Eki Görüntüle 864610
Eki Görüntüle 864620
Eki Görüntüle 864612
Eki Görüntüle 864613
Beğendiğim modeller bunlar kızlar ben fazla taştan hoşlanmıyorum gelinlikte. sizce hangisi ?
cnm pronoviasın üstündeki model bnmkıne cok benzıyor askılar farklı kesımı kalıbı cok benzıo askıları ve yaka kısmı değişik bu modele straplezde gder askıda gder tarz olarak süper
ama pronovıasta cok hoş cok sadee tarzına baglı
ılk sıradakı fena deılde önde bakınca daha çok olgunlara yakısıcak bır modele benzıo
o ikisini de hüsniye moda evine gidip denicem canım ama biraz erteliyorum gitmeyi çünkü muhtemelen o ikisinden birini alıcam. o modelin straplezleri de var ama ben askılı düşünüyorum omuzlarım biraz fazla geniş çıplakken rahatsız olurmuşum gibi geliyo. tabi yinede giyip bakınca belli olmaz straplez de alabilirimhem güzel hem zormuş bu işler yaa
canım ozaman kalın dantel askı onerırım sakın paraşüt askı yaptrma o daha genıs gözterio bnmde omuzlarm genıs bırazcık ben footograflarmı aldm fotocudan bı kaç resim paylasırım hafta sonu bakarsın gelınlıgeme cnm bnm gt dene ben 3 numarayı begendım cok havalı duruo ufak tefek rötuşla istedgn ayara getırtırsın onutatlım...sratlezde olabılr şöyleki beyaz ve korselı model ya beyaz olusu kamufle edio her yeri başka renkler gibi deşifre etmez ama ben yınede straplez terch etmedm kötü durmamasına ragmen bana göre askı cok daha ii duruo bu tarz modellerde
Bu arada annene şu yönden katılıyorum canım. Genelde artık 2. evliliklerde düz dantel gelinlikler ve yine dantel şapkalar tercih ediliyor ve genelde hep yaşı büyükler daha düz inen modellerde karar kalıyor bu da benim çevremde gördüğüm evliliklerden yola çıkarak yaptığım bir yorum ama sen kimseye bakmamalısın bu konuda ne anne, ne eş. İstediğin gelinliği giymelisin. O gün güle oynaya taşımalısın üstünde. Ben geçenlerde çıkardım baktım öyle güzel ki güzelce katladım kaldırdım yeniden. Bir daha bir daha aşık oldum gelinliğime. İşte seninde öyle olmalı. O yüzden modele karıştırma derim ama yine büyük görüşü almakta iyidir. Ben hep annem ve kayınvalidem ile gittim herşeyime. İki kız arkadaş gelip deneyenler vardı ben hiç onlardan olmadım. Büyüklerin fikrini almayı severim çünkü annem de kayınvalidemde çok zevklidir. Mesela ben krem yaptıracaktım gelinliğimi, kayınvalidem beyaz ya da kırık beyaz istiyordu. 2. provada kremi bir top kumaş olarak getirip serdiler önümüze krem resmen sarı duruyordu. Direkt kırık beyaza döndüm. Kayınvalidem iyi ki ısrar etmiş diyorum o zaman ve ben onun ısrarı sonucunda getirin ikisini de yan yana göreyim demişim. Eğer o ısrar etmeseydi ben kumaşları yan yana gelmesini, karşılaştırmayı istemicektim ve sarı bir gelinliğim olacaktı. Birde şöyle bir şey var benim gelinliğimi başta çok sade buldular daha taşlı, dantelli istediler ama bittiğinde gözlerini alamadı annemde, kayınvalidemde. Hatta kayınvalideme ve anneme gelinliğini nerde yaptırdı diye kaç kişi sormuş o akşam. Hala da konu komşu çok güzeldi gelinliği der, kayınvalidem hep söyler. Bende derim başta beğenmediniz ama bakın nasıl beğenildi diye. Bu sefer de beğenmedik değil çok sade bulduk diye toparlamaya çalışırlar.Yani dinleyip dinlemeyeceğin şeylerin kararını onları az çok tanıyarakta kendin vermelisin. Büyüklerinde gördüğü bildiği şeyler oluyor, seninde...
selamlar fıstıklar
güzel başlayan ama kötü biten bi hafta sonu geçirdik. uzun zamandır eşimle bişeyler yapmamıştık ctesi hava da güzel olunca fırsatı değerlendirelim dedik. önce kahvaltıya gittik ardından deniz kenarında yürüyüş yapıp sinemaya gittik. akşamda markete gidip alışveriş yapalım ordanda güzel bi yemek yer eve geçeriz die düşünüyoduk ki marketteyken telefon geldi. eşimin dedesi vefat etmiş. nolduğunu anlamadık. akşam apar topar afyona gittik. bu gün öğlen geldik. nasıl yorgunum anlatamam. gelir gelmez bide dolaba yumurtaları yerleştirirken pat diye halıya düşürdüm. o sinirle evi temizledim halbuki duş alıp yatıp dinlenecektim.
