Bel ağrısı bendede başladı canım ya temizlikten demek. Hiç belim ağrımazdı çünkü öyle halı falan da silmiyorum pek eğildiğim söylenemez işte elektrik süpürgesyle ne kadar eğilmek gerekirse o kadar.
Mevlüdüm bu hafta cts canım aynı zamanda doğum günüm bakalım eşim ne sürpriz yapacak bana meraktan ölücem ama hiçte çaktırmıyor. Ne istiyorsun diyor hiç birşey diyorum. O zaman birlikte beğendiğin istediğin bir şeyi alalım diyor yokki istediğim bir şey. Bana da hediye almak çok zor gerçekten eşimide anlayabiliyorum.
Benimki beyaz canım ama sıkılmışım demek artık, siyah daha havalı geldi gözüme. Bir de şimdi bir kap aldık ona çok güzel birşey. Bende bu öğlen gidip çiçekli böcekli birşeyler bakayım madem.
Profesyonel bende istiyordum aslında çok seviyorum fotoğraf çekmeyi ama telefon daha kolay geliyor taşıması falan, e fotoğrafçılık programları da var pek aramıyorum o yüzden.
oyyy buraya kaç zamandır bakamadım nenam pernic bebek istemiyor kız daha o erken diiyip duruyor bebişi yok yani
stanki canım sen ne iş yapıyorsun offf o sistem odası radyasyonu bilgi işlemde çalışırken benim elimi ayağmı elektirikle donatıyordu vücudum öyle elektirik yüklüydü ki geçtiğim yerler çat çat diye ses çıkarıyordu arkadaşıma sarıldığım anda elektirik çarpar olmuştum akım vücudumu etkiliyordu allah kolaylık versin elimde bardak bile taşıyamadığım günleri görmüştüm demire bile tutanamıyordum
öncelikle enişte güle güle kullansın canım iphoneden memnunum ama bazen keşke samsung alaydımda diyorum nişanlım için bakıyoruz ama düğünden sonra allalım diyor galaxy 4 istiyor ki düğünden 4 gün önce doğum günü olucak bende o zamana alırım
banada hediye seçmek almak çok zor herşeyim varmış nişanlıma göre oda en kolay yöntemi bulup sağolsun bu doğum günümde kolye aldı
prof makina candır benim canonum var heryere yanımda taşıyorum bide kursa gitmiştim ben katkıları oldu tavsiye ederim kızlar
yaa demi ne günlerdi bee geçti gitti neyse ki
ayrıca bende baya bi ürküyorum yalnız evdeyken :18:
aminnnn inşallah canım
Çalıştığım birim veri merkezi olarak geçiyor canım. Operasyoncular ve sistemcilerle birlikte çalışıyoruz. Zemine yakın, dışarıyı gören penceremiz bile yok ve radyosyonu bol. O bahsettiğim büyük ekranlarıda da data hatlarını gösteriyor. Data hatlarının biri kesilince avaz avaz alarmlar çalıyor. Sıkıntı stres hepsi var.
nenacımm çok iyi geçti tören zaten kalabalıktan yavrucuklarımın ne dediği bile anlaşılmadı
lovelym güle güle kullansın eşin telefonunu. şu iphone lar nasıl uzak geliyo bana ya hiç bana göre değiller iyiki samsung var
bizde dün öğleden sonra mobilya baktık modokodan, salonuma çok güzel bi köşe takımı beğendim hatta bayıldım ya , şu evi bi tutsak da içini döşemeye başlasak artıkkk
oyyy buraya kaç zamandır bakamadım nenam pernic bebek istemiyor kız daha o erken diiyip duruyor bebişi yok yani
stanki canım sen ne iş yapıyorsun offf o sistem odası radyasyonu bilgi işlemde çalışırken benim elimi ayağmı elektirikle donatıyordu vücudum öyle elektirik yüklüydü ki geçtiğim yerler çat çat diye ses çıkarıyordu arkadaşıma sarıldığım anda elektirik çarpar olmuştum akım vücudumu etkiliyordu allah kolaylık versin elimde bardak bile taşıyamadığım günleri görmüştüm demire bile tutanamıyordum
öncelikle enişte güle güle kullansın canım iphoneden memnunum ama bazen keşke samsung alaydımda diyorum nişanlım için bakıyoruz ama düğünden sonra allalım diyor galaxy 4 istiyor ki düğünden 4 gün önce doğum günü olucak bende o zamana alırım
banada hediye seçmek almak çok zor herşeyim varmış nişanlıma göre oda en kolay yöntemi bulup sağolsun bu doğum günümde kolye aldı
prof makina candır benim canonum var heryere yanımda taşıyorum bide kursa gitmiştim ben katkıları oldu tavsiye ederim kızlar
Sizin lojman askeriyenin içinde değil mi canım? Askerler gece devriye gezmiyor mu? Bizim burda piyade okulunun ve deniz harp okulunun lojmanları var giriş kapıyı geçmek çok zor içeridede her zaman askerler var.
