347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gizosum enişte ne demiş öyleeeee ben böyle şimdi çok ayıp etmiş ama cıkmıs agzndan hoş olmayan seyler ama mesela her zmn olmaması hatta son olması cok onemlı bırbırınıze hakaret etmeyn ilişkinn cıvıgı cıkıo valla ben bı arkdsmdan bılıorm enseye tokat g....p... muhabbeti laçkalaşmış evlilikleri...

sende bnm gıbısn bızım küslüğmz cok kısa sürer birimz mutlaka alttan alıyoruz mecbur oyle olmak zorunda helekı evlennce kat kat daha alttan almak zorunda kalıo bı taraf yoks kanlı bıcaklı olunur mazallahhep böyle olmaz

cancağzım öyle vallla çok haklısın laçkalaşmış ilişki benim etrafımdada var ben salak eşşek gibi kelimeler bile diyemem öyle geytik yapamam espiri bile geçirmem maalesf ama oldu birkere işte kaç senedir ilk kz duydum bende nena şok yaşadım hani ama çok çabuk toparladım inan hani kaç gündür unuttum bak bugün hatırladım

Canım bende sinirleri temizlediğini hiç anlamadım yani hiç hissetmedim. Şöyle tırtıklı birşeyle genişletti orayı falan sonra birşeyler soktu çıkardı ama hiç anlamadım. 1-1.5 saatte de bitti. Normalde 3 kere gitmek lazımmış haftada 1 kere olmak kaydıyla en sağlıklısı oymuş ama benim dişim tek seferde bitecek gibi olduğundan bir kere de tamamladı. Normalde bir hassasiyet var ama belli belirsiz o da en arka azı dişi olup 3 köklü olmasından diye muhtemelen. Orta sıra ve ön daha kolay iyileşirmiş onların kök sayısı tek olduğundan.

geçmiş olsun kanal tedavsi yaptrmadm ama yakın tarhte halam yaptrdı agrısı yoktu

Canım sağol. Zannediyorum dişlerin köklerinden dolayı. İnşallah benimde ağrım geçer.

Gizom nişanlılık çok zor bir süreç ama biz sevgililikten daha kolay aştık ve ben herkese tavsiye ediyorum. Bizde tartıştık, kırdık, kırıldık ama bizi birbirimize daha çok bağlayan her zaman ciddi adımlar olmuştu. İsteme oldu daha çok sarıldık birbirimize. Nişan oldu daha düşkün olduk. Evlendik bütün olduk. Huyumuzu suyumuzu daha iyi tanıdık, tanımaya da devam ediyoruz. Bu süreç zaten bitmez.

Ben eşim olmadan uyuyamıyorum mesela. Yatıyorum hep sesleniyorum ona. Diyorum ben daha önce sensiz nasıl uyuyormuşum diye. El ele tutuşuyoruz gece ama uykumuzun arasında. Sevgiyi kat ve kat arttırıyor bence atılan her ciddi adım. Ve geçen hiç bir gün geri gelmiyor, her günün kıymetini bilmek lazım.

Son düzenleme:
Bu arada nişanlın bence çok hassas bir çocuk. Aslında seni kırmak istemediğine eminim ama bazılarının dilinin kemiği olmuyor maalesef. Onunda muhtemelen öyle öfkeli bir anına geldi. Önemli olan tekrarlanmaması. Benim eşim sessiz, sakin, melek gibidir mesela ama bizde geçen hafta ilk büyük kavgamızı ettik. Yemek yüzündendi hemde. Eşim çok gereksiz kırdı beni boğazına düşkünlüğünden. Ertesi gün çiçek alıp geldi ama ben bir önceki akşam çok ağlamıştım ve komşular duymuştu muhtemelen, ertesi akşam da çiçekle yakalanmış sokak kapısında çok utanmış şimdi ufacık sesini yükseltmiyor. Zaten çok nadirdir tartışmalarımız ama oldu mu da eser gürleriz ikimizde.

Kayınvalide meselesini en güzel , en kendine yakışır şekilde çözmüşsün o yüzden ben hiç yorum yapmıyım. onun yerine daha yeni yaptırdığım kanal tedavimden bahsediyim dedim doktorum ilk gittiğimde aynı senin anlattığın gibi bişeyler soktu çıkardı kırk kere röntgen çekti. tertemiz olduğundan emin olduktan sonra geçici dolguyla üstünü kapattı bikaç gün ağrı olabilir ama ağrı çok şiddetli olursa mutlaka hemen gel diyip bi hafta sonraya randevu verdi. tabi ilk bikaç saati geçiyorum yaklaşık 5 saat falan ben su bile içemedim çünkü ağzıma hiç hakim olamıyodum. içtiğimi zannettiğim su dudaklarımın arasından dışarı akıyodu 5 saat sonra iğnelerin (toplamda 3 iğne yaptı) etkisi geçince hiç ağrım olmadı. bi hafta da hiç ağrı hissetmedim ona rağmen ikinci gidişimde doktor yeniden ilk gün yaptığı bütün sinir temizleme işlemlerini tekrar yaptı ama bu sefer hiç iğne yapmadı ve ben hiç bişey hissetmedim. bence kanal tedavisinin en önemli kısmı burası. o yüzden seninkini bi kerede tamamlaması bi garip geldi bana :44:

