347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah en kısa zamanda geçer aranızdaki soğukluk canım ya eminim eşin de üzülüyodur bu duruma ama kayınvaliden de sana düşkün bildiğim kadarıyla ve mutlaka senin gönlünü alacak bişeyler yapacaktır. neyse iyi denk gelmiş onların da biyere gitmeleri çünkü senin kırgınlığının geçmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. zamanla herşey düzelecektir

Canım evlilikten falan soğuma. Hepsi aynı, öbürününki ne kadar iyi diye düşünme valla. Hepsinde var bir defo öyle diyeyim.
Biz geçen yıl evlenecektik sözde, ben çok büyük konuşmuşum 2013'te evlenmem diye. Bizimki en başından beri 2013 diyordu ama ben olcaksa 2012 diyordum nasip kısmet gene onun söylediği zamanaymış. Evlilik ciddi bir bütçe demek gerçekten hele ki zevkli bir insansan ciddi bütçe öyle diyeyim. Tabi çok bekleyipte yaşını da geçirme. Baktın çokta niyeti yok beni alcak mı yok de salla gitsin o zaman. Hiiiç üzme kendini.

hayırlı neyse o olsun canım ama öyle herşeyi beklerseniz bi türlü evlenemezsiniz. en iyisi cesur davranıp tarihi belirleyivermek. gerisi ip söküğü gibi geliyo zaten. paylaş en kısa çeyizlerini de görelim

bildiğin sesli güldüm lovely ya sen çok yaşa emi defo he çok iyiii
tamamen haklısın ama yıllandı ilişkimiz niyeti yok değildir herhalde 7 yıl oldu:26:

ben daha cesurum yaa valaa. çeyizlerimide dökücem size yakın zamanda

Canım benzer bir kırgınlığı bende kendi doğum günümde yaşadım eşimin abisine karşı ve soğudum eşimde bunu biliyor. Eşimin abisi biraz odun ve asosyal bir çocuktur. Sen sorarsan nasılsın iyi misin konuşur sormazsan konuşmaz. Sana iyi misin demez. Her neyse doğum günümde herkes duvarıma birşeyler yazmış. Eşimin abiside yazmış. Yazdığı da şu "mutlu yıllar" bu kadar. Dedim ki eşime o kadar yıldır abinle bir tanışıklığımız var şuanda da eşinim yani yengesi oluyorum bir nevi akrabayız artık. Çokta sıcak davranırım. Naber nasılsın nasıl gidiyor, işini gücünü sorarım. Kız arkadaşı var mı yok mu sorarım. Taktik veririm. Espri yaparım güleriz. Gel gelelim ki bana böyle yazmış çok üzüldüm tabi. Geçenlerdede eşimin kuzeninin oğlunun duvarına "mutlu yıllar Çağan'cım" yazmış. Çağan dediği çocukta 2 yaşına bastı. Annesi açmış adına facebook o takip ediyor. Dedim küçücük çocuğa ki çocuk bunu okuyamıyor bile yazdığına bak bana yazdığına bak. Annesi babasına mı yaranacak!!! Bir kızdım anlatamam. Şimdi ona da cephe aldım. Haliyle bu ara onunla da görüşmüyoruz. Görüşürsekte soğuk davranıcam, çok kırıldım.

Son düzenleme:

lovely haklı canım defolu hepsi düğün hazırlıklarında daha iyi anladım bende ama napıcaz çekicez mecbuuurrr

ay insanlara sıcak davranıyorsun böyle oluyorya sinir oluyorum. kötü davranırsan yaranılıyo bence.ben anladım artık. daha da kılımı kıpırdatmam o insan için.mutlu yıllar ne ya seni hiç tanımayan biri bile böyle kutlamaz.

selam fıstıklarımmm

nasılsınızz ? keyifler nasıll ? benim pek tadım tuzum yok bu aralar , pek iç açıcı olmayan şeyler yaşadık , Rabbim herkes hakkında hayırlısını versinn

İNCİÇİÇEĞİm başınız sağolsun canım , mekanı cennet olsun ...

MERCİcim gelinlikler çok güzel , ben 3.ü çok beğendim , 1.ninde arkası çok hoş

LOVELYcim keşke hepimiz sadece eşlerimizle evlensek ama malesef onların ailesi hatta 7 sülalesi ile evleniyoruz , bu şekilde üzücü şeylerde yaşanabilior malesef zamanla geçer inşAllah kırgınlığın , üzme güzel canını

STANKİm dikkat et kendine bebişiiimmm , hiçbişeye sıkma canını , gelir kulağını çekerim o tepenizde dolanan karının

şimdi benim herifim yine halı sahaya gidiyor , haftada 1 idi 2 oldu , giderek artıyor , ooyyhh

Nena çok önemli bir konuya parmak bastın Bu bez fiyatları ne kadar pahalıymış ya, eşimle geçen baktık, sonra birbirimize bakakaldık. 30 TL, 40 TL, 50 TL bez fiyatı. Çocuğu en geç 1 yaşında hemen wc ye alıştırmak lazım

Evliliğimin başlarında eşim tarafından birisine kızdığımda önce kendi kendimi yiyordum, sonra eşimin başımın etini yiyordum. Taki ne zaman kırıldığım kişiye sana kızdım, bundan bundan dolayı diye içimi kusarsam o zaman rahatlıyordum. Şimdi hiç içimde biriktirip içimin soğumasına izin vermiyorum direk şakayla karışık söylüyorum. Belki sende kayınvalidene bir şekilde neye , neden kızmış olduğunu söylesen rahatlıyacaksın. Yoksa benim başlarda yaptığım gibi eişinlede huzurun kalmayacak. Nazar'dan korktuğum için dile getirmekten çekinirim. Eşimin anne babasını hep anne babamla eşdeğer görmüşümdür, onlarda bana hiç gelin gözüyle bakmadılar hep kızları gibi gördüler. Senin kayınvaliden ve kayınpederinde sana değer veriyor bu çok belli. Kayınvaliden en başından resti çekti kardeşine. Kendi annen gibi heves etti, evlilik sürecinde herşeye koşturdu. Büyüklerde hata yapabilir. Arayı soğutmadan konuşma ortamında söyle ve rahatla. "Sustukların Büyür İçinde"

Merci seninde bir hala mı vardı, teyze mi vardı? Seni sinir ediyordu? Onla durumlar nasıl. Sen anlatınca ne sinir olmuştuk. Kadın bazen aklıma geliyor

stanki sana küs stop . sen nedenini biliyorsun stop öpüldün stop

Merci seninde bir hala mı vardı, teyze mi vardı? Seni sinir ediyordu? Onla durumlar nasıl. Sen anlatınca ne sinir olmuştuk. Kadın bazen aklıma geliyor

hallettik sorunları canım şimdilik aramız iyi daha doğrusu ben artık mesafemi koydum o da alıştı diyelim.

Seninkine düğün tarihi tokat gibi geldi galiba Fikre alıştıkça kendine gelecektir.

10 seneden sonra o da olmasaydı 2014 te ayrılıcam senden demeye başlamıştım azıcık baskı yapmış olabilirim yok ama çok şükür bu aralar ilgili herşeye habire ev bakıyo bize bide yarın akşama tiyatro bileti almış çok şaşırdım haftaiçine program yapmaz genelde huyu değildir bakalım ne planları var

offf offf ne kadar çok konuşulmuş kızlar iyi akşamlar ben 3 güncük izin yapıyorum perşembe işe gidceğim bu arada bugün çeyizleirmi aldım ki ben çeyiz topikimde paylacağım

özdilekten bambu yorgan karacadan gelin nevresim piket seti:) ütümü blendırımı tost makinemi aldım haftasonuda elektirikli süpürgemizi alıp kız çeyizine veda edeceğim tabi eksikler bitmez gezerken anlıyorsun

hepiniz iyisinizdir inşalllah merci canım güzel günler olacak yahu zaman çabuk geçiyor cidden buna inanıyorum şu ocak ayı gelsin bir diye bekliyorum

kızlar çok üzgünüm ama sizin seneniz olan 2013 yılına bir güzel veda etmek veeeeeee 2014 yılına hemen girmek istiyorum

2014 yılı kavuşun kızlarrr evleninnn

Allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim. Ev kira mı bakıyorsunuz? Bu arada nikah için işlemlere ne zaman başlıyacaksınız? Erken mi daha?

Ama çeyizlerini önce biz görmeliydik

Allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim. Ev kira mı bakıyorsunuz? Bu arada nikah için işlemlere ne zaman başlıyacaksınız? Erken mi daha?

satılık bakıyoruz canım kesemize uygun bişeyler bulursak alıcaz yoksa istediğimiz bölgelerde kiralık bakıcaz düğüne bikaç ay kala tutucaz. nikah için 6 aydan önce gün alamıyomuşuz bide yıl değiştiği için işlem alamıyolarmış o yüzden gitmedik. şimdilik beklemedeyiz o arada balayını halledicez bu hafta fırsatımız olursa bikaç tur şirketiyle konuşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…