347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet öyle oldu dimi... tamam şimdi bakıyorum modeline yazıcam kusum

Angora lılıum krem olarak geçiyor lovelyli kodu var ama onu yazmadm çünkü bu halının ebatları var yanı yolluk olarak ve normal buyuk halı 2m2 4m2 gibi bnm kestirme böyle ruloydu ıstedgm ölçüde kestrdm lılıum die sorarsan sanırım ebatlarnı gösterırler

Canım teşekkür ediyorum çok.

Bende çok seviyorum salon halımı diğer yerlere hep post tarzı yumuşaklardan örttüğüm için zaten başkada elde tutulur halım yok ama evim günden güne çok değişiyor. Mesela şimdi bir ayakkabılık geldi dillere destan ayakları antika tarzı olanlardan, country de denilebilir. Her geçen gün bir şeylerin yerleri değişiyor, eksikler alınıyor ve günden güne daha da hoşlaşıyor evim güzel evim. Akşam olsada gitsem çok özledim evimi.

rica ederim lovelyli ne demek...

giz duvar rengi süper ben böyle aydınlık renklere bayılırım hele bıde duvarları alçı yaptırırsan renk bi okadar güzel durur sana tavsiyem...

bnm duvarımdan 1 ton açık renk gibi duruyor

ya ne güzel sürekli bir şeyler alıyorsun lovelyli özeniyorum da sana aferin valla bende taksitler azalsın eksiklerimi tamamlıcam allah kısmet ederse...

kızlar bşy danışıcam dün eşime ona foto mak. alıcgmı söyledim daha dogrusu agzımdan kaçırdım baya bi üsteledi mümkün dil kabul etmem senn tlfnn saglam degıl gel sana tlfn alalım kalanıylada ıstedgn eksıklerı alırsın dedi ama ben okadar şartladım ki kendimi o parayı ayırrdım 1 lirasına bile dokunmuyorum eşim ısrarla ıstemedgnı ne yerı nede zamanı dedi...madem öyle bir şey var aklında yaza dogru 2miz ortak para koyar oyle alırız dedi...

bende ona mutlaka bir hediye alacgmı söyledim o da polo damı boyner demı ne bi cüzdan begenmiş 100 küsür tl ozamn onu al daha mutlu olurum cüzdanım küçük geliyor dedi ama gözüm de o hediye cok küçük bilemedim napıcagımı ne diyosunuz:26:

canım birşey daha soracağım yatak odasına ayak ucuna halı alacağım arkadaşıma söyledim diyor ki halılar öyle kesilmez standarttır sana özel yapmaz kimse diye moralimi bozdu ama yatak odam öyle kocaman değil ki napsam acaba yaaaa

bunu beğendim

http://www.tugrahali.com/koleksiyonlar/600putrapembe_151d29231ef5b9.jpg

canım alçı komple heryeremi yapılıyor nişanlımın babası halleti onların evi öyle ferah ki kumbeji hatta kayınbabam sizidne kumbeji olsun dedi ama ben kumsal diye direttim yatak odam mutfağımda hayal pembe toz pembe gibi birşey olucak

evdeki renk fıstık yeşili idi o rengi hiç sevmedim ve soft bir renk istediğimi söyledim

bide sürekli gidip bakıyoruz evimize fotolayım en iyisi nişanlımla anahtar bizde artık öyle mutluyum ki artık bizim orası babam içini napmak istiyorsanız yapın dedi :)

canım olur mu öle şey halılar enleri sabittir şimdi enlerinin ölçüsünü bilmem ama sana şöyle izah edeyim

yolluk denen şey bu bnm holume koydugum eni dar olan şimdi o yolluklar kesilmiş olarakta satılıyor ama esası rulo şeklindedir halıcıya gttiğinde görürsün holün ölçüsünü alırsın dersinki bu ebatta yalnız uzunlugunu sukadar kestirmek istiyorum dersen adam senın ıstedgn kadar keser onu

bide bnm kucuk odamdakı halı ebatı var fotografa tekrar bakarsan görürsün birde 4m2 veeya 6m2 halılar var yanı senın odana 3 parca yaptrcaksan kestırmen lazım