canım yazdıklaırn öyle güzel ki kocaman maşalllah gerçekten çok güzel anlattın duyguların bana geçti resmen ben pek paylaşmıyorum pekte sorun olmuyor işte bunu yazasım geldi çünkü ben ilk kez böyle üzüldüm ama toparladım işte birdaha yapmamak önemli biz pek sorun yaşamıyoruz o soruna şaşırdım hatırlamıyorum bile sorunu

aillerrin tanışması nişanlılık herşey çok çok güzel evet ama zorda işte ben kendime vakit ayıramıyorum çok seviyorum onu ama günlerimiz dolu dolu geçiyor dinlenmeye vakit bulamıyorum koşturma içindeyiz

evimize gidecek yarın elektirkçi bakmaya gelecek bende akşama doğru gidicem öyle heyecanlanıyorum ki o noktada kafam duruyor gözlerim dönüyor çok garip bir his beynim o evde duruyor burası bize ait diyorum beraber yapacağız diyorum çok mutlu oluyorum

alllah bize de en kısa zamanda nasip etsin o güzel duyguları

bu arada benim nişanlımda diş tedavisi görüyor dolgu ve kanal tedavisi yaptı doktor nişanlımında il 2 3 gün ağrısı oldu canım 3 haftadır mahfoldu dolguydu kanal tedavisiydi derken sürekli dişçide idi, benim nişanlım bir garip hiç dişini fırçalamıyor ve öyle şanslı ki ağız kokusu yok yaaa sigara içtiğini bile ilk zamanlar çıkarken bilmiyordum o derece yani doktor kesinlikle fırçalayacaksın demiş buna allahın şanslı kulu ben sabah akşam gece yatarken fırçalarım sabah yine ağız kokum olur çocuk diş yönünden şanslı sarı sarı da değil dişler anlamıyorum

evet hassas lovelym çok hassas olmadık şeye alınıyor benim hiç alınmayacağım gereksiz söyleidğim laflara bile alındığı oluyor çok üzülüyorum bana hep diyor sen iyi niyetlisin o yüzden senin lafların beni acıtmıyor kendin gibi görüyorsun beni ama ben farklıyım takılıyorum üzülüyorum ama sen beni isteyerek kırmazsın der hep

mesela sende hassasın cidden, benim nişanlımda senin yerinde olsa kayınvaliden için öyle davranırdı biliyormusun karşısındaki insanların mutlu olucağnı bilmeden bodozlama yıkardı ortalığı

ayyyyy yemek yüzündense ilerde ben burda çok dertlenirim, benim ki hergün yemek yemek diyip duruyor o bana 6 senedir diyormuş öğrenseymişim bilsem bile tadı tuzu yerinde olcakmış

ya gereksiz tartışmalar bak ağladığına değdimi oda hatasını anlamış çiçeğini alıp gelmiş cidden yazık yaaa o boşboğazlığı yüzünden seni kırmış halletmenize çok sevindim maşallah canım

Mercim dişimin ağrısı bugün geçti canım. Tek seferde ve bir kaç kerede biten kanal tedavileri varmış. Eğer şanslıysan tek seferde biter dedi doktorum. Tabi bu açılıp bakılınca belli oluyormuş. Neyseki şanslıydım tek seferde bitti.

Gizom sen bir de evinde yaşamaya başla bak, aldıklarını kullanmaya başla, eşin yanında yatsın, birlikte televizyon izleyin o zaman ki duyguların kat ve kat yoğun olacak eşine, evine duyduğun.

Bu arada ben dişlerime çok bakarım canım küçüklüğümden beri. Babamlar florlatmaya götürürdü erken çürümesin diye. Sonra ortodonti tedavim başladı zaten. 2.5 sene kadar tel taktım. Dişlerim bembeyazdır sabah akşam diş fırçalarım, hiç üşenmem bu akşam da fırçalamadan yatayım demem. Eşim de öyle inci gibi dişleri vardır. O da çok fırçalar. Ben şimdi 6 dolgu, 1 kanaldan sonra öğlenleri de fırçalamaya başladım. Benim dişlerim fırçalamamaktan değil, çok tatlı yememden çürüdü. Ben aşırı tatlı düşkünüyüm. Çikolata hastasıyım. Hemen hemen her öğlen ofise Özsüt'ten tatlı söyleriz. Şimdi muffinci açıldı. Oraya dadanmaya başladık Evde çikolata, lokum hiç eksik olmaz. Azaltmaya çalışıcam bakalım.

Canım bizimki yiyor her yaptığım şeyi hatta 10 kere eline sağlık diyor. Kayınvalidemlere bile anlata anlata bitiremiyor ama bilinçli yapmıyor öyle tatlı anlatıyor ki "anne lovely bir menemen yapmış parmaklarını yersin" diyor mesela. Millet yarılıyor. Kayınvalidem "öyle mi yazdım ben bunu bir kenara yazdım" diyor şakasına. Bir de kayınvalidemlere gidiyoruz yemek yiyoruz yarım saat geçmiyor bizimki hadi canım diyor dikiliyor başımıza. Evimize gitmek istiyor hemen. Annesi o zaman da "bugün burda kalın" diyor. Yok anacık sağol almayalım diyor. Annesi gene yazdım kenara diyor, evi de varmış evine de gitmek istermiş diyor. Yine gülüyoruz. Evlenince evin herşeyin oluyor hiç bir yerde kalmak, uzun oturmak istemiyorsun anlayacağın.

Bizimki yemek yapmazsam kızıyor. Akşam ne yiyeceğimizi önceden düşünmemi istiyor. Ben de ocağım bağlı değil diye yapmak istemiyordum küçük tüpte çok zor oluyordu o yüzden salak yapıyordum, umursamıyordum o yüzden kavga etmiştik. Şimdi ocağımı tüplüye döndürünce rahat rahat yapıyorum sesi çıkmıyor.

Günaydın canlarım haftasonu kimse uğramamış mı buraya?? Neler yaptınız bakalım anlatın kızlar.

Ben iki gün boyunca evdeydim ama keşke evde olmasaydım evde olunca ev işi hiç bitmiyor. Babam cumartesi sabahı aradı Lovely biz yola çıktık ustayla sana doğru geliyoruz diye eşimle fırladık yataktan. Duşakabin su kaçırıyordu onu tamir ettirecekti. Kendi yazlık kışlık evlerimizde hep aynı kişilerle çalışır o yüzden bir de ben getireyim nedir şu yapamadıkları dedi. Onca tesisatçı geldi gitti hiç biri yapamadı. Babamın adamı geldi 1.5-2 saatte halletti gitti. Ertesi gün duşa girdik bir gram sızıntı yok. Artık kurtuldum her duş sonrası pas pas yapmaktan. Sonracım çamaşırlarım vardı kuruyan onları topladım, ütüledim. O arada da beyazları atmıştım onları yıkadım. Elektrik süpürgesi paspas, ortalığı toplama derken gün bitti. Pazarda nevresimleri değiştirdim onları attım makinaya. Bu seferde beyazları askıdan aldım. Onlar ütülendi. Yemek yaptım derken pazarda canım çıktı. Eskiden elime renk renk oje sürerdim iki güne bir şimdi tırnaklar ojesiz geziyorum. Kendime vaktim yok bir de ilerde bebek olunca n'apıcam bilemiyorum. Sizlerde öyle misiniz??

günaydın kızlar nasılsnz kimsecikler hiç ugramıyor artıktopik vahim durum da

bende c.tesi şifayı kaptım kızlar sabah her tarafı actım temızlıkle ugrastm sonra dus aldm sıkı gyndm annemle pazara gttık eve incik boncuk bıde sebze alısvrısı yaptm eve geldm aksam da kına gecesı vardı straplez kısa elbıse gydm ustumede kalın bır şal attm 3 sokak ötedeydi kına bnm yaptgm yerde dedm klasm sarsılmasn kaban gymeym şalla gdıp geldım alsana hasta oldm o gece bı afern ıctım yattım pazar sabahı bı uyandım bogazm şişmiş bi kötüyüm kolumu kaldrck halım yok kocam hemen cay koydu tepsıye kahvaltmı koydm yatakta yedım oda yanıma uzanmstı neyse saat 1 falan oldu nıeytlydm aşure yapmaya aksamdan kocıskom ıslatmıs nohutu bugdayı fasulyeyı pcdende tarf actım baka baka yaptm o arada kuru meyvelerden tırtıkladm bıraz toparlandm aksama kadr anca bıttı sonra kaselere vs koydum 1 buyuk borcam kv yolladm aynı ebatta anneme gönderdm komsularada orta boy borcmda verdm bıde ban kaldı 1 haftalık kocısko hayatnda bu kadr lezzetlı aşure yemedgnı söylüo ama ne yalan sölim bnde cok begendm

Canım ellerine sağlık, bende çok severim aşure. Hatırlatmışken anneme söyleyimde yapsın. Nasıl canım çekti anlatamam. Annemde bol malzemeli yapar, çok güzel olur.

Canım ellerine sağlık, bende çok severim aşure. Hatırlatmışken anneme söyleyimde yapsın. Nasıl canım çekti anlatamam. Annemde bol malzemeli yapar, çok güzel olur.

ay cnm adresi ver kargolayım sana hemen hıc ugrastrma annenı evde bol bol var hemde taze hıc bır malz. kaçmadm 1000 çeşit malz. koydum senınde damagına cok hıtap edicektr eminim yani...

ay cnm adresi ver kargolayım sana hemen hıc ugrastrma annenı evde bol bol var hemde taze hıc bır malz. kaçmadm 1000 çeşit malz. koydum senınde damagına cok hıtap edicektr eminim yani...

Ahahaha kargoyla aşure mi taşınır ayol ilahi Nena güldürdün beni. Kargocular yer onu. Eminim sende çok güzel yapmışsındır. İnşallah bir gün kısmet olur yeriz aşureni, şimdi teklifin karşılığında yemiş kadar oldum canım benim ellerine sağlık.

yollanır yollanır sen rahat ol estetıgı kaybolur ama tadı bozulmaz ben saarar sarmalar yollarım hiççç merak etme...

ben haftasonu iki tane daha gelinlik denedim iyice kafam karıştı yaaa nası seçtiniz gelinliğinizi işte bu dediniz :44: ??

cnm ben modelı katalog da begendm cok fazla gelınlıkcı gezmedm vucud tıpı bılıodum kafam da kararlastrdm bı kac tane aklımd akalmasn dıe denedm en sonun da ılk grdgm gelınlıkcıye katalogda begendgmı yaptrdm her buldgmu denemedım

vucut tıpını bılıo olman cok onemlı mercicim eger onu bılıosan modelıkararlastrıp yaptrablrsn kuzucum

canım bende vücudumu iyi tanıyorum ama aklımda iki farklı model vardı biri fazla kabarık olmayan yarım balık dedikleri kalçadan açılan komple dantel. biri de altı komple tül olan kalçaya doğru açılan prenses. zaten bu modellerden başka hiç gelinlik denemedim. annem de biraz kafamı karıştırdı komple dantel olanı beğenmedi onları 30 yaş üstündeki gelinler giysin sen prenses al dedi. napsam bilemedim :44:

senın kararsızlıgın 2 model arasndaysa cabuk cözülür sen kendıne hangısını yakıstrıyorsan o olmalı içinde kalmasın... ben tamamen kendı ıstedgmı yaptrdm herkes cok begendı begenmeyen yoktu yanı secımım için tam 90 dan vurmussun dedıler bu da benı cok mutlu etmıstı sende komple dantel deıl yarı dantel dusune bılrsn hem annenın ıstedgı hem kendı ıstedgn karısık bsy cıkar ortaya ...

annenıde kırmak ıstemıosun anladgm kadarıyla o boy olcunu bılmıorum ama ben kısa boyluyum bana prenses gtmezdı A kesım yaptrdm altnı boyun uzunsa prenses olsun ama kısaysan bence ele cunku dahada kısa gosterıo prenses

ben haftasonu iki tane daha gelinlik denedim iyice kafam karıştı yaaa nası seçtiniz gelinliğinizi işte bu dediniz :44: ??

Canım benim nasıl seçtiğimi biliyorsun. İnternette gördüm sizlerle paylaştım. Sonra aradım firmayı geçen senenin gelinliği dediler üzüldüm ama 1 ay sonra bir daha aradım. O model geldi elimizde var dediler. Normalde cumartesiye randevu almıştım hiç unutmuyorum dayanamayıp iş çıkışı gittim yağmur çamur demeden denedim ve işte bu dedim. Yakından çok daha güzeldi hele üstümde daha da beğendim ki ben balık model istiyordum en başında bunu da biliyorsunuz. Hatta Pronovias Urban'dı giymek istediğim gelinlik ama ne olduysa herkesin nişanda balık giydin bence kabarık giy demeleri üzerine ve benim Pronovias'taki belden oturtmalı A tipi gelinlik giymem üzerine oldu. A tipi gelinlik giyip gelin gibi olmalıyım dedim. O yüzden bana kalırsa önce her türlü gelinliği deneyip hangi kesimin üzerine daha çok gittiğine karar vermelisin. Sonra bir gelinlikte aradığın ne sadelik mi, gösteriş mi, taş mı, pırıltı mı, dantel mi, şifon mu ne istediğini belirle. Sonrası çok kolay. Modeli beğendikten sonra istemediğin fazlalıkları iptal ettirip, istediğin şeyleri de ekletme şansın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…