347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kız çikita sen niye kayboldun ortalardan

bir müddet kayboldum şekeriimm , herif askerden geldikten sonra pc ile ilişkim azaldı , yazın Ramazan ayında 1 ay umreye gittim , hepten kayboldum , okullar açıldı buralardayız işte

sen nasılsın Sedulucan ?? kırbaçların efendisii

Sedulu bak kırbaçların unutulmuyor

Aynur geçen sene ders programın kötüydü şikayetçiydin. Bu sene sorun var mı?

Aynur geçen sene ders programın kötüydü şikayetçiydin. Bu sene sorun var mı?

kuzum 1. dönem 30 yoğundu , 2. dönem liseye geçtim o zaman 2 okula gittim 30 saati doldurmak için , perişan olduumm

bu sene 22 saat dersim var , kebaaappp ders programım var çook şüküürr , eşim dalga geçiyo "2 gün çalışıyon 2 gün yatıyon" diyoo

adreside yollamıştım halbuki ,herifim gelmeden yollicaktı kırbacımı ama ohooooo bekle ki gelsiiinn

İnsanların temiz saf duygularıyla niye oynuyorsun seduluuu. Bu arada şaka bir yana geçen seneden beri yeni ürünlerde bulmuştur sedulu çeyizi genişletmiştir. Çeyizden felan bahsetmiyor ama asıl hazinenin kendisi ondaaa

biz isteriz diye bahsetmiyordur çeyizden , ondan çaktırmıyodur belkiii

evet sedulu benim gibi saf ve temiz bi cücükün duygularıyla oynadı , ühüüü

ohhhhhhhhh sefan olsun. geçen senenin acısını fena çıkartıyorsun bakıyorum. Bizim karşı dairemizdeki çiftin ikiside öğretmen yaz tatili geliyor kapılarını kitliyip gidiyorlar, okullar açılıyor anca geliyorlar karı koca yazlıktan. Benim niye kafam çalışıpta öğretmen felan olmamışımki ya.

oohh sefam olsun bencede , geçen sene perişan olmuştuummm

biz 2 yıldır mecburen öyle yaptık , önceki yaz Gökhanın askerliğ ,bu yaz benim umre derken 2 ayı ev dışında geçridik , ama bu yaz evimde olmak istiyorum en azından Ramazan ayında , sonra gideriiss

napcaann bebeeemmm mecbuuurrr , nazar etme ne olur çalış seninde olurrr

Maşallah maşallah nazar etmiyorum Ben cumartesi pazar tatiline de seviniyorum. Daha önce tek gün tatille de çalıştığım için.

Maşallah maşallah nazar etmiyorum Ben cumartesi pazar tatiline de seviniyorum. Daha önce tek gün tatille de çalıştığım için.

benimde çarşamba günüm boş , bugünde yarım gündü

cumartesi pazar candır ccaannn

neyse sık dişini , 7 ay sonra hepten tatil ama uykusuz her geceeeee

benimde çarşamba günüm boş , bugünde yarım gündü

cumartesi pazar candır ccaannn

neyse sık dişini , 7 ay sonra hepten tatil ama uykusuz her geceeeee

Anne olmak zor iş ya bu hamilikte göründüğü kadar masum değilmiş İnsanın çavdar ekmeğinin kokusundan miğdesi bulanacağı aklına gelir mi. Dün eşime dedim kaldır şu çavdar ekmeğini gözümün önünden. Bu akşam yemeği olarak 2 tane haşlanmış mısır yedim onla duruyorum. Annemle bu akşam telefonda konuşurken diyorum anne senin de böylemiydi bana hamileyken, kızım benim sende 9 ay miğde bulantım vardı dedi. Ahhhh annem ahhh.

Bu arada diyete devam ediyorsan stokları çok tüketme, hamileyken kilo veriyorsun başlarda doktor kontrole gittiğimde tarttı o zamandan bu zamana 1 kilo verdim.

bende çok masum olmadığını düşünüorum , normalde dişini fırçalarken midesi bulanan bi insanım , kokuya aşırı duyarlıyım , o zaman ne hale gelirim bilemiyorumm :26::26::26:

diyete devam değil canım, artık koruma evresindeim , 27 kilo neyime yetmiyo dedim aslında daha yolum vardı ama , napiim ben 2 bebişlik yer açtım göbişte

sende dikkat et kuzum bebeem ,hem kendine hem meleğinee

Azime bak maşalahh 27 kilo ne demek ya. Bebişleri doğuralım birlikte diyete başlarız. Geçen sene sezon sonu aldıklarımı bu sene giyemiycem Önümüzdeki sene giyebilmek için forma girmek lazım.

Azime bak maşalahh 27 kilo ne demek ya. Bebişleri doğuralım birlikte diyete başlarız. Geçen sene sezon sonu aldıklarımı bu sene giyemiycem Önümüzdeki sene giyebilmek için forma girmek lazım.

sağol canım benim 27i verdim , 3-5 daha versem güzel olacak ama hiç canım istemiyorr şükür koruyorum verdikleriimm

ben şimdi imajı yenilediğim için dolabı yeniledim ya , aldıklarım haliyle daha bol , o üzden cücüğü içine tıkıştırabilirimm

sen doğur , bende arkandan gelirim , sonra biirlikte form tutarızz

Anlaştıkkk kuzum

gece gece kaynatmışsınız yine kızlarrr chickpeas hoşgeldin yeniden aramıza canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…