Ben bugün başımızdaki kadına hamile olduğumu söyledim. Üzerimden yük kalktı.
ee ne tepki verdiii????
Nenacım o konsolun üstüne beyaz ya da krem bişeyler al bence şık mumluklar yada içine kuru yapraklar konan geniş tabak tarzı bişeyler olabilir.
günaydın şekerimmmm valla küçülmez diye biliyorum yeniden çekmen gerekebilir yada bilenler cvp versingunaydinn kuzular
bu fotolarin boyutu kuculur mu yoksa yeniden mi cekmem gerek?
günaydın şekerimmmm valla küçülmez diye biliyorum yeniden çekmen gerekebilir yada bilenler cvp versin
hadi yaa esimde bise yapamazsin demisti. Evi biraz toplayip yeniden cekeyim bari her yer kitap dolu dagittim baya
lovelyli kuşum bsy sorucam bak şimdi bnm masa sandalyelerım bu ve konsolumda bu dier zımbırtıları almadım birde sandalyelerim oradaki gibi açık değil daha koyu bir renk koltuk takımıyla kontras yapmıştım...
ben şimdi bu konsolun üstüne ne renk aksesuar almalıyım bordo düşündüm ama bulamıyorum buldukalrım cok pahalı şimdi dediğim gibi çiçek mi koyayım tam ortasına çiçek sonuçta her renk olur kafada yormaz hatta çiçek sepetinin reklamı varya altta orada mor bir orkide var gördunuzmu onu da düşündüm ne dersin
diğer kuşlarda geldgnde fikir verebilir mi lütfennnn
yaaaa resimleri ekleyemiyorum dosya büyük diyo yeniden mi çekicem ben yani :26:
Gunaydinn kuzular
Bu fotolarin boyutu kuculur mu yoksa yeniden mi cekmem gerek?
canım ben kremi çok yakıştırıyorum kahve tonlarına ama benim yatak odam kremli fuşyalı yeşilli kahveli perdelerimden hatırlayın. Ben mesela o gece lambaları olmaz demiştim ama nasıl güzel duruyor, her gelen bayılıyor renklerin uyumuna. Ağır olsun dersen krem ve kırmızı, odayı canlandırayım dersen ise fuşya, lila ve koyu olmayan tatlı mor tonları ve turkuaz önerebilirim. Tabi bunları bir arada kullanmamalısın. Turkuaz ve krem olabilir, krem ve fuşya tonları morlar olabilir. Yere de tüylü objenin renginde bir post bir puf ya da perde olsa muhteşem olur tadından yenmez o salon.
Canım resimlerin boyutunu küçültebilirsin. En kolay paintten yapabilirsin. Adım adım yazıyorum.
Resmi paintte açıyoruz.
ımage bölümünden sende türkçesi yazıyor olabilir.
Strech/skew tıklıyoruz.
Strech bölümünde % 100 yazar alt alta onları 50 50 yapıyoruz ve kaydet diyoruz. Zaten 50'ye 50 yaptığında resmin boyutunun değiştiğini gözlerinle göreceksin.
Yeniden çekmene gerek yok canım. Yukarda anlattığım gibi yap.
Canım ben kremi çok yakıştırıyorum kahve tonlarına ama benim yatak odam kremli fuşyalı yeşilli kahveli perdelerimden hatırlayın. Ben mesela o gece lambaları olmaz demiştim ama nasıl güzel duruyor, her gelen bayılıyor renklerin uyumuna. Ağır olsun dersen krem ve kırmızı, odayı canlandırayım dersen ise fuşya, lila ve koyu olmayan tatlı mor tonları ve turkuaz önerebilirim. Tabi bunları bir arada kullanmamalısın. Turkuaz ve krem olabilir, krem ve fuşya tonları morlar olabilir. Yere de tüylü objenin renginde bir post bir puf ya da perde olsa muhteşem olur tadından yenmez o salon.
Canım resimlerin boyutunu küçültebilirsin. En kolay paintten yapabilirsin. Adım adım yazıyorum.
Resmi paintte açıyoruz.
Image bölümünden sende türkçesi yazıyor olabilir.
Strech/Skew tıklıyoruz.
Strech bölümünde % 100 yazar alt alta onları 50 50 yapıyoruz ve kaydet diyoruz. Zaten 50'ye 50 yaptığında resmin boyutunun değiştiğini gözlerinle göreceksin.
Yeniden çekmene gerek yok canım. Yukarda anlattığım gibi yap.
Ayy deliricem simdi. Yukleme yapmaya yetkiniz yok lutfen sayfayi yenileyip tekrar giris yapin diyo atiyo beni sayfadan
Canım sen fotoları bana yolla burdan özel mesajla yada faceten ben buraya yükleyim hiç uğraşma.
Aldım hayatım düzenleyip yükleyeceğim birazdan.
İnciçiçeğî'nin yeni gelin evi...
Eki Görüntüle 854037 Eki Görüntüle 854036
Eki Görüntüle 854038 Eki Görüntüle 854039
Eki Görüntüle 854040 Eki Görüntüle 854042 Eki Görüntüle 854043
Devamı gelecek boyutları büyük olduğu için küçültüp atıcam.
incicicegim hep mutlu mesud oturun inşallah her şeyin açık renk içim açıldı valla böyle ferah evlere bayılıyorum koyu esyalar görünce içim kararı benm valla
çok cicimiş eviniz sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?