorum biri gelecegi zaman serıorum bı kaç saatlıgıne şık olsun dıe onun harıcınde panduflarla gezdgmz ıcın koymuorum bi bezle silip geçiyorum gayet rahat
evim ferah olmalı olayı bendede var ve kendimi biliyorum ki kim ne derse desin etkilenmem krem alırım nenam ahhh işte bu huy bu kötü huy bende var biliyorum berbat edip ağlayacağmı aynı sen gibiyim bu konuda bende napacam aman düşünüpte delirmiyim şimdiden
leke tutmayan halı ve koltuk nasıl oluyor lovelymden öğrenmiştim onun koltuk kumaşları silinebilir ve leke tutmayandı sanırsam ama halı nasıl oluyooo yahuuu
ben oturma odasını açık renk almadım zaten sadece salonum da beyaz koltuk beyaz halı oraya girmediğimiz için sorun olmuyor ama mutfakta rezillik yaaa eşimin de yeni bi şeyi çıktı yemeği tv karşısında yemek gibi
sende benm gibi dik kafalısın çatlasanda istedgni yapacan anladım neyse ben cok etkilemim kuzucum seni sen yınede acık yaptr görüntü muazzam şık ama çekilir dert deil 1 sene sonra nenam haklıydın dicen ama yaptr açık rengi bnmde koltuklar kir tutmuo hatta gecen eşim icetea döktü bsy olmadı çok dökmemişti ama koltukları kazara da olsa test ettik... toz tutuo sadece ama tozda kirden beter başa dert üfleynce gecen bsy dılkı kollarım agrıo onları temzlicem die
halımda leke tutmuo ben öyle almıştm zaten adama demtm leke tutuomu dıe yok bsy döküldgnde silmnz yeterli demişti henüz bsy dökülmedi çok dikkatliyiz ama umarım tutmaz leke mutfaktakı tuuttu aynı marka ama lekelendı yumurta oldu cıkaramadm gerçi çok ugrasmadm üstüne bide bulaşık deterjanı döktm çıkarsın dıe o da mavı mavı kalmazmı
ayyhh bılemedm içim şişti boşver gizzz sende açık renk yaptr salla gtsn amele gibi elnde bezle gezersn sende kcan sana hasret kalır kocadan önce ev eşyaları degere bınıo ama kırlenmesın dıe gecen sevglm isyan bayraklarını açtı işi mişi bıraktım
gizimmmm tay tüyü al hemen sil azıcık bitti
hayırr taytüyü almasın annemin evindeki taytüyüydü bilemedk alırken sorgulamamıştık kışın iyi oluoda yazın bildigin pişirio mini etekle şortla oturda popondan aşağı ter aksın okadar sıcak tutuo... annemler cok pişman aldklarına ayrıca eskısı gıbı revaçta değilmiş taytüyleri en azından istanbulda öyle pek tutulmuo
Tek tek alıntıladım kaçırdığım bir yer olmasın diye.
Öncelikle evliliğinin muhteşem gitmesine çok sevindim. Nazar değecek diye korkuyorum bizimde öyle. Yanımda uyuyor ya öyle mutluyum ki... Biz bu günleri çok hayal etmiştik, eminim sizde öyle.
Mutfağım hemen hemen her zaman toplu. Ben bir şeyler hazırlarken bile çok tertipliyimdir ve işim biteni makinaya konmayacak bir şeyse hemen yıkar kapatırım. İşim bittiğindede yıkadıklarımın suyu akmış olur hemen kaldırırım yerine. Böylece ortalık dağılmıyor hiç. İlk evime yerleşirken bende herşeyimi bankonun üzerine koymaya çalışmıştım, hepsini de markalı aldım ya gözüksün istedim sonra baktım ki ben sürekli robot kullanmıyorum, sürekli türk kahveside içmiyoruz ama sürekli tost makinasını kullanıyoruz. O zaman dedim haydi size baybay sen kal. Çünkü gözümü yordu o karışıklık. Şimdi herşeyim dolaplarda. Dolaplardan almakta zor değil, çok rahat ettim. Her an misafir ağırlayabilecek şekilde evim. Kimsenin bana 1 gün önceden haber vermesine gerek yok. Çıkıp geleni ağırlayabilirim. Üst katımıza hala bir kiracı gelmedi mesela. Geçenlerde kapım çaldı, üst kata bakmaya gelen bir kiracı bayan evin yerleşmiş halini görmek istemiş, buyrun diyebildim.
Koltuklarının ve halının tozu belli etmesi olayına gelince ben hiç yaşamadım salonumda açık mobilya kullanıyorum. Olduğu gibi krem biliyorsunuz ama sizden farkı sürekli oturmuyorum. Pencerelerini hiç açmıyorum çünkü kapımın önü cadde gibi çok işlek o zaman tozdan geçilmez. Evlendim salonumdaki mobilyaların daha bir kere tozunu almadım. Çünkü toz yok, koltuklarım zaten mobilyalı değil, bir konsolum, bir masam var. Yaşam alanına krem rengi yaptırmak akıl karı değil. O koltuklarda ne yatılır, ne oturulur. Misafirlerim bile geçen hafta insan totosunu koymaya kıyamaz bu kumaşa dedi. Salona kaç defa paspas yaptım elektrik süpürgesi tuttum hiç tüy olayıyla da karşılaşmadım.
