347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Stanki senle birlikte hamilelik çizelgesinden takip ediyorum hafta hafta bebişin durumunu. Bu arada merdiven iyidir iyi kondisyon olur sana. Meyveli sütlerdede katkı var evde robotta kendin de hazırlayabilirsin çok daha kıvamlı ve güzel oluyor. Ben hamileliliğimde hep doğal besinler tüketmeye gayret edicem inşallah. Bol bol da yürümeyi düşünüyorum allah nasip ederse.

Stanki senle birlikte hamilelik çizelgesinden takip ediyorum hafta hafta bebişin durumunu. Bu arada merdiven iyidir iyi kondisyon olur sana. Meyveli sütlerdede katkı var evde robotta kendin de hazırlayabilirsin çok daha kıvamlı ve güzel oluyor. Ben hamileliliğimde hep doğal besinler tüketmeye gayret edicem inşallah. Bol bol da yürümeyi düşünüyorum allah nasip ederse.

Selam kızlar
Tercihlerimi bildirdim bugün 25 tane yaptım inşallah atanırım.

İncicicğim başınız sağolsun yazamadım kaç gündür kusura bakma canım

Sedulu hayırlısı olsun tercihlerin inşallah gönlünde olan olur.

Stanki 4 ayın sonunda yemeğe başla ceviz ve günlük süt içmeye de aynı şekilde.

Aldecim nasıl oldu erkek arkadasının ayağı ??

Nenacım işi bırakıyomuşsun hayırlısı olsun senin içinde.

selamlar kuzular

2 gündür kuzenim bizdeydi. eşimin iş yerinde arama köpeklerinin eğitim yeterlilik sınavı var. gece gündüz çalışıyo. gecede sınav var sabaha kadar gelemeyebilirim dedi. bende kuzenimi alıkoydum korkarım diye bizim ki 12 de geldi çocuğu boşuna tuttum canıda sıkıldı.
o gidince evi sildim süpürdüm öldüm ya çamaşır attım şimdide makinaya. bi kaç gündür fena yorgun hissediyorum kendimi. sanki her tarafım ağrıyo. bide üşüyorum çok. şifayı kapmasam iyidir

chelzym sağolasın canım

sedulu tercihlerini yapmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallah olur

Sedulucan inşallah hakkında hayırlısı olur bu sefer, inşallah atanırsın canım.

Bende bugün yoğunluktan anca geliyorum. Haftasonu da misafir geliyor bahsetmiştim. Fırınsız neler yapam diye düşündüm. Hala fırınım için servis çağıracağım, sanırım artık adamlardan bıktım. Sürekli evin bir yeri için birilerini bekliyorum. Gelsinler şunu bağlasınlar, şurayı tamir etsinler sanırım bundan sıkıldım ve o yüzden servis çağırasımda hiç yok. Verdikleri günde gelirler gelmezler bıkkınlık geldi bu durumdan.

Haftasonu için patates salatası, yalancı tavuk göğsü, uğur böcekli kanepe, kaşar peynirli mücver, kakaolu muzlu krep yapmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu kızlar?? Birde dışardan kıymalı börek alacağım. Meşhur bir börekçimiz var burda. Azsa söyleyin birşeyler daha ekleyeyim tabaklar dolu dolu olsun.

chelzy canım doktora gitti mecburen artık ütüne basamadığı için.
film falan çekildi iki krem vermiş doktor.iyileşme sürecindeyiz şuan

yeter canım yeter. fazla çeşit olunca da yenmiyor ki kalıyo baya

Tahmin ettiğim gibi. Geçmiş olsun canımcım. Eğer benimki gibi ciddi bir burkmaysa 2-3 haftada iyileşir.

yeter canım yeter. fazla çeşit olunca da yenmiyor ki kalıyo baya

Haklısın canım ama bizim evde bir yemek canavarı olduğu için hiç bir şey kalmaz. Ertesi günde iş var zaten ben ofise getiririm kalan olursa artık diye düşündüm.

Bu arada 9 Aralık'ta yıllık izne çıkıyorum allah nasip kısmet ederse yazdım iznