347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

annemden her gelişimizde araba hıncahınç doluyo. ne getiriyoruz anlamadım valla. annem sen gittin evim aralandı diyo
2 saatte anca yerleştirdim. pazarlığımızı falan da ordan görüp geldik

kuzucukta maç izlemeye gitti bende biraz ders çalışayım hafta sonu hiç çalışmadım

ayrıca nena fotoları merakla bekliyoruz :))

Son düzenleme:
Günaydın canlar.

Nena resimleri bekliyoruz.

Bu arada bizim doğalgaz hala bağlanmadı kızlar ve ben artık üşümeye başladım soğuk oluyor ev. Isıtıcı alalım diyoruz şöyle iyi bir şey olsun. Ufo'nun yeni çıkardığı ayakta mikatronik diye uzaktan kumandalı bir ısıtıcısı var o nasıl sizce?

Sizin tavsiye edeceğiniz başka ısıtıcılar var mı? Şunu kullanıyoruz çok memnunuz diyebileceğiniz?? Bugün sipariş edeyim de yarın gelsin artık yoksa hasta olucam. Dışarısı güzel ama evin içi soğuk.

Gunaydinlar

Ben gene erkenciyim temizlik icin vakit gecmesini bekliyorum ogleden sonraya kalinca zor geliyo. Sabahtan temizlensin bitsin diyorum.

Lovelym isiticilar hakkinda hic bilgim yok. Aynen dedigin gibi evler baya soguk oluyo. Aman hasta olmadan halledin bian once

Kızlar chiccy deco life kampanyası gören bana haber verebilir mi? Güllü aynalarından lazım o markanın bana.

Valla canım ya araştır araştır bir hal oldum. Sadece önünü ısıtan Ufo mu alsam diyorum yoksa bu ara reklamları çok dönen Veito mu? Benim banyoda kullandığım elektrikli su ısıtıcısının markası da Veito ve memnunum. Bilemedim ondada uzaktan kumandalısı var ama pahalı alırım bir de doğalgaz bağlanır o zaman boşuna o kadar para vermiş olurum. Kafam karışık.

günaydınlar nasılsınız resimleri paylasıcam birazdan çok kusur bulmayın döverim he

ayrıca lovelyli ısıtıcılar hakkında fikrimhiç yok malesef annemlerde ufo var ayaklı ama annemler cok memnun deıl belkı ev eskı oldgundandır yalıtımıda yok yalıtımı olan bınalarda etkılı olabılır:26:

bızım dogalgazmız baglı ama henuz hıc yakmadık ev delı gıbı sıcak oluo hafıf bı serın oldgnda battanıyenın ıcıne grırıoz

faturamız 14 tl geldı bu ay ama abınelıkle beraber 250 ödicez malesefff

Nenacım ufo almaktan vazgeçtim çünkü elektirik çok yakıyormuş. Arkadaşım geçen sene 350'den aşağı ödemiyorduk dedi. Bu sene klimayla ısınmaya başlamışlar daha az yakıyormuş dediğine göre. Eşi de elektrik işinden anladığı için ona açtı sordu ve ben onun okeylemesiyle Veito markasını aldım. Bu aralar reklamlarda da çok çıkıyor umarım memnun kalırız.

Bir de bu tarz ısıtıcıların bir açıp bir kapatmamak lazımmış çünkü önce kendini ısıttığı için en yüksek kaç wattsa ilk açmada onu çekiyormuş sonra düşüyormuş. O yüzden arkadaşımın eşinin önerisi şu; ay açtım sıcak geldi biraz kapatalım üşüyünce gene açarız demicekmişiz. Az konumda kapatmadan çalıştıracakmışız. Sizlerinde bilgisi olsun çünkü bu benim yaptığım bir şeydi.

