347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Birikmiş mesajlarımı attım, kaçıyorum

Şu an yazdıklarımı okuyan 3 ziyaretçi var. Bu deli kendi kendine ne konuşuyor diye bakıyorlar. İlahi ben. Hep sizin yüzünüzden kocalarınızı ekip akşam da gelin.

Mercim, gelinliği üzerinde ne zaman görebileceğiz. İzin vermiyorlar mı fotoğraf için.

canımcım maalesef izin vermiyolar bende ısrar etmiyorum şimdiye kadar denediklerim pek içime sinmedi. ama çok içime sinen bulursam sizin için çekicem mutlaka nişanlımdan önce size göstercem

inciçiçeği başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

merci ben en çok 1. modeli beğendim canım :)

Giz'im bende öyle diyordum ama kullanımı çok kolay. İlk kutunda adetinin başladığı gün ilk pembe hapı alıyorsun ve bir sonraki adetin beyazların 3.süne denk geliyor. 4. beyazıda içip yeni kutuyla yine pembelerle devam ediyorsun. Haplar adetini dengeliyor ve hep aynı zamanda adet oluyorsun. Mesela ben size yazdıktan 1 saat sonra adet oldum. Hap öyle güzel ki adetinin geleceğini anlamıyorsun, deli sancılar çekmiyorsun ve adet dönemlerinde çıkan o koca sivilcelerden çıkarmıyorsun. Yüzün pürüzsüzleşiyor, güzelleşiyor. Hiç bir yan etkisini de görmedim. Bu akşam son beyaz hapımı içip yarın yeni kutuyla başlıyorum.

Canım hayırlısı şimdi gelmemesiymiş ki bu ayı da kazasız atlattık. Seneye Eylül'den sonra nasipse düşünürüz belki. İstediğim zamanda gelsin bebeğim sağlıkla inşallah başka bir şey istemiyorum.

çabucak geç artık 7 ay yaaaa :123: bende kavuşayım sevdiceğime

Canım bende öyle diyordum valla zaman gelip geçiyor. Şimdi bizimki yanımda Pes 2014 oynuyor bende diğer bilgisayardan takılıyorum. Karşımızdada televizyon. İnşallah sizde öyle olacaksınız. Gündüz mesajlaşıyoruz akşam olsada yanyana olsak diye inşallah hep böyle sürer gider bazen sırf bu yüzden çocuk bile istemiyorum bencil miyim neyim sanırım bizim önce birbirimize doymamız lazım.

incicecği ben görmemişim canım başınız sağolsun alllah sabır versin güzel vakitten sonra bu üzücü haberi almışsınız çok üzüldüm

canım anlıyorum evet belli bir ay kadar sigortalı olup öyle hamile kalman gerekli yani sigorta şirketleri bu sigorta kapsamında çoğu özel hastahanede bedava limitsiz doğum yaptırdığı için bu tür şeyleri garanti altına almak istiyorlar

seninkisi nasıl nisan olmuş onu bilemedim canım

teminatlarını kontrol ettinmi hangi hastahanelerle anlaşması var sigortanın ne kadar doğum teminatı var biliyormusun, mesela ben bir sigorta şirketi çalışanıyım normalde bizde doğum sınırsızdı çoğu kişi acımabdem yada amerikanda doğuruyordu şimdi tedavi herşey doğum dahil 8 bin lira teminat getirdiler kota verdiler bize elimizi bağladılar böyle şeyler yaptırımlar olabiliyor şu anda ise belli başlı özel hastahanelerle istanbulda 3 özel hastahanede bedava yapabiliyoruz ama eskiden tüm hastahanelerde öyle idi biz biraz sömürdük

Biz Allianz sigortayla çalışıyoruz. Bir çok hastaneyle anlaşmalı. Bizim anlaşmada da normalde doğum % 100 müş. İstismar edilmiş, şu an % 70 ama Anadolu Sağlık Merkezi var Ataşehir ve Gebze de onlardan birde grup çalışanı indirimi alıyoruz. ( Şu doktorların çekildiği hastane)

Bu poliçe olayında umarım bir yanlış yoktur, yarın İK'ya sorayım diyorum bir yandan da ya yanlış yaptılarsa farkına varmalarını sağlamıyım diyorum. Allianz'ı yarın bir daha arıyıp sorayım olmazsa.

Ya kuzum bir hata ettik. Hapların korumadığı döneme denk getirdik tam. Şimdi ondan böyleyim.:18:

ee ben daha hapın "h"sini agzıma sürmedm eşim korunuo sadece ve bende regl olmadm 2 gün geçti reglinin belirtsi bile yok yuzum mayın tarlasına dönerdi cildim hala bebek gibi sivilceye razıyım yaaa bebişin hiç sırası deil kızlar napıcam ben şimdi

kuzum cok gecmıs olsun stankişim dikkat et kendıne ve yegenımıze,eşin istiosa giy cnm o tişörtlerden nolcak yani bırak ne özentiliği

ya basınızdakı kadın suratsz sa sende ona karsı suratsz ol ben aynen yapardm valla kmsenın bnm motıvasyonumu dusurmeye hakkı yok
Nena geçmiş olsun kuzum. Yoksa yatağa kahvaltı almak için biraz da naz mı yaptın Neler aldın evine incik, boncuk.
naz yaptım bırazcık evet ama ondan boyle bı jestte beklemıodum ii oldu hosuma gtti...pazardasn incik boncuk aldm boyle guzel bı tezgah buldm adamın cadde de magazası varmıs ıhrac fazlası bıblolar duvar suslerı ıthal stıkerlar falan satıodum bır-ıkı parca uygun bsyler bulup aldm bıde yıne tesaduf guzel bır tezgah buldum bı kac kazak aldm öle işte

kızlar günaydınnn nasılsnz?? ben bu hafta sonuna kadr regl olmazsam gebelık testı yapmaya karar verdım cok korkuyorum dun sevglımede dedm o da ne guzel nıe mutszsun dıo hıc sırası deılkı sevınemıyorum daha 2. ayım dolmadı ne acelemız varsa yani

Aldem kuşum canım nabersinnn??
İyilik canım iş güç. sizin yazdıklarınızı okuyunca ben nasıl idare ederim ya diyorum ev işi dışarda iş yemek eşine vakitt ohoo :)
hayırlı olacak bir vakitte teyzelikte iyi gider lovelym

nenaaa bebiş bu istediği zaman geliiir öyle konuşma canımm onu hissettiğinde duyguların değişir eminim hiç mutsuz olma hayırlısıyla olsun bebişinde hemen istemiyorsun anlıyorumda Allahm yazdıysa vaktidir :))
hem belki lovelyde olduğu gibi yanılmadır.adetinde çok geçmemiş.benim adetm kafasına göre olduğu için hiç şüphelenmem öyle durumda kesin

her sey oluyor oyle zor gorundugune bakma evet cok kolay deıl hem iş hem ev hem koca ama sevdgn adamın pati pati evde dolaşması yokmu okadar keyflıkı onunla aynı ortamı soluman baslı basına keyıfffff sen de yasıcaksn ınsallah

bebiş tanrı yazdysa zamnıdr tabıkı de bn bana gore zamanı dıl dıorum cunku hakıkaten deıl ama gelıosada emınımkı fıkrım degısır tahmın edebılıormmm

Günaydın kızçeler

ooo hg efenim nickinizi gören cennetlik

Canım sen niye korunmuyorsun ki ben açıkçası eşimin korunmasına güvenemezdim. Yırtılır birşey olur allah korusun. Bir de onların kendi çaplarında bir korunma yöntemi var ki aman aman. Hele ona hiç güvenemezdim. Ben hapın hiç bir yan etkisini görmedim aksine olumlu yönde gelişmeler var. Bugün 3. kutumu alacağım. Memnunum şimdilik.

Bu arada adetlerin normalde düzenli midir? Benim düzensizdi evlenmeden önce 2 gün erken gelir, 3 gün geç gelir gibi kafasına göre takılırdı şimdi gün şaşmıyor. 3. beyaz hapta hastalanıyorum. Telefonumda takvimede kaydediyorum.

Aldıklarını da güle güle kullan tatlım.

Stanki'nin o yazısını atlamışım sanırım. Niye giymeyecekmişsin hamile tişörtlerinden hiçte özentilik değil. Bende basit duranlarını beğenmiyorum da hamile mağazalarının ürettiği esprili olanlar hoşuma gidiyor. Öyle yumurta kırılmış içinde civciv tarzı tişörtleri sevmiyorum.

