347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar



bizde evimizi cok seviyoruz yan dairemiz de boş hatta amaa 240bin tl istio muteahhit bizi cok fazla aşıyor... o sebeple baska bı yerde daha uyguna almaı planlıyoruz ama daha 2-3 senemiz var sonra alıcaz kkısmetseee

dyyg hg cnm nasılsın nerelerdsn noldu iş durumlarnnnn keyfin ne alemdeee???
 
bayıldım fotograff alalah kabul etsin duanı inşallah annende o kadar içten gülmüş ki bayıldım
 
Bebeğim benim sizler öncelikli görenlersiniz tabisi. Öpüyorum çok Duygu'mu. Bir gelişme var mı kuzum??? İyi haberler ver hadi bana.

yok canım, kaç ay oldu evleneli ama hala ayrıyız, 1500km öteden telefonla evlilik yürütüyoruz başka diyecek hiç birşey yok.
 
bayıldım fotograff alalah kabul etsin duanı inşallah annende o kadar içten gülmüş ki bayıldım

Sağol tatlım benim.

yok canım, kaç ay oldu evleneli ama hala ayrıyız, 1500km öteden telefonla evlilik yürütüyoruz başka diyecek hiç birşey yok.

Duygu'm ya çok üzülüyorum durumunuza. Ne kadar daha böyle dayanabilirsiniz ki allah sabır versin. Bir süre koy kendine biraz daha sabret dicem ama gelmiyor içimden böyle ayrı gayrı kalmanız. Galiba en son ki çareyi devreye koyman gerekecek.
 


çok iyi olduğumu söyleyemem ama iyi görünmeye çalışıyorum.. dua ediyorum bol bol. sen nasılsın

aralık da dönem tayinleri başlıyacak, eş durumu tayini dışında eş durumu tayını her vakit verilebiliyor. dönem tayinide şansa bağlı onu bekliyorum 31 ocakta netleşicek.
 
Çok hoş olmuşsun canım bu elbise yine özel günlerde de kullanılır.
Bende face yok o yüzden buraya konulan fotoğrafları görüyorum bir tek

Geline benzemiş miyim Sedulu'm??? Çok teşekkür ederim. Elbiseyi bende çok sevdim, herkes çok sevdi sadece biraz yakası açık içime yakasını kapatacak bir şey giymek zorunda kaldım çamaşırım gözüktüğü için. Terziye verip yakasını biraz kapattırıcam.


Canım hadi inşallah bu sefer olur.
 
inciçiçeği evin çok güzel olmuş canım çok ferah güle güle mutlulukla oturun inşallah.

sedulu eviniz olacak demek çok sevindim insanın evi olması gerçekten çok önemli ev olduktan sonra her şey daha kolay halledilir negüzel.

lovely seninde mevlüdünü Allah kabul etsin canım çok duru ve güzel olmuşsun.
 
aralık da dönem tayinleri başlıyacak, eş durumu tayini dışında eş durumu tayını her vakit verilebiliyor. dönem tayinide şansa bağlı onu bekliyorum 31 ocakta netleşicek.
Canim benim insallah olur bu sefer. Dualarimiz seninle...


Tesekkur ederim canim. Begenmenize sevindim :))
 

evlenince hemen bebek düşünmüyorum canım bazen keşke yarın olsada çocuklarıma gitsem diye düşünüyorum bazen de okuldan çıkınca çocuk görmeye bile tahammülüm kalmamış oluyo. çocuk düşünürsem ilk iki yıl ücretsiz izin alıp ben bakıcam sonrasına da bakıcaz artık. belki başka yönlerde geliştiririm kendimi evlenince yüksek lisans a başlamayı planlıyorum. Yaz tatilinde ders çalışıcam.


inciçiçeğim evine bayıldım ya güle güle oturun canım benimmm yatak örtüsü çok ciciymiş bende beyaz ve pudra karışımı yapmayı düşünüyorum yatak odasını. örtünü nerden aldınnn??


sedulum ne güzel haberlerle gelmişsin. biz de bu aralar ev bakıyoruz. istanbul da ev fiyatları uçmuş gitmiş kesemize uygun satılık bulmamız çok zor olucak elimiz mahkum kiraya çıkıcaz. o yüzden siz çok şanslısınız canım. Madem ev de hazırmış bi an önce sizde bi gün belirleyin artık bence


Bu arada biz barıştık kızlar birbirimiz olmadan yapamıyoruz ki hayat çok eksik kalıyo,inadın bi manası yok
 
Günaydın kızlar.