Canım benimde koridorlarım krem rengi ama maşallah ne tüy, ne toz, ne kir ama şahsen ben bir kaldır bir koy yapamam öyle yaşamaktan zevk alamaz ki insan. Hani koltuklarını ört tabi ki yoksa onun kiriyle baş edemezsin, misafirler gelmeden de kaldırırsın ama halılarını örtme bence. Görüntü çok çirkin olur. Ben o yüzden oturma odası yaptım ve gri yaptırdım koltuklarımı kir belli etmesin diye. Rahat rahat yatalım üzerine diye.
Canım koltuklar leke tutuyor, leke tutmayan bir kumaş yok. Tabir yanlış. Kolay temizlenebilir kumaşlar var. Benim evimdeki Enoa kumaş mesela salon koltuklarım ama onu da bir tek Ndesign'da bulabilirsin satışını bir tek onlar yapıyor diye biliyorum çünkü benim yemek odasını aldığımız yer Ndesign mağazasından satın almıştı kumaşı ben sandalyelerimi de o kumaştan isteyince.
Halıya gelince hiç leke tutuyor mu tutmuyor mu sormadım alırken. Halım zaten bir anda karşıma çıktı ve kayınvalidemde bir anda aldı. Görseliğine kapıldık aldık yalnız geçtiğimiz cumartesi ben gündüz evde ayrı misafir ağırladım akşamına ayrı misafir ağırladım ve halıya çay damlattım yanlışlıkla. Islak bezle sil hemen dediler sildim anında çıktı.
Benimle aynı kafadan.Eğer ki açık ton sevdası varsa bunu bastırmak için evin bir odasına uygulanabilir. Her yeri açık yapmak akıl karı değildir. Bunun en güzel çözümü de en az vakit geçirilen yeri krem yapmak. Zaten tüm evi açık renk dizayn etmek evi boğar.
Bu arada biz hiç oturma odasında yemek yemiyoruz. Mutfak masasında yemeği yiyip kalkıyoruz. Oturma odasında sadece nescafe vb. şeyler içiyoruz. Pasta, meyve yiyoruz ama bir çerez yemiyoruz. Yiyebilirmiyiz evet aslında orası bizim yaşam alanımız ama eşim çok döktüğü için bana iş çıkarmamak için yemek istemiyor. Mesela dün bjk maçı vardı. Oturma odasında yemedi yemeğini ona rağmen. Zaten bende bir kere izin versem devamı gelir o yüzden hiç başlamıyoruz.
Canım ne tozuymuş bu bu kadar.Bu kadar çok silersen koltuklarını da kısa sürede yıpratırsın. Mutfak halımda gri benim zaten resimde görmüşsünüzdür. Hiç leke falan yok üzerinde çok şükür hiç bir şey dökmedim. Ha olduda dökersemde toplar makinaya atarım yıkarım gider. Sen sen ol bulaşık deterjanını köpürtmeden direkt hiç bir şeyin üzerine de dökme. Önce beze sonra onu köpürt öyle.
Tay tüyü demişken oturma odasındaki gri koltuklarım tay tüyü eşim kola döktü bir akşam. Döküleni hiç çekmedi içine. Kolalar koltuğun üzerinde duruyordu. Islak bezi değdirdim o çekti bütün kolayı. Koltukta ne bir iz ne bir ıslaklık. Muhteşem ama artık önerilmiyor Ndesign bize önermiyoruz, ucuz bir kumaş demişti. Salon koltuklarımın kumaşının yanından geçemez tay tüyü ama bu yapısını da çok beğendim. Oturma odası için ideal ama yazın bilemicem yakabilir. Şuan güzel sıcacık tutuyor.
Evet bende duydum canım. Şimdide sıcacık oturmamızdan belli yazında kavuracak muhtemelen ama lekeyi emmemesi çok güzel, leke yapmaması güzel ama dediğim gibi biz şimdilik sadece kola döktük, diğerlerini bilemicem.
lovelylicim her seye kapsamlı cevap vermişsin bi öpücüğü hakettein...