Eğer şartlarınız uygunsa ne farkeder ki eninde sonunda olacak. Yeri geliyor çok istiyorum bende, yeri geliyor istemiyorum. Bu sabah banyoda dişlerimi fırçalarken yok ya bence seneye Eylül'den sonrası erken olur, herkes 2-3 sene sonra yapıyor bizde öyle yapalım dedim kendi kendime. Halbuki evlenmeden önce aklımda yoktu. Evlendim sürekli ne zaman yapsak diye düşünüyoruz. Çok seviyoruz ama hem biz hem evimiz müsait değil ki. Bebek odası yapmak isterim ben. E oturma odasını bebek odasına çevirmek gerekir öyle olunca o da zor. Daha eşyalarımız yeni. Durumlar biraz daha iyi halli olunca o zaman 3+1 eve çıkarız rahat rahat olur herşey diyorum ama evimi de çok seviyorum. Yani ne yardan ne serden. Ne yapıcam bilmiyorum.:44:

korunmuyorum hapların kılo aldrdıgın duydum zaten tombısım iice şişmeyim dedm eşime sen korun dedim o korunuo sanırım bnde baslıcam ıalclara yaaaa

onlarn kendıne has koruma yöntemi dedgnı anladm o tarz durumlada basbasa kaldm ne yalan söylim yani...

adetlerm duzensz dı kızken ama evlendkten sonrada duzensız aslnda ılacla duzene sokmam gerekecek bı jınekologa randevu aldm haftaya gdeyrm bakalım

erken lovelylım bebek ıcın hepmz sevıoruz allah hepmze nasıp etsn ama zamnnda nasıp etsın ıstedgmz zaman versın suan bnm bebek bakacak maddı durumum yok evımd emusaıt ama bebek dunyaya gelmeden bıle dunya masraf cıkarıo odasıydı bez stoguydu hadı her sey olur bı sekılde buyur buyumez dılde ben ıstedgm ımkanları saglamak ıstıyorum saglayamadktan sonra ıcımd eukte kalır dedm sevglme 1. yılımz dolsun başlayalm alısmalara dıee

Canım kolay diyemem şimdi ama herşeye yetiyorsun inanki. Ben anne evinde kolumu kıpırdatmaya mecali olmayan bir tiptim. Kendi evimde görsen pire gibiyim ve hiç bir şeye üşenmiyorum. Hatta yapmazsam içim rahat etmiyor. Bilgisayara mı giricem önce şunu şunu şunu yapayım en son diyorum ayaklarını uzatıp keyif yapmak. Çünkü biri telefon açsa 1 saate geliyoruz diye benim orda kahvaltı masam duruyor olsa, elektrik süpürgesi tutmamış olsam biliyorum ki elim ayağım bir pabuca girecek o yüzden hep programlı gitmeye özen gösteriyorum. Çalışınca bir de evliliğe daha kolay adapte olunduğunu ve daha çabuk pratikleşildiğine inanıyorum ben.

Hayırlı olacak bir vakitte annelikte iyi gider kuzum.

bende kendıme gore sıstem oturttum hafta bır 3-4 partı çamaşır mak. acıyorum bulasık mak. hafta 2-3 acıyorum ütülerimi hafta bır yapıyorum komple temzlık c.tesi günleri yapılıyor dıer gunler evı dgaıtmamaya bakıorum sadece camasır odam cok duzenlı deıl oda camasır asıorum dagınık gıbı duruo toplu ama camasırlardan ole duruo evıde temzlık yaptgm gun butun gun habalandırıorum... mutfakta tezgah ustum bıraz karısık oluo onlarıda aksam bi sudan gecırıorum bnm sısteme koyamadgm tek sey aksam yemegı yahu sofra kurmaya bıle mecalım kalmıo o işi nasıl çözecem zaten işide bırakıorum bı kaç ay evde oturmaya karar verdm o arada evıme daha cok vakıt ayırıcam

kızlar altın yerın dıbıne gırmıs gr 82 ye düşmüş paranz varsa hücum edin ama kenardakı altnlarmzz sımdılık deger kaybettı umarım kısa vadede kara gecerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…