347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Valla beklemedim bozdum gitti. Biz zaten takılanların yarısını yedik. Kart borçlarımız vardı onları kapattık rahat edelim diye ama rahat durmadık gene aldık bir şeyler o yüzden yarısı gitti zaten ama her ay ben 1 gram altın, eşim 1 gram altın alıyor. Tabi bu ay fazlasını bozdum aldıkta ne oldu. Eşimin iş yerinde kazandığı 2 gram altın var o gelecek. Evlendikten sonra bana da çeyrekler gramlar geldi ama gelen gidiyor üzülüyorum böyle olunca bugünden sonra bir karar verdim kesinlikle bozmucam aksine almaya devam. Yatırım yapmam lazım.

sevdiceğim ayağını burkmuş sabah çok kötüü çözüm arayışı içerisindeyimm kızlaarr

Canım geçmiş olsun. Doktora gitmesi lazım. Ben küçükken bir kere burkmuştum 2 hafta yürüyememiştim. Zaten 1 hafta okula gidememiştim diğer haftada arkadaşların yardımıyla yürüyordum sıramdan tahtaya falan çok iyi hatırlıyorum. Burkmanın derecesini bilmek lazım belki bir iki saate birşeyi kalmaz belki 2 gün sonra düzelir. Doktora bir göstersin, film çektirsin. Zaten vereceği kas gevşetici tarzda birşey olur muhtemelen burkmalara müdahale edilmiyor pek düzelen birşey olduğu için.

saglık olsun guzelım ıhtyc vardı harcamıssınz keske kenarda durabılseydı ama olmuosa napıcan bız sadece sonradan gelenı yedık 1000bilemedn 1200 dur en fazla kalanı tıktık kasaya eve grersek hem pesınat olck hemde uygun ev bulursak yarsnı ödemiş olucaz...belkıde ev almayz yatrmlık arsa alırz bakalım sartlar neyı gosterıcek...

bzmde taksdmz var az bsy onları maaslarla oduyoruz altnları bozdrsaydk yerıne eşim koyardıda ben onun kadr tutumlu deılım harcarm gelınlık kesemle beraber banka kasasına attm iikide öle yapmsm zaten evde tutamayack kadr buyuk mebla allah korusun bı hırsz grse mahvolurdum

inat gitmiyor canım söylenip duruyorum bende. çalışıyor o halde. akşam evde yatarmış geçermiş çıldırtıcak beni ağrıyormuşta bişey olmazmışş

inat gitmiyor canım söylenip duruyorum bende. çalışıyor o halde. akşam evde yatarmış geçermiş çıldırtıcak beni ağrıyormuşta bişey olmazmışş

aldem üstüne gtme kabak basında patlamasngtmesın gece sancıdan uyuyamasnda senı ansın

selamlar kuzular, anca gelebildim.
allah çalışan bayanların yardımcısı olsun nasıl yetişiyorlar valla anlamadım. 2 buçukta dersaneden geldim yemek yedim nevresimleri değiştrdim çamaşır attım ötekileri topladım balkon yıkadım yemek için ön hazırlık yaptım daha yeni oturdum birazdan eşim gelecek ben daha yemeği fırına atmadım belim çatladı ayakta dolanmaktan

sağol canımm ,git diyorum bende habire, buz koyup sargı yapıyor iş yerinde. canının kıymeitnide bilmezz
mecbur gitmeli yani başka bişeyde olabilir
geçmiş olsun canım. umarım doktora gitmiştir. önemli bişey olabilir Allah korusun

bu zaman geçermi yaaaa ne güzelll bitmiş bile sizinkiler

geçer canım içindeyken durmuş gibi gelir ama öyle de böyle de geçecek allah kavuştursun...

ahhaha aynen aynen senden cıktı bı kere dahada bsy deme erkek dılmı ınada bındı
inat sinir ediyor beni

bizimkiler askerdeyken sinir olurduk geçer geçer diyenlere inciçiçeğimm ama öyleymişş valaa

aldecim geçmiş olsun hala ikna olmadı mı doktora gitmeye ?

bende bu hafta çok yoğunum ordan oraya koşturuyorum Allah sonumu hayır etsin :44:

Huuuuhuuu ben geldim.

Geçiyor gerçekten. Geldiler, evlilik hazırlığıydı geldi geçti evlendik üstüne evlilik muhabbetleri yapıyoruz, bebeği olanlar ve bebeği olacaklar bile var daha ne olsun. Tabi aramızda seneye gelin edeceklerimizde var. Çok seviyorum ki bu topiği.

