Nena bana da holdeki beyaz halının markasını yazar mısın? Holü değiştirecek olursam seninkine bakayım çok beğendim onu.
Bu arada farkettim ki yeni evlenen 3 bayan olarak hepimiz beyaz eşyalarımızı Arçelik tercih etmişiz.
Angora lılıum krem olarak geçiyor lovelyli kodu var ama onu yazmadm çünkü bu halının ebatları var yanı yolluk olarak ve normal buyuk halı 2m2 4m2 gibi bnm kestirme böyle ruloydu ıstedgm ölçüde kestrdm lılıum die sorarsan sanırım ebatlarnı gösterırler
kızlar bakın kumsal rengi boyayan araştırrken burdan biri yaptırmış paylaşmış böyle aydınlık olucak duvar rengim inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...emmuz-ayinda-evlenecekler-toplasalim-132.html
nena halılaırna cidden bayıldım lovelyninde halılaırnı çok beğendim cidden siz çok harika seçimler yaptınız yaaa
kızlar bakın kumsal rengi boyayan araştırrken burdan biri yaptırmış paylaşmış böyle aydınlık olucak duvar rengim inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...emmuz-ayinda-evlenecekler-toplasalim-132.html
nena halılaırna cidden bayıldım lovelyninde halılaırnı çok beğendim cidden siz çok harika seçimler yaptınız yaaa
Bende çok seviyorum salon halımı diğer yerlere hep post tarzı yumuşaklardan örttüğüm için zaten başkada elde tutulur halım yok ama evim günden güne çok değişiyor. Mesela şimdi bir ayakkabılık geldi dillere destan ayakları antika tarzı olanlardan, country de denilebilir. Her geçen gün bir şeylerin yerleri değişiyor, eksikler alınıyor ve günden güne daha da hoşlaşıyor evim güzel evim. Akşam olsada gitsem çok özledim evimi.
Bende çok seviyorum salon halımı diğer yerlere hep post tarzı yumuşaklardan örttüğüm için zaten başkada elde tutulur halım yok ama evim günden güne çok değişiyor. Mesela şimdi bir ayakkabılık geldi dillere destan ayakları antika tarzı olanlardan, country de denilebilir. Her geçen gün bir şeylerin yerleri değişiyor, eksikler alınıyor ve günden güne daha da hoşlaşıyor evim güzel evim. Akşam olsada gitsem çok özledim evimi.
rica ederim lovelyli ne demek...
giz duvar rengi süper ben böyle aydınlık renklere bayılırım hele bıde duvarları alçı yaptırırsan renk bi okadar güzel durur sana tavsiyem...
bnm duvarımdan 1 ton açık renk gibi duruyor
canım birşey daha soracağım yatak odasına ayak ucuna halı alacağım arkadaşıma söyledim diyor ki halılar öyle kesilmez standarttır sana özel yapmaz kimse diye moralimi bozdu ama yatak odam öyle kocaman değil ki napsam acaba yaaaa
bunu beğendim
http://www.tugrahali.com/koleksiyonlar/600putrapembe_151d29231ef5b9.jpg
canım alçı komple heryeremi yapılıyor nişanlımın babası halleti onların evi öyle ferah ki kumbeji hatta kayınbabam sizidne kumbeji olsun dedi ama ben kumsal diye direttim yatak odam mutfağımda hayal pembe toz pembe gibi birşey olucak
evdeki renk fıstık yeşili idi o rengi hiç sevmedim ve soft bir renk istediğimi söyledim
bide sürekli gidip bakıyoruz evimize fotolayım en iyisi nişanlımla anahtar bizde artık öyle mutluyum ki artık bizim orası babam içini napmak istiyorsanız yapın dedi :)
ya ne güzel sürekli bir şeyler alıyorsun lovelyli özeniyorum da sana aferin valla bende taksitler azalsın eksiklerimi tamamlıcam allah kısmet ederse...
Canım bizimde ödemelerimiz var aslında ama az az alıyorum işte her ay birşeyler. Eşime kalsa hiç para harcamayacağızda, ben az az almaya çalışıyorum her ay eksik gördüğüm birşeyleri. Gören her şeyin tam desede çıkıyor, geçen salonda iki berjerimin ortasında ayaklı bir sehpam vardı kulplarını değiştirecektim evde tornovida yok. Gittim aldım. O da bir eksik mesela bana göre. Böyle ufak tefek şeyler alıyorum. Bugün English Home'dan ayakkabılığımın üzerine sehpa örtülerinden aldım oval, tül. Aldıklarım böyle küçük şeyler. Alezimi değiştirdim mesela bu ay. Evlenmeden önce aldığım çok terletti gittim sırf pamuk olanlardan aldım benimkinin altı su geçirmez naylondu kimseye tavsiye etmiyorum gece çok terletti bizi çıkardım kaldırdım onu şimdi evde hastası olan birine vermeyi düşünüyorum.
giz bak demek istedgm bu zaten ölçüler sabittir salon için vs... ama sen odana bu resmdeki gibi bir model begenırsen rulosuda varsa ıstedgn ölçüde kestirirsin salon halıları ıcın konusmuyorum belkı arkdsına yanlıs anlatmıssan o da olmaz demıstır yanı sen sadece yatak odan ıcın endıselıysen ve yatak odanı acık renklerde bsy dusunuosun bnm yolluklardan yaptrabılrsn
aaaaa süpersin yaaa süpersin çünkü bizim evde annişimin evinde yatak odası küçük veeee aynı şimdi paylaştığın üçüncü fotidekler gibi yaptırdı ayyyy ne güzel sağol canım yaa işin içine girmeden anlamıyoruz vallla çok sağol seviyorum sizleri
halılaırnız hep not aldım hattaha şimdi halı araştırdım beğendiğim mobilyalar bellli yaaaa oda boya seçimim kadar kolay oluyor
yaaa varya böyle çok heyecanlanıyorum evimizin içine girince acaip hayalci oluyorum kızlarrr zaman geçse hemen keşke
nena canım evine bayıldım harika her şeyin çok güzel olmuş canım maşallah iyi günlerde oturun
Uf puf işlerden güçlerden anca geliyorum aranıa.
Nenacım benimde kredi kartlarıma borçlar vardı ama evlenmeden kapattım. Bu aydan itibaren balayı taksitleri başlayacak. O da şu nedenle benim bankaya olan abudik gubidik taksitlerim bitsin diye balayını nakit değil kartıma yatırıp taksitle almıştık aldığımız dönemde de taksit erteleme vardı o yüzden yeni başlayacak ödemelerim. Finansı da yine aynı mantıkla kapattık ama telefon aldım eşime onun taksitleri başlayacak önümüzdeki ay. Eşimde tek kredi kartı kullanıyordu. Onunkini kapattık allahtan kurtulduk. Ama benim kredi ödemem var her ay 95 lirada ona ödüyorum. E telefon faturalarımız, elektrik-su, dijitürk, internet ve ev masrafları anca yettiriyoruz. Gene hiç bir şeyden de geri kalmıyoruz ama benimde artık bir ödeme tablosu çıkarmam gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?