nenanın evini ben neden göremiyorum acaba:44:
Nenacım evin çok güzel güle güle oturun canımmmböyle cici evlerin darısı bizim gibi ev arayanların başınaa
Günaydın canlar.
Nena resimleri bekliyoruz.
Bu arada bizim doğalgaz hala bağlanmadı kızlar ve ben artık üşümeye başladım soğuk oluyor ev. Isıtıcı alalım diyoruz şöyle iyi bir şey olsun. Ufo'nun yeni çıkardığı ayakta mikatronik diye uzaktan kumandalı bir ısıtıcısı var o nasıl sizce?
Sizin tavsiye edeceğiniz başka ısıtıcılar var mı? Şunu kullanıyoruz çok memnunuz diyebileceğiniz?? Bugün sipariş edeyim de yarın gelsin artık yoksa hasta olucam. Dışarısı güzel ama evin içi soğuk.
kızlar albümüm hazır bakabılırsınız yorumlarını beklıyorummm
sana özel kapattım sen görme pukicimahaha şaka şaka arkdaş listemd eyoksan görmezsin cicişkommm
Biz doğalgaz'dan çok oturduğumuz odada ufo kullanıyoruz, ben çok memnunum gürül gürül yanan soba tadında elektriğide çok yakmıyor karda kışta kıyamette geçen sene en fazla 100 TL elektrik geldi.
günaydınlarrrr
stanki arkds dilmişiz ondan göremedn cnm şimdi ekledm....
merci,aldecim,pukicim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederm begendiğinize memnun oldum
ya lovleyli senın gazın neden baglanmadı ben o kızmı cozemedım
Bizde çözemedik ki...Şimdi bizim apartmanımız yapılmadan önce yerinde müstakil bir ev varmış. Doğalgaz kutusu da binanın arka tarafındaymış. Mütaahit evi yıkıp yerine bina yapınca doğalgaz kutusunu da binanın ön tarafına almış öyle olunca doğalgaz kutusunun sokağı değişmiş olmuş haliyle şimdi uğraşıyorlar işte sürekli gün veriyorlar ama bir gelişme yok.
senin için çok zor oldu iş ya ve üzücü hey allam duruma bak bende neden olmuo dıe dusunup duruodum sıkıntı buyuk desene....
bızımd easansör sorunumuz var mutaahhıt asansorun ıc yalıtımını yanan malzemeden yapmıs akla bakarmsn , beledıyede acılmasına ızın vermıo yalıtım degısmesı lazım yanmayan ızolasyon yapılması lazım... 5. kata zarzor cıkıroruz hadı bos elle cıkmak bsy dılde elımzde posetlerle cıkarken bıldgn oluyoruz bu gıdıslede acılmıcak gıbıme gelıo
Allah kolaylık versin hepimize canım. İnşallah açılır asansörünüz biz 2 kat çıkarken bile ölüyoruz, 5 kat düşünemiyorum.
amin cnm... valla sorma 3. kat a kadar eh cıkılıoda 5. kata gelınce dilimiz 5 m dısarı cıkıo nefesmz daralıo bnd ezaten astım var eşimdede astım baslamıs nolcak bılmıyorum sinir bozucu... sizinde gazınız bı baglansaydı sobaya bosuna masraf yapmazdnz aslnda bekleseydn 1 ay daha cok mu soguk oluo evınız...
Canım son bir kaç gündür çok üşüyorum ben. Doğalgazında ne zaman bağlanacağı belli değil o yüzden daha fazla beklemek istemedim. Banyodan çıkınca falan çok üşüyorum. Eşim ateş burcu olduğundan o evde incecik dolaşıyor ama ben zayıf olduğumdan kansızımda çok üşüyorum.
ay cnm yaaa iyi yapmışsın ozaman inşallah aldgn soba ısıtır seni.... bizim ev sıcak oluyor nedense ben anlamadm bide istanbuldyz normalde ayaz coktur aslnda havada soguktur ama zannedersnkı bızım evde dogalgaz yanıo... bnmde eşim biraz üşür ama çok değil ben dustan cıknca daha bı sıcak basıo benı anca bornozla cok oturursm baya üşürüm o yuzden cok durmam bornozla... bızımde cok soguk olursa yakarız dogalgazı ıns. olmaz bıde ona para odemeyelım yani...
Valla canım İzmir'de havalar çok güzel aslında. Dışarısı yaz havası gibi kimse öyle kalın giyinmiyor ama evlerin içi güneş girmiyorsa soğuk oluyor işte bizimki de o hesap soğuk bence ama eşime, kayınvalideme ya da bana gelen misafire soğuk gelmiyor. Dediğim gibi bende kansız olabilirim. Zaten bizde akşam 1 saat yakarız, oturduğumuz odayı biraz kırarız. Yatağı zaten sağolsun eşim ısıtıyor. Dün akşam nasıl sokulduysam çocuğa bir aşağı düşmediği kalmış.Bugün içi peluşlu yorganımı çıkarıcam ama çocukta rahat rahat yatsın bende. İki büklüm oluyorum yatakta soğuktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?