İyigeceler kızlar bende 347.dönemde erkek arkadaşımı askere göndermiştim, bu siteye sık sık girerim üye olmak bu zamana kısmetmiş sayfaların çoğunu okudum.. Dostluğunuz, arkadaşlığınız imrenilecek kadar güzel, sanal ortamda olabilecek son sınırda hatta... Bende aranıza katılmak istedim..
heyo heyo ben geldim günaydınlarrrr dün gece cadde bildiğiniz inledi inledi harika,muhteşem ötesiydi kımıldıcak yer yoktu acayippp keyif aldımmmm
bahtsızsirine hg... daha önce neden katılmadın aramıza bakalımdemekki gizliden gizliye bizi izledin evet burda sıkı dostlugumuz var sennde okumussun zaten geçmiş sayfaları esasen cok kalabalıktık ama suan arkdslıgımızı sürdürdügümz buranın sabit kahramanları 10-12 kişi civarındayız...
merciii tören nasıl geçtiii miniklerin naptı kızzzz
stankiş sen napıosun bebiş ne alemlerde acabaanne dıomu? dermişimmm
incicegi annene gecmişler olsun kuzuşşşş
ya bu arada çızlarrr ya pernic nerde o da mı hamile acaba hiç sesi çıkmıo noldu kiiii:26:
lovely lovely topiğimizin demirbaşı aşagılar da napıosun bakim bi yaz kızımmmmmm
ayy napim kızım stanki bebişle ilgili bsyler anlatmıo bende şakaya vurayım dedim belki bsyler yazar neler hıssedıo dıe
bnde evi 2 gün temzlemim berbat oluo ama bu sefer hafta sonuna pek çamasır bırakmıcam o bnm ıcın ıyı olcak hafta sonuda bı siler süpürürüm gecen hafta kendımı paraladm evi temzlicem die sonra 3 gün bel agrısı cektım bu sefer ogle haldır huldur iş yapmıcam valla toz pislik olmasn yeter
senn hafta sonumuydu mevlüdün hadi allah kabul etsin evinizde önce saglık sonra huzur ve bereket eksik olmasn ınsallah bende kocişimin ameliyatndan sonra yapıcam allah kısmet ederse canım...
enişteye aldgnız iphonetebrik ederm evet bnmde siyah terchm olurdu tlfnda beyazı hiç sevmiyorum nedense...
valla bnmde kendıme tlfn almam lazm bnmki iice çöp oldu yaaa paramda var ama 2 ay sonra sevglmn dogum günü foto mak. alcam kendımden fedakarlık yapıorum napim... inşallah fiyatı düşer aralık gibi alırım 2300 falan dı fiyatı gecen sene bu yıl haberm yok fıyatlardan yahu
selam fıstıklaarr
herkeseee günaydııınn ,Lovelycim sanada günaydıınn
bugün boş günümdü 29 Ekimin arkasına 1 gün tatil daha ,oohh gell keyfimmm gelll
kocayı okula yollayıp işe güce dalacamm , boş günümü böle heba edeceemm
merhabalar hatunlarr
kaç günüdr pek sessizdi buralar
dershaneden anca gelebildim ne acıkmışım öle bi yedim bi yedim maşallah anacım güzel güzel mamalar hazırlamış
salonun aksesuarları tamamdır dün çok şık bi takım aldık. aslında takım istemiyordum ama parçaları bölemiyorlarmış bizimde çok hoşumuza gitti aldık 8 parça. en kısa zamanda evin fotolarını güzelce çekip paylaşıcam inşallah
nena sağolasın kuşum
lovelym eşin telefonunu iyi günlerde kullansın inşallah
bahtsızşirine sende hoş geldin. maşallah diyelim bizim topiciğimize süperiz bizzsenide bekleriz sık sık. öyle uzaktan takip etme katıl sende
4 gün tatilin ardından bugün işyerinde canımızı çıkarttılar. Başımızdaki kadın bana bu işe geçerken bebek düşünme demişti bende işe başladıktan 2-3 ay sonra hamile kaldımhenüz kadına söyleyemedim. Çalıştığım ortam aşırı radyasyonlu sistem odası karşımda 6 tane kocaman ekran var, maaşı ve şartları iyi olmasa hamileyken hiç çekilmeyecek bir yer. Yanımdaki arkadaşım hamile olduğumu biliyor annemden kalır yanı yok, sürekli lavobaya git şunu ye su iç diye başımın etini yiyor Allah razı olsun.
Nena bebek anne demeyi bırak teyzelerini bile sormaya başladı
Miğdemin bulantısı bugün daha iyiydi. Miğdemi bulandırmayan tek şey muz. Cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışlarını duyacağım için. Pernic nerelerde gerçekten ya. Bu aralar burası pek sessiz kaldı. Akşam gelip bakıyorum 1,5 sayfa ilerlemiş olmuyor böyle.
Lovely mevlüdünüzü Allah şimdiden kabul etsin.
chickpeas tatilin gözüne vurmuşsun yavruBizde dün baya temizledik evi. Eşime tarif ediyorum şöyle yap böyle yap yide o kadar marifetli olmasına rağmen canı sıkılınca üstün körü temizleyip geçiyor. Perdeleri çıkart yıkayacağım dedim, şu an yıkama boşver dedi geçti
bu gün eşimin halı saha günüydü. ohh dedim evde yalnız değilim annem var keyif yaparız birlikte, bendeki şanssızlık maç iptal olmuş... iyi ki bi yalnız kalmayacam dedimdi
gıcır gıcır yeni kpss kitapları aldım miss gibi yeni kokuyorlar, içimde de bi çalışma hevesi umarım çabuk sönmez...
ayyy hiç sevmiyorum valla gündüz yalnız gece yalnız sıkılıyorum vakit geçmiyor. annem varken gideydi iyiyidi ama napalım artık
oyy teşekkür ederim. inşallah sonucu güzel olur. konular baya değişmiş. Türkçenin mantık sorularını okurken matematik çözüyorum sandım bi an hiç sevmedim zor...
yaa kuzum o yalnızlık nedir sen bana soorrrr , stankiye sorr , evli evli şafak beklemek çok canımı acıtmıştı benim , şimdi maça falan gitse bozuluyorum ,evde tek başıma hem sıkılıyorum hemde ürküyorumm
yavrum Allah bi an önce kurtarmayı nasip etsinn , sıkıntı bu KEPESESE belasııı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?