canım benim teşekkür ederim amin hepimiz inşallah
salonum biraz koyu renk bende seviyorum açık renkleri ama salona iyi ki koyu kullanmışım sürekli orda oturduğumuz için iyi oldu kir götürüyo toz falan belli olmuyo
he evet htrlıyorum salonunu koyuydu ii yapmıssın koyu yapmakla
bnm slaon acık renk dune kadar hayıflanıyodum toz bellı bılmem ne bellı dıe ama bu hafta hıc takılmadım detaylerna ustlerndekı ortulerı kaldrdım kullanyrm valla salaklık bende aman el sürme aman oturma pimpiriktmde bu hafta aştım o konuyu kir leke olmasnda toz olsun napim c.tesileri temzlyrm hiç bsy olmuo valla gözüm gönlüm ferahlıo evıme gdnce acık renk görünce
Ben bi toplu mesajla başlayayım yazmaya
Geçen hafta evde değildim geçmişi anca okudum. Vizelerim yaklaştığı için çok durmuyorum pc başında genelde de film ya da dizi izlemek için açıyorum.
Bizde gelişmeler var yazayım dedim. Evlendiğimizde kirada oturmak zorunda kalmayacağız eğer bulunduğumuz şehirde yaşarsak.
Sevgilimin ailesi bize ev verecek.Müstakbel kayınvalidemle konuştuk bu konuları evi istediğiniz gibi tadilat yaptırabilirsiniz kirada oturmaya lüzum yok dedi.
Bu gidişle bizim düğün işleri hızlanabilir ama şehir dışına çıkarsa tayinim ona da üzülmem. En azından bizi desteklediklerini biliyorum.
Sevgilim sözleşmeli olarak bi işe başvurmuştu ondan haber bekliyoruz bu ay sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim kızçeler.
Stanki bebek günden güne büyüyor. Aslında radyasyonu bol ortamda bulunmaz riskli ama şimdi hamile olduğunu söylediğine göre seni başka departmana alamazlar mı ?
Merci sen barıştın mı bakalım sevgilinle ?
İncicegi evin çok ferah duruyor. severim açık tonlardaki mobilyaları insanın içine bir huzur dolduruyor böyle ferah evler. güle güle otur.
Lovely senin gelin mevlüdü olmuş sanırım foto yükledin mi göremedim ben ya da yüklediysen o kadar geri gidemedim geçmişte
Nena, lovley, incicegi sizde bebek çalışmalarına başlayın canım
Ben bi toplu mesajla başlayayım yazmaya
Geçen hafta evde değildim geçmişi anca okudum. Vizelerim yaklaştığı için çok durmuyorum pc başında genelde de film ya da dizi izlemek için açıyorum.
Bizde gelişmeler var yazayım dedim. Evlendiğimizde kirada oturmak zorunda kalmayacağız eğer bulunduğumuz şehirde yaşarsak.
Sevgilimin ailesi bize ev verecek.Müstakbel kayınvalidemle konuştuk bu konuları evi istediğiniz gibi tadilat yaptırabilirsiniz kirada oturmaya lüzum yok dedi.
Bu gidişle bizim düğün işleri hızlanabilir ama şehir dışına çıkarsa tayinim ona da üzülmem. En azından bizi desteklediklerini biliyorum.
Sevgilim sözleşmeli olarak bi işe başvurmuştu ondan haber bekliyoruz bu ay sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim kızçeler.
Stanki bebek günden güne büyüyor. Aslında radyasyonu bol ortamda bulunmaz riskli ama şimdi hamile olduğunu söylediğine göre seni başka departmana alamazlar mı ?
Merci sen barıştın mı bakalım sevgilinle ?
İncicegi evin çok ferah duruyor. severim açık tonlardaki mobilyaları insanın içine bir huzur dolduruyor böyle ferah evler. güle güle otur.
Lovely senin gelin mevlüdü olmuş sanırım foto yükledin mi göremedim ben ya da yüklediysen o kadar geri gidemedim geçmişte
Nena, lovley, incicegi sizde bebek çalışmalarına başlayın canım
inciciçeği evin çok güzel olmuş, huzurla oturun inşallah...
lovelym emeklerin için teşekkür ederim sağolasın
canım allah kabul etsin mevlüdünü her zaman ki gibi harikasın
Canım benim rica ederim ne demek. Güle güle huzurla otur güzel evinde. Bende çok beğendim çok zevkli olmuş. Salonuna özelikle bayıldım. Ne güzel derli toplu. Düzenli evleri çok seviyorum.
canım benim teşekkür ederim amin
toplu olmaya çalışıyorum salonda oturduğumuz için çat kapı biri gelebilir diye tetikteyim hep
evimi bende çok seviyorum keşke kendi evimiz olsaydı. akşam daha eşimle konuştuk lojman ama şanslıymışız diye. eğer bir gün satılırsa falan almayı bile düşünürüz
ne güzel bir fotograf lovelylicim yanın da ki annen sanıyorum dier sarısın bayan kayınvalıden mi? :26:
evet inciciceginin evi derli toplu aynı bennnn
foto'yu face de görmüştüm lovely çok beğenmiştim. allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?