Annen kalıcak mı canım sizde, eşin yokken yoksaaa eşini mi şikayet ediyorsun taze gelin
nena bebişim hergün uğrak yerim yazdıklarınızı okumadan yapamıyorumm yazmıyorum diye aranızda değilim sanmayın herşeyi takipteyimm ayrılamayıızzz
Şaka yapıyosuuunnnn :44:Aldem yazmadana olmaz şimdi Nena doğru söylüyor girdin mi yaz kuşum.
Ayyy kızlar benimkinin kuzeni bu cts bebek mevlüdü yapıyormuş. Kız onu bile benle denk getirdi.
Aldem yazmadana olmaz şimdi Nena doğru söylüyor girdin mi yaz kuşum.
Ayyy kızlar benimkinin kuzeni bu cts bebek mevlüdü yapıyormuş. Kız onu bile benle denk getirdi.
günaydınn günaydınn milletttt bugün inanılmaz yüksek motivasyonum extra bi sebebi yok öle işte ...
stankiiii teyzeleri yesin onu yesinnnn ben ayaklarından başlıcam yemeye hamham diye
chickpeas hoşşşşş geldinnnn biraz geç oldu sorrryyy teacher'ım
pernic erken dio olabilir ama kaza die bsy var heheheh hesapta yokken bidaha teyze oluyomusuz ne gülerim he
bende samsungcuyum kızlar yenısını alırsam yıne samsung olacak ama suan tasarruflu davranıom kocişime mak alcam ahh ne fedakar kadınım ben yaaa herkese her zamn param var da kendıme yok kahretsin...
aşağılarda bir alde var hayalet gibi okuo okuo cıkıo yazma yok bsy yok aldeeeee yaz kızım yazzz ne var ne yokkk
ayy kızlar kocam benden yarım saat önce eve gidio dün baya kötüydüm mide bulantım vardı eve zor attım kendımı otobüsler mahvedıyor valla neyse eve bir girdim miss kokular gelio patateslerı elma dilimi yapmış üstüne z.yağı kekkik bide kanatları dizmişşş ilk yaptgı yemek benden kapmış bsyler kendı çapında yapmış kıyamam o kadar lezzetlıydiki tek kusuru fırını ayarlayamamıs ilk yarım saat içi buz gibi o da ışıklara aldanmış pişio zannetti bende baktm hiç pişmio ayarını yükselttim biraz geç yedik yemeği ama ne iyi geldi hazır yemek anlatamam ...
incicicegi kpss kitaplarınamı calısıosun bnd ekıtap alırken bı hevesle eve gidip açarım okumaya baslarım 2. sayfadan sonra kenara bırakırım ders kıtaplarında oyleyım malesef severek okuyabıldgm kıtaplar romanlar yada dergi ve gazeteyi incik cincik okurum ders kitaplarını oldum olası sevmem mecburen bitirdik... bnmde kpss yapmam lazım da yemio
Sormayın ben onca hazırlık yapıyorum ve tarih bayramda kararlaştırılmıştı, üstelik o gün doğum günümü de kutlayacaktık ama kayınvalidem tarihi değiştirelim pazar yapalım istersen dedi. Bana böyle bir teklifle gelmesi de beni çıldırttı. Değiştirmeyeceğimi söyledim, çok istiyorsa o değiştirsin dedim. Şimdi millet ne tarafa gideceğini şaşıracakmış. Kim nereye gitmek istiyorsa oraya gitsin anne onlar için ben mevlüdümü ertelemeyeceğim dedim ama çok sinirlerim bozuldu tabi.Eşimde ben üzülünce açıp telefon annesine bağırmış. O da Lovely yanlış anladı beni demiş. Halbuki ben ne anladığımı çok iyi biliyorum, alıngan bir insanda değilimdir, olumsuzda son derece pozitif ve iyi niyetliyimdir. Ne anlatılmak istenildiyse onu anladım.
Bugünde tavukları ve pirinci alacağım. Akşamda eşimle kayınvalideme yollayacağım. Onlar için bile bana laf gelsin istemiyorum.
kaç gün oldu giremeyeli bilmiyorum ama ben geldim
Bakanlık engelli siteler arasına almıştı kk yıhiçbiryere girilmiyor yaaaaa hackleme durumları çok olduğu için açıyorum güvenlik sistemi bilmem ıvır zıvır zaten face twit hiçbiri açılmıyordu forumlar da girdi dedim artık herhalde şansımı deneyeyim dedim açıldı
herkes nasıl kızlar nasıl gidiyor hayat evlilikler geçmişi okumadan girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?