ama ben hazır alıcam dıosan paspas türleri var kesilmiş ebatları bellı olmayan piyasada 50 ile 70 tl arası satılan seyler var

aanlattıklarım karısık gelmıs olabılır sen bır halıcıya gr onlara dusunduklerını soyle bak ne önericekelr

ruloları mutlaka gosterırler ve sanaa derlerkı bunun eni size uyuosa boyunun ölçüsünü alın istedgniz kadar kesip overlok yaparız derler

giz bak demek istedgm bu zaten ölçüler sabittir salon için vs... ama sen odana bu resmdeki gibi bir model begenırsen rulosuda varsa ıstedgn ölçüde kestirirsin salon halıları ıcın konusmuyorum belkı arkdsına yanlıs anlatmıssan o da olmaz demıstır yanı sen sadece yatak odan ıcın endıselıysen ve yatak odanı acık renklerde bsy dusunuosun bnm yolluklardan yaptrabılrsn

Eklentiler

• $ara boy.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $rulo.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $yolluk.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 39
ya ne güzel sürekli bir şeyler alıyorsun lovelyli özeniyorum da sana aferin valla bende taksitler azalsın eksiklerimi tamamlıcam allah kısmet ederse...

Canım bizimde ödemelerimiz var aslında ama az az alıyorum işte her ay birşeyler. Eşime kalsa hiç para harcamayacağızda, ben az az almaya çalışıyorum her ay eksik gördüğüm birşeyleri. Gören her şeyin tam desede çıkıyor, geçen salonda iki berjerimin ortasında ayaklı bir sehpam vardı kulplarını değiştirecektim evde tornovida yok. Gittim aldım. O da bir eksik mesela bana göre. Böyle ufak tefek şeyler alıyorum. Bugün English Home'dan ayakkabılığımın üzerine sehpa örtülerinden aldım oval, tül. Aldıklarım böyle küçük şeyler. Alezimi değiştirdim mesela bu ay. Evlenmeden önce aldığım çok terletti gittim sırf pamuk olanlardan aldım benimkinin altı su geçirmez naylondu kimseye tavsiye etmiyorum gece çok terletti bizi çıkardım kaldırdım onu şimdi evde hastası olan birine vermeyi düşünüyorum.

iyi yapıosun lovelylim evet eksik illa çıkıyor bana mesela dıyorlar her şeyin tam ama değil işte bnde bı kac ay sonra almaya baslıcam bnm kendı taksıtlerım bu ay bıtıyor. işte eşimin ödemeleri var kıraydı faturalardı ufak taksıtlerdi onun fix yanı

ben bırde hala konusmadm ama bu ayı da bıtırıp işi bırakıcam kızlar bir süre evde oturup daha iyi iş imkanları kovalıcam calısıp iş bulmak zor her cagıran yere izin alıp gidemiyorum eşimde yolun uzak aldgn para tatmin etmiyor bir süre evde otur daha iyi bsy bulalım sana dedi bnde ok verdim.. bıraz spor yapar kendime bakarım napim evimnde tadını cıkarırım bir süre... hemde ing. öğretio eşim bana dün gittik bir sürü yardmcı kitap aldk onlara calısırım artık napim

alezin terletıomuydu aslında kısın ii gelirdi ama pamuklu alman daha ıyı olmus bende yatastan pamuklu aldm ınanılmaz guzel bsy pıyasaya gore fıyatı 2 katı ama ii sende değiştrmişsn iyi olmus lovelylim

aaaaa süpersin yaaa süpersin çünkü bizim evde annişimin evinde yatak odası küçük veeee aynı şimdi paylaştığın üçüncü fotidekler gibi yaptırdı ayyyy ne güzel sağol canım yaa işin içine girmeden anlamıyoruz vallla çok sağol seviyorum sizleri

halılaırnız hep not aldım hattaha şimdi halı araştırdım beğendiğim mobilyalar bellli yaaaa oda boya seçimim kadar kolay oluyor

yaaa varya böyle çok heyecanlanıyorum evimizin içine girince acaip hayalci oluyorum kızlarrr zaman geçse hemen keşke

