347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz stanki yaaa diş macunu beni her sabah mahfediyor böğürtüyor resmen ki sen hamilesin düşünemiyorum ayyy ilerde kimbilir ben ne olucam herşeye bööö bööö diyip duruyorum offf düşündümde sabah sabah mahfolurum herhalde Allah yardım etsin

benimde kadın doğumcum hazır veee bende ilk aylar hap kullanmayı düşünüyorum 2 ay önceden başlıyacağım tabi hapa başlamadan önce ilk etapta hormon testi yaptıracağım garantiliyim demi

Haklısın canım gelinlik giyersen köşede oturman lazım , eminim elbisende çok güzeldir:)

Ben geldiğimde burada kimseler kalmamış oluyor, tüm gün evde olmama rağmen hiç uğrayamıyorum resmen... İşsizlik beni çok etkiledi kızlar ya haziran ayında mezun olmama rağmen senelerdir işsiz evdeymişim gibi hissediyorum sanki hiç istediğim gibi iş bulamıcakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım dokunsanız ağlıcam valla...

Son düzenleme:
Gunaydinlarr

Balkonumu yikadim camasirlarimi makineye attim bugun erkenciyim supurge icinde biraz vakit gecsin die bekliyorum:))

Aksamda anneme gidiyoruz hafta sonu ordayiz gerci evlendigimizden beri hemen hemen her hafta ordayiz :))

Melekcadim uzulme daha yenisin tadini cikar evde keyif yapmanin allah buyuk bi kapi acar insallah.

Öncelikle çikicim aramıza hoş geldin tekrardan şekerim. Gitmene hiç inanamamıştım zaten burayı çok aktif kullanırken ama eşlerimiz ağır basıyor işte. Bende akşamları pek giremiyorum artık. Malum eşler yemek bekliyor, ilgi bekliyor.

Valla kuzum biz hep istiyoruz minik bir bebeğimiz olsun ama yeni evliyiz biraz beklemeliyiz diye erteliyoruz. Şuan bir sürü balığımız var onlar bizim bebeklerimiz. Şaka bir yana bu gidişle bir 5 seneye kalmayız zaten ikimizde acayip seviyoruz. En hayırlı zamanda kısmetiyle gelir inşallah bizimde bebeğimiz.

Haklısın canım gelinlik giyersen köşede oturman lazım , eminim elbisende çok güzeldir:)

Canım benim sağolasın.

Ayy kuzum yapma ama böyle eminim zamanı vardır ve allah o zamanı bekliyordur. Benim çok arkadaşım vardı ben çalışıyordum onlar iş arıyordu, şimdi benden iyi yerdeler. En hayırlı zamanda olacaktır. Bir de ben eşimden biliyorum. O da yeni mezun olup askere gitmişti geldikten sonra iş bulmada çok zorlandı. Çok üzerine düşüncede olmuyor. Beni biliyorsunuz çok sıkmıştım kendimi onunla beraber. Doğru zamanda olacaktır. Allah hayırlısını versin canım.

Sedulu bak kırbaçların unutulmuyor

Ahahahah Kırbaçların efendisi mi
Bak aklıma kötü kötü film afişleri geliyor

İnşallah inciçiçeğim valla çok kısa zamanda bunaldım sanırım..

Mutlaka öyledir canımm iştee bu süreç cidden çok zormuş hatırlıyorum eşinin iş arama sürecinide doğru haklısın valla. Hergün uçuk, sivilce birşeyle uyanıyorum stresten oluyor heralde taktıkça daha çok sinirlerim bozuluyor, erkek arkadaşımlada gerekli gereksiz birsürü tartışma ortamı oluyor heralde benim stresimden kaynaklanıyor bu durum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar topiğimiz çok durgunlaştı bu aralar. Nerelerdesiniz bakalım herkese iyi haftalar diliyorum. Bugün yarım gün çalışıyoruz yarın tatil çok mutluyum evime gitmek için saatleri sayıyorum.

Aralık'ta eşimin doğum günü var ona hediye olarak iphone almak istiyorum. Acaba aralığa kadar biraz daha düşer mi fiyatı?

Son düzenleme:
kızlarr selamlarrr nasılsnız topic nie böle sessiz çok boşladık valla....

yarın tatil veeee kalabalık bir ekiple bagdat caddesinde kutlamalarda olacağızzzz

Cumhuriyetmzn 90. yılını kutlayıp ATAMIZI anacagız ve yüksek sesle ANDIMIZ okunacak

Ne Mutlu Türküm Diyene

lovelylicim ıphone ların fıyatı düşmez die tahmin ediyorum zaten yeni çıktı son sürümünü mü alcaksn

ama aralık yıl bitişi oldugu için de elektronik marketler 100-200 tl düşürüp kampanyaya sokabilirler bekle son dakika al derim...

bnmde eşimin ocakta dogum günü bende ona canonun profesyonel fotogrf mak. almak istiyrm baya tuzlu fiyatı ama onun canı sagolsun

konuscak insan yok piyasa da ee bari konu bulayım belki yazarsnz görünce

hafta sonu kimler neler yaptı bakalım

ben cok yoruldum c.tesi fulltime temizlik sabah 10 aksam 8 canım cıktı

pazar günü ise 5 saat ütü yaptım yine evi tmzledm üstten sonra kocamla gezdık tozduk keyflıydı bu kadar saygılar

Canım çokta güzel düşüyor. Ben aldığımda 2000 liraydı hala da tıkır tıkır kullanıyorum. 4 bendeki, eşimede 4 alacağız çünkü 5'leri acayip kaba buluyoruz zaten. Ve şuan Vatan'da fiyatı 1000 lira. Ayırttım bugün gidip alacağız kısmetse.

Pazar günü full keyif yaptım, yattım uyudum çünkü cumartesi akşama kadar temizlik yaptım canım çıktı. Pazarda dinlenmeyi hakettim. Bugünde dışarı çıkacağız aşkımla gezeceğiz kısmetse.

Selamlar hatunlarr

Biz daha annemdeyiz. Yarin aksam ustu beraber donucez. Annemin doktor kontrolu var bikac gun bizde durucak :))

Selammm kızlar, bizim iş bugün ve yarın tatil bol bol dinleniyorum. İlaç gibi geldi bu tatil.

bizimde bugün yarım gündü tabi yarım günün yarısı olunca saat 10.30 da çıktık
bu gün dinleniyim bari yarın tören koşuşturması var tatil falan yok bize

selam fıstıklarrr :))))

nasılsınızz ?? keyifler nasııll ??

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve mutlu olsuunnnn

öptüm herkesiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…