ya bızım ev gunes alıo butun gun ondan soguk olmuyor demekkı ama gece bnmde yatagm soguk oluyo kocişime sokuluyorum sıcak oluo hemen ısıtıo benı...
bide bnm kocişte kötü yatıo yorganın ıcıne sarıo kendını bnm ustum acık ben farkedınce cekıyorum yorganı o uyanıo askım napıosun dıe e acıosun ustumu dıyorum ... hatta gecen bacaklarm komple acılmıs bnde yorganı cekmemısım ayaklarmı yogan altına sokucam dıe yataga hafıf eleme yatmısım uyku sersememı bnmkıde bana dıokı askosu sen nıe capraz yatıosun sanki keyften dondu ayaklarım
bzmde odamz gece soguk oluo sonuc olarak
Sağolsun benim kocacık hiç deli yatmıyorda ben kendimi ısıtıcam diye çocuğa hiç rahat vermiyorum. Bir gün yerde bulucak kendini. Dün gece uyandırdı "aşkım biraz kayarmısın" dedi bende uyku sersemi "pardon aşkım" dedim ama farkettim yanıma 1 kişi daha yatarmış. Çift yorgan koycam bende kendime peluşlu ondan koycam. Bizimkinede onu örteyim desem kesin fenalık geçirir.
aslına bakarsan ben delı yatarım yatakta bıde uykumda oflar pofflarım sıkıntı gelır ama bnmkı ıste yogana doluyo kendını kıvrılıo kosesıne bnde yorgan bulcm dıe kocıse sokuluom aynen dedgn gıbı yanıma 1 kişi daha yatar
gecen gece ıtmısım ayaklarmla kocişi o da aşkım uyanırmsn napıosun dıo bna bnd enapıorum dedm ıtıosun yere dusucem dıo
Kuşum demekki senin eşin üşüyor gece. Bizimkine sıcaklar bastığı için yorgan çekiştirmiyoruz pek. Kendi sıcak çünkü benim elim ayağım buz gibidir her zaman. O yüzden yorganı ve kocamı paylaşamayan benimdir, ona yapışıp uyuyorum. Taktırsa elektrikli battaniye takacağım herkes rahat rahat uyuyacakta onu afakanlar basıyor diye taktırtmıyor halbuki ben evlenmeden önce yatağa girmeden 1 saat önce çalıştırırdım girerken kapatırdım sıcacık keyifli bir uyku çekerdim. Şimdi yatağa giriyorum tir tir titriyorum. Bir de nevresimlerim hep pamuk saten buz gibi tutuyor.
selamlar kuzucuklar
bugün başım fena ağrıyo uykusuz da değilim ama, dersler bitmek bilmedi valla eve zor attım kendimi
ay kıyamam ben miniğime dersler çok mu yordu seni yemeğin var mı bari...
iyiyiz deam sen napıyorsun?
Doğalgaz varken neden ufo kullanıyorsunuz canım benim?? Şayet bizim doğalgaz bağlanmış olsa ben başka bir şey kullanmam onun rahatlığı hiç bir şeyde yok.
Bizde doğalgaz bağlanmıyor diye dün ocağı tüplüye dönüştürelim dedik. Tüpçü geldi ama 2 metrelik kabloya ihtiyaç varmış takamadı. Bugün gelip takacaklar ve ben artık yarından itibaren yemek yapabileceğim. Çünkü bu akşamda babama davetliyiz yine kullanmak nasip olmucak. Sobamda bugün gelir herhalde.
Bu arada herkese günaydınlar...
senin için çok zor oldu iş ya ve üzücü hey allam duruma bak bende neden olmuo dıe dusunup duruodum sıkıntı buyuk desene....
bızımd easansör sorunumuz var mutaahhıt asansorun ıc yalıtımını yanan malzemeden yapmıs akla bakarmsn , beledıyede acılmasına ızın vermıo yalıtım degısmesı lazım yanmayan ızolasyon yapılması lazım... 5. kata zarzor cıkıroruz hadı bos elle cıkmak bsy dılde elımzde posetlerle cıkarken bıldgn oluyoruz bu gıdıslede acılmıcak gıbıme gelıo
Kuşum demekki senin eşin üşüyor gece. Bizimkine sıcaklar bastığı için yorgan çekiştirmiyoruz pek. Kendi sıcak çünkü benim elim ayağım buz gibidir her zaman. O yüzden yorganı ve kocamı paylaşamayan benimdir, ona yapışıp uyuyorum. Taktırsa elektrikli battaniye takacağım herkes rahat rahat uyuyacakta onu afakanlar basıyor diye taktırtmıyor halbuki ben evlenmeden önce yatağa girmeden 1 saat önce çalıştırırdım girerken kapatırdım sıcacık keyifli bir uyku çekerdim. Şimdi yatağa giriyorum tir tir titriyorum. Bir de nevresimlerim hep pamuk saten buz gibi tutuyor.
Nenacım evin çok güzel maşallah. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Bak bir odanda müsait bebek için ilerde bu evde oturmaya devam ederseniz bebiş odası yaparsınız orayı.
Bizim ev çocuk için hiç uygun değil, evin içinde merdiven var. Belki bebek kısmetiyle gelir bir ev alırız burdan çıkarız. Kendi evimizi alamasakta herkes bu evde kalmayın çocuk için uygun değil diyor. Ben bu eve taşınırken burdan kendi evime çıkarım, bir daha kiraya gitmem diyordum. Artık bebek için belki başka bir eve kiraya gideriz. Bu evde çok güzel anılarım var, ayrılmak zor olacak.
Stanki battaniye fikri süper ama onu genelde nevresimin altına seriyor kayınvalidem falan sıcacık tutuyormuş. Biz o battaniyeyi nevresimin üstüne sersek yamulur yılınır.
Ben dün akşam içi peluşlu yorganımı örttüm sıcacık yattım hatta nasıl uyuduysam her gün 7:30'ta kalkarım bugün eşim 7:55'te uyandırdı "aşkım kalk geç kaldın" diye nasıl fırladığımı bilemedim yataktan.Salak gibi oldum. Neyse ki işe yetiştim.
Bu arada dün ocağım bağlanmış kızlar ama bu akşamda yemek yapamayacağım muhtemelen dişime kanal yapılacak. Bu ay maaşımızı sırf benim dişlere verdik. 6 tane dolgu yaptırdım şimdide kanal bir de özele gidiyorum.
Bu arada ben biraz yemek tariflerine bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?