öldüm bittim işim anca bitti yeni oturdum daha yemekte yok

hafta sonu evde değildik cam kapı her yer kapalıydı gene de toz olmuş her yer nerden girdi bilmem okadar toz. hele halının tüyleri öldürdü beni

rica ederim gizosum ne demek yardımcı oluyorsak ne mutlu bize....

heyecanlanman normal biz mesela evi 2.5 ay önceden tutmuştuk her aksam giderdik evimize ev ozamn boş ve pisti tabi...neyse gderdık yere gazete kagıdı sererdık hep hayal kurardık kafamıza bi türlü uymazdı yok şunu şuraya bunu buraya koysak die ama ilk neyi hayal ettiysek her şey ona göre yapıldı o evde koltuklarım masa takımım halılarım tv her sey bu kadar mı cuk oturur anlatamam sana

yatak odamın dızaynı bellıydı muteahht ona göre yapmıs degstrmen mumkun degıl olculerden oturu ama keyflı bır yatak odam var 5. kat camı bir acıyorum yazın hem esıyor hem yesıl bır manzaraya bakıyor uzaktakı daglar falan muazzam

eminimki seninde evin çok ama çok içine sinecek başta tereddütlerin olucak uyarmı uymazmı ama ev yerleşince cok mutlu olcksın güven bana hiç canını sıkma ev düzme konusunda puzzleın parcaları ayrıyken bsye benzemez ama dızmeye basladıkca harıka bır tablo cıkar bu da o mantık güzelim

bizde seni seviyoruz

nena canım evine bayıldım harika her şeyin çok güzel olmuş canım maşallah iyi günlerde oturun

inciccegm çok saol bebeğimmm begenmene sevndm

halı tüyü deme bana aman yarabbim lanet geldi yani ufffff

toz biyerden girmio güzelim o tozlar hiç gitmio ev kapalıda olsa acıkta olsa evde toz var mesela sılıosun ya o tozların bı kısmı havaya ucuo sonra yavasca tekrar düşüo sinir bsy

ben valla bugun yatak odamla mutfagmn vazisdasını acık bıraktım ev havalansın dıe smdı missss gibi kokuodur evim....

Uf puf işlerden güçlerden anca geliyorum aranıa.

Nenacım benimde kredi kartlarıma borçlar vardı ama evlenmeden kapattım. Bu aydan itibaren balayı taksitleri başlayacak. O da şu nedenle benim bankaya olan abudik gubidik taksitlerim bitsin diye balayını nakit değil kartıma yatırıp taksitle almıştık aldığımız dönemde de taksit erteleme vardı o yüzden yeni başlayacak ödemelerim. Finansı da yine aynı mantıkla kapattık ama telefon aldım eşime onun taksitleri başlayacak önümüzdeki ay. Eşimde tek kredi kartı kullanıyordu. Onunkini kapattık allahtan kurtulduk. Ama benim kredi ödemem var her ay 95 lirada ona ödüyorum. E telefon faturalarımız, elektrik-su, dijitürk, internet ve ev masrafları anca yettiriyoruz. Gene hiç bir şeyden de geri kalmıyoruz ama benimde artık bir ödeme tablosu çıkarmam gerekecek.

bnmde 1 tane kredı kartımı kapattık onumzdekı ay dıerınıde kapatıyoruz 1500 tl esımın kartnnda lımıtını dusuruyoruz onmzdekı ay baya rahatlicaz kartlar olmadan e kira oduyoruz deposıtoyu 2 ye bolduk gecen gun yarısını dıer yarısnıda aybası verıcez
bizde de digiturk,int,cep tlfnu faturam bıde bnm cok gelıo hep lımıt asıyorum sımdıde ısı bırakmaı dusundugum ıcın bu ay kontorluye donucem hıc odetemem kocama fatura falan onunkı sırket hattı o odemıo tlfn faturası bide bizim su ıle elektrk ıskan olmadgı ıcın ortak 6 ya bolunuo 60 tl su faturası odedık bız 30 tllık bile harcamamıszdr bı banyomuz var baska bı ısımz yokkı suyla rahat 2 katı verdık ole ıste esım butcesını hesapladı bnm maasım kredı kartımı kapatıo gerı kalanını esım ustlenıo sonrasnda ben calısmıcam bı sure bakalım cok ıyı bı ıs bulursam yıne hemen gırerım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…