Mercim barışmanıza çok sevindim tatlım. Bizde perşembe akşamı biraz tartışmıştık daha doğrusu biraz yüksek sesli tartışmıştık. Ben ağlamıştım. Bütün günde hiç konuşmamıştık zaten ikimizde işteydik. Akşam yemek yaptırıp elinde güllerle geldi özür diledi öptü barıştık bizde.
 
ilişkinin tadı tuzu bu anlaarr
bende tripliyim hakediyorlaarr
Buarada cumartesi çalışmakk kadar sevmediğim başka bişey yok yaaa
 
ilişkinin tadı tuzu bu anlaarr
bende tripliyim hakediyorlaarr
Buarada cumartesi çalışmakk kadar sevmediğim başka bişey yok yaaa

Aynen öyle canım maşallah dün akşamda bugünde kuzu gibi. Dün bardakları götüreyim aşkım, şunu şuraya koyayım aşkım falan yapıyor. Dedim bazen iyi oluyor tartışmak biz arada tartışalım böyle.

O günde tartışma sırasında sesimiz biraz yükselince içimden dedim kesin komşular duydu, dün akşamda apartman kapısında elinde çiçek komşuyla karşılaşmış, onlar çıkıyormuş bizimki giriyormuş. Gördüler beni elimde çiçeklerle rezil oldum dedi.

Bugün bende çalışıyorum bu arada ama neyse ki 14:00'te bitecek mesaim kış uygulamasına geçtik çok şükür. O yüzden bir aydır daha rahatım. Misafirde gelecek bugün ve evde hiç bir şey yok. Aksi gibi misafirimle de buluşup bize gideceğiz. Önce yemeğe götürüp sonra eve geçelim diyorum.
 
Bizde yaz kıs farketmiyor heep aynıı çıkış saat 19.00.
en güzeli olur valaa yiyip geçin evdede çay kahvee vs. sonuçta çalışan bayansın. misafir çok severim ben ama evlenince çok gelicek eminim ya. evde şimdi annemden destekle herkesi çağırıyorum aniden bile götürüyorumm annişkom var nasılsa diyee
 

Mercim cok tesekkur ederim canim. Annem o ortuyu ben liseye giderken almis bi ceyizciden. Markasini hatirlamiyor. Benimde hic aklimda degil. Eger paketini atmadiysam bakarim eve gidince. Annemdeyiz simdi. Benimde baya hosuma gitti renkleri falan.

Bu arada barismaniza cok sevindim. Arada oluyo oyle seyler. Hatta tartistiktan sonra daha bi ask gelio sanki. Yani bana oyle oluyo
 
Sevgi saygıyı kaybetmeden arada atışmak aşkı tazeliyor. Geçen kendi annemle telefonla konuşurken eşime birşey için kızmıştım annem dün onlara gittiğimizde bana diyorki gelin hanım oğluma iyi davran Kala kaldım. Dedim bakalım ilerde kendi oğlun evlendiğinde damadım kızıma iyi davran diyebilecek misin? Bazen annemin eşimi benden daha çok sevdiğini düşünüyorum.
 
kızlar napıosunuzzz evımı temızledımmmm fotograflarımı cektım maılı me gönderdm p.tesi sizin için paylaşacagım.... mutfak biraz dagınık yani dagınık dedıysem ustunde az bsycık ıvırzıvır var malum aksam misafirim var o sebeple bissürü yemekte yaptım ohh missss sizi seviyorummm ve öpüyorummmm
 
Musmutlu pazarlar hatunlar. Akşama misafir var, tüm işleri eşime yaptırmayı düşünüyorumm
 
mutlu pazarlar olsun fıstıklarr

yazılı hazırlamam lazım , hiç bişey yapmak gelmior içimdenn , bi sıkıntı var bu arlar bende , hayrolsunn ....

öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…