Son düzenleme:
aldecim geçmiş olsun hala ikna olmadı mı doktora gitmeye ?

bende bu hafta çok yoğunum ordan oraya koşturuyorum Allah sonumu hayır etsin :44:
sağol canım aman gitmiyo bıraktım kendi haline :26:

seneye gelin edeceklerimiz ondan sonraki seneyee falaaan

7 ay daha geçse de bende evlilik sohbetleri yapsamm bende çok seviyorum bi topiği arkadaşlarımdan çok sizinle paylaşıyorum herşeyii kardeşim gibisiniz hepinizzz

Kızlar kayınvalideme gitmiyordum ben o günden beri. O günün akşamı eşime; "ben eve gelmiyorum anneme gidip biraz dertleşmeye ihtiyacım var sende annene git, gitmişken unuttuğun evin anahtarını da alırsın" dedim. Biliyordum gittiğinde konuşacağını. Bizimki annesine gitti o akşam. Konuşmuş, geldi eve. Bende evdeydim o geldiğinde ama tek kelime sormadım. Maçı varmış zaten o gün akşam 23:00 gibi hazırlandı gitmeye, benden yaşlar süzüldü çok mutsuzdum gördü beni öyle tek kelime etmedi kapattı kapıyı gitti. Eve geldiğinde saat yarıma geliyordu ben koltuğun üzerinde uyuya kalmışım yaşlarda kurumuş yüzümde suratım gerilmiş. Sarılmasıyla uyandım. "Aklım hep sende kaldı aşkım" dedi. Ben gene konuşmadım. Gittim yattım. Ertesi gün anlattı durumu. Konuşmuş ailesiyle yaptıklarınız bizim huzurumuzu kaçırıyor diye. Annesi "bebek doğmuş, ölüm olsa nasıl gidilecek bu da öyle zaten 10 dakika durdum" demiş. Biz işte o günden sonra hiç gelip gitmedik, hiçte telefonda konuşmadık. E... de bir kaç kere yalnız gitti geldi. Herhalde anladılar ki bugün kayınpederim aradı. "Güzel gelinim özlettiniz, akşam bize bekliyoruz" dedi. Babacım çok yorgun oluyoruz dedim. E...'le bir konuşayım bakarız dedim. O da kapatmadan önce "sen hiç bir şey için kendini üzme tamam mı kızım" dedi. Muhtemelen anlattılar ona kırgınlığımı. Kayınpederim bana çok düşkündür çünkü. Her neyse sonuç itibariyle onun hatrına bu akşam gidecektim ama bir yandan da canım hiç istemiyordu. Biraz önce eşimi aramış "annene sormadan Lovely'i aradım oğlum ama annen bu akşam bilmem ne teyzenlere gidecekmiş oturmaya çok ayıp olacak şimdi ama başka akşam gelin" demiş. Bende tam bizimkini aramıştım ve "canım ben gitmek istemiyorum" demiştim onun üzerine o da böyle söyleyince bir mutlu oldum ki anlatamam. Niye bilmiyorum ama huyum böyle soğudum mu soğuyorum ben. Haksızlığa, yanlışa tahammül edemiyorum. Herkesin düşünceli, duyarlı olmasını istiyorum çünkü ben çok düşünüyorum herkesi. Aman rahatsızlık vermeyim, aman yük olmayım, aman kırmayım... Hep böyle bir yapım var sonuç itibariyle karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum olmadıkları zaman o insanlar çok küçülüyor gözümde. Huyum kurusun!!!
Neyse böyle işte kızlar size anlatma ihtiyacı hissettim son gelişmeleri. Uzun oldu galiba biraz kusura bakmayın.

Son düzenleme:
ondan sonraki seneye değil seneye seneye sıkıştır sende azıcık
aman sıkıştırmıcam onun yüzünden evlilikten soğuyorum. şu olunca evlencez bu olunca evlencez hiç bitmiyo bizim iş güçöbür seneye 26 olucam o da fena yaş değil kavuşsak iyiyaa parada lazımm
daha çeyiz paylaşıcam sizinle almaya başladım bileee

çok iyi denk gelmiş Lovely.
bende sen gıbı cok ince fikirliyim.hepte kırılan oluyorum.gecen haftalarda sürprizim elimde patladı benimde, sevgilimin kardeşiyle ilgili çok kırıldm üzüldüm. ilerde hep görücem biri sonuçta ama içimde bişeyler koptu bikere ısınanamam ona dahaa.
seninde yapın böyle sanıyorum çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…