347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merciiii erken rezerveler başladımı ki canım ben erken rezerve bekliyorum o yüzden yakında bizde alacağız balayı ve beyaz eşya için peşin para attık kenara onları halletmiş sayıyoruz

bende haftasonu çok iş yapmalıyım aslında gelinlik bakacağım

çeyizlerim bunlar stankicim bambu organik özdilekten yorgan aldım , phılıps akıllı ütü tefal blendır ve tost makinesi ve karaca gelin setim pikesini yatak örtüsü gibi kullanacağım

Ya işte böyle canım. Aslında her seferinde anlıyorum benim böyle yapmamam davranmamam lazım, kıymetim olmuyor diyorum ama ben böyleyim sırf iyilik için gelmişim şu dünyaya. Bir adım atana 10 adım atıyorum huyum kurusun ama bundan sonra parmak kıpırdatmıcam düşüncesiz, hoşgörüsüz, odun insanlara.

Canım ben çok seviyorum eşimin ailesini. Çok şanslıyım aslında benim eşimin ailesi oldukları için ama gel gör ki herkes istediğimiz gibi düşünceli olamayabiliyor bu da ufak kırgınlıklara sebep oluyor. Aslında ben eşimle evlenmekten ziyade ailesiylede evlendiğim için çok mutluyum. Çünkü aileler girdikten sonra bizim ilişkimiz daha da güzelleşti bunu hep söylüyorum. Kayınvalidem kayınpederim olsun hep olumlu teşvik etmişlerdir oğullarını. Hiç haklarını yiyemem.

Canım çok haklısın söylediklerinde. Kayınvalidem ile bizi anne kız zannederler. Benziyor muyuz ki diye sorarız. Aranızdaki samimiyetten öyle zannettik derler. Herkes maşallah der. Ben annemle anlaşamam kayınvalidem ile anlaştığım kadar. Sürekli evime bir şeyler alır. Bir gün country tarzı gazetelik almış. Geçen 2 hafta önceydi galiba 2 tane resim çerçevesi almış. Ayakkabılığımı hediye aldılar geçenlerde. Bir ton şey. Annem bile der kredi ödüyorlar ama gene alıyor kadın diye. Hakkını yiyemem. Beni severler, bende onları çok severim. Dün kayınpederim aradı gene babacım babacım yani değişen bir şey yok ama üzüldüm mü üzüldüm, kırıldım mı kırıldım yaptıklarına. Bunu da ona söylememe gerek yok eşim konuşmuş ailesiyle kırgınlığımı biliyor. Haftasonu alt komşuları bile aradı. Dün akşam alt komşusu gene aradı. Biz akşam bir yere gidecektik ondan kabul edemedi yanlış anlama istersen sende gel dedi. Kayınvalidem arattı belli ki yanlış anlamayım diye. Bende bizim için daha iyi oldu. Bu akşam evde olup O Ses Türkiye'yi izlemek istiyorduk. Haftaiçi gelip gitmek çok zor oluyor zaten sağol dedim. Pazar günü bana gelmek istediklerini söyledi bir de buyrun dedim.

hepinize günaydınlarrr mutlu ve saglıklı artı bol kazanclı günler şekerlerim...

nasılsınız? ben buugun enerjiğim sebepsiz yere bazen öle gelıolar bana tarif edilemez mutluluk kaplıo içimi enteresan

ya ya öle tabi bez le de kalmıo neler neler ateş pahası minicik oyuncaklar o diş kaşıma zımbırtıları 30 tl den baslıo ii marka olanlar gecen bi göz atmıştımda huhuuuu dedm kendı kendıme

çeyizlerine bayıldımmm şekercim blendırımız aynı bnmkı yeşill turuncusu daha tatlıymış kigüle güle kullan inşallah

lovelyli bsy demeyım dıyorum ama demeden gecemıcem huyun öle anlıyorumda o kadar hassas olup neden kendıne zarar verıosun dogum gununu düz kutlamış vs bana bırı ole yapsa ben karsılık olarak kutlamam bile salla gtsn herkese kıbarlık yaramıo mmalesef

eşimin abisi bana nıkahta ceyrek taktı bızım nıkahtan sonra 20 gunluk roma -barcelona tatılı yaptı adam kendı kardesnden tasarruf etti o tatillere gtmek için madem öle dedm kendı kendıme gel böyle şmdi önmzdeki sene o evlenır bend e ceyrek bıle takmam gr altn takarm görsün gününü... aaa dedm tatılın nasıl gectı ii eglenmssındr epeyde malıyetlı olmstr dedm ya evet oyle oldu nenacım dedi bzde onumzdekı sene kendımıze jest yapıcz bırıkım yapıoruz carcur etmıcez paraları dedm inadına yani kmseye bsy yapamayz anlamnda banane ya sınır oluorum bu tipte insanlara

Sana iyi çeyrek takmış bana bir şey takmadı abisi. Takmasında hiç önem vermem o tarz şeylere. Bakmam kim ne takmış takmamış. Ben de doğum gününü kutlamıcam ama eşime söyledim hatta. Onun yazdığına karşılıkta "sağol" yazdım sadece anlasın diye. Artık gelene geldiği kadar gelirim.

Günaydın kızçeler
Giz çeyizlerini güle güle kullan benimde aklımda bi ütü modeli vardı da bak unuttum ki ismini philips markası da gerisini hatırlamadım bak sabah sabah

Lovely bu kadar ince detay düşünmek her zaman seni yıpratır yapma bu kadar canım ya
Huy bu değişmez kolay kolay ama insanlar da anlamaz ki böyle seni
En çok üzülen sen oluyorsun senin gösterdiğin inceliği karşı taraftan da bekliyorsun haklısın bu konuda lakin biraz kulak asma
Bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen kendinden ve eşinden sorumlusun iki kişilik bir ailesiniz siz gerisini boşver gitsin.

Bende bugün English Home ve Madame Coco'ya gideceğim. Şu sehpa örtüleri varya onlardan bakacağım yatak odama uyumlu birşeyler alacağım. Birikmiş puanlarım vardı kartımın içinde onunla alayım diyorum.

ben önem veririm sonucta kendı kardesı ve destek olması gerekırdı takılan takıyı boynumd agezdrmıcem yatrm yapıoruz madem bsy takılmıcak onem verılmıo nıkah yapmazdm ıkı tane sahıt tutardm kıydırırdm nıkahı ultra zengn dılımkı onem vermeyım ....

bsy takmayıp tatıl yapıosada kendı kendıme sorgularm adettendr evlenene yardm etmek en mutlu gununde onları dahada mutlu etmek ozaman dugunler nıkahlar nıe yapılıo snakı mılletın kara kasını kara gozunu görmeye meraklı deılım yanı ceyrek taktı bana hakaret geldi...

ya neyse lovelyli önemli değil herkesn deger yargıları farklıdır kımın kıme neye deger verdgm cok onemlı degıl bn bozuldgm seyı soyluorum aynı senın soyledgn ggıbı ona bakarsan bnm dogum gunumu hıcbırı bılmez bıle aramazlar öle kıbarlıkları yoktur bozulmam etmem onlarnkını bıldgm halde aramam gerek duymam gecen asure yaptm gonderdm bırı arayıp tesekkur etmedı bnm aılem anında aradı tesekkur ettı yanı kısılerı ben egıtım sınıfına gore yargılarm kültürlü kültürsüz die ayırırım bu işler böledr yani nese bakma sen bana

Nenacım işte herkesin değer yargıları farklı. Ben gerçekten önem vermem hiç paraya pula, altına ama sen veriyorsun gibi söylemekte istemedim. Yazıyla olunca işte tamda anlatmak istediğini anlatamıyorsun yanlış anlama o yüzden.

mesele para pul değil dediğin gibi yazıyla olunca net anlasılamıo bazen sen benı yanlıs anladgn gıbı bende senı yanlıs anlayabılıyorum bunlar cok normal....

bnm burada belırtmek ıstedgm nokta bır abı olarak destek olmadgıydı yoksa abısınn takacgı her hangı bsyle mılyoner olcak degıldım...

evet bnm ıcın karsımdakının bana olan saygısı bana verdıgı deger bnmıcın yaptıklarıyla esdegerdır

sen paylasmıssın ya dogum gunumu guzel kutlamadı bozuldm dıe bnde o altn konusunu actm bnde ona bozuldm haklıyım da bu konularla sıkmak ıstemem kımseyı bıdaha grmıcem boyle kendmle ılgılı boyle muhabbetlere alıngan yapıya sahıbım herkes ıstedgı seyı paylasıo hepmz yardmcı olmaya calısıoruz bn boyle knulara grnce elestrılıo gıbı cvpla karsılasıorum dılek elestrılmek deıl yanlıs anlamayın sız yazarken ben oyle algılıyorum

Canım ben seni eleştirmek maksadıyla yazmadım sen öyle anlama. Bende mesela o tarz şeylere hiç önem vermem yapmış yapmamış üzülmem yani. Benim için insanların yaklaşımları önemlidir bende bu tarz şeylerden kırılırım mesela. Ben senin demek istediğini anladım. Senin doğum günlerinde aramazlarmış ve sen üzülmezmişsin takmazmışsın kafaya, aşure yollamışsın teşekkür etmemişler. İşte benim içinde bu tarz şeyler öncelikli. Halbuki sen bunları takmamışsın aşmışsın ne güzel. Benimde aşmam gerekli.

eleştiriosun demedim yazarken cok net anlasılamıyoruz ben eleştrldgimi düşündüm dedim...

bende dıorumkı bnm ıcınde yaklasım onemlı ama deger verdıklermın atıyorum ben eşimin ailesine cok saygılıyım ama sevmyrm gderm onlara gırgır samata eglenırım ama benı aramıolarsa bende aramam anca ozel durum olursa hastalık vs ozamn ararım... bnm dogum gunumde aılem kutlmazsa esım kutlamazsa cok kadım dostlarm kutlamazsa yada sulalemden bırılerı kutlmazsa cok kırılırım neden cunku ben onlara o degerı verıyorum ve karsılıgını gormek ısterm ama esımın aılesı benı bunca zamn nasılsn dıe bıle aramazlar dogum gunumde aramıslar aramamıslar umursamm yani bu tarz olayları aştgımdan degıl karsımdakıne verdgm degerlere eş orantılı aaa ben onlara mukemmel deger verırım karsılık gormem senn verdgn tepkıyı verırım ama ben onları cok takmadgm ıcın eksıklıklerını gormem o konularda bende bunu demek ıstedm...

yanı kısaca senı dusundum dedımkı lovelylı madem dogru duzgun dogum gununu kutlamamıs sende aynısını ona yaparsın hatta hıc kutlamazsın ozamn bu kadr sınırlenmezsn anladnmı cnm....ama bu tarz kısılerı arasan da aman ne kibar kız ne düşünceli kız saolsun kutladı demezler

bnm aılemde babaneneme kadar herkesn dogum gunu kutlanır surprizler yapılır biz böyle alıştık ama eşmn ailesnde böyle bsy yok ınsanlar kendı cocuklarnn dogum gununu dahı kutlamazlar

dicem o ki takılma nıye takılıosun herkese aynı degerı verme kategorılendr de kı bu bnm eşim hayatmn en önemli yerine sahıp bu bnm annem o ne derse alınmam gucenmem atıorum bu bnm kayın valıdem bana ve ogluna ne kadr saygı gosterıosa bnmde saygım okadar fazlası deıl bu kolay bsy ve cok sukur ben bunu yapabılıorum yoksa senn gıbı kendımı yer bıtırırım hasta olurum ben sureklı bunları dusunsem

yazarken bıle yoruldum senın dusuncendekı sorularla cebellessem ohhooooo hiç düşünme ya daha nasıl anlatım bılemedmkı

kızlar eşim haftaya c.tesi ameliyat oluyor 10 gün raporlu olucak bende en gec haftaya cumaya kadar calısıtyorum yerıme bırını bulucaklar istifa ettim onmzdekı haftadan sonra 4-5 ay evde oturma kararı aldm kpssye agrlık verıcem ozel sektor bana gore degıl cok bsy kazanmıyorum maasıma zam yapmadılar ve bazı nedenlerden ötürü istifa ettim...

eşimin şirket pcsinden fırsat buldukca grerım ama eşim işbaşı yaptgnda anca aksamları grebılıcem o sebepten hepınızı ozlıcem sımdıden söylim dedim canlarım

Bak kuzum ben seni çok iyi anlıyorum ama senin kayınvalidenlerle olan ilişkinle benimkisi çok farklı. Ben hem sayıp hemde çok seviyorum onları ama abisine karşı aynı şeyleri hissetmiyorum tabi ki. İnsanın sevmediği, değer vermediği insandan gelen şeyler dokunmaz genelde en değer verdiklerinden gelen üzer. Abisinin yaptığı için hiç dövünmedim, yadırgadım haliyle. Alde için anlattım sadece o üzüleceğim bir insan değil. Ha davranışı doğru mu değil onu eleştirdim sadece yani Alde'ye bir bakıma takma demek istedim kendimden örnek vererek halbuki herkes çok ince düşünceli olduğumu kendimi hırpaladığımı düşünmüş ama anlatmak istediğim bu değildi. Benim için değerli olmayan insanlar için asla kendimi üzmem. Yoklukları üzecek insanlar için üzülürüm sadece. Ailem ve eşimin ailesi benim için çok değerlidir.

he öylemi bn ozamn olayı kacırmısım senın dogum gunun kutlanmadgı ıcın hırpalıosun kendını sandımolur bole yanlıs anlamalar pardon ozamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…