347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun...
Ne mutlu TURK'um diyene !!!

Son düzenleme:
İyigeceler kızlar bende 347.dönemde erkek arkadaşımı askere göndermiştim, bu siteye sık sık girerim üye olmak bu zamana kısmetmiş sayfaların çoğunu okudum.. Dostluğunuz, arkadaşlığınız imrenilecek kadar güzel, sanal ortamda olabilecek son sınırda hatta... Bende aranıza katılmak istedim..

heyo heyo ben geldim günaydınlarrrr dün gece cadde bildiğiniz inledi inledi harika,muhteşem ötesiydi kımıldıcak yer yoktu acayippp keyif aldımmmm

bahtsızsirine hg... daha önce neden katılmadın aramıza bakalımdemekki gizliden gizliye bizi izledinevet burda sıkı dostlugumuz var sennde okumussun zaten geçmiş sayfaları esasen cok kalabalıktık ama suan arkdslıgımızı sürdürdügümz buranın sabit kahramanları 10-12 kişi civarındayız...

merciii tören nasıl geçtiii miniklerin naptı kızzzz

stankiş sen napıosun bebiş ne alemlerde acaba anne dıomu?dermişimmm

incicegi annene gecmişler olsun kuzuşşşş

ya bu arada çızlarrr ya pernic nerde o da mı hamile acaba hiç sesi çıkmıo noldu kiiii:26:

lovely lovely topiğimizin demirbaşı aşagılar da napıosun bakim bi yaz kızımmmmmm

Canım aramıza hoşgeldin kısmet bugüneymiş demek dediğin gibi.

Nerde acaba gerçekten ya? Ben sanmıyorum daha istemiyordu sanırım.

Stankiş mide bulantıların devam mı?

Nena çok güldürdün beni anne diyor mu diyerek, bir kahkaha patlattım cidden.

Bizde kocama iphone aldık. Siyah istiyordu aldık gitti, ben beyazdan bıkmışım herhalde onunki bir güzel geldi elimden düşmüyor valla. Bir de sınırsız internet tanımlattık. İyi mi yaptık bilmiyorum. Elinden düşmüyor şimdide. Gazetelerini ordan okuyor. Herşeyi elinin altında. Adamların gözünü bu kadar açmamak lazım derler ben yanlış mı yapıyorum ki...

lovely lovely topiğimizin demirbaşı aşagılar da napıosun bakim bi yaz kızımmmmmm

Yazdımkineee.

Biz dün evdeydik, aşkım arkadaşlarıyla çıktı bir ara o arada ben temizlik yaptım. Evi 2 gün ellemeyim berbat oluyor. Bizim akvaryumlara yeni misafirler aldık birde. 4 beyaz albino japon, 2 çöpçü benimkine, aşkımınkinede 10'a yakın lepistes ve 2 çöpçü. Seyri çok güzel oluyor. Sevenlere tavsiye ederim. Evinde havasını değiştiriyor akvaryumlar. Tabi bakımları pek kolay sayılmaz.

Bugün akşamda anneme gidiyoruz yemeğe. Cts gelin mevlüdüm için kavonozlardan alacağım ondan. Süslemelerini yapıp cts'ye hazırlıcam. Kendimde hiç hazırlanamadım. Yetişememekten korkuyorum. Hem ev işi, hem kendini hazırla cuma geceye kadar temizlik yaparım muhtemelen. Bir gün öncede kendime vakit ayırmam lazım.

ayy napim kızım stanki bebişle ilgili bsyler anlatmıo bende şakaya vurayım dedim belki bsyler yazar neler hıssedıo dıe

bnde evi 2 gün temzlemim berbat oluo ama bu sefer hafta sonuna pek çamasır bırakmıcam o bnm ıcın ıyı olcak hafta sonuda bı siler süpürürüm gecen hafta kendımı paraladm evi temzlicem die sonra 3 gün bel agrısı cektım bu sefer ogle haldır huldur iş yapmıcam valla toz pislik olmasn yeter

senn hafta sonumuydu mevlüdün hadi allah kabul etsin evinizde önce saglık sonra huzur ve bereket eksik olmasn ınsallah bende kocişimin ameliyatndan sonra yapıcam allah kısmet ederse canım...

