347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben bugün başımızdaki kadına hamile olduğumu söyledim. Üzerimden yük kalktı.

ee ne tepki verdiii????

Nenacım o konsolun üstüne beyaz ya da krem bişeyler al bence şık mumluklar yada içine kuru yapraklar konan geniş tabak tarzı bişeyler olabilir.

ee ne tepki verdiii????

Nenacım o konsolun üstüne beyaz ya da krem bişeyler al bence şık mumluklar yada içine kuru yapraklar konan geniş tabak tarzı bişeyler olabilir.

Kadın beni oraya almak için 40 takla attı bende gittim çocuk düşünme demesine rağmen 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hayırlı olsun dedi ama bi sessizlik oldu sanırım içinden öfkelendi. Aman hiç bişey umrumda değil, bebeğim sağ salim bana gelsin çok bunaltırsa işten de vazgeçerim.

Mercii o kadar çocuğun içinde bıkıyor musun çocuktan, evlenince düşünüyor musun hemen bebek. İş yerinde iki bayan var ikisinin çocuğu da ana okulunda evde tek çocukla baş edemiyorlar. Sizin işiniz çok zor ya.

Bugün müdür, müdür yardımcılığı atamaları belli olmuş babam 2. tercihine müdür olarak atanmış. Çok sevindik.

stanki kuşum 1-2 hafta daha söylemeseydin kadına zorlanmasaydın kendını kuzucum o nasılsa anlıcaktı

babacıgınıda tebrik ediyoruömmmm maşallahhh

mercicim krem düşündüm beyaz olmaz çok çiğ dururda böyle krem yada bordo düşündüm ama sanırım üstünü boş bırakıcam sadece büyükçe bir çiçek alıcam evin ahengini değiştirir....

cnm sıkılıo nerdesinzzzzz

hadi yaa esimde bise yapamazsin demisti. Evi biraz toplayip yeniden cekeyim bari her yer kitap dolu dagittim baya

tmm bidaha çek bend eyarın temizlik yapıcam çekip paylaşım sizinle aksesuarlarım varmış gibi farz edin ama olurmu banyo aynam varmış gibi görün nolurrr yarın aksam misafirlerim var yemege pazar günü bi aksilik olmazsa atıyorum resimleri

Canım ben kremi çok yakıştırıyorum kahve tonlarına ama benim yatak odam kremli fuşyalı yeşilli kahveli perdelerimden hatırlayın. Ben mesela o gece lambaları olmaz demiştim ama nasıl güzel duruyor, her gelen bayılıyor renklerin uyumuna. Ağır olsun dersen krem ve kırmızı, odayı canlandırayım dersen ise fuşya, lila ve koyu olmayan tatlı mor tonları ve turkuaz önerebilirim. Tabi bunları bir arada kullanmamalısın. Turkuaz ve krem olabilir, krem ve fuşya tonları morlar olabilir. Yere de tüylü objenin renginde bir post bir puf ya da perde olsa muhteşem olur tadından yenmez o salon.

yaaaa resimleri ekleyemiyorum dosya büyük diyo yeniden mi çekicem ben yani :26:

Canım resimlerin boyutunu küçültebilirsin. En kolay paintten yapabilirsin. Adım adım yazıyorum.

Resmi paintte açıyoruz.

Image bölümünden sende türkçesi yazıyor olabilir.

Strech/Skew tıklıyoruz.

Strech bölümünde % 100 yazar alt alta onları 50 50 yapıyoruz ve kaydet diyoruz. Zaten 50'ye 50 yaptığında resmin boyutunun değiştiğini gözlerinle göreceksin.

Gunaydinn kuzular

Bu fotolarin boyutu kuculur mu yoksa yeniden mi cekmem gerek?

Yeniden çekmene gerek yok canım. Yukarda anlattığım gibi yap.

Son düzenleme:

evet verdiğin renk önerileri kafama çok yattı bi bakınayım makul bsyler bulursam alırım bulamazsam dediğim gibi çiçek koyucam tam ortaya çünkü çok kalabalık olsun istemiyorum...şuan da boş değil üstü yeşil bir vazo var 70 ler tarznda salı pazarndan almıştım birde eşimn askerdeyken bana aldı gümüş kaplama 2 kahve fincanı altı tepsili o duruo ama ben onları kaldırıcam yerine başka bsy koyucam bakalım dikkate alıcam

canım teşekkür ederim anlatmışsın. ben az önce yeniden çektim makinayla şimdi onları yüklemeyi deniycem onlarda olmazsa dediğini yaparım.

Ayy deliricem simdi. Yukleme yapmaya yetkiniz yok lutfen sayfayi yenileyip tekrar giris yapin diyo atiyo beni sayfadan

incicicegim hep mutlu mesud oturun inşallah her şeyin açık renk içim açıldı valla böyle ferah evlere bayılıyorum koyu esyalar görünce içim kararı benm valla

çok cicimiş eviniz sevdim

incicicegim hep mutlu mesud oturun inşallah her şeyin açık renk içim açıldı valla böyle ferah evlere bayılıyorum koyu esyalar görünce içim kararı benm valla

çok cicimiş eviniz sevdim

canım benim teşekkür ederim amin hepimiz inşallah

salonum biraz koyu renk bende seviyorum açık renkleri ama salona iyi ki koyu kullanmışım sürekli orda oturduğumuz için iyi oldu kir götürüyo toz falan belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…