347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar altın yerın dıbıne gırmıs gr 82 ye düşmüş paranz varsa hücum edin ama kenardakı altnlarmzz sımdılık deger kaybettı umarım kısa vadede kara gecerm

Ben bugün maalesef bozucam hemde döviz bürosundan 1 çeyrek, 1 gram. Bu ay sırf benim dişlere çalıştığımız için elde avuçta bir şey kalmadı.

Hahahah kız ne cennetliği dolanıyorum buralarda

Ben bugün maalesef bozucam hemde döviz bürosundan 1 çeyrek, 1 gram. Bu ay sırf benim dişlere çalıştığımız için elde avuçta bir şey kalmadı.

ya cok dustu ama altn 2 gun daha bekle barı belkı oynama olur zararına gtmesın... sen altnları elde mı tutuosun ben balayına gtcegmz gunun sabahı banka kasama koydum ne var ne yok cunku elımde olsa mutlaka bozardm hatta nıkahtan sonra bana nerden baksan 1000 tllık hedıye geldı 4-5tane ceyrek2-3 tane gr bıde nakıt para hepsı gttı bankada olsaydı gtmezdi keske ellemeseydm dıorum ama cok ıhtycmz vardı ılac gıbı gelmıstı ozaman

oo iimiş kaynatalım bolbol ozaman

chelzymde aşagılarda dolanıo ne bakıosa

Kız sen akşama yemek kaynat
Ya sabah sabah herifim beni kahvaltıya götürdü 7de uyandık manyağız biz
Bu hafta kpss tercihlerini düşünüyorum da ondan dersi salladım. Aslında çok sıkışık zamandayım niye böyle boşvermişliğe girdiysem

sevdiceğim ayağını burkmuş sabah çok kötüü çözüm arayışı içerisindeyimm kızlaarr

sedulu kız zorunuz neydi 7de sormadan edemedim şu halde

hiçte yemek kaynatmıcam hafta sonu etlı kemık corbası yapmıstm ıcıne kerevız havuc patates sogan bol vıtamnlı bsydı onu ıcerız yanınada pesto soslu makarna yaparm yeter bnm kocama peynır ekmekte versen gıkı cıkmaz her seyı yıo masallah

sevdiceğim ayağını burkmuş sabah çok kötüü çözüm arayışı içerisindeyimm kızlaarr

gecmıs olsun pomad falan sürün şişmişse ovsun brazcık hay allah nassıl olmus ki

sağol canımm ,git diyorum bende habire, buz koyup sargı yapıyor iş yerinde. canının kıymeitnide bilmezz
mecbur gitmeli yani başka bişeyde olabilir

Tabi canım şimdi sıcaklığıyla anlamaz ama Allah korusun kötü de olabilir burkulma deyip geçmemek gerek.
Sen ısrar et gitsin öyle buz koymayla olmaz o acile gidiversin bakarlar hemen

sende onu uyandır öğle yemeği yiyelim de

Hahaha birazdan uyandırcam türk kahvesi keyfi yapalım diye

Hahaha aynı benim herif Karnı doysun yeter ki Akşam yemeğinde bir bütün ekmek bitirir ama gel gör ki herif şişko olmuyor onun yediklerini ben yese şimdiye 100 kilo olurdum

sağol canım düşmüş işyerinde.
pomad iyi gelir mi hiç bilmiyorum ben bu konuda birşey de

ya ii gelir heralde ben olsam ılk iş onu sürerdm ovarak yumustrdm agrıyan yerı ve yere basmamaya gayret ederdm sonra mutlaka acile gderdm bilemiyorumki...

evet bnmkıde ıstahlı masallah bı benı yemedgı kaldı ama kılo almıo adam sınır oluyorum bnde onun yedgnı yesem 100 kg olurdum onun yedgnn yarsnı yıorum yinede tombısımki

Var bu heriflerin bi sırrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…