347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım eşin neden ameliyat oluyor? Önemli bir şey yok dimi? Senin içinde hayırlısı olsun. Bende kpss istiyorum ama bu iş temposunda çalışacak vaktim yok. Ayrıca ne güzel senin istifa etme şansın var benim öyle bir şansım yok. Çünkü eşimin aldığı maaşla hem ev kirası ödeyip hemde geçinemeyiz. O yüzden kendi evimiz olana kadar çalışmak zorundayım ben. Olurda eşim işinde yükselirse ki böyle bir hakkı ve şansı var 1.5 seneyi doldurduktan sonra inşallah o zaman bende çalışmaya ara verip bebeğimi büyütebilirim. Benim annem ve babam devlet memuru oldukları için ben hep kreşlerde ve etütlerde büyüdüm, kendi çocuğumda öyle büyüsün istemiyorum.

Son düzenleme:

burun amelıyatı olucak cnm bnm burun fonksıyonları görevini yerıne getrmıo onun ıcın buyuk sıkıntı nefes alma zorlugu bas agrısı ve sureklı hastalanıo agızdan nefes alıp verdgı ıcın sureklı otelıodu ama artk hakıkaten cok etkıledgı ıcın haftaya randevu bulduk ve aldk allahın ıznıyle ıyı olcak...

bnm esasen iş bırakma lüxüm yoktu cnm ama kazandgmın bıze cok bı katkısıda yok bu ay alıcgmla 4 tl ceyızıme taksdm var onu odıcem kapatıcam bıde kredı kartmn yarsnı odıcem yarsnıda esım odıcek kapatıcm yanı bnm esıme extra yukum olmıcak zaten evın masraflarıyla kendı ugrasıodu tekrar o halledıcek kıra aıdat faturalar mutfak mmasrafı derken bıde ocakta maasına %30 zam yapıcaklar artı onmzdekı ay baya bı prım alıcak analızlerı tuttugndan taksıtlern cogunuda ole kapatıcak ıste ocak subattan sonra elımz baya bollanıcak ınsallah o na guvendımde bole bı karar aldm ve ben biraz dınlenmek ıstıorum yıllardr aravermeden calısıorum sıkıldm bıraz iş hayatnı özlemek ıstıorum...

bide iş yerm uzak cok fazla vakıt harcıorum yolda esım benden once gdıo adamcagz mutfaga grıo salatydı yemek ısıtmaydı sofrakurmaydı yoruluo iice benıde yormak ıstemıo sen bıraz evde otur kocana yemek yap dıo bana

tek sıkıntı işte evn ufak eksıklerını nasıl tamamlıcm bılmıorum onun ıcınde babişten destek alırım gibime gelıo

bebege gelınce ben buyutmk ıstıorum senın gıbı dusunuorum ama sartlar el verırse olurda calısmam gerekırs eannem buyutur napalım...

Canım maşallah eşin çok becerikli. Benim eşim bırak yemek ısıtmayı, salata yapmayı masa bile kuramıcak kadar beceriksiz maalesef. Dalga geçiyorum hatta ben hamile kalınca ne yapacaksın aşkım ya iş yapmamam yatmam gerekirse diyorum allah korusunda ona öyle diyorum o zaman yaparım aşkım diyor. Tamam o zaman ben hemen hamile kalıyorum diyorum sanki 9 ay hiç bitmeyecekmiş gibi.

Bu arada gene laf dönüp dolaşıp hamileliğe gelmişken Stanki bol bol yürü yavrum. Dün doğum hikayelerini okudum yürüyenler çok kolay doğum yapıyormuş. Sultanlık yapanlarında açılması çoook uzun sürüyormuş. 8 saatte doğum yapanları falan okudum da gözüm korktu.

Nena sen adet oldun mu bakalım? Haftasonuna kadar gelmezse test yaparım diyordun bizi de bilgilendir bende çok merak ediyorum.

merciiii erken rezerveler başladımı ki canım ben erken rezerve bekliyorum o yüzden yakında bizde alacağız balayı ve beyaz eşya için peşin para attık kenara onları halletmiş sayıyoruz

ets nin yurtdışı erken rezervasyonları açılmış canım. bizde ispanya-italya-fransa turu istiyoruz fiyatları da bana uygun geldi ama bi gidip görüşücez haftasonu fırsatımız olursa. o zaman seni de bilgilendiririm. bu arada çeyizlerini de güle güle kullan çok güzeller

lovelym sizin şirkette de böyle 3 ülke paket turları oluyo mu tavsiye edermisin?