enişteye aldgnız iphone tebrik ederm evet bnmde siyah terchm olurdu tlfnda beyazı hiç sevmiyorum nedense...

valla bnmde kendıme tlfn almam lazm bnmki iice çöp oldu yaaa paramda var ama 2 ay sonra sevglmn dogum günü foto mak. alcam kendımden fedakarlık yapıorum napim... inşallah fiyatı düşer aralık gibi alırım 2300 falan dı fiyatı gecen sene bu yıl haberm yok fıyatlardan yahu

Bel ağrısı bendede başladı canım ya temizlikten demek. Hiç belim ağrımazdı çünkü öyle halı falan da silmiyorum pek eğildiğim söylenemez işte elektrik süpürgesyle ne kadar eğilmek gerekirse o kadar.

Mevlüdüm bu hafta cts canım aynı zamanda doğum günüm bakalım eşim ne sürpriz yapacak bana meraktan ölücem ama hiçte çaktırmıyor. Ne istiyorsun diyor hiç birşey diyorum. O zaman birlikte beğendiğin istediğin bir şeyi alalım diyor yokki istediğim bir şey. Bana da hediye almak çok zor gerçekten eşimide anlayabiliyorum.

Benimki beyaz canım ama sıkılmışım demek artık, siyah daha havalı geldi gözüme. Bir de şimdi bir kap aldık ona çok güzel birşey. Bende bu öğlen gidip çiçekli böcekli birşeyler bakayım madem.

Profesyonel bende istiyordum aslında çok seviyorum fotoğraf çekmeyi ama telefon daha kolay geliyor taşıması falan, e fotoğrafçılık programları da var pek aramıyorum o yüzden.

selam fıstıklaarr

herkeseee günaydııınn ,Lovelycim sanada günaydıınn

bugün boş günümdü 29 Ekimin arkasına 1 gün tatil daha ,oohh gell keyfimmm gelll

kocayı okula yollayıp işe güce dalacamm , boş günümü böle heba edeceemm

Canım benim tünaydııın. Evlenince öyle oluyormuş ya bende tatil günleri hep evde temizlik yapıyorum, iş güç bitmiyor halbuki anne evinde öylemiydi tatil günleri gezerdik. Pzts günü yarım gündü o gün gezdik bizde. İzmir'de havalar maşallah çok güzel gidiyor. Yaz günü gibi ama yakmıyor, üşütmüyorda. Herkes dışarda. Dünde gene İzmir İzmirliliğini göstermiş hatta. Bir kez daha gurur duydum bu şehirde doğduğum büyüdüğüm için ve bir kez daha anladım ben İzmir dışında başka hiç bir şehirde yapamam.

merhabalar hatunlarr
kaç günüdr pek sessizdi buralar

dershaneden anca gelebildim ne acıkmışım öle bi yedim bi yedim maşallah anacım güzel güzel mamalar hazırlamış

salonun aksesuarları tamamdır dün çok şık bi takım aldık. aslında takım istemiyordum ama parçaları bölemiyorlarmış bizimde çok hoşumuza gitti aldık 8 parça. en kısa zamanda evin fotolarını güzelce çekip paylaşıcam inşallah

nena sağolasın kuşum

lovelym eşin telefonunu iyi günlerde kullansın inşallah

bahtsızşirine sende hoş geldin. maşallah diyelim bizim topiciğimize süperiz bizz senide bekleriz sık sık. öyle uzaktan takip etme katıl sende

Canım sağolasın paylaşın artık ama gerçekten. Bekliyoruz merakla. Nena'yla sen kaldınız.

4 gün tatilin ardından bugün işyerinde canımızı çıkarttılar. Başımızdaki kadın bana bu işe geçerken bebek düşünme demişti bende işe başladıktan 2-3 ay sonra hamile kaldım henüz kadına söyleyemedim. Çalıştığım ortam aşırı radyasyonlu sistem odası karşımda 6 tane kocaman ekran var, maaşı ve şartları iyi olmasa hamileyken hiç çekilmeyecek bir yer. Yanımdaki arkadaşım hamile olduğumu biliyor annemden kalır yanı yok, sürekli lavobaya git şunu ye su iç diye başımın etini yiyor Allah razı olsun.

Nena bebek anne demeyi bırak teyzelerini bile sormaya başladı

Miğdemin bulantısı bugün daha iyiydi. Miğdemi bulandırmayan tek şey muz. Cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışlarını duyacağım için. Pernic nerelerde gerçekten ya. Bu aralar burası pek sessiz kaldı. Akşam gelip bakıyorum 1,5 sayfa ilerlemiş olmuyor böyle.

Lovely mevlüdünüzü Allah şimdiden kabul etsin.

chickpeas tatilin gözüne vurmuşsun yavru Bizde dün baya temizledik evi. Eşime tarif ediyorum şöyle yap böyle yap yide o kadar marifetli olmasına rağmen canı sıkılınca üstün körü temizleyip geçiyor. Perdeleri çıkart yıkayacağım dedim, şu an yıkama boşver dedi geçti

bu gün eşimin halı saha günüydü. ohh dedim evde yalnız değilim annem var keyif yaparız birlikte, bendeki şanssızlık maç iptal olmuş... iyi ki bi yalnız kalmayacam dedimdi

gıcır gıcır yeni kpss kitapları aldım miss gibi yeni kokuyorlar, içimde de bi çalışma hevesi umarım çabuk sönmez...

he yavrım yaaa vurdum tatilin gözüne gözünee , geçen senenin acısını çıkarıyoommm

söyle yavrıya "yesin onu Aynur teyzesiiii"

boşver kuzum ,kullan accık hamileliğin avantajlarını , canına oku bebesinin babasınııı

bu gün eşimin halı saha günüydü. ohh dedim evde yalnız değilim annem var keyif yaparız birlikte, bendeki şanssızlık maç iptal olmuş... iyi ki bi yalnız kalmayacam dedimdi

benimkide gitti bugün maça, yarında gidecek , ooyyhhh darlatıyo bu maçlar beniii

gıcır gıcır yeni kpss kitapları aldım miss gibi yeni kokuyorlar, içimde de bi çalışma hevesi umarım çabuk sönmez...

hadi bakalım kuzuumm , güzel güzel çalış dersine , öperiiimmm

benimkide gitti bugün maça, yarında gidecek , ooyyhhh darlatıyo bu maçlar beniii

hadi bakalım kuzuumm , güzel güzel çalış dersine , öperiiimmm
[/QUOTE]

ayyy hiç sevmiyorum valla gündüz yalnız gece yalnız sıkılıyorum vakit geçmiyor. annem varken gideydi iyiyidi ama napalım artık

oyy teşekkür ederim. inşallah sonucu güzel olur. konular baya değişmiş. Türkçenin mantık sorularını okurken matematik çözüyorum sandım bi an hiç sevmedim zor...

yaa kuzum o yalnızlık nedir sen bana soorrrr , stankiye sorr , evli evli şafak beklemek çok canımı acıtmıştı benim , şimdi maça falan gitse bozuluyorum ,evde tek başıma hem sıkılıyorum hemde ürküyorumm

yavrum Allah bi an önce kurtarmayı nasip etsinn , sıkıntı bu KEPESESE belasııı :26::26::26:

yaa demi ne günlerdi bee geçti gitti neyse ki

ayrıca bende baya bi ürküyorum yalnız evdeyken :18:

aminnnn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…