selamlar fıstıklar
güzel başlayan ama kötü biten bi hafta sonu geçirdik. uzun zamandır eşimle bişeyler yapmamıştık ctesi hava da güzel olunca fırsatı değerlendirelim dedik. önce kahvaltıya gittik ardından deniz kenarında yürüyüş yapıp sinemaya gittik. akşamda markete gidip alışveriş yapalım ordanda güzel bi yemek yer eve geçeriz die düşünüyoduk ki marketteyken telefon geldi. eşimin dedesi vefat etmiş. nolduğunu anlamadık. akşam apar topar afyona gittik. bu gün öğlen geldik. nasıl yorgunum anlatamam. gelir gelmez bide dolaba yumurtaları yerleştirirken pat diye halıya düşürdüm. o sinirle evi temizledim halbuki duş alıp yatıp dinlenecektim.
nenacım bende mutlaka olursa dantel askı yaptırmayı düşünüyorum. tül yada ip askı kesinlikle istemem. o sanki çok basitleştiriyo gelinliği. benim zevklerim biraz sabitti galiba gelinlik bakınca da hiç değişmedi. hep sade kırık beyaz ve dantel modelleri beğendim. bitane taşlı da denedim ama kendimi hiç iyi hissetmedim içinde. hani derler ya gelin kuğu gibi olmalı diye öyle taşlı modeller hiç kuğu gibi gözükmüyo bana göre. krem konusunda da haklısın lovelycim resmen kirlenmiş sarı gibi duruyo insanlar onları nası alıyo acaba diye düşündümbende büyüklerin zevklerine hep önem veririm çünkü yaşıtlarımız çok farklı şeylere dikkat ederken onlar çok farklı şeyleri görebiliyolar. düğüne daha çok var diye şimdilik sadece annem var yanımda. bikaç model beğendikten sonra son karar için kalabalık gidicez bizde bakalım tepkiler nasıl olucak
basınız saolsun allah aılesıne sabırlar versın ıns. cok uzuldum
başınız sağolsun canım şimdi yat dinlen biraz bari
evet keısnlıkle kırık beyaz olmalı düz ne düz beyaz ne krem düz beyaz çok çiğ duruo ve parlıo krem ise bildgn sarı en iyisi kırık beyaz
bnm gelınlıgımde hıc taş yoktu üstü komple dantel altıise dümdüz sade tül sadece aralarından akıodu bı kac yerden dantel üstümün dantellernden koydular taş falan yoktu askılarmda danteldı duvagm yıne etegmle kombınasyonlu dumduzdu hiç dantel koydrmadm bakım eşimn tlfnyla unutmzsam cekıp paylasırım unutrsam hafta sonu mutlaka koymaya claısırım sanada fıkır olur kuzucum
teşekkürler kızlar
yatamam ki daha yemek anca yapıorum , akşam erken yatarım artık
süper olur koyarsan canım en çok kol ve göğüs kesimini merak ediyorum çünkü çok net çıkmamıştı önceki resimlerinde şimdiden teşekkürler
mercicim albumde bırtane fotografm var cok bellı deıl ama duvagmla etegmn kombınasyonunu ve askıyla gelınlık ustumu az cok algılayabılrsn bı bak hafta sonu sana paylasıcam fotografı senın vucut tipin sanırım bnmkıne benzıodu daha once facebookta görmüştüm fotolarnı ama net htrlayamadm
kıyamam sana ya aman cok bsyle ugrasma belkı enıstenn de ıstahı yoktur sende yorgnsun bi makarna bı corba yeter akıl vermek gıbı olmasn senı dusundugumden kuzumm
boyum 1.70 canım gögsüm çok yok, ama karnım ve kalçam var. bide omuzlarım fazla geniş. öyle bi değişiğim yani
senin gelinliğin omuzları hoşuma gitti görebildiğim kadarıyla
sağol kuzum
zaten pek bişey yapmıyorum. baktım patlıcanlar kendinden geçiyo gibi olmuş biberle kızartayım dedim bide çorba yeter
sağol kuzum
zaten pek bişey yapmıyorum. baktım patlıcanlar kendinden geçiyo gibi olmuş biberle kızartayım dedim bide çorba yeter
he senın tıpın bana benzemıomus ya ben 162 yim gögüsüm tüm vucudum bırbırıne orantılı ama işte boıyuma göre kılom fazla fotodanda gördgn gibi gerçi çok kılon yok dıolar balık etlsn dıolar ama bı 10 kg vermem lazm
nese tmm sana msj atarm gelınlıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?