ya evet kocişkom becerıklıdır hazırda yemek varsa hemen ısıtır bı yandan cay delmler bı yandan meyvelere yıkar tabaklara koyar dıer yandan sofra kurar elı bıraz yavastr ama elınden geldgnce yapar mutfakta ısı uzunsa bulasık maknı boslatr her seyı yanlıs yere koyuo ama olsunben duzeltıyorum... bi de yemek yapmaı bılse benden hamarat olcak

sende ısten gelınce aman cok yoruldum kolumu kaldrck halım yok hadı askım bı zehmet sofrayı kurarmsn de

hamılelık pılatesıne gt stankişşş topun ustune falan otur

henuz adet olmadm tedbır amaclı pedımı koydum karnmda falan şişlikte var sanırım yarına kadar olucm yuzumde sıvılcede cıktı ama olmazsam mutlaka test yapıcam kızlar hala korkuorum bır an once hasta olmam lazım

canım bizde bir ara paket turu yada gemi turu düşündük ayyy heyecan yaptım hemen bakayım ets ye ben yurtdışı düşünmüyoruz ama seneye eylül gibi kısmetse gideceğiz biz de bakalım

selamlar kuzular

hayatımda ilk defa brokoli haşladım salatasını yapıcam umarım annemin ki gibi olur

giz cicilerini güle güle kullan. blendrmz aynı benim de turuncu mikserimde aynısı çok memnunum ben

nena çok geçmiş olsun tatlım iş içinde hakkında hayırlısı olsun.

brokolimi amannn canım cekti üstüne z.yegı,sarımsak tuz ve lımon of of offff ev karısı olım neler yapıcam neler sırf sebze pısırıcem valahı

beceriklilik konusunda kimse nişanlımın eline su dökemezz
c:aşkımmm karnım acıktı hadi bişeyler yapalımm
m:tamam aşkım ne yapalım
c:kıymalı börek istedi benim canımmm hadi yapalım
sonra mutfağa gidersiniz bi bakarsınız çıkarmış unları hamur açıyo
bide iç yapıyo ben sadece malzemeleri veriyorum eline bide yanında dikiliyorum öyle
sonra dikileceğime ben gidip sofra hazırlayayım diyorum
bikaç saat içinde hazır oluyo açma kıymalı böreğimiz yanına da çay yapıyorum ohh yiyoruz
sonra gel de zayıf ol işte

brokolimi amannn canım cekti üstüne z.yegı,sarımsak tuz ve lımon of of offff ev karısı olım neler yapıcam neler sırf sebze pısırıcem valahı

bizde çok seviyoruz

merci maşallah nişanlına canım hayatımda hiç hamur yoğurup açmadım valla bravo

hahaha cok yaşa mercicim gulmekten öldüm yaaa afern cocuga bravoama bnmkı d eyemek dısında her seyı yapıo valla camasırları bıle asıo hatta yemek yapmaı da ogrenıo gecen ben tarf ettm yaptı bsyler yakında senınkını cebınden cıkarıcak hhıhıhıhıhı çatla mercişaka bı yana bende hamur acamam hamur fobım var

kız merci totonuzu kaşıyın hamurmu açıyor hey maşallah anneler neler doğuruyor şahsen hamur yoğurdum ama açmadım denedim beceremedim desem yerdir

bende derdim benm nişanlı herşeyi beceriyor diye henüz börek yapmadı ama yemeği herşeyi güzel yapar

herşeyi yapar canım ya bikere tadına baksa yeter hemen söyler içinde neler olduğunu. bide hiç üşenmez hemen hadi kalk yapalım der mantı aç diyim açar. ama mutfağı çok batırıyo arkasını toplamak çok zor oluyo

Canım olmaz olur mu oluyor tabi ama biz Koç şirketi olduğumuz için bizde fiyatlar biraz daha pahalı diğer tur şirketlerine göre.

Burdan bakabilirsin detaylı canım ama bildiğim kadarıyla 2014 programları daha tam belli olmadı. Bir kaç tane var galiba. Turda önemli olan rehber bu arada. Rehberi araştırıp gidin. Rehberiniz kötüyse hiç bir şey anlamadan dönersiniz.

http://www.setur.com.tr/yurtdisi-turlar

Son düzenleme:
Hamur mu aboooo. Hey maşallah totonu kaşı Merciii. Akşam bizimkine okutayım bak bizim kızların eşleri neler yapıyormuş sen kaktüs gibi otur orda emi diyim.

Hamur mu aboooo. Hey maşallah totonu kaşı Merciii. Akşam bizimkine okutayım bak bizim kızların eşleri neler yapıyormuş sen kaktüs gibi otur orda emi diyim.

hahaha söyle söyle azıcık yardım etsin tamam hamur açmasın da sofrayı kursun salatayı hazırlasın bari hayat müşterek artık ikinizde çalışıyosunuz sonuçta

Hepsini güle güle kullan canım, ağız tadıyla blendir candır mutfakta çok iş yarıyor.

Yürüyorum yürümesine de şimdiden nefes nefes'e kalıyorum. Benim çocuk oturduğumuz evin merdivenlerinde pat diye doğacak 5 kat çık çık bitmiyor. 5 katta 3 kere durup dinleniyorum.

Konuya paaat diye giriş yapıcam ama stankiii her sabah ceviz yemeyi unutmuyorsun değil mi ??

Konuya paaat diye giriş yapıcam ama stankiii her sabah ceviz yemeyi unutmuyorsun değil mi ??

Canım ben 4-5 yıldır düzenli olarak hep ceviz tüketirdim. Ama hamileliğim başladığından beri ceviz yiyince çıkartıyorum. Cevizin kokusu mu olur diyeceksiniz ama ceviz kokuyor. 4. ayım bitsin tekrar deniyeceğim yemeyi. Sütte içemiyordum onun yolunu buldum meyveli süt içiyorum ama cevizi miğdem hiç birşekilde kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…