347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sağolsun benim kocacık hiç deli yatmıyorda ben kendimi ısıtıcam diye çocuğa hiç rahat vermiyorum. Bir gün yerde bulucak kendini. Dün gece uyandırdı "aşkım biraz kayarmısın" dedi bende uyku sersemi "pardon aşkım" dedim ama farkettim yanıma 1 kişi daha yatarmış. Çift yorgan koycam bende kendime peluşlu ondan koycam. Bizimkinede onu örteyim desem kesin fenalık geçirir.

aslına bakarsan ben delı yatarım yatakta bıde uykumda oflar pofflarım sıkıntı gelır ama bnmkı ıste yogana doluyo kendını kıvrılıo kosesıne bnde yorgan bulcm dıe kocıse sokuluom aynen dedgn gıbı yanıma 1 kişi daha yatar

gecen gece ıtmısım ayaklarmla kocişi o da aşkım uyanırmsn napıosun dıo bna bnd enapıorum dedm ıtıosun yere dusucem dıo

Kuşum demekki senin eşin üşüyor gece. Bizimkine sıcaklar bastığı için yorgan çekiştirmiyoruz pek. Kendi sıcak çünkü benim elim ayağım buz gibidir her zaman. O yüzden yorganı ve kocamı paylaşamayan benimdir, ona yapışıp uyuyorum. Taktırsa elektrikli battaniye takacağım herkes rahat rahat uyuyacakta onu afakanlar basıyor diye taktırtmıyor halbuki ben evlenmeden önce yatağa girmeden 1 saat önce çalıştırırdım girerken kapatırdım sıcacık keyifli bir uyku çekerdim. Şimdi yatağa giriyorum tir tir titriyorum. Bir de nevresimlerim hep pamuk saten buz gibi tutuyor.

Son düzenleme:

kocam üşüoda aman aman üşümüo reflex olarak sarıo kendini yorgana belden yukarısı hep açıkta cocugun ben anlamadmki baska yorgan cıkarıcam kendıme mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selamlar kuzucuklar

bugün başım fena ağrıyo uykusuz da değilim ama, dersler bitmek bilmedi valla eve zor attım kendimi

Ev dublex olduğu için doğalgazla ısınamıyoruz yanıyor yanıyor etki etmiyor. 1. kat ve 2. kat arasında kapı yok. İlk oturduğum sene sadece doğalgaz yaktım hiç ısınamadım. Dış cephesi de yok. 2. sene ufo aldık. Ufodan çok memnun kaldım. Oturduğumuz odada ufo yakıyoruz. Misafir geldiği zaman doğalgazı da yakıyoruz. Hem doğalgaz hem ufo yanıyor.

Bizim ev 5. Katta asonsör yok. ( Son kat) eskiden koşa koşa çıkıyordum şimdi hamile olunca yukarı çıkana kadar dilim dışarı çıkıyor

Lovely nevresimin üzerine battaniyen varsa ince onu ser, üzerine bir daha nevresim serme sıcacık tutuyor. Ben kış boyunca hep öyle yapıyorum. O şekilde kullandığım 2 battaniyem var çamaşır makinasınada sığıyorlar atıp yıkıyorum.

Apartmanda haşlama et yapmışlar yukarı çıkana kadar öğre öğre mahvoldum kokusundan. Eve gelirken yiyebileceğim bin tane şey düşündüm pideymiş, dürümmüş, pizzaymış, dönermiş vs vs hiç birini istemedi canım.

Annem pazar gelen misafirlere ev yapımı mantı yaptı, aklıma gelecek son şey mantıdan tiksineceğim olurdu, haşlanırken kokusundan duramadım.

Nenacım evin çok güzel maşallah. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Bak bir odanda müsait bebek için ilerde bu evde oturmaya devam ederseniz bebiş odası yaparsınız orayı.

Bizim ev çocuk için hiç uygun değil, evin içinde merdiven var. Belki bebek kısmetiyle gelir bir ev alırız burdan çıkarız. Kendi evimizi alamasakta herkes bu evde kalmayın çocuk için uygun değil diyor. Ben bu eve taşınırken burdan kendi evime çıkarım, bir daha kiraya gitmem diyordum. Artık bebek için belki başka bir eve kiraya gideriz. Bu evde çok güzel anılarım var, ayrılmak zor olacak.

Stanki battaniye fikri süper ama onu genelde nevresimin altına seriyor kayınvalidem falan sıcacık tutuyormuş. Biz o battaniyeyi nevresimin üstüne sersek yamulur yılınır.

Ben dün akşam içi peluşlu yorganımı örttüm sıcacık yattım hatta nasıl uyuduysam her gün 7:30'ta kalkarım bugün eşim 7:55'te uyandırdı "aşkım kalk geç kaldın" diye nasıl fırladığımı bilemedim yataktan. Salak gibi oldum. Neyse ki işe yetiştim.

Bu arada dün ocağım bağlanmış kızlar ama bu akşamda yemek yapamayacağım muhtemelen dişime kanal yapılacak. Bu ay maaşımızı sırf benim dişlere verdik. 6 tane dolgu yaptırdım şimdide kanal bir de özele gidiyorum.

Bu arada ben biraz yemek tariflerine bakayım.

Son düzenleme:

stankiş teşekkürler cnm bnm...ileride burada oturmayı dusunmuyorum önümzdeki sene bı aksılık olmazsa annemlern alt katına tasınıyorum bıraz tadılat işi var... ev alana kadar orada oturucam ama ebllıde olmaz değişkeniz karı-koca olarak fikirlermz her an değişio...

yegenımız nasıl napıo bakalım cimcime popişini ısırdgm

evin dublex oldgu için uygun dil diosun sanırım bebiş için haklı olablrsn sen tuzladaydın dimi orada yenı bınalar var uygun fıyata kırası olan hem dısardan ısı yalıtımlı bebiş hiç üşümez... yada pendık tarafna da bakablsn bızım oralarda da var ama kıralar cok uygun deil

valla bende stanki gibi çarşıfın üstüne örtüodum battaniyeyi gecen sene çarsfn altınada koysan ısıtr ustunede koysan ısıtr kuzum nasıl rahat edıceksen öle yap gece misss bi uyku cekmıssın kingsin ,

geçmiş olsun cnm diş çok öenmli maaşın dil servetini versen saglık gibisi yok bnmde hala düşen dolgumun yerıne yaptrmdm bu hafta sonu gdcem doktoruma yaptrmaya

bak bak banada sor sana pratık yoldan tarf ederm bı cok seyı kuzuck

Nenacım teşekkür ediyorum, evet sağlık gibisi yok. Sürekli Apranax Ford'la dolaşıyorum. Kaç gecedir uykudan uyandırtıyor ağrım. Dün gece yine uyandıracak mutfağa koşturtacak diye suyumu ilacımı bardağımı yanıma hazırladım koydum bu seferde ağrımadı. Neyseki bu akşam sorun çözülecek inş. Artık diş fırçasıyla diş macunu taşımaya başladım çantamda. 2 kere fırçalama yetmiyor. Ofiste sürekli tatlı söylüyoruz dışardan bundan sonra yedikten sonra fırçalayacağım hemen.

Portakal ağacının kitabını almaya karar verdim. Pratik olmak zorundayım ellerim batık bilgisayardan iki de bir tarif bakamam. Ana yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten basitte ben farklı lezzetlerde denemek istiyorum o nedenle iki kitap arasında kaldım. Biri ödül almış diğeri ise internetin fenomeni olmuş. Karar veremedim. Ahhh benim Arda'm bir kitap çıkaraydı onunkini alırdım da maalesef aradım taradım çıkarmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…