Günaydın kızlar dişimin ağrısından ölücem bugün. Çok zonkluyor. Sabah aç karnına ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor. Tebriğe geçtiğimiz haftasonu misafirler gelmişti lokum yaptırıp gelmişler ama içinde bir sürü çeşit lokum vardı ondan da yiyeyim bunun da tadına bakayım derken bütün lokumları yemişim şimdide diş ağrısından ölmek üzereyim.
Melekcadıcım giymeyeceğim muhtemelen ama gelinliğe çok benzer bir elbise giyeceğim. Çünkü gelinlikle durmak gerçekten çok zor evde. Oturup bir köşeye kalkmaman lazım ama ben gelinliği aratmıcak bir elbise giyeceğim.
Canım, ben şunu anladım. Biz ilk defa bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti ama ben adetimden 2 gün önce babam ameliyat olacaktı ona güzel bir haber veriyim moreli yerine gelsin diye evde test yaptım negatif çıktı ( testi erken yaptığım için) biz bu zamana kadar bebek düşünmemize rağmen o kadar üzüldümki bizim bebeğimiz olmuyor mu diye. Olmasaydı belki yıllarca uğraşmamız gerekecekti. O yüzden diyorumki kendini anne olmaya hazır hissettiğin an doğru zamandır. Şu kadar yıl olmasın deme belki 1 sene sonra deli gibi anne olmak isteyeceksin.
Haklısın canım gelinlik giyersen köşede oturman lazım , eminim elbisende çok güzeldir:)
Ben geldiğimde burada kimseler kalmamış oluyor, tüm gün evde olmama rağmen hiç uğrayamıyorum resmen... İşsizlik beni çok etkiledi kızlar ya haziran ayında mezun olmama rağmen senelerdir işsiz evdeymişim gibi hissediyorum sanki hiç istediğim gibi iş bulamıcakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım dokunsanız ağlıcam valla...
bir müddet kayboldum şekeriimm , herif askerden geldikten sonra pc ile ilişkim azaldı , yazın Ramazan ayında 1 ay umreye gittim , hepten kayboldum , okullar açıldı buralardayız işte
sen nasılsın Sedulucan ?? kırbaçların efendisii
Sedulu bak kırbaçların unutulmuyor
AhahahahKırbaçların efendisi mi
Bak aklıma kötü kötü film afişleri geliyor
Gunaydinlarr
Balkonumu yikadim camasirlarimi makineye attim bugun erkenciyim supurge icinde biraz vakit gecsin die bekliyorum:))
Aksamda anneme gidiyoruz hafta sonu ordayiz gerci evlendigimizden beri hemen hemen her hafta ordayiz :))
Melekcadim uzulme daha yenisin tadini cikar evde keyif yapmanin allah buyuk bi kapi acar insallah.
Öncelikle çikicim aramıza hoş geldin tekrardan şekerim. Gitmene hiç inanamamıştım zaten burayı çok aktif kullanırken ama eşlerimiz ağır basıyor işte. Bende akşamları pek giremiyorum artık. Malum eşler yemek bekliyor, ilgi bekliyor.
Valla kuzum biz hep istiyoruz minik bir bebeğimiz olsun ama yeni evliyiz biraz beklemeliyiz diye erteliyoruz. Şuan bir sürü balığımız var onlar bizim bebeklerimiz.Şaka bir yana bu gidişle bir 5 seneye kalmayız zaten ikimizde acayip seviyoruz. En hayırlı zamanda kısmetiyle gelir inşallah bizimde bebeğimiz.
Canım benim sağolasın.
Ayy kuzum yapma ama böyle eminim zamanı vardır ve allah o zamanı bekliyordur. Benim çok arkadaşım vardı ben çalışıyordum onlar iş arıyordu, şimdi benden iyi yerdeler. En hayırlı zamanda olacaktır. Bir de ben eşimden biliyorum. O da yeni mezun olup askere gitmişti geldikten sonra iş bulmada çok zorlandı. Çok üzerine düşüncede olmuyor. Beni biliyorsunuz çok sıkmıştım kendimi onunla beraber. Doğru zamanda olacaktır. Allah hayırlısını versin canım.
kızlarr selamlarrr nasılsnız topic nie böle sessiz çok boşladık valla....
yarın tatil veeee kalabalık bir ekiple bagdat caddesinde kutlamalarda olacağızzzz
Cumhuriyetmzn 90. yılını kutlayıp ATAMIZI anacagız ve yüksek sesle ANDIMIZ okunacak
Ne Mutlu Türküm Diyene
lovelylicim ıphone ların fıyatı düşmez die tahmin ediyorum zaten yeni çıktı son sürümünü mü alcaksn
ama aralık yıl bitişi oldugu için de elektronik marketler 100-200 tl düşürüp kampanyaya sokabilirler bekle son dakika al derim...
bnmde eşimin ocakta dogum günü bende ona canonun profesyonel fotogrf mak. almak istiyrm baya tuzlu fiyatı ama onun canı sagolsun
konuscak insan yok piyasa da ee bari konu bulayım belki yazarsnz görünce
hafta sonu kimler neler yaptı bakalım
ben cok yoruldum c.tesi fulltime temizlik sabah 10 aksam 8 canım cıktı
pazar günü ise 5 saat ütü yaptım yine evi tmzledm üstten sonra kocamla gezdık tozduk keyflıydı bu kadar saygılar
bizimde bugün yarım gündütabi yarım günün yarısı olunca saat 10.30 da çıktık
bu gün dinleniyim bari yarın tören koşuşturması var tatil falan yok bize
Ne hazırladınız miniklerle tören için şiir mi okuyacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?