şimdi şöyle koltuklarım gercekten leke tutmuyor yada hemen sildgm için siliniyor bilmyorum hatta gecen oje sürerken damlattım eyvah cıkmıcak die düşünürken pırıl pırıl oldu bi sıkıntı yok... kullanım alanı acık renk olabılır kimisi koyu renklerden haz almıyor benım gibi ama iş çok yani sürekli temizlemek zorunda kalıyorsunuz...ben mesela cok tertipliyimdir keza eşimde öyle her sey yerli yerindedir ama işte beni toz kısmı cok sıkıo evim güney cephede ve sürekli güneş alan bir yer belki o sebeple beni bu kadar rahatsız edio annemlerde güney cephesinde oturuo ve sürekli toz görünüo daha gölge karanlık bi eve sahip olanlar bnm kadar sıkıntı yaşamıodur...
halılara gelince kime söylediysem yeni halılar tüy bırakır dedi.1-2 yıkamadan onra anca geçyormuş bnde yıkatıcam o sebeple,şimdilik örtüyorum dediğin gibi hiç şık durmuyor ama napim her dakkada yere yatıp silmek yoruo böyle en azından hafta sonu iş yaptgmda yormaz beni......
mutfak halım leke oldu kızlar hemde cok fena bende o panıkle bulasık deterjanını döküverdm hiç aklıma köpürtmek gelmediki valla lovelyli dogru dedin yani cıkarıcam die iice batırdım bilemedim kaldrdım yıkatım sericem tekrar korıdorlardakı hıc kırlenmıo ılk 2 hafta full kullandım sonra kaldrdım dedm kırlenmesn bırı gelecegı zamn serıorum zaten cok buyuk deıller ben evımı öyle halıyla doldurmadım parkelerim fayanslarm cok guzel maksat halısı olsun dıe mınık mıık seyler aldm serıp kaldırmak zor olmuo ayrıca degısıklık oluo bazen var bazen yok hıc sıkılmıorum canımı sıkan tek sey salon halılarım ve koltuklarım...
bende mutfagımı bosaltım hafta sonu dolapları doldu taştı ama sanırım buzdolabının uzerındekı küçük kiler de pek bsy yok daha az kullandıklarmı oraya koyayım mutfak esyalarm kırmızı bej kombınayonlu esasen çok şık ama kalabalık benıde yordu hafta sonu onunla ugrasım bari...
canım hayırlı olsun, fotolarına baktım çok güzel olmuşsun, çok yakışmışsınız, bir an önce allah tamamına erdirsin.
Musss canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Fotoğraflara daha bakmaya vaktim olmadı ama eminim çok güzel olmuşsundur. Pzts olduğundan yoğunum. Biraz öncede cevap vericem diye girdim olmadı.
Selam kızlar bayramda pek buralarda değildim. O yüzden geçmiş bayramınızın kutlu olsun.
Lovely mutfağın güzel bende tezgah üstünde fazla kalabalık sevmem ne kadar sade o kadar iyi
Muss tebrik ederim. Allah en kısa sürede tamamına erdirsin.
Bende yemek takımı buldum annem hangi ara aldıysa onları
Kütahya porselen ama modelini falan bilmiyorum. Öğrenince paylaşırım.
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
arkadaslar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben hiç girmedim 10 gün süre zarfında bir sürü gelişmler olmuş
stanki canım çokkk mutlu oldum ki sizin mutlulugunuzu tahmin bile edemiyor allah analı-babalı,saglık,ve huzurlu bir ortamda dünyaya gelmei nasip etsin inşallah çok çok sevndm topiğimizin yeni üyesi stankinin bebeği stankişşş
musss canım allah mutlu mesut etsin her şey gönlünce olsun tatlım bol bol bekarlıgın tadını çıkar.. gerçi sevdğin adamla evlenmek gibiside yok
merci canım düğün yerinizi tutmuşsunuz ben sanırım tebrik etmei unuttum hyrlı ugurlu olsun kuşum benim...
canlarım bnm size birsürü foto atmam gerekio ama inanın henüz toparlayamadım ne gidip nikah slaonundan resim ve videoları aldım,ne kına gecemin videosunu gişdip fotocudan aldım nede dış mekan çekimlerini aldm sadece dış mekan resmlerini seçmeye gttm ama albüm hazır olmadgndan alamadım bide eşimin ve bnm akrabalarmda bahcede yaptgmız küçük organizasyonun resimleri var kimseden henüz toparlayamadım ben nedense hıc bunlara vakıt ayıramıorum biraz yogunluk biraz tembellik var o sebebple yani...
ilk fırsatta hepsni toparladıktan sonra buraya evimde dahil albüm yapıp siz değerli arkdaşlarıma sunacagım belki merak edenleriniz vardır die şimdiden öpüldnüzzz ben arada grerim yine canlarım
Mussss hayirli olsun tatlim cok mutlu olun. Allah bi an once tamamina erdirsin
canım tebrik ederim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. fotolara baktım harika olmuşsun maşallah çokta yakışmışsınız
Canım benim bebeğine çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.. Anne olma duygusu müthiş birşey olmalı..Allah herkese yaşatsın:)
Gelinlik denemeleri başlamış:) Fotoğrafını çekseydin keşke bizde görseydik canım eminim çok çok güzel olmuştur:)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin, sen ekli değilsin bende burayada ekleseydin keşke foto :)
Canım çok mersiii. Bak öyle sonradan varmışta yokmuş bildiklerimiz öyle iyi geliyor ki... Benimde annem almış almış bir sürü nevresim takımı valla ilaç gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?