Son düzenleme:

evet lovelyli ısıtıcıların öyle bir durumu var ufonun cok yaktgnı bende duydum ama annemlere cok gelmıo ve butun gun yanıo onun sebebını bılemıyorum malesef

ama ben katti surette ısıtıcı kullanmam dogalgazım var cok üşürsem pilot bırakırım aylık max. 100 tl gelır bnm evım zaten sıcak oluo 1,5 ay oncekı o soguklarda bıle gerek duymadm ama olakı karda kıyamette buzz olursa yakarım napim kendımden de tasarrufa gıdemem artık

Nena yavrum evin çok hoş güle güle otur. Yeni bina olduğu belli oluyor.
Salonun güzel ferah duruyor. Salonda masanın üzerine ben bordo renk düşündüm hoş durur o tonlarda aksesuarlar biraz daha araştırmalısın bordo tonunu

çok teşk. ederm sedulum begendıgıne sevındım ben esasen masanın ustune hıc bır sey koymıcam ben aksesurı konsola düşünüyorum da konsolum boş oldgu için masamı örttüm bide vazonun rengni begendgmden onu koydum masa örtümle halım çok kombın burada bellı olmuo ama sankı aynısı işlemeleri ben 2-3 yıl önce slaı pazarından almıstım masa ortumu öyle bi atı verdim ama aksesuar ve tablo gelınce ortmicem masamı

Nenacım güle güle otur gayet derli toplu ve tertemiz duruyor. Holundeki halına ve salondaki masana, sandalyelerine bayıldım.

Nenacım güle güle otur gayet derli toplu ve tertemiz duruyor. Holundeki halına ve salondaki masana, sandalyelerine bayıldım.

çok teşek. ederim lovelylicim evet derli toplu evim dagınık olmuo da toz oluo o bıraz can sıkıcı ama eskısı kadar ona da takılmıyorum

holdekı halım ile mutfaktakı aynıydı ama dedgm gibi mutfaktaki leke oldu daha yıkatamadmda o sebeple kullankıyorum ama kullanmıcamda anneme yada kayınvalıdeeme vermeyı dusunuyorum baska halı alıcam mutfaga toprak tonlarında anca o kaldırır acık renk olmuo malesef

nena gerçekten güzel bir evin var canım güle güle otur çok beğendim sade herşey hiç abartı yok çok hoş evin var

kızlar bana yardım edin evimizdeydik fatasonu nişanlımla korniş ölçüleri aldık kornişler hep 2 li değiştiriyoruz ev kumsal renge boyancak mutfak ve yatak odası hayal pembe olucak

bu fon perdeler için 3 lü korniş yeterlimi

bide benim babam evi genişlermişti genişletirken minik 40 cm lik bir pencere daha açılmış yani salonda normal fon perde yaptırcağım alanının yanında bir 40 cm lik pencere ve onunda yanında balkon kapısı var ben şimdi ne yapacağım

fon yaptırcağım alana geniş yaparsam l şeklinde 40 cm lik alanı kapsasa

balkon kapısında tek ofn kumaş mı yapsam kafam çok karıştı çok

gizim çokkk teşekkür ederim cnm bnm,

fon perde istiyorsan kornişin 3lü olmalı canım 2 li yetmez

diğer söylediklerinden bir şey anlamadım nasıl yardımcı olabılırım bilmiyorum evi genişletiken 1 pencere daha acıldı ne demek:26:

yatak odan hayal pembesımı hiç görmedim o rengi ama adı kulaga hoş geliyor eminimki çok yakısıcak odana o ton

çok sade bir pembe soft bir renk pembe olduğu bile belli dğeil dyonun kataloğunu eklerim buraya

3 lü korniş olsun güneşlik tül ve fon olucak çünkü

canım nasıl biliyormusun 2 tane pencere var onun yanı kısa bir duvar ve diğer yanında 40 cm lik ufak pencere var ben oraya napsam diyorum inan çıldırcak gibiyim onun yanındada balkon ve balkonun kapısıda cam ben ne yapacğaım

en iyisi foto çekip ekleyim

bu arada salon halının kodunu bana yazarmısın akşam gidince altına baksana lovelyde söylemişti halısını

baktım netten cnm angoranın İSTANBUL serisi 1310A KODU ama göbeklı olanın kodunu bulamadım ona aksam unutmazsam bakayım kuşum

evet sen dediğin yerin fotosunu cek paylaş bakalım napılabılır die çünkü inan anlattıklarını gözümde canlandıramıyorum o sebeple fikir üretemiyorum kuzucum

dyonun kataloguna bakım ben sen zahmet etme foto eklemeyle

Nena bana da holdeki beyaz halının markasını yazar mısın? Holü değiştirecek olursam seninkine bakayım çok beğendim onu.

Bu arada farkettim ki yeni evlenen 3 bayan olarak hepimiz beyaz eşyalarımızı Arçelik tercih etmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…