Kızlar kayınvalideme gitmiyordum ben o günden beri. O günün akşamı ben eve gelmiyorum anneme gidip biraz dertleşmeye ihtiyacım var sende annene git, gitmişken unuttuğun evin anahtarını da alırsın dedim. Biliyordum bizimki gittiğinde konuşacağını. Bizimki annesine gitti o akşam konuşmuş gelmiş eve. Bende evdeydim o geldiğinde ama tek kelime sormadım. Maçı varmış zaten o gün akşam 23:00 gibi hazırlandı gitmeye benden yaşlar süzüldü çok mutsuzdum gördü beni öyle tek kelime etmedi kapattı kapıyı gitti. Eve geldiğinde saat yarıma geliyordu ben koltuğun üzerinde uyuya kalmışım yaşlarda kurumuş yüzümde suratım gerilmiş. Sarılmasıyla uyandım. Aklım hep sende kaldı aşkım dedi. Ben gene konuşmadım. Gittim yattım. Ertesi gün anlattı durumu. Konuşmuş ailesiyle yaptıklarınız bizim huzurumuzu kaçırıyor diye. Annesi bebek doğmuş, ölüm olsa nasıl gidilecek bu da öyle zaten 10 dakika durdum demiş. Biz işte o günden sonra hiç gelip gitmedik, hiçte telefonda konuşmadık. E... de bir kaç kere yalnız gitti geldi. Herhalde anladılar ki bugün kayınpederim aradı. Güzel gelinim özlettiniz, akşam bize bekliyoruz dedi. Babacım çok yorgun oluyoruz dedim. E...'le bir konuşayım bakarız dedim. O da kapatmadan önce sen hiç bir şey için kendini üzme tamam mı kızım dedi. Muhtemelen anlattılar ona kırgınlığımı. Kayınpederim bana çok düşkündür çünkü. Her neyse sonuç itibariyle onun hatrına bu akşam gidecektim ama biraz önce eşimi aramış annene sormadan Lovely'i aradım oğlum ama annen bu akşam bilmem ne teyzenlere gidecekmiş oturmaya çok ayıp olacak şimdi ama başka akşam gelin demiş. Bende tam bizimkini aramıştım ve canım ben gitmek istemiyorum demiştim onun üzerine o da böyle söyleyince bir mutlu oldum ki anlatamam. Niye bilmiyorum ama huyum böyle soğudum mu soğuyorum ben. Haksızlığa, yanlışa tahammül edemiyorum. Herkesin düşünceli, duyarlı olmasını istiyorum çünkü ben çok düşünüyorum herkesi. Aman rahatsızlık vermeyim, aman yük olmayım, aman kırmayım... Hep böyle bir yapım var sonuç itibariyle karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum olmadıkları zaman o insanlar çok küçülüyor gözümde. Huyum kurusun!!! Neyse böyle işte kızlar size anlatma ihtiyacı hissettim son gelişmeleri. Uzun oldu galiba biraz kusura bakmayın.
aman sıkıştırmıcam onun yüzünden evlilikten soğuyorum. şu olunca evlencez bu olunca evlencez hiç bitmiyo bizim iş güçöbür seneye 26 olucam o da fena yaş değil kavuşsak iyiyaa parada lazımm
daha çeyiz paylaşıcam sizinle almaya başladım bileee
aman sıkıştırmıcam onun yüzünden evlilikten soğuyorum. şu olunca evlencez bu olunca evlencez hiç bitmiyo bizim iş güçöbür seneye 26 olucam o da fena yaş değil kavuşsak iyiyaa parada lazımm
daha çeyiz paylaşıcam sizinle almaya başladım bileee
bildiğin sesli güldüm lovely ya sen çok yaşa emiCanım evlilikten falan soğuma. Hepsi aynı, öbürününki ne kadar iyi diye düşünme valla. Hepsinde var bir defo öyle diyeyim.
Biz geçen yıl evlenecektik sözde, ben çok büyük konuşmuşum 2013'te evlenmem diye. Bizimki en başından beri 2013 diyordu ama ben olcaksa 2012 diyordum nasip kısmet gene onun söylediği zamanaymış. Evlilik ciddi bir bütçe demek gerçekten hele ki zevkli bir insansan ciddi bütçe öyle diyeyim. Tabi çok bekleyipte yaşını da geçirme. Baktın çokta niyeti yok beni alcak mı yok de salla gitsin o zaman. Hiiiç üzme kendini.
ben daha cesurum yaa valaa. çeyizlerimide dökücem size yakın zamandahayırlı neyse o olsun canım ama öyle herşeyi beklerseniz bi türlü evlenemezsiniz. en iyisi cesur davranıp tarihi belirleyivermek. gerisi ip söküğü gibi geliyo zaten. paylaş en kısa çeyizlerini de görelim
çok iyi denk gelmiş Lovely.
bende sen gıbı cok ince fikirliyim.hepte kırılan oluyorum.gecen haftalarda sürprizim elimde patladı benimde, sevgilimin kardeşiyle ilgili çok kırıldm üzüldüm. ilerde hep görücem biri sonuçta ama içimde bişeyler koptu bikere ısınanamam ona dahaa.
seninde yapın böyle sanıyorum çok iyi anlıyorum.
bildiğin sesli güldüm lovely ya sen çok yaşa emidefo he çok iyiii
tamamen haklısın ama yıllandı ilişkimiz niyeti yok değildir herhalde 7 yıl oldu:26:
ben daha cesurum yaa valaa. çeyizlerimide dökücem size yakın zamanda
ay insanlara sıcak davranıyorsun böyle oluyorya sinir oluyorum. kötü davranırsan yaranılıyo bence.ben anladım artık. daha da kılımı kıpırdatmam o insan için.mutlu yıllar ne ya seni hiç tanımayan biri bile böyle kutlamaz.Canım benzer bir kırgınlığı bende kendi doğum günümde yaşadım eşimin abisine karşı ve soğudum eşimde bunu biliyor. Eşimin abisi biraz odun ve asosyal bir çocuktur. Sen sorarsan nasılsın iyi misin konuşur sormazsan konuşmaz. Sana iyi misin demez. Her neyse doğum günümde herkes duvarıma birşeyler yazmış. Eşimin abiside yazmış. Yazdığı da şu "mutlu yıllar" bu kadar. Dedim ki eşime o kadar yıldır abinle bir tanışıklığımız var şuanda da eşinim yani yengesi oluyorum bir nevi akrabayız artık. Çokta sıcak davranırım. Naber nasılsın nasıl gidiyor, işini gücünü sorarım. Kız arkadaşı var mı yok mu sorarım. Taktik veririm. Espri yaparım güleriz. Gel gelelim ki bana böyle yazmış çok üzüldüm tabi. Geçenlerdede eşimin kuzeninin oğlunun duvarına "mutlu yıllar Çağan'cım" yazmış. Çağan dediği çocukta 2 yaşına bastı. Annesi açmış adına facebook o takip ediyor. Dedim küçücük çocuğa ki çocuk bunu okuyamıyor bile yazdığına bak bana yazdığına bak. Annesi babasına mı yaranacak!!! Bir kızdım anlatamam. Şimdi ona da cephe aldım. Haliyle bu ara onunla da görüşmüyoruz. Görüşürsekte soğuk davranıcam, çok kırıldım.
korunmuyorum hapların kılo aldrdıgın duydum zaten tombısım iice şişmeyim dedm eşime sen korun dedim o korunuo sanırım bnde baslıcam ıalclara yaaaa
onlarn kendıne has koruma yöntemi dedgnı anladm o tarz durumlada basbasa kaldm ne yalan söylim yani...
adetlerm duzensz dı kızken ama evlendkten sonrada duzensız aslnda ılacla duzene sokmam gerekecek bı jınekologa randevu aldm haftaya gdeyrm bakalım
erken lovelylım bebek ıcın hepmz sevıoruz allah hepmze nasıp etsn ama zamnnda nasıp etsın ıstedgmz zaman versın suan bnm bebek bakacak maddı durumum yok evımd emusaıt ama bebek dunyaya gelmeden bıle dunya masraf cıkarıo odasıydı bez stoguydu hadı her sey olur bı sekılde buyur buyumez dılde ben ıstedgm ımkanları saglamak ıstıyorum saglayamadktan sonra ıcımd eukte kalır dedm sevglme 1. yılımz dolsun başlayalm alısmalara dıee
7 ay daha geçse de bende evlilik sohbetleri yapsammbende çok seviyorum bi topiği arkadaşlarımdan çok sizinle paylaşıyorum herşeyii kardeşim gibisiniz hepinizzz
Kızlar kayınvalideme gitmiyordum ben o günden beri. O günün akşamı eşime; "ben eve gelmiyorum anneme gidip biraz dertleşmeye ihtiyacım var sende annene git, gitmişken unuttuğun evin anahtarını da alırsın" dedim. Biliyordum gittiğinde konuşacağını. Bizimki annesine gitti o akşam. Konuşmuş, geldi eve. Bende evdeydim o geldiğinde ama tek kelime sormadım. Maçı varmış zaten o gün akşam 23:00 gibi hazırlandı gitmeye, benden yaşlar süzüldü çok mutsuzdum gördü beni öyle tek kelime etmedi kapattı kapıyı gitti. Eve geldiğinde saat yarıma geliyordu ben koltuğun üzerinde uyuya kalmışım yaşlarda kurumuş yüzümde suratım gerilmiş. Sarılmasıyla uyandım. "Aklım hep sende kaldı aşkım" dedi. Ben gene konuşmadım. Gittim yattım. Ertesi gün anlattı durumu. Konuşmuş ailesiyle yaptıklarınız bizim huzurumuzu kaçırıyor diye. Annesi "bebek doğmuş, ölüm olsa nasıl gidilecek bu da öyle zaten 10 dakika durdum" demiş. Biz işte o günden sonra hiç gelip gitmedik, hiçte telefonda konuşmadık. E... de bir kaç kere yalnız gitti geldi. Herhalde anladılar ki bugün kayınpederim aradı. "Güzel gelinim özlettiniz, akşam bize bekliyoruz" dedi. Babacım çok yorgun oluyoruz dedim. E...'le bir konuşayım bakarız dedim. O da kapatmadan önce "sen hiç bir şey için kendini üzme tamam mı kızım" dedi. Muhtemelen anlattılar ona kırgınlığımı. Kayınpederim bana çok düşkündür çünkü. Her neyse sonuç itibariyle onun hatrına bu akşam gidecektim ama bir yandan da canım hiç istemiyordu. Biraz önce eşimi aramış "annene sormadan Lovely'i aradım oğlum ama annen bu akşam bilmem ne teyzenlere gidecekmiş oturmaya çok ayıp olacak şimdi ama başka akşam gelin" demiş. Bende tam bizimkini aramıştım ve "canım ben gitmek istemiyorum" demiştim onun üzerine o da böyle söyleyince bir mutlu oldum ki anlatamam. Niye bilmiyorum ama huyum böyle soğudum mu soğuyorum ben. Haksızlığa, yanlışa tahammül edemiyorum. Herkesin düşünceli, duyarlı olmasını istiyorum çünkü ben çok düşünüyorum herkesi. Aman rahatsızlık vermeyim, aman yük olmayım, aman kırmayım... Hep böyle bir yapım var sonuç itibariyle karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum olmadıkları zaman o insanlar çok küçülüyor gözümde. Huyum kurusun!!!
Neyse böyle işte kızlar size anlatma ihtiyacı hissettim son gelişmeleri. Uzun oldu galiba biraz kusura bakmayın.
inşallah en kısa zamanda geçer aranızdaki soğukluk canım ya eminim eşin de üzülüyodur bu duruma ama kayınvaliden de sana düşkün bildiğim kadarıyla ve mutlaka senin gönlünü alacak bişeyler yapacaktır. neyse iyi denk gelmiş onların da biyere gitmeleri çünkü senin kırgınlığının geçmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. zamanla herşey düzelecektir
lovely haklı canım defolu hepsi düğün hazırlıklarında daha iyi anladım bendeama napıcaz çekicez mecbuuurrr
selam fıstıklarımmm
nasılsınızz ? keyifler nasıll ? benim pek tadım tuzum yok bu aralar , pek iç açıcı olmayan şeyler yaşadık , Rabbim herkes hakkında hayırlısını versinn
İNCİÇİÇEĞİm başınız sağolsun canım , mekanı cennet olsun ...
MERCİcim gelinlikler çok güzel , ben 3.ü çok beğendim , 1.ninde arkası çok hoş
LOVELYcim keşke hepimiz sadece eşlerimizle evlensek ama malesef onların ailesi hatta 7 sülalesi ile evleniyoruz , bu şekilde üzücü şeylerde yaşanabilior malesefzamanla geçer inşAllah kırgınlığın , üzme güzel canını
STANKİm dikkat et kendine bebişiiimmm , hiçbişeye sıkma canını , gelir kulağını çekerim o tepenizde dolanan karının
şimdi benim herifim yine halı sahaya gidiyor , haftada 1 idi 2 oldu , giderek artıyor , ooyyhh
Merci seninde bir hala mı vardı, teyze mi vardı? Seni sinir ediyordu? Onla durumlar nasıl. Sen anlatınca ne sinir olmuştuk. Kadın bazen aklıma geliyor
Seninkine düğün tarihi tokat gibi geldi galibaFikre alıştıkça kendine gelecektir.
hallettik sorunları canım şimdilik aramız iyi daha doğrusu ben artık mesafemi koydum o da alıştı diyelim.
10 seneden sonra o da olmasaydı 2014 te ayrılıcam senden demeye başlamıştımazıcık baskı yapmış olabilirim yok ama çok şükür bu aralar ilgili herşeye habire ev bakıyo bize bide yarın akşama tiyatro bileti almış çok şaşırdım haftaiçine program yapmaz genelde huyu değildir bakalım ne planları var
offf offf ne kadar çok konuşulmuş kızlar iyi akşamlar ben 3 güncük izin yapıyorum perşembe işe gidceğim bu arada bugün çeyizleirmi aldım ki ben çeyiz topikimde paylacağım
özdilekten bambu yorgan karacadan gelin nevresim piket seti:) ütümü blendırımı tost makinemi aldım haftasonuda elektirikli süpürgemizi alıp kız çeyizine veda edeceğim tabi eksikler bitmez gezerken anlıyorsun
hepiniz iyisinizdir inşalllah merci canım güzel günler olacak yahu zaman çabuk geçiyor cidden buna inanıyorum şu ocak ayı gelsin bir diye bekliyorum
kızlar çok üzgünüm ama sizin seneniz olan 2013 yılına bir güzel veda etmek veeeeeee 2014 yılına hemen girmek istiyorum
2014 yılı kavuşun kızlarrr evleninnn
stanki sana küs stop . sen nedenini biliyorsun stop öpüldünstop
Allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim. Ev kira mı bakıyorsunuz? Bu arada nikah için işlemlere ne zaman başlıyacaksınız? Erken mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?