kızlar eşim haftaya c.tesi ameliyat oluyor 10 gün raporlu olucak bende en gec haftaya cumaya kadar calısıtyorum yerıme bırını bulucaklar istifa ettim onmzdekı haftadan sonra 4-5 ay evde oturma kararı aldm kpssye agrlık verıcem ozel sektor bana gore degıl cok bsy kazanmıyorum maasıma zam yapmadılar ve bazı nedenlerden ötürü istifa ettim...
eşimin şirket pcsinden fırsat buldukca grerım ama eşim işbaşı yaptgnda anca aksamları grebılıcem o sebepten hepınızı ozlıcem sımdıden söylim dedim canlarım
Canım eşin neden ameliyat oluyor? Önemli bir şey yok dimi? Senin içinde hayırlısı olsun. Bende kpss istiyorum ama bu iş temposunda çalışacak vaktim yok. Ayrıca ne güzel senin istifa etme şansın var benim öyle bir şansım yok. Çünkü eşimin aldığı maaşla hem ev kirası ödeyip hemde geçinemeyiz. O yüzden kendi evimiz olana kadar çalışmak zorundayım ben. Olurda eşim işinde yükselirse ki böyle bir hakkı ve şansı var 1.5 seneyi doldurduktan sonra inşallah o zaman bende çalışmaya ara verip bebeğimi büyütebilirim. Benim annem ve babam devlet memuru oldukları için ben hep kreşlerde ve etütlerde büyüdüm, kendi çocuğumda öyle büyüsün istemiyorum.
burun amelıyatı olucak cnm bnm burun fonksıyonları görevini yerıne getrmıo onun ıcın buyuk sıkıntı nefes alma zorlugu bas agrısı ve sureklı hastalanıo agızdan nefes alıp verdgı ıcın sureklı otelıodu ama artk hakıkaten cok etkıledgı ıcın haftaya randevu bulduk ve aldk allahın ıznıyle ıyı olcak...
bnm esasen iş bırakma lüxüm yoktu cnm ama kazandgmın bıze cok bı katkısıda yok bu ay alıcgmla 4 tl ceyızıme taksdm var onu odıcem kapatıcam bıde kredı kartmn yarsnı odıcem yarsnıda esım odıcek kapatıcm yanı bnm esıme extra yukum olmıcak zaten evın masraflarıyla kendı ugrasıodu tekrar o halledıcek kıra aıdat faturalar mutfak mmasrafı derken bıde ocakta maasına %30 zam yapıcaklar artı onmzdekı ay baya bı prım alıcak analızlerı tuttugndan taksıtlern cogunuda ole kapatıcak ıste ocak subattan sonra elımz baya bollanıcak ınsallah o na guvendımde bole bı karar aldm ve ben biraz dınlenmek ıstıorum yıllardr aravermeden calısıorum sıkıldm bıraz iş hayatnı özlemek ıstıorum...
bide iş yerm uzak cok fazla vakıt harcıorum yolda esım benden once gdıo adamcagz mutfaga grıo salatydı yemek ısıtmaydı sofrakurmaydı yoruluo iice benıde yormak ıstemıo sen bıraz evde otur kocana yemek yap dıo bana
tek sıkıntı işte evn ufak eksıklerını nasıl tamamlıcm bılmıorum onun ıcınde babişten destek alırım gibime gelıo
bebege gelınce ben buyutmk ıstıorum senın gıbı dusunuorum ama sartlar el verırse olurda calısmam gerekırs eannem buyutur napalım...
merciiii erken rezerveler başladımı ki canım ben erken rezerve bekliyorum o yüzden yakında bizde alacağız balayı ve beyaz eşya için peşin para attık kenara onları halletmiş sayıyoruz
Canım maşallah eşin çok becerikli. Benim eşim bırak yemek ısıtmayı, salata yapmayı masa bile kuramıcak kadar beceriksiz maalesef. Dalga geçiyorum hatta ben hamile kalınca ne yapacaksın aşkım ya iş yapmamam yatmam gerekirse diyorum allah korusunda ona öyle diyorum o zaman yaparım aşkım diyor. Tamam o zaman ben hemen hamile kalıyorum diyorum sanki 9 ay hiç bitmeyecekmiş gibi.
Bu arada gene laf dönüp dolaşıp hamileliğe gelmişken Stanki bol bol yürü yavrum. Dün doğum hikayelerini okudum yürüyenler çok kolay doğum yapıyormuş. Sultanlık yapanlarında açılması çoook uzun sürüyormuş. 8 saatte doğum yapanları falan okudum da gözüm korktu.
Nena sen adet oldun mu bakalım? Haftasonuna kadar gelmezse test yaparım diyordun bizi de bilgilendir bende çok merak ediyorum.
ets nin yurtdışı erken rezervasyonları açılmış canım. bizde ispanya-italya-fransa turu istiyoruz fiyatları da bana uygun geldi ama bi gidip görüşücez haftasonu fırsatımız olursa. o zaman seni de bilgilendiririm. bu arada çeyizlerini de güle güle kullan çok güzeller
lovelym sizin şirkette de böyle 3 ülke paket turları oluyo mu tavsiye edermisin?
selamlar kuzular
hayatımda ilk defa brokoli haşladım salatasını yapıcam umarım annemin ki gibi olur
giz cicilerini güle güle kullan. blendrmz aynı benim de turuncu mikserimde aynısı çok memnunum ben
nena çok geçmiş olsun tatlım iş içinde hakkında hayırlısı olsun.
brokolimi amannn canım cekti üstüne z.yegı,sarımsak tuz ve lımon of of offff ev karısı olım neler yapıcam neler sırf sebze pısırıcem valahı
beceriklilik konusunda kimse nişanlımın eline su dökemezz
c:aşkımmm karnım acıktı hadi bişeyler yapalımm
m:tamam aşkım ne yapalım
c:kıymalı börek istedi benim canımmm hadi yapalım
sonra mutfağa gidersiniz bi bakarsınız çıkarmış unları hamur açıyo
bide iç yapıyo ben sadece malzemeleri veriyorum eline bide yanında dikiliyorum öyle
sonra dikileceğime ben gidip sofra hazırlayayım diyorum
bikaç saat içinde hazır oluyo açma kıymalı böreğimizyanına da çay yapıyorum ohh yiyoruz
sonra gel de zayıf ol işte
kız merci totonuzu kaşıyın hamurmu açıyor hey maşallah anneler neler doğuruyor şahsen hamur yoğurdum ama açmadım denedim beceremedim desem yerdir
bende derdim benm nişanlı herşeyi beceriyor diye henüz börek yapmadı ama yemeği herşeyi güzel yapar
ets nin yurtdışı erken rezervasyonları açılmış canım. bizde ispanya-italya-fransa turu istiyoruz fiyatları da bana uygun geldi ama bi gidip görüşücez haftasonu fırsatımız olursa. o zaman seni de bilgilendiririm. bu arada çeyizlerini de güle güle kullan çok güzeller
lovelym sizin şirkette de böyle 3 ülke paket turları oluyo mu tavsiye edermisin?
Hamur mu aboooo.Hey maşallah totonu kaşı Merciii. Akşam bizimkine okutayım bak bizim kızların eşleri neler yapıyormuş sen kaktüs gibi otur orda emi diyim.
merciiii erken rezerveler başladımı ki canım ben erken rezerve bekliyorum o yüzden yakında bizde alacağız balayı ve beyaz eşya için peşin para attık kenara onları halletmiş sayıyoruz
bende haftasonu çok iş yapmalıyım aslında gelinlik bakacağım
çeyizlerim bunlar stankicim bambu organik özdilekten yorgan aldım , phılıps akıllı ütü tefal blendır ve tost makinesi ve karaca gelin setim pikesini yatak örtüsü gibi kullanacağım
Eki Görüntüle 866638 Eki Görüntüle 866639 Eki Görüntüle 866640 Eki Görüntüle 866641 Eki Görüntüle 866642
Canım maşallah eşin çok becerikli. Benim eşim bırak yemek ısıtmayı, salata yapmayı masa bile kuramıcak kadar beceriksiz maalesef. Dalga geçiyorum hatta ben hamile kalınca ne yapacaksın aşkım ya iş yapmamam yatmam gerekirse diyorum allah korusunda ona öyle diyorum o zaman yaparım aşkım diyor. Tamam o zaman ben hemen hamile kalıyorum diyorum sanki 9 ay hiç bitmeyecekmiş gibi.
Bu arada gene laf dönüp dolaşıp hamileliğe gelmişken Stanki bol bol yürü yavrum. Dün doğum hikayelerini okudum yürüyenler çok kolay doğum yapıyormuş. Sultanlık yapanlarında açılması çoook uzun sürüyormuş. 8 saatte doğum yapanları falan okudum da gözüm korktu.
Nena sen adet oldun mu bakalım? Haftasonuna kadar gelmezse test yaparım diyordun bizi de bilgilendir bende çok merak ediyorum.
Konuya paaat diye giriş yapıcam ama stankiii her sabah ceviz yemeyi unutmuyorsun değil mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?