Var bu heriflerin bi sırrı
ya cok dustu ama altn 2 gun daha bekle barı belkı oynama olur zararına gtmesın... sen altnları elde mı tutuosun ben balayına gtcegmz gunun sabahı banka kasama koydum ne var ne yok cunku elımde olsa mutlaka bozardm hatta nıkahtan sonra bana nerden baksan 1000 tllık hedıye geldı 4-5tane ceyrek2-3 tane gr bıde nakıt para hepsı gttı bankada olsaydı gtmezdi keske ellemeseydm dıorum ama cok ıhtycmz vardı ılac gıbı gelmıstı ozaman
sevdiceğim ayağını burkmuş sabah çok kötüüçözüm arayışı içerisindeyimm kızlaarr
Valla beklemedim bozdum gitti. Biz zaten takılanların yarısını yedik. Kart borçlarımız vardı onları kapattık rahat edelim diye ama rahat durmadık gene aldık bir şeyler o yüzden yarısı gitti zaten ama her ay ben 1 gram altın, eşim 1 gram altın alıyor. Tabi bu ay fazlasını bozdum aldıkta ne oldu. Eşimin iş yerinde kazandığı 2 gram altın var o gelecek. Evlendikten sonra bana da çeyrekler gramlar geldi ama gelen gidiyor üzülüyorum böyle olunca bugünden sonra bir karar verdim kesinlikle bozmucam aksine almaya devam. Yatırım yapmam lazım.
Canım geçmiş olsun. Doktora gitmesi lazım. Ben küçükken bir kere burkmuştum 2 hafta yürüyememiştim. Zaten 1 hafta okula gidememiştim diğer haftada arkadaşların yardımıyla yürüyordum sıramdan tahtaya falan çok iyi hatırlıyorum. Burkmanın derecesini bilmek lazım belki bir iki saate birşeyi kalmaz belki 2 gün sonra düzelir. Doktora bir göstersin, film çektirsin. Zaten vereceği kas gevşetici tarzda birşey olur muhtemelen burkmalara müdahale edilmiyor pek düzelen birşey olduğu için.
inat gitmiyor canım söylenip duruyorum bende. çalışıyor o halde. akşam evde yatarmış geçermiş çıldırtıcak beniCanım geçmiş olsun. Doktora gitmesi lazım. Ben küçükken bir kere burkmuştum 2 hafta yürüyememiştim. Zaten 1 hafta okula gidememiştim diğer haftada arkadaşların yardımıyla yürüyordum sıramdan tahtaya falan çok iyi hatırlıyorum. Burkmanın derecesini bilmek lazım belki bir iki saate birşeyi kalmaz belki 2 gün sonra düzelir. Doktora bir göstersin, film çektirsin. Zaten vereceği kas gevşetici tarzda birşey olur muhtemelen burkmalara müdahale edilmiyor pek düzelen birşey olduğu için.
Valla beklemedim bozdum gitti. Biz zaten takılanların yarısını yedik. Kart borçlarımız vardı onları kapattık rahat edelim diye ama rahat durmadık gene aldık bir şeyler o yüzden yarısı gitti zaten ama her ay ben 1 gram altın, eşim 1 gram altın alıyor. Tabi bu ay fazlasını bozdum aldıkta ne oldu. Eşimin iş yerinde kazandığı 2 gram altın var o gelecek. Evlendikten sonra bana da çeyrekler gramlar geldi ama gelen gidiyor üzülüyorum böyle olunca bugünden sonra bir karar verdim kesinlikle bozmucam aksine almaya devam. Yatırım yapmam lazım.
Canım geçmiş olsun. Doktora gitmesi lazım. Ben küçükken bir kere burkmuştum 2 hafta yürüyememiştim. Zaten 1 hafta okula gidememiştim diğer haftada arkadaşların yardımıyla yürüyordum sıramdan tahtaya falan çok iyi hatırlıyorum. Burkmanın derecesini bilmek lazım belki bir iki saate birşeyi kalmaz belki 2 gün sonra düzelir. Doktora bir göstersin, film çektirsin. Zaten vereceği kas gevşetici tarzda birşey olur muhtemelen burkmalara müdahale edilmiyor pek düzelen birşey olduğu için.
inat gitmiyor canım söylenip duruyorum bende. çalışıyor o halde. akşam evde yatarmış geçermiş çıldırtıcak beniağrıyormuşta bişey olmazmışş
haklısınn canım valaa kendi bilir artık :44: beni anarraldem üstüne gtme kabak basında patlamasngtmesın gece sancıdan uyuyamasnda senı ansın
haklısınn canım valaa kendi bilir artık :44: beni anarr
Başınız sağolsun canım. Allah sevdiklerine sabur versin.
inciçiçeği başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
incicecği ben görmemişim canım başınız sağolsun alllah sabır versin güzel vakitten sonra bu üzücü haberi almışsınız çok üzüldüm
geçmiş olsun canım. umarım doktora gitmiştir. önemli bişey olabilir Allah korusunsağol canımm ,git diyorum bende habire, buz koyup sargı yapıyor iş yerinde. canının kıymeitnide bilmezz
mecbur gitmeli yani başka bişeyde olabilir
bu zaman geçermi yaaaa ne güzelll bitmiş bile sizinkiler
inat sinir ediyor beniahhaha aynen aynen senden cıktı bı kere dahada bsy deme erkek dılmı ınada bındı
bizimkiler askerdeyken sinir olurduk geçer geçer diyenlere inciçiçeğimm ama öyleymişş valaageçmiş olsun canım. umarım doktora gitmiştir. önemli bişey olabilir Allah korusun
sağol canım gitmedi daha doktora. çalışıyor hala
geçer canım içindeyken durmuş gibi gelir ama öyle de böyle de geçecek allah kavuştursun...
sağol canım aman gitmiyo bıraktım kendi haline :26:aldecim geçmiş olsun hala ikna olmadı mı doktora gitmeye ?
bende bu hafta çok yoğunum ordan oraya koşturuyorum Allah sonumu hayır etsin :44:
seneye gelin edeceklerimiz ondan sonraki seneyee falaaanHuuuuhuuu ben geldim.
Geçiyor gerçekten. Geldiler, evlilik hazırlığıydı geldi geçti evlendik üstüne evlilik muhabbetleri yapıyoruz, bebeği olanlar ve bebeği olacaklar bile var daha ne olsun. Tabi aramızda seneye gelin edeceklerimizde var. Çok seviyorum ki bu topiği.
Huuuuhuuu ben geldim.
Geçiyor gerçekten. Geldiler, evlilik hazırlığıydı geldi geçti evlendik üstüne evlilik muhabbetleri yapıyoruz, bebeği olanlar ve bebeği olacaklar bile var daha ne olsun. Tabi aramızda seneye gelin edeceklerimizde var. Çok seviyorum ki bu topiği.
sağol canım aman gitmiyo bıraktım kendi haline :26:
seneye gelin edeceklerimiz ondan sonraki seneyee falaaan
aman sıkıştırmıcam onun yüzünden evlilikten soğuyorum. şu olunca evlencez bu olunca evlencez hiç bitmiyo bizim iş güçöbür seneye 26 olucam o da fena yaş değil kavuşsak iyiyaa parada lazımmondan sonraki seneye değil seneye seneyesıkıştır sende azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?