347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

fıstık gibisin valla canım ya hiç öyle abartı bir fazlalık yok resimlerde. bende 7 ayda bi 10 kilo versem muhteşem olcak da bakalım uğraşıyorum düğüne kadar vermiş olcam inşallah

azimliysen verirsn ben veremedm irademe yenık düştüm ama gelınlıgım benı cok guzel kamufle etti şimdi ise kendimi salmamaya bakıorum kılo almamaya ozen gösterıorum nıkahtan sonra 2 kg almstm onları 1kg 600gr verdm şmdi dahada verıcem ınsallah gencken kendmze bakmalıyız aslında annem babam kardeslerm ideal kılosndalar da ben bıraz halalar ve teyzelere cektm anneme cekydm manken olurdum

Eki Görüntüle 864610
Eki Görüntüle 864620
Eki Görüntüle 864612
Eki Görüntüle 864613
Beğendiğim modeller bunlar kızlar ben fazla taştan hoşlanmıyorum gelinlikte. sizce hangisi ?

Canım ben ilk modeli çok beğendim açık söylemek gerekirse. Hatta açık ara farkla diğerlerinden çok daha fazla beğenmedim. Eksi bulduğum tek yönü askılar çok yukardan başlamış. Göğüs kısmı biraz daha aşağıdan başlatılıp askılar daha uzun tutulursa işte o zaman çok çok çok hoş bir görüntü çıkacak ortaya.

Canım başınız sağolsun. Fotoğrafını görmüştüm facete haftasonu. Şöyle bir 5 dakikalığına zaman bulup gimiştim ana sayfamda çıkmıştı. Bak çok üzüldüm şimdi halbuki günün güzel başlayan kısmına şahit olmuştum. Hava ne güzel, orası da neresi acaba demiştim. Allah kalanlara uzun ömürler, sevdiklerine sabır versin. Sende bırak yemeği bir günde dışardan pide söyleyiverin. Sonrada yat dinlen. Ben hiç üzmüyorum kendimi. Hatta pide demişken canımda bir lahmacun çekti anlatamam. Bu iştahlı halim ne olacak bilmiyorum. İnşallah size Stanki gibi bir sürpriz yapmam.

Canım benimde gelinliğim yazın benim provalara gidip geldiğim dönemde hep vitrindeydi. Şimdi bilmiyorum tabi hiç geçmedim ordan. Ne güzel zevkli seçimler yapmışız demek.

lovelyli korkutma biziaşure dedm canın cekti pide denıo canın cekıo hayırdır kuzum mıden de bulanıomu arada bir

ya vaalla bnm gelınlıgı yenı koymuslar yanı bi 1 ay olmustr ya da ben yenı gördüm altnı balık yapmıslar dantelden hıc sevmedm hatta kocişe dedim aaa baksana bnm gelınlıgm esımınd etepkısı aaaa altını cok cırkın yapmıslar guzelım ustu batırmıslar dedı

teşekkürler canım. bizim içinde harika başlamıştı hele ki uzun zaman sonra çıkınca çok iyi gelmişti ama kısmet işte sonu üzücü oldu
hallettim kızarrtım patlıcanları bozulmasınlar yarında dersane var yapamam o yüzden uğraştım yoksa uğraşacak halim yoktu.

Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:

lovelym bende o gelinliği çok beğendim üzerlerinde oynama yaparlar gögüs için heralde ikisini de denicem bi hüsniye moda evinde.

Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:

hapların korumadığı dönemde mi oluyoo hangi dönem ki o

lovelym bende o gelinliği çok beğendim üzerlerinde oynama yaparlar gögüs için heralde ikisini de denicem bi hüsniye moda evinde.

hapların korumadığı dönemde mi oluyoo hangi dönem ki o

Yazz 24+4 hapının içinde 24 adet pembe (koruyan) ve 4 adette beyaz (korumayan) hap bulunuyor. Pembeler bitip beyazlara geçtiğinin 3. beyaz hapta (ben dün akşam 3. beyaz hapı içtim) adet oluyorsun. Geneli bu şekilde oluyor. Beyaz haplara geçildiğinde adetin geliyor. Genelde herkesin 3. hapta geliyor. Son 4. beyaz hapı da içtikten sonra ertesi gün tekrar yeni bir kutu pembe haplarla devam ediyorsun. Bu döngü böyle devam ediyor.

Beyaz hapların da amacı adet döneminde vücudumuz daha dirençsiz düşüyor onu kuvvetlendirmek için içiliyor. Adet döneminde korumuyor yani. Sadece vücuda takviye yapıyor.

Son düzenleme:

anladım canım ama öyle bi günde korumanın biteceğini sanmıyorum ben zaten bi ay boyunca sadece yaklaşık 4 gün (yumurtlama döneminde) hamile kalınabiliyo. o günün ne zamana denk geldiği tam olarak kestirilemediği için bir ay boyunce hep korunuluyo. adetine bu kadar yakınken strese gerek yok bence

Yok canım yumurtlama dönemine bakılabiliyor artık az çok biliyor insanlar. Ben o dönemde değilim ama bakalım inşallah kalmam çok dua ediyorum. Kalırsamda bizimkini yerim artık. Allah herkese istediği zamanda versin. Şartlar uygun olsa bir an düşünmücez ama evimiz şuan gerçekten iki kişilik minicik bir bebeğe bile yer yok. 3 oda bir salon eve geçmem gerekir bebek için.

canım çok şaşırdım yaaa bende bu haplardan kullanmayı düşünüyordum ki bende o korumayan 4 hap zamanı olamayabilirim daha geç olabiliim yani hatta o 4 tanesini kullanmaya bile gerek yokmuş

tek anlayamadığım hap bu oldu benim

asıl konuya gelince lovelym korunmasız nasıl oldu anlamıyorum nasıl cesaret ettiniz kuzum ya gerçi hapı hemen bırakınca hamile kalınamıyor yani hap 30 gün isen bıraksan bile 30 gün koruduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum

yinede birşey olmayabilir o 2 günde eşin korunsaydı yada farklı bir yöntem deneseydiniz diycem ama burdan ahkam kesmek çok kolay gelcek

cidden benim bile kafam şu an karışık ne söyleyeceğimi bilemiyorum ne denilir bu durumda

merci canım bende 1 gelinlik modelini çok beğendim valla benimde bu haftasonu gezip başlamam lazım ama diktirceksem de modaeviyle anlaşıp ocak şubat gibi gitmem gerekir sanırım kilo veriyorum çünkü sürekli

Başınız sağolsun canım. Allah sevdiklerine sabur versin.

Lovely hayırlısını dile, olmasın diye dua etme. Zaten sizin için hayırlı değilse olmayacaktır. Belki doğduğunda dünyayı değiştirebilme ihtimali olan bir parçan için olmasın diye dua ediyorum deme. Çok sinirlendim bakkkkkkkkkk Bebek için 3 yıl beklemiş biri olarak, bu duyduları hissedince (Allah bu bebeği sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin) 2. bebeğide hemen 2 sene sonra düşünüyorum.

Mercim, gelinliği üzerinde ne zaman görebileceğiz. İzin vermiyorlar mı fotoğraf için.

Bu özel sağlık sigortasından anlayan var mı? Ben 24 temmuzda işe başladım, doğum hizmetinden faydalanmak için 5 ay geçmesi gerekiyormuş. Arıyım emin olayım dedim bana poliçeniz 1 Nisan'da başlamış dedi. Ben 24 temmuzda işe başlayınca poliçem nasıl 1 nisan da başlamış oluyor anlamadım. Eğer öyleyse 1 Eylül de 5 ay doluyor ben doğum hizmetinden faydalanıyorum, şansa bakar mısınız, ben 10 Eylül'den sonra hamile kaldım 9 günle yırtmış oluyorum.

Grip oldum hafta sonu yattım, sadece dün öğleden sonra alışverişine gittik. Hamile pantolunu aldım, birde çizme aldım kendime. Eşim şu önünde bebek şekilleri olan polarlara çok meraklı, hatta ben son baharda hamile kalınca bu hamile tişörtlerinden alamayacak mıyız diye üzülmüştü. Bana onlar çok özenti geliyor ya, sevmiyorum fazla. Belki eşim çok istediği için giyerim.

Bu aralar iş yerindeki başımızdaki kadına tahammül edemiyorum, her söylediği batıyor. Yüzüde her zaman asık. Sinirlerimi bozuyor.

Nena geçmiş olsun kuzum. Yoksa yatağa kahvaltı almak için biraz da naz mı yaptın Neler aldın evine incik, boncuk.

Pernic'e sitem. İş yerinden giremiyorsan, misafirliğe gittiğin bir yerden bize iki satır yaz, meraklandırıyorsun yavrum bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…