347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenacım evin çok güzel güle güle oturun canımmm böyle cici evlerin darısı bizim gibi ev arayanların başınaa

kuzucuk çalışmaya gitti. önümüzde ki hafta 10 gün boyunca sınav var eşimin iş yerinde geceli gündüzlü, şimdiden başladı yoğunluk

Biz doğalgaz'dan çok oturduğumuz odada ufo kullanıyoruz, ben çok memnunum gürül gürül yanan soba tadında elektriğide çok yakmıyor karda kışta kıyamette geçen sene en fazla 100 TL elektrik geldi.

sana özel kapattım sen görme pukicim ahaha şaka şaka arkdaş listemd eyoksan görmezsin cicişkommm

biz arkadaş değilmiymişiiiiiizzzzz

kuzucum evine bakabildim şimdi maşallah çoook güzel evin güle güle oturun inşallah her şeyini çok beğendim

Son düzenleme:
nenaaaa evin çok güzeel Allahm ağız tadıyla oturmanızı sürdürsün inşallah hep.
banyon ayrı güzel mutfak ayrı salon apayrı valaa güle güle oturunnn herşeyin çok güzel çok şık

Biz doğalgaz'dan çok oturduğumuz odada ufo kullanıyoruz, ben çok memnunum gürül gürül yanan soba tadında elektriğide çok yakmıyor karda kışta kıyamette geçen sene en fazla 100 TL elektrik geldi.

Doğalgaz varken neden ufo kullanıyorsunuz canım benim?? Şayet bizim doğalgaz bağlanmış olsa ben başka bir şey kullanmam onun rahatlığı hiç bir şeyde yok.

Bizde doğalgaz bağlanmıyor diye dün ocağı tüplüye dönüştürelim dedik. Tüpçü geldi ama 2 metrelik kabloya ihtiyaç varmış takamadı. Bugün gelip takacaklar ve ben artık yarından itibaren yemek yapabileceğim. Çünkü bu akşamda babama davetliyiz yine kullanmak nasip olmucak. Sobamda bugün gelir herhalde.

Bu arada herkese günaydınlar...

günaydınlarrrr

stanki arkds dilmişiz ondan göremedn cnm şimdi ekledm....

merci,aldecim,pukicim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederm begendiğinize memnun oldum

ya lovleyli senın gazın neden baglanmadı ben o kızmı cozemedım

Bizde çözemedik ki... Şimdi bizim apartmanımız yapılmadan önce yerinde müstakil bir ev varmış. Doğalgaz kutusu da binanın arka tarafındaymış. Mütaahit evi yıkıp yerine bina yapınca doğalgaz kutusunu da binanın ön tarafına almış öyle olunca doğalgaz kutusunun sokağı değişmiş olmuş haliyle şimdi uğraşıyorlar işte sürekli gün veriyorlar ama bir gelişme yok.

senin için çok zor oldu iş ya ve üzücü hey allam duruma bak bende neden olmuo dıe dusunup duruodum sıkıntı buyuk desene....

bızımd easansör sorunumuz var mutaahhıt asansorun ıc yalıtımını yanan malzemeden yapmıs akla bakarmsn , beledıyede acılmasına ızın vermıo yalıtım degısmesı lazım yanmayan ızolasyon yapılması lazım... 5. kata zarzor cıkıroruz hadı bos elle cıkmak bsy dılde elımzde posetlerle cıkarken bıldgn oluyoruz bu gıdıslede acılmıcak gıbıme gelıo

Allah kolaylık versin hepimize canım. İnşallah açılır asansörünüz biz 2 kat çıkarken bile ölüyoruz, 5 kat düşünemiyorum.

Allah kolaylık versin hepimize canım. İnşallah açılır asansörünüz biz 2 kat çıkarken bile ölüyoruz, 5 kat düşünemiyorum.

amin cnm... valla sorma 3. kat a kadar eh cıkılıoda 5. kata gelınce dilimiz 5 m dısarı cıkıo nefesmz daralıo bnd ezaten astım var eşimdede astım baslamıs nolcak bılmıyorum sinir bozucu... sizinde gazınız bı baglansaydı sobaya bosuna masraf yapmazdnz aslnda bekleseydn 1 ay daha cok mu soguk oluo evınız...

Canım son bir kaç gündür çok üşüyorum ben. Doğalgazında ne zaman bağlanacağı belli değil o yüzden daha fazla beklemek istemedim. Banyodan çıkınca falan çok üşüyorum. Eşim ateş burcu olduğundan o evde incecik dolaşıyor ama ben zayıf olduğumdan kansızımda çok üşüyorum.

ay cnm yaaa iyi yapmışsın ozaman inşallah aldgn soba ısıtır seni.... bizim ev sıcak oluyor nedense ben anlamadm bide istanbuldyz normalde ayaz coktur aslnda havada soguktur ama zannedersnkı bızım evde dogalgaz yanıo... bnmde eşim biraz üşür ama çok değil ben dustan cıknca daha bı sıcak basıo benı anca bornozla cok oturursm baya üşürüm o yuzden cok durmam bornozla... bızımde cok soguk olursa yakarız dogalgazı ıns. olmaz bıde ona para odemeyelım yani...

Valla canım İzmir'de havalar çok güzel aslında. Dışarısı yaz havası gibi kimse öyle kalın giyinmiyor ama evlerin içi güneş girmiyorsa soğuk oluyor işte bizimki de o hesap soğuk bence ama eşime, kayınvalideme ya da bana gelen misafire soğuk gelmiyor. Dediğim gibi bende kansız olabilirim. Zaten bizde akşam 1 saat yakarız, oturduğumuz odayı biraz kırarız. Yatağı zaten sağolsun eşim ısıtıyor. Dün akşam nasıl sokulduysam çocuğa bir aşağı düşmediği kalmış. Bugün içi peluşlu yorganımı çıkarıcam ama çocukta rahat rahat yatsın bende. İki büklüm oluyorum yatakta soğuktan.

ya bızım ev gunes alıo butun gun ondan soguk olmuyor demekkı ama gece bnmde yatagm soguk oluyo kocişime sokuluyorum sıcak oluo hemen ısıtıo benı...

bide bnm kocişte kötü yatıo yorganın ıcıne sarıo kendını bnm ustum acık ben farkedınce cekıyorum yorganı o uyanıo askım napıosun dıe e acıosun ustumu dıyorum ... hatta gecen bacaklarm komple acılmıs bnde yorganı cekmemısım ayaklarmı yogan altına sokucam dıe yataga hafıf eleme yatmısım uyku sersememı bnmkıde bana dıokı askosu sen nıe capraz yatıosun sanki keyften dondu ayaklarım

bzmde odamz gece soguk oluo sonuc olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…