Canım çok yaparız biz bunu. Kendi evimde yapmak daha kısmet olmadı ama annem bir yaparki parmaklarımızı yeriz yalnız biz bunu borcamda değil güveçte yapıyoruz porsiyon porsiyon çok daha lezzetli oluyor.
Düşündüm ki o kızın ekmeğine yağ sürmemeliyim o ekmeği onun ağzına tıkıcam çünkü. Onun isteği beni sinir etmekse bunu başardı ama onu asla sevindirmicem. İstediği bizim güçlü ilişkimizin bozulması ve yine en birinci onun olması ona bu kapıyı aralamıcam ama kayınvalidem gittiğini bildiğimi bilecek fakat bunu nasıl yapıcam bilmiyorum ama gittiğini öğrendiğimi bilmesini istiyorum. O anlıcak o zaman beni...
Verilebilecek en güzel tepki bildiğini belli edip hiçbirşey söylememek.O çok guzel verilebilecek bir ders olur kayınvalidene.Onu da nasıl yapabilirsin.Mesela eşine anlat durumu.Üzüldüğünü ve kırıldıgını.Aynı ortama geldiğinde hepberaberken eşin annesine laf arasında varsın imalı olsun '' Anne Allah kabul etsin bebek mevlüdüne de gitmişsin '' dese sen tek kelime etmeden hatta sessiz kalarak kayınvalidene en güzel mesajı vermiş olursun.Eminim ne yapacağını şaşırır ne cevap vereceğini şaşırır.Sende tepkisizliğini koruyarak en guzel tepkıyı verırsın.
Duygu'mmm senin sayende aklımın başıma gelmesini sağladın.
sana yardımcı olabildiysem çok sevindim canım.
Duygummm faceten bile yetiştin ya helal olsun sana. Aslında hepinizin ortak dili takmamam gerektiğiydi ama sen daha bir farklı anlattın örneklerle aklımı başıma getirdin. Kafamın dikine gitseydim anne-kız onların istediği olacaktı, onları sevindirecektim zaten istedikleri en başından beri ayrılmamızdı. Düşündüm ki haklıydın/haklıydınız. Ne halleri varsa görsünler.
Evet canım bende öyle düşündüm ama bunu nasıl yaparım bilmiyordum, bu konuda eşimi kullanmak iyi fikir. Sağol Chelzy'im.
giz nasılsn kuzucum ??
hani sen duvarn resmini cekip paylasıcaktn yorum yapıcaktık yavrusum:44:
ohhhhh beee sen yuvanı kurdun kapını kapatttın cidden lovelym diğer yazdığına yorum yapmadım çünkü o bana göre sen değildin o yüzden görmezden gel canım mutlluğunla şaşkına çevir onları zaten amaçları senin mutsuz olman huzurunu bozmaktı görmezden gellll
chlezym çok güzel dmeiş sen deme kendi evladından duysun ayyyy varya kızlar süpersiniz cidden seviyorum bu dayanışmayı enişte annesine derse send ekötü olmazsın ama lovelym sen benim nişanlım gibisin asla rol yapamıyorsunuz sinirliyseniz yansın dünya cidden bu kadar takılıyorsun yaa benim nişanlımda böyle
ben hiç tınlamam bana hep tribünlere oynuyorsun mutsuzken bile gülüyorsun sahte gülümsemeni bir ben farkediyorum dieğr herkes melek sanıyor snei ama için kaynıyor der cidden kendimi çok sakinleştirmeyi bilirim
nena sultan ben 1 haftadır gitmedim ki anca haftasonu gidebilirsem gidip çekcem banyo ve muytfakta çekeyimmi istermisiniz yada boyadan sonra çeksem nasıl olur haftaya boya bitcek kısmetse
:44:
Giz ben asla rol yapamam keşke yapabilseydim. İçim kan ağlasa yüzüm gülemez asla. Neysem oyum. İçin dışın bir tabiri varya o tam benim için söylenmiş. Bir şeyi, bir kimseyi sevmediysem sevmemişimdir. Bir şeye üzüldüysem bunu belli ederim. Sevindiysem yine aynı şekilde. Ben duygularımla yaşarım. İyim çok iyidir, çok sabırlıyımdır, biriktiririm ama sonunda patlarım içimde tuttuklarımı bir bir söylerim. Dilim acıdır. Konuştum mu ağır konuşurum. Kısaca içimdeki cadıyı çıkarmamak, beni o noktaya getirmemek lazım.Agresifim, kompleklisiyim hahahaha azcuk da deliyim galiba.:44: Bu kadar kafama takıp kendimi mutsuz ediyorum. Evet evet deli olmalıyım ben.
işte nişanlımda senin gibi asla birini sevmediyse sevmek için uğraşmaz ben uğraşırım didinirim sevmeye çalışırım bakarım fakrlı bir açıdan ben mecburum nişanlımda sinirli bende gergin olursam yürümez o yüzden alttan alır sakinliği sukuneti korur yeri gelince yapıştırrım nişanlım korkuyor hiç olmadık bir anda delirrrim bende
asla asla tahmin edemiyor birden bir patlıyorum yerle yeksan oluyor
hani senle eve gidelim görüşcez diyen annneler varya herhalde ben öyleyim sinirimi sonrada ilk anki gibi yaşarım ben ama içime atarım etrafa sahte gülerim buda var
geçen çok üzüldüm 2 3 gün önce kırdı beni bende iskeledeyim hep tanıdıklar var nişanlımda yanımda bana öyle kötü şeler sölediki ki küfür gibi geldi ne dediyse küfür gibi geldi hani küfür olsa iyidi o derece şu anda hatırlamıyorum onun dediklerini
ama ben o an gözlerimden yaşlar geldi birkaç damla gülmeye kahkahalar atmaya başladım öyle korktu ki sarıldı ağla ağla ne olur affet gizem ağla yalvarrrım böyle yapma kitlenceksin dedi ben deli gibi gülüyorum kenafir minik gözlü benmiyim ahahahaha bakkk bakk kgözlerime diye gülüyorummmmm ama ne gülmekbir yandan yaşlar akıyor bir yandan çılgın gibi güldüm sonra yatıştım
o an dedim gizem yükleme kendine atma içine die işte o gün kesin delirdim :)))))) ama kendimi ayağa kaldırmak kolay uyuduğum anda siliyorum bak mesela o günden kalan şey kenafir minik gözlü oldu yılan gözüde olabilir bana böyle şeyler söyledi gerzek
Bu arada çarşamba kanal yaptırdım ben ama iki gündür o dişin üstüne basamıyorum çok ağrım oluyor bastığımda. Daha önce kanal yaptırmışlarınız var mıdır acaba normal mi bu durum? Doktorum 20 güne kadar bastığımda ağrımın olabileceğini söyledi ama eşimde yaptırmıştı daha önce onda hiç ağrı olmamış. O yüzden kafam karıştı bende sizlere bir sorayım dedim.
Ben kanal yaptırdım geçen sene bi dişime yaptığı narkozun etkisi geçince hiç ağrı falan olmadı çok şükür.
Acaba sinirleri iyi temizleyemedi mi ?
Yok artık bunu nişanlın mı söyledi? Kusura bakma ama benimde onu dövesim geldi şimdi.Nasıl der öyle. Neyse siz çözmüşsünüz ama yakışık almamış öyle konuşup seni üzmesi kimse bizim Giz'imize öyle davranamaz.
Gözümde canlandırdım sahneyi de kriz geldi yeminle. Gizom atma içine parla bağır çağır evet fevri olma ama yap bunları sinsi hastalıklar hep içine atmaktan çıkıyor allah korusun.
Oy korktum iyice Seduluuu.:18: Üstüne bastığında ağrı normal yazıyor nettede. 8 kere film falan çekti. 10 numara 5 yıldız oldu dedi üstelik ama bilemedim bir kaç gün daha geçsin madem o tarafla hiç çiğnemiyorum yanlışlıkla bastığımda hoplatıyor. Yine öyle olursa gideyim.
Yok artık bunu nişanlın mı söyledi? Kusura bakma ama benimde onu dövesim geldi şimdi.Nasıl der öyle. Neyse siz çözmüşsünüz ama yakışık almamış öyle konuşup seni üzmesi kimse bizim Giz'imize öyle davranamaz.
Gözümde canlandırdım sahneyi de kriz geldi yeminle. Gizom atma içine parla bağır çağır evet fevri olma ama yap bunları sinsi hastalıklar hep içine atmaktan çıkıyor allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?