Nenacım teşekkür ediyorum, evet sağlık gibisi yok. Sürekli Apranax Ford'la dolaşıyorum. Kaç gecedir uykudan uyandırtıyor ağrım. Dün gece yine uyandıracak mutfağa koşturtacak diye suyumu ilacımı bardağımı yanıma hazırladım koydum bu seferde ağrımadı. Neyseki bu akşam sorun çözülecek inş. Artık diş fırçasıyla diş macunu taşımaya başladım çantamda. 2 kere fırçalama yetmiyor. Ofiste sürekli tatlı söylüyoruz dışardan bundan sonra yedikten sonra fırçalayacağım hemen.
Portakal ağacının kitabını almaya karar verdim. Pratik olmak zorundayım ellerim batık bilgisayardan iki de bir tarif bakamam. Ana yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten basitte ben farklı lezzetlerde denemek istiyorum o nedenle iki kitap arasında kaldım. Biri ödül almış diğeri ise internetin fenomeni olmuş. Karar veremedim. Ahhh benim Arda'm bir kitap çıkaraydı onunkini alırdım da maalesef aradım taradım çıkarmamış.
Portakal Ağacına baktım çok sıradan ve az tarif var içinde ama Gönül Candaş'ın Mutfağından öyle değil. Acayip güzel. Ödüle doymadığı kadar var kitap çok beğendim. Gittim D&R'da inceledim 39 lira D&R sayfasında 29 lira üstelik 25 lirayı geçene kargoda ücretsizdi bende internetten aldım. Hemde D&R'daki eski baskıydı ama sitesinde yeni baskısı vardı. Ohh çok karlı bir alışveriş oldu çok mutluyum.
e size şimdiden afiyet olsun
selamlar kuzucuklar
bugünde fenayım gözlerimi zor açıyorum valla dersler gene bitmek bilmedi. nasıl üşüdüm derste hava da çok sıcak aslında. bide üstüne regli olmuşum. şifayı kapmasam bari
lovelym kitap almakla ne iyi etmişsin. bende arada netten bakıyorum zor oluyo kitap daha iyi olur. benimde yemek konusunda pratiğim yoktu evde bana yemek yapmaya fırsat kalmıyodu. çoğu yemeği ilk defa yapmama rağmen lezzetli oluyomuş eşim öyle diyo. her gün makarna yeriz diye düşünüyodum ben önceden diyo
pek hızlı değilim ağır ağır yapıyorum çok dağılıyor ortalık
Selam kızlar
evlenme arifesinde erkeklerde bi rahatlık bi bosvermislik ilgisizlik oluyomu yoksa bitek benimkinde mi var :44:
sinir olmaya başladım artık
lovelym benimde antrem geniş bende geçen hafta bu tabloları aldım geldiler hattaha biraz inceler sneinkiside çok güzel ügle güle kullanalım ben antremde kullanacağım çünkü çok büyük hem geniş hem uzun
http://www.evim.net/3-parcali-mdf-t...dvrdkr_p289639?from=BoughtTogetherSuggestions
Gizom bunlar mdf tablo arkadan yapışkanlı o yüzden inceler. Ben bunları tablo yaptıracağım o yüzden sipariş verdim. Bu arada bende aldım ondan arkadaşıma. 3 ürün birden sipariş ettim dün akşam biri de buydu ama kendime almadığım için bunu paylaşmadım. Yatak odama da düşünmedim değil bunu ama perdelerim çiçekli diye çok göz yoracağını düşündüm o yüzden kendime almadım. Aynı ürünü almışız yani sonuç olarak.
tablo nasıl yaptırcan kuzu ben anlamadım orayı
ben yatak odası içinde düşündüm ama antrede daha güzel durur diye aldım bende çok beğendim çok ciciler renk ordakiyle aynı geldi
İnan hatırlamıyorum desem Merciii ne gibi mesela? Ne rahatsız ediyor seni? Bizimde ara ara gelgitlerimiz oluyordu ama erkeklerin genel hali ve tavrı bu. Bizim gibi ince düşünen, detaycı tipler değiller. Onlada mantık düz işliyor. Düşünme kabiliyetlerininde eksik olduğunu düşünüyorum. Biz gibi olmalarını beklemedikçe sanırım daha mutlu olabiliriz. Bu dönemlerde çokta normal gerginlikler yaşamanız, hepimiz yaşadık. En hassas dönemlerden biri sanırım askerlik sonra evlilik arefesi.
Stanki battaniye fikri süper ama onu genelde nevresimin altına seriyor kayınvalidem falan sıcacık tutuyormuş. Biz o battaniyeyi nevresimin üstüne sersek yamulur yılınır.
Ben dün akşam içi peluşlu yorganımı örttüm sıcacık yattım hatta nasıl uyuduysam her gün 7:30'ta kalkarım bugün eşim 7:55'te uyandırdı "aşkım kalk geç kaldın" diye nasıl fırladığımı bilemedim yataktan.Salak gibi oldum. Neyse ki işe yetiştim.
Bu arada dün ocağım bağlanmış kızlar ama bu akşamda yemek yapamayacağım muhtemelen dişime kanal yapılacak. Bu ay maaşımızı sırf benim dişlere verdik. 6 tane dolgu yaptırdım şimdide kanal bir de özele gidiyorum.
Bu arada ben biraz yemek tariflerine bakayım.
Selam kızlar
evlenme arifesinde erkeklerde bi rahatlık bi bosvermislik ilgisizlik oluyomu yoksa bitek benimkinde mi var :44:
sinir olmaya başladım artık
Siyah dolgu var mı canım dişinde? Bu haziran anneleri topiğinde çok ilginç birşey okudum. Şu dişteki siyah dolgular bebekte düşüğe mi neden oluyormuş neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?