fıstık gibisin valla canım ya hiç öyle abartı bir fazlalık yok resimlerde. bende 7 ayda bi 10 kilo versem muhteşem olcak da bakalım uğraşıyorum düğüne kadar vermiş olcam inşallah
Eki Görüntüle 864610
Eki Görüntüle 864620
Eki Görüntüle 864612
Eki Görüntüle 864613
Beğendiğim modeller bunlar kızlar ben fazla taştan hoşlanmıyorum gelinlikte. sizce hangisi ?
selamlar fıstıklar
güzel başlayan ama kötü biten bi hafta sonu geçirdik. uzun zamandır eşimle bişeyler yapmamıştık ctesi hava da güzel olunca fırsatı değerlendirelim dedik. önce kahvaltıya gittik ardından deniz kenarında yürüyüş yapıp sinemaya gittik. akşamda markete gidip alışveriş yapalım ordanda güzel bi yemek yer eve geçeriz die düşünüyoduk ki marketteyken telefon geldi. eşimin dedesi vefat etmiş. nolduğunu anlamadık. akşam apar topar afyona gittik. bu gün öğlen geldik. nasıl yorgunum anlatamam. gelir gelmez bide dolaba yumurtaları yerleştirirken pat diye halıya düşürdüm. o sinirle evi temizledim halbuki duş alıp yatıp dinlenecektim.
basınız saolsun allah aılesıne sabırlar versın ıns. cok uzuldum
mercicim gecen gelınlıcımın onunden gecerken bnm gelınlıgımın aynısını koyduklarını farkettım ınanamadım o kadar begenmısler demekkı vıtrıne koyma gereği duymuşlar ıananamadım birde kıskandım ki anlatamam bnm gelınlıgımı baskalarıda gycek moduna grdm o kadar sahıplenmısım ki gözlerm doldu askısı her seyı aynı tek farkı altnı balık yapmıslar ve bnmkı kadar guzel olmamıs bnm model de cok daha ii duruodu bi gün dukkana grıp zeynep hanıma sorucam modleın satısları nasıl dıe hatta kaldırmaıslar resmı ceker paylasırım üstü kumaş desenei kolları her seyı birebir altı degısık
Canım ben ilk modeli çok beğendim açık söylemek gerekirse. Hatta açık ara farkla diğerlerinden çok daha fazla beğenmedim. Eksi bulduğum tek yönü askılar çok yukardan başlamış. Göğüs kısmı biraz daha aşağıdan başlatılıp askılar daha uzun tutulursa işte o zaman çok çok çok hoş bir görüntü çıkacak ortaya.
Canım başınız sağolsun. Fotoğrafını görmüştüm facete haftasonu. Şöyle bir 5 dakikalığına zaman bulup gimiştim ana sayfamda çıkmıştı. Bak çok üzüldüm şimdi halbuki günün güzel başlayan kısmına şahit olmuştum. Hava ne güzel, orası da neresi acaba demiştim. Allah kalanlara uzun ömürler, sevdiklerine sabır versin. Sende bırak yemeği bir günde dışardan pide söyleyiverin. Sonrada yat dinlen. Ben hiç üzmüyorum kendimi. Hatta pide demişken canımda bir lahmacun çekti anlatamam. Bu iştahlı halim ne olacak bilmiyorum. İnşallah size Stanki gibi bir sürpriz yapmam.
Canım benimde gelinliğim yazın benim provalara gidip geldiğim dönemde hep vitrindeydi. Şimdi bilmiyorum tabi hiç geçmedim ordan. Ne güzel zevkli seçimler yapmışız demek.
Canım başınız sağolsun. Fotoğrafını görmüştüm facete haftasonu. Şöyle bir 5 dakikalığına zaman bulup gimiştim ana sayfamda çıkmıştı. Bak çok üzüldüm şimdi halbuki günün güzel başlayan kısmına şahit olmuştum. Hava ne güzel, orası da neresi acaba demiştim. Allah kalanlara uzun ömürler, sevdiklerine sabır versin. Sende bırak yemeği bir günde dışardan pide söyleyiverin. Sonrada yat dinlen. Ben hiç üzmüyorum kendimi. Hatta pide demişken canımda bir lahmacun çekti anlatamam. Bu iştahlı halim ne olacak bilmiyorum. İnşallah size Stanki gibi bir sürpriz yapmam.
lovelyli korkutma biziaşure dedm canın cekti pide denıo canın cekıo hayırdır kuzum mıden de bulanıomu arada bir
ya vaalla bnm gelınlıgı yenı koymuslar yanı bi 1 ay olmustr ya da ben yenı gördüm altnı balık yapmıslar dantelden hıc sevmedm hatta kocişe dedim aaa baksana bnm gelınlıgm esımınd etepkısı aaaa altını cok cırkın yapmıslar guzelım ustu batırmıslar dedı
Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:
oyy canımm hayırlısı bi sürpriz olmaz umarım
Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:
lovelym bende o gelinliği çok beğendim üzerlerinde oynama yaparlar gögüs için heralde ikisini de denicem bi hüsniye moda evinde.
hapların korumadığı dönemde mi oluyoohangi dönem ki o
Yazz 24+4 hapının içinde 24 adet pembe (koruyan) ve 4 adette beyaz (korumayan) hap bulunuyor. Pembeler bitip beyazlara geçtiğinin 3. beyaz hapta (ben dün akşam 3. beyaz hapı içtim) adet oluyorsun. Geneli bu şekilde oluyor. Beyaz haplara geçildiğinde adetin geliyor. Genelde herkesin 3. hapta geliyor. Son 4. beyaz hapı da içtikten sonra ertesi gün tekrar yeni bir kutu pembe haplarla devam ediyorsun. Bu döngü böyle devam ediyor.
Beyaz hapların da amacı adet döneminde vücudumuz daha dirençsiz düşüyor onu kuvvetlendirmek için içiliyor. Adet döneminde korumuyor yani. Sadece vücuda takviye yapıyor.
anladım canım ama öyle bi günde korumanın biteceğini sanmıyorum ben zaten bi ay boyunca sadece yaklaşık 4 gün (yumurtlama döneminde) hamile kalınabiliyo. o günün ne zamana denk geldiği tam olarak kestirilemediği için bir ay boyunce hep korunuluyo. adetine bu kadar yakınken strese gerek yok bence
Yazz 24+4 hapının içinde 24 adet pembe (koruyan) ve 4 adette beyaz (korumayan) hap bulunuyor. Pembeler bitip beyazlara geçtiğinin 3. beyaz hapta (ben dün akşam 3. beyaz hapı içtim) adet oluyorsun. Geneli bu şekilde oluyor. Beyaz haplara geçildiğinde adetin geliyor. Genelde herkesin 3. hapta geliyor. Son 4. beyaz hapı da içtikten sonra ertesi gün tekrar yeni bir kutu pembe haplarla devam ediyorsun. Bu döngü böyle devam ediyor.
Beyaz hapların da amacı adet döneminde vücudumuz daha dirençsiz düşüyor onu kuvvetlendirmek için içiliyor. Adet döneminde korumuyor yani. Sadece vücuda takviye yapıyor.
selamlar fıstıklar
güzel başlayan ama kötü biten bi hafta sonu geçirdik. uzun zamandır eşimle bişeyler yapmamıştık ctesi hava da güzel olunca fırsatı değerlendirelim dedik. önce kahvaltıya gittik ardından deniz kenarında yürüyüş yapıp sinemaya gittik. akşamda markete gidip alışveriş yapalım ordanda güzel bi yemek yer eve geçeriz die düşünüyoduk ki marketteyken telefon geldi. eşimin dedesi vefat etmiş. nolduğunu anlamadık. akşam apar topar afyona gittik. bu gün öğlen geldik. nasıl yorgunum anlatamam. gelir gelmez bide dolaba yumurtaları yerleştirirken pat diye halıya düşürdüm. o sinirle evi temizledim halbuki duş alıp yatıp dinlenecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?