- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Canım albüm kapağımda diğer eski resim vardı belki içinde yeni foto yok zannetmişsindir. Ama değiştirdim albüm kapağını ve ismini. Şimdi yeniden bak istersen, belki görebilirsin.
selamlar fıstıklarr
dün dershanem başladı daha bayram yol yorgunluğunu atamadım üstümden her tarafım ağrıyo nedense.
bu akşam kuzucuk maça gidecek yalnızım( bayramdan sonra gidersin diyip duruyodum artık bayram geçti gidebilirim diye geldi dün
lovelym geçmiş olsun canım. diş ağrısı berbattır. bu arada biz imam nikahımızı düğün günü kıydırdık. sen nie istemiyosun ki bence kıydırmalısın
Canım sağolasın. Bizde bu bayram arkadaşlarla Yunanistan'a geçelim diyorduk gemiyle iyi ki gitmemişiz yorgunluktan başka bir şey olmuyor böyle zamanlarda gezmek. Bir de ben çalışıyorum üstelik artık o yorgunluk hiç çıkmazdı benden. İyi ki eşimi dinlemişim.
Maç demişken biz balayından döndük o hafta eşim antremanlara gitmeye başladı. Şuan zaten bir takımda oynuyor. Babası da futbol fedarasyonda yönetim kadrosunda olduğu için bizimki kolay kolay futboluda bırakamaz. Çocukluktan beri hep oynuyor, lisanlı. Hatta gençleri de çalıştıracak yakın zamanda. Anlaşma sağlanmasını bekliyoruz. Haftada 2-3 defa antremanları oluyor. Annem bir ara napıyorsunuz diye soruyordu. Ben E.. evde yok, maçta diyordum. Kızım siz daha yeni evli değil misiniz ne antremanı ne maçı diyordu ama genel olarak biz birbirimizi fazla kısıtlayan bir çift değiliz zaten ben sorun etmiyorum ama annem ediyor.
Biz düğün günü kendimizde değildik ki... Nikahta takı kurdelelerimi gelin arabasının bagajında unutmuşlar. Allahtan babaannemiz çok zeki bir kadın olduğundan eşimin 2 sene önce evlenen kuzeninin fazladan almış oldukları takı kurdelelerini atmış çantasına da rahat nefes aldık orda. Ne iğnedanlık ne iğnemiz vardı. İğneleri başkasından satın almışlar düşünün. Kameralarda benim ve eşimin surat 35 karış çıkmış bu aksaklıktan dolayı. Neyseki geçti bitti yakında nikah videomuzuda yükleyeceğim facebooka. İmam nikahını da kıydıralım madem herkes gerekli diyor ama fırsatımızda olmadı ki hiç.
ya kıydır tabi ne olcak ben yaptrdm olması lazım zaten he vakit bulamadın o ayrı ama şimdi kıydır uygun oldgn bir gün hoca okuo okuo bsy soruo 3 defa evet dıosnsonra eşinede soruo o da 3 defa evet dıo ama neye evet dıoruz bılmıorum muhtemelen sendde bilmicen...
takı kurdelalarını kına gecesının oldgu gün yanı nıkahtan 1 gün önce aldm sonra tam takı törenine geçtik allahım ben bı panık kurdellalar nerde dıe anneme kaş göz yapıorum neyse ki süper zeka momyyy getirdi taktı
Kizlar benmi cok cahilim ya gelin mevludu dediginiz sey ne? Nicin yapiliyo ?
sorma canım yaa aynen öyle dinlenemeden maratona başladık neyse ki dershane hafta da 2 gün sadece. uykusuzluktan başım çatlıyo valla bugünayy incicicegim valla dinlenmedn bide derslernmi başladı yazık sana
bizim de işler bi yogunlastı anlatamam aksamları kıtap okumaya halim kalmıo eşim bi kitap almıtı ona bitir die baskı yaptm bn baslıcaktm o da onca yorgunluga ragmen bıtrdı ben 1 sayfa basladm gerısını getıremıorm ccok yoruluyorum bıde senı dusunemıorm kac saat ders dınlıosndr minnoşummm
google dan baktm şerbet e cnm güzel görünüo kızılcık şerbetını bılıodum ben demekkı mevlutlerd everılıomus o tarz seyler bn cocukken annemle gdrdım mevlute yanı gtmeyelı yılar oldu ne ıkram edılır hıc bılmem
ımam nıkahınız kıyılmadı mı:26: o nıkah gunu kıyılır ama tabi siz şimdide kıydırabılrsnz
ben öyle şeylere özen gösteririm ıstedım tabıkı kıyılmasnı çünkü ilk gece bırlıkte olmak ıcın namaz da kıldık imam nıkahı olaynca namazda kılınmaz die biliorum ama yanlıs bılıo olablrm kıydır ya neden istemıosun bı zararı yok lovelylıcım zaten 5 dkka sürüo
evet canım iyi yapmışsınız dinlenmişsinizdir güzelce. valla bi iş yapmadım bayramda öğlene kadar yattık hep ama düzen bozuldu bi kere kendime gelemedimCanım sağolasın. Bizde bu bayram arkadaşlarla Yunanistan'a geçelim diyorduk gemiyle iyi ki gitmemişiz yorgunluktan başka bir şey olmuyor böyle zamanlarda gezmek. Bir de ben çalışıyorum üstelik artık o yorgunluk hiç çıkmazdı benden. İyi ki eşimi dinlemişim.
Maç demişken biz balayından döndük o hafta eşim antremanlara gitmeye başladı. Şuan zaten bir takımda oynuyor. Babası da futbol fedarasyonda yönetim kadrosunda olduğu için bizimki kolay kolay futboluda bırakamaz. Çocukluktan beri hep oynuyor, lisanlı. Hatta gençleri de çalıştıracak yakın zamanda. Anlaşma sağlanmasını bekliyoruz. Haftada 2-3 defa antremanları oluyor. Annem bir ara napıyorsunuz diye soruyordu. Ben E.. evde yok, maçta diyordum. Kızım siz daha yeni evli değil misiniz ne antremanı ne maçı diyordu ama genel olarak biz birbirimizi fazla kısıtlayan bir çift değiliz zaten ben sorun etmiyorum ama annem ediyor.
Biz düğün günü kendimizde değildik ki... Nikahta takı kurdelelerimi gelin arabasının bagajında unutmuşlar. Allahtan babaannemiz çok zeki bir kadın olduğundan eşimin 2 sene önce evlenen kuzeninin fazladan almış oldukları takı kurdelelerini atmış çantasına da rahat nefes aldık orda. Ne iğnedanlık ne iğnemiz vardı. İğneleri başkasından satın almışlar düşünün. Kameralarda benim ve eşimin surat 35 karış çıkmış bu aksaklıktan dolayı. Neyseki geçti bitti yakında nikah videomuzuda yükleyeceğim facebooka. İmam nikahını da kıydıralım madem herkes gerekli diyor ama fırsatımızda olmadı ki hiç.
2 gündür miğde bulantılarım başladı. Hiç tatlı yiyemiyorun. Hatta doğru düzgün birşeyde yiyemiyorum kilo vericem bu gidişle.
Ben gelin mevlüdü yaptırmamıştım, bizde zorunlu olan birşey değil. Ama ben her sene 1 kere mevlüt okutuyorum. Şimdiye kadar 3 kere okuttum.
2 gündür miğde bulantılarım başladı. Hiç tatlı yiyemiyorun. Hatta doğru düzgün birşeyde yiyemiyorum kilo vericem bu gidişle.
bende yeni evlerde falan okutulduğunu biliyorum evde bereket huzur olsun diye ama gelin için olanını daha önce kimseden duymadım. muhtemelen oda huzurlu bi evlilikleri olsun mutlu olsunlar diyedir diye düşünüyorum. lovelyyy gelinlik giymek şartmıymış normal mevlüt okutsak olmaz mı
tatlı yiyemiyosan kız mı geliyo acabaaaaabebişimizin ilk cinsiyet tahmini benden olsun
sorma canım yaa aynen öyle dinlenemeden maratona başladık neyse ki dershane hafta da 2 gün sadece. uykusuzluktan başım çatlıyo valla bugün
evet canım iyi yapmışsınız dinlenmişsinizdir güzelce. valla bi iş yapmadım bayramda öğlene kadar yattık hep ama düzen bozuldu bi kere kendime gelemedim
sen imam nikahını kıydır canım. bi zararı yok. nenanın dediği gibi 5-10 dk anca sürüyo. onun heycanı güzelliği bile bambaşka
maça gitsin gitsin de ben çok tırsağım evde yalnız kalmaktan korkarım biraz da o yüzden gitmesini istememiştim
bizde fotoğrafçıdan alamadık düğün resimlerini hala. alalım evinkini de çekip düzgünce bi albüm yapıcam. gerçi hala ufak tefek eksiklerimiz var ama olsun aksesuar bulamıyorum kafama göre :26:
oyyy minikimiz kendini belli etmeye mi başlamış. 1 grammış zaten. gelişimini burdan hep birlikte takip edicez artık
Kizlar benmi cok cahilim ya gelin mevludu dediginiz sey ne? Nicin yapiliyo ?
sorma canım yaa aynen öyle dinlenemeden maratona başladık neyse ki dershane hafta da 2 gün sadece. uykusuzluktan başım çatlıyo valla bugün
evet canım iyi yapmışsınız dinlenmişsinizdir güzelce. valla bi iş yapmadım bayramda öğlene kadar yattık hep ama düzen bozuldu bi kere kendime gelemedim
sen imam nikahını kıydır canım. bi zararı yok. nenanın dediği gibi 5-10 dk anca sürüyo. onun heycanı güzelliği bile bambaşka
maça gitsin gitsin de ben çok tırsağım evde yalnız kalmaktan korkarım biraz da o yüzden gitmesini istememiştim
bizde fotoğrafçıdan alamadık düğün resimlerini hala. alalım evinkini de çekip düzgünce bi albüm yapıcam. gerçi hala ufak tefek eksiklerimiz var ama olsun aksesuar bulamıyorum kafama göre :26:
oyyy minikimiz kendini belli etmeye mi başlamış. 1 grammış zaten. gelişimini burdan hep birlikte takip edicez artık
bende yeni evlerde falan okutulduğunu biliyorum evde bereket huzur olsun diye ama gelin için olanını daha önce kimseden duymadım. muhtemelen oda huzurlu bi evlilikleri olsun mutlu olsunlar diyedir diye düşünüyorum. lovelyyy gelinlik giymek şartmıymış normal mevlüt okutsak olmaz mı
tatlı yiyemiyosan kız mı geliyo acabaaaaabebişimizin ilk cinsiyet tahmini benden olsun
Bakalım bakalım, kalp atışlarını duyduktan sonra sanırım onun heyecanı başalayacak kız mı erkek mi diye. Doktor kalp atışlarını duymak için 28 ekimde gel dedi ben 2 kasımda gidiyim diyorum, biraz daha büyür daha çok görürüm diye.
kızlar günaydın lovely canım chicy deco life kampanyası ve anahatarlar var canım markaofnide
inciciceğim 2 günse dershanen bol bol dinlenrsn ozaman kuzucum
stankiş ya sende mi sıkıntılı gecrceksın acaba ilk bi kaç ayı bnm cevremde bı kaç kişi 3-4 ay ı hep sıkıntılı geçirdi aman allah korusun allahım snada bebişimizede saglık versn
mercicim mecburi dil die biliyorum ama bend eyapıcam evin bereketi,huzuru ve eşimle bnm saglım için ferahlıcam yani okutursam bu arada kasım da düşünüodum ama kızlar eşim burnundan operasyon olucak kasımın ortası gibi bnm mevlüt ertelenicek eşim ii olsunda 10 gün ytıcak evde raporlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?