347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy maşallah canımm

ben 1,5 ay önce falan gitmiştim ama ultrasonla falan baktırmadım. aile hekimine gitmiştim ben. ama en kısa zamanda gidip bi kontrol ettirmek gerek sanırım. hapın bi zararı falan var mı diye

Canım bende daha seçmedim kadın doğumcumu. Daha doğrusu biri vardı hatta kadınlar kulübündede çok ünlü bir doktor, hakkında olumlu yorumlar oldukça fazla. Ona gitmiştim eşimin kuzeninin de doktoru aynı zamanda, o da onda doğum yaptı. Dediğim gibi bende gittim ama bana soğuk geldi yanındaki sekretermidir yardımcısımıdır nedir o ise çok ukalaydı. Hiç sevmedim o yüzden bir daha gitmedim. Şimdi böyle tatlı sempatik bayan bir doktor istiyorum. Kendimi yanında rahat hissedebileceğim, bulabilirsem devamlı gideceğim.

Bu arada ben evlendikten sonra korunmaya başladım. Siz de kim korunacak, hangi yöntemi tercih edeceksiniz buna karar vermelisiniz önce. Bunun içinde doktorundan yardım alabilirsin tabi. Bu arada ben daha 2 haftalık hap kulanıyorken denemesini yaptık, koruyor bu ay regl oldum. Hangi hapı seçmem gerektiğine de kendim karar verdim araştırmalarım sonucu.

tv de görmüştüm doktoru acayip bi elektrik vermişti bana. zaten ben hep ataşehir memorial de doğurmak istiyorum derdim şansıma o da orda çalışıyomuş ama nereye giderse oraya giderim artık
bende ultrasonla baktırmayı düşünüyorum bişeyler görürse en azından düğünden önce tedaviye falan başlamış olıyım çünkü daha önce hiç gitmedim ben

bende hap kullanmayı düşünüyorum canım bizde sizin gibi yaklaşık 5 yıl çocuk düşünmüyoruz o yüzden işimi şansa bırakamam. hapıma da doktorum karar verirse daha sağlıklı olur diye düşündüm herkesten yasmin adını duydum ama yinede her bünye farklıdır o yüzden güvenemiyorum duyduklarıma. 2 haftada korumaya başlaması süpermiş çünkü genelde 1 ay diyolar

iyi olmuş tatlım o nereye sen oraya

baktır canım için rahat etsin. benimde adet dönemim çok ağrılı geçerdi annem hep gidelim diyodu ama ben üşengeçlikten bi türlü gidemedim. şimdi biraz ağrılarım hafifledi sanırım hapın etkisinden. ben yasmin kullanıyorum. doktor yan etkisi en az olan o dedi. şimdilik bi etkisini görmedim ama uzun süreli kullanmak istemiyorum yine de

İçinde en az yan etki bulunan Yazz canım Yasmin'den sonra Bayer firmasının çıkardığı bir ilaç ve ben gerçekten hiç bir yan etkisini görmedim diyebilirim.

Bu arada evlendikten sonra benim ağrılarım tamamen bitti. Su torbası koyan ben artık olacağımı bile anlamıyorum. Keşke daha önce evlenseymişim bile diyorum bu yüzden.

Sağol canım, güzel duaların için. Kocaman aminnnn diyorum. Diş macunuyla aramız çok kötü her sabah mahvoluyorum. 3-4 aya razıyım sonra geçsin ama

uzuunn bi aradan sonraaa merhabalarrr fıstıklarrr

ben geldiiimmmm , nasılsınızzz ? keyifler ne alemdee??

Canım, ben şunu anladım. Biz ilk defa bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti ama ben adetimden 2 gün önce babam ameliyat olacaktı ona güzel bir haber veriyim moreli yerine gelsin diye evde test yaptım negatif çıktı ( testi erken yaptığım için) biz bu zamana kadar bebek düşünmemize rağmen o kadar üzüldümki bizim bebeğimiz olmuyor mu diye. Olmasaydı belki yıllarca uğraşmamız gerekecekti. O yüzden diyorumki kendini anne olmaya hazır hissettiğin an doğru zamandır. Şu kadar yıl olmasın deme belki 1 sene sonra deli gibi anne olmak isteyeceksin.

Benim de daha düğünüm olmadan kadın doğumcum hazır.
Kardeşim
O her türlü bilgiyi veriyor sağ olsun.

Edoşş sana gaz verdim ben yaya kaldım kuzucuummm

Rabbim herkes için hayırlısını versin canım benimm ,bizimki olana kadar seninkini severis annessiii

Ohh şansa bak. Ders çalışmaya başladın mı

Yok ya ne dersi
Kasım ayında başlarım dedim ama şu an ondan bile şüpheliyim.
Kitap okuyup dizi, film izliyorum bol bol. Ders çalışmaya vakit kalmıyor.

Edoşş sana gaz verdim ben yaya kaldım kuzucuummm

Rabbim herkes için hayırlısını versin canım benimm ,bizimki olana kadar seninkini severis annessiii

Daha hiç birşey belli değil 3-4 gün geçsin benim hala umudum var. Hem bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur benimki oğlan olur seninki kız, senin kızı benim oğlana alırız

Daha hiç birşey belli değil 3-4 gün geçsin benim hala umudum var. Hem bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur benimki oğlan olur seninki kız, senin kızı benim oğlana alırız

sağlık ossun yavrrımm , hele bi seninki olsun , oğlan olsun ben kızı hemen yetiştiririm arkasındannn

Bu arada gerçekten sen bana gaz vermeseydin ben ocak ayını düşünüyordum

demekki seninki Aynur teyzesinin aragazı vermesini bekliyormuşş

bak ne güzel oldu işte , ocak ayında yolu yarılamış olursunuz çoktaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…