lovely sorulan sorulara güzelce cevap vermişsin mikkemlmisin sen uzun uzun yazmış bak bak :))))))) doğum gününde ne gibi süprizler olucak mevlütte ?
bide kızlar yatak odasına tek halı alsak olurmu bana öyle 3 halı ada gibi çok saçma geliyor tek halı alsak oda minik ayak ucuna alsak olurmu
Canım benim bebeğine çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.. Anne olma duygusu müthiş birşey olmalı..Allah herkese yaşatsın:)
Gelinlik denemeleri başlamış:) Fotoğrafını çekseydin keşke bizde görseydik canım eminim çok çok güzel olmuştur:)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin, sen ekli değilsin bende burayada ekleseydin keşke foto :)
Mercim bende çok merak ediyorum. Fotoğraf çekil bir daha ki provalarda lütfen.
Hatta giyenler çekilsin lütfen.
Gelin mevlüdünde de gelinlik giyilirmiş ama ben giymeyeceğim. Gelinliğe benzer daha farklı bir elbise tercih edeceğim. Evde onunla gezinmenin zor olmayacağını bilsem mutlaka giymek isterdim ama çünkü ben hala doyamadım gelinliğime.
Canim fotograf cekmek istedi annem ama ne yazikki izin vermediler galiba modellerin calinmasindan korkuyolar. Benim de ilk denemem oldugu icin pek israr etmedik modeli kafamds belirleyebilirsem ozaman zorla cektiririm artik bi resim
Puknass; canım Melekcadıya yazdığım gibi buraya fotoğraf koymayı istemediğim için albümüme koydum oradan bakabilirsin.
canım fotoğraflarına girdim ama göremedim neden acaba:44:
hepinize günaydın
lovelyli geçmiş olsun dişin agrıo bnme nikah günü dolgum düştü hala yaptrmadm kazara şekerli bsy yesem zıplıorum agrıdan ama sen ac karnına agrı kesici içmekle hata yaptn evet anlıyorum agrın cok ama ciğerlere inanılmaz zarar verıyor en azından bı ekmek koparıp atsaydın agzına şimdi 6 yada 8 saatten öncede içemezsn agrı kesicihay allah rakı uyuşturur ama nerden bulucan mümkün değil..
gelin mevlüdü yapıcan dimi ayy kızzz ne giycen bende kasım sonu aralık bası dusunuyorum mevlüdü acaba ben ne gysemgaranti şalvarlarımı giyer giyer cıkarırm malum bizde adetler biraz abartı ve saçma ama adet işte napalım belki bende düz bir elbise gyerim bilemedim ki şimdi
he bide hediyelik neler hazrlıyorsun söylede banada fikir olsun
hepinize günaydın
lovelyli geçmiş olsun dişin agrıo bnme nikah günü dolgum düştü hala yaptrmadm kazara şekerli bsy yesem zıplıorum agrıdan ama sen ac karnına agrı kesici içmekle hata yaptn evet anlıyorum agrın cok ama ciğerlere inanılmaz zarar verıyor en azından bı ekmek koparıp atsaydın agzına şimdi 6 yada 8 saatten öncede içemezsn agrı kesicihay allah rakı uyuşturur ama nerden bulucan mümkün değil..
gelin mevlüdü yapıcan dimi ayy kızzz ne giycen bende kasım sonu aralık bası dusunuyorum mevlüdü acaba ben ne gysemgaranti şalvarlarımı giyer giyer cıkarırm malum bizde adetler biraz abartı ve saçma ama adet işte napalım belki bende düz bir elbise gyerim bilemedim ki şimdi
he bide hediyelik neler hazrlıyorsun söylede banada fikir olsun
ben dün gelinliği görünce şaşırdım hiç görmedim öyle gelinlik giyilmesini, bende gelin mevlüdü düşündüm bindallı giyinirim dedim ahahahaha şimdi yazdığını görünce bindallı giyen vamrış sevindim siz adetten giyiyorsunuz ben eğlencesine giyeceğim
lovelym ben şık bir elbise alamazsam vaktim olmazsa kınada giyeceğim bindallıyı giyinirim vallla çok eğlenceli olur :)
bu arada lovelym geçmiş olsun kuzum
Sağolun canlarım şimdi arkadaşım diş doktoru arkadaşını aradı. Apranax Fort ya da Cataflam içsin midesinde problem yoksa demiş. Bende hemen eczaneye koştum. Cataflam bulamazmışım artık Apranax Fort verdi bende gitmeden bir araştırdım ilaçları okudum öyle gittim her zamanki gibi araştırmacı kişiliğim allah kahretsin.Geldim içtim şimdi 5 dk. oluyor bakalım 15 dakikada etki ettiğini söyleyenler var bekliyorum. Sabahta ofiste kahvaltı yaptım yarım gevrekle peynir yedim iki bardakta ılık çay içmiştim dokunmasın diye. Yani yedim de üstüne içtim bu ikincisini.
Gelin mevlüdüne gelince ben arkası kuyruklu beyaz uzun bir elbise giyeceğim, bel bölgesinde taşları olan yine gelinliğime benzer yani. Ama bu düz kesim iniyor, kabarık değil. Fotolardan görürsünüz yine.
Hediye olarakta kavonozlar yapıyoruz, etiketleri yine tasarlandı. İçine çikolatalı şekerlerden koyulacak. Ben kavonozlarımı düğünde kullanamadım. Biz Koza Davetiye'den nikah şekerleri yaptırdık ve acayip beğenildi. Mutfak resimlerinde dolabımda var hatta ama çok net çıkmamış. Bademli şerbetler dağıtılacak.
Bu arada şalvar olmaz kızlar beyaz giymelisiniz gelin mevlüdü olduğu için beyaz olmalı elbiseniz. Ya gelinlik ya da gelinliğe benzer bir elbise giyiliyor.
çok geçmiş olsun tekrardan apranax ii gelebilir evet cnm aman dikkat et minik kuş lovelyli
şerbet mi o nerden geldi aklına şerbet derken nasıl dagıtılıo ve ne serbetiçok yabancıyım böyle şeylereeee
bizde beyaz şart dil die biliyorum şartsa da beyaz şalvarımı giyerim nolcak ki... zaten gelinlik gibi gösterimi sizede şifondan uçuş uçuş biz boşnaklarda şalvar şart die biliyorum anneme sormam lazım dilsede alırım bi elbise zaten artık gökhan kafamı kırcak abiye konusunda alıyorsun dünya para verıosun bi kere giyip kaldırıosun dioee tabi erkekler tek takım elbiseylede her yere gidebilioda biz kadınlar öyle diiliz malesef napalım
Mevlüt şerbeti şekerim. Hani nasıl doğumlarda yapılıyor öyle şerbet yapılıyor bundada fıstıklı bademli falan. Mmmm canım istedi sana anlatırken ama içemem ki ben dişim çok ağrıyor.
hiç görmedim ki ben mevlüt şerberti dur googledan bakim ben mevlüte de ne zmn gttim en son onu bile hatrlamıyorum düşünülebilir bnd eyaparım belki bakalım
Selam kızçeler gününüz aydın olsun.
Lovely geçmiş olsun apranax iyidir ama ben ilaç almanın yanında dişimin üzerine doğru karanfil de koyarım doğal olan şeylerle ağrıyı geçirmeyi deniyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?