Mercim, gelinliği üzerinde ne zaman görebileceğiz. İzin vermiyorlar mı fotoğraf için.
canım çok şaşırdım yaaa bende bu haplardan kullanmayı düşünüyordum ki bende o korumayan 4 hap zamanı olamayabilirim daha geç olabiliim yani hatta o 4 tanesini kullanmaya bile gerek yokmuş
tek anlayamadığım hap bu oldu benim
asıl konuya gelince lovelym korunmasız nasıl oldu anlamıyorum nasıl cesaret ettiniz kuzum ya gerçi hapı hemen bırakınca hamile kalınamıyor yani hap 30 gün isen bıraksan bile 30 gün koruduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum
yinede birşey olmayabilir o 2 günde eşin korunsaydı yada farklı bir yöntem deneseydiniz diycem ama burdan ahkam kesmek çok kolay gelcek
cidden benim bile kafam şu an karışık ne söyleyeceğimi bilemiyorum ne denilir bu durumda
Lovely hayırlısını dile, olmasın diye dua etme. Zaten sizin için hayırlı değilse olmayacaktır. Belki doğduğunda dünyayı değiştirebilme ihtimali olan bir parçan için olmasın diye dua ediyorum deme. Çok sinirlendim bakkkkkkkkkkBebek için 3 yıl beklemiş biri olarak, bu duyduları hissedince (Allah bu bebeği sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin) 2. bebeğide hemen 2 sene sonra düşünüyorum.
çabucak geç artık 7 ay yaaaa:123: bende kavuşayım sevdiceğime
Bu özel sağlık sigortasından anlayan var mı? Ben 24 temmuzda işe başladım, doğum hizmetinden faydalanmak için 5 ay geçmesi gerekiyormuş. Arıyım emin olayım dedim bana poliçeniz 1 Nisan'da başlamış dedi. Ben 24 temmuzda işe başlayınca poliçem nasıl 1 nisan da başlamış oluyor anlamadım. Eğer öyleyse 1 Eylül de 5 ay doluyor ben doğum hizmetinden faydalanıyorum, şansa bakar mısınız, ben 10 Eylül'den sonra hamile kaldım 9 günle yırtmış oluyorum.
incicecği ben görmemişim canım başınız sağolsun alllah sabır versin güzel vakitten sonra bu üzücü haberi almışsınız çok üzüldüm
canım anlıyorum evet belli bir ay kadar sigortalı olup öyle hamile kalman gerekli yani sigorta şirketleri bu sigorta kapsamında çoğu özel hastahanede bedava limitsiz doğum yaptırdığı için bu tür şeyleri garanti altına almak istiyorlar
seninkisi nasıl nisan olmuş onu bilemedim canım
teminatlarını kontrol ettinmi hangi hastahanelerle anlaşması var sigortanın ne kadar doğum teminatı var biliyormusun, mesela ben bir sigorta şirketi çalışanıyım normalde bizde doğum sınırsızdı çoğu kişi acımabdem yada amerikanda doğuruyordu şimdi tedavi herşey doğum dahil 8 bin lira teminat getirdiler kota verdiler bize elimizi bağladılar böyle şeyler yaptırımlar olabiliyor şu anda ise belli başlı özel hastahanelerle istanbulda 3 özel hastahanede bedava yapabiliyoruz ama eskiden tüm hastahanelerde öyle idi biz biraz sömürdük
Günaydın Kızlaarr
Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:
kuzum cok gecmıs olsun stankişim dikkat et kendıne ve yegenımıze,eşin istiosa giy cnm o tişörtlerden nolcak yani bırak ne özentiliğiGrip oldum hafta sonu yattım, sadece dün öğleden sonra alışverişine gittik. Hamile pantolunu aldım, birde çizme aldım kendime. Eşim şu önünde bebek şekilleri olan polarlara çok meraklı, hatta ben son baharda hamile kalınca bu hamile tişörtlerinden alamayacak mıyız diye üzülmüştü. Bana onlar çok özenti geliyor ya, sevmiyorum fazla. Belki eşim çok istediği için giyerim.
kuzum cok gecmıs olsun stankişim dikkat et kendıne ve yegenımıze,eşin istiosa giy cnm o tişörtlerden nolcak yani bırak ne özentiliği
Bu aralar iş yerindeki başımızdaki kadına tahammül edemiyorum, her söylediği batıyor. Yüzüde her zaman asık. Sinirlerimi bozuyor.
naz yaptım bırazcık evet ama ondan boyle bı jestte beklemıodum ii oldu hosuma gtti...pazardasn incik boncuk aldm boyle guzel bı tezgah buldm adamın cadde de magazası varmıs ıhrac fazlası bıblolar duvar suslerı ıthal stıkerlar falan satıodum bır-ıkı parca uygun bsyler bulup aldm bıde yıne tesaduf guzel bır tezgah buldum bı kac kazak aldm öle işteNena geçmiş olsun kuzum. Yoksa yatağa kahvaltı almak için biraz da naz mı yaptınNeler aldın evine incik, boncuk.
İyilik canım iş güç. sizin yazdıklarınızı okuyunca ben nasıl idare ederim ya diyorum ev işi dışarda iş yemek eşine vakitt ohoo :)Aldem kuşum canım nabersinnn??
İyilik canım iş güç. sizin yazdıklarınızı okuyunca ben nasıl idare ederim ya diyorum ev işi dışarda iş yemek eşine vakitt ohoo :)
hayırlı olacak bir vakitte teyzelikte iyi gider lovelym
nenaaa bebiş bu istediği zaman geliiir öyle konuşma canımm onu hissettiğinde duyguların değişir eminim hiç mutsuz olma hayırlısıyla olsun bebişinde hemen istemiyorsun anlıyorumda Allahm yazdıysa vaktidir :))
hem belki lovelyde olduğu gibi yanılmadır.adetinde çok geçmemiş.benim adetm kafasına göre olduğu için hiç şüphelenmem öyle durumda kesin
Günaydın kızçeler
ee ben daha hapın "h"sini agzıma sürmedm eşim korunuo sadece ve bende regl olmadm 2 gün geçti reglinin belirtsi bile yok yuzum mayın tarlasına dönerdi cildim hala bebek gibi sivilceye razıyım yaaa bebişin hiç sırası deil kızlar napıcam ben şimdi
kuzum cok gecmıs olsun stankişim dikkat et kendıne ve yegenımıze,eşin istiosa giy cnm o tişörtlerden nolcak yani bırak ne özentiliği
ya basınızdakı kadın suratsz sa sende ona karsı suratsz ol ben aynen yapardm valla kmsenın bnm motıvasyonumu dusurmeye hakkı yok
naz yaptım bırazcık evet ama ondan boyle bı jestte beklemıodum ii oldu hosuma gtti...pazardasn incik boncuk aldm boyle guzel bı tezgah buldm adamın cadde de magazası varmıs ıhrac fazlası bıblolar duvar suslerı ıthal stıkerlar falan satıodum bır-ıkı parca uygun bsyler bulup aldm bıde yıne tesaduf guzel bır tezgah buldum bı kac kazak aldm öle işte
kızlar günaydınnn nasılsnz?? ben bu hafta sonuna kadr regl olmazsam gebelık testı yapmaya karar verdımcok korkuyorum dun sevglımede dedm o da ne guzel nıe mutszsun dıo hıc sırası deılkı sevınemıyorum daha 2. ayım dolmadı ne acelemız varsa yani
Canım sen niye korunmuyorsun ki ben açıkçası eşimin korunmasına güvenemezdim. Yırtılır birşey olur allah korusun. Bir de onların kendi çaplarında bir korunma yöntemi var ki aman aman.Hele ona hiç güvenemezdim. Ben hapın hiç bir yan etkisini görmedim aksine olumlu yönde gelişmeler var. Bugün 3. kutumu alacağım. Memnunum şimdilik.
Bu arada adetlerin normalde düzenli midir? Benim düzensizdi evlenmeden önce 2 gün erken gelir, 3 gün geç gelir gibi kafasına göre takılırdı şimdi gün şaşmıyor. 3. beyaz hapta hastalanıyorum. Telefonumda takvimede kaydediyorum.
Aldıklarını da güle güle kullan tatlım.
Stanki'nin o yazısını atlamışım sanırım. Niye giymeyecekmişsin hamile tişörtlerinden hiçte özentilik değil. Bende basit duranlarını beğenmiyorum da hamile mağazalarının ürettiği esprili olanlar hoşuma gidiyor. Öyle yumurta kırılmış içinde civciv tarzı tişörtleri sevmiyorum.
Eğer şartlarınız uygunsa ne farkeder ki eninde sonunda olacak. Yeri geliyor çok istiyorum bende, yeri geliyor istemiyorum. Bu sabah banyoda dişlerimi fırçalarken yok ya bence seneye Eylül'den sonrası erken olur, herkes 2-3 sene sonra yapıyor bizde öyle yapalım dedim kendi kendime. Halbuki evlenmeden önce aklımda yoktu. Evlendim sürekli ne zaman yapsak diye düşünüyoruz. Çok seviyoruz ama hem biz hem evimiz müsait değil ki. Bebek odası yapmak isterim ben. E oturma odasını bebek odasına çevirmek gerekir öyle olunca o da zor. Daha eşyalarımız yeni. Durumlar biraz daha iyi halli olunca o zaman 3+1 eve çıkarız rahat rahat olur herşey diyorum ama evimi de çok seviyorum. Yani ne yardan ne serden. Ne yapıcam bilmiyorum.:44:
İyilik canım iş güç. sizin yazdıklarınızı okuyunca ben nasıl idare ederim ya diyorum ev işi dışarda iş yemek eşine vakitt ohoo :)
hayırlı olacak bir vakitte teyzelikte iyi gider lovelym
nenaaa bebiş bu istediği zaman geliiir öyle konuşma canımm onu hissettiğinde duyguların değişir eminim hiç mutsuz olma hayırlısıyla olsun bebişinde hemen istemiyorsun anlıyorumda Allahm yazdıysa vaktidir :))
hem belki lovelyde olduğu gibi yanılmadır.adetinde çok geçmemiş.benim adetm kafasına göre olduğu için hiç şüphelenmem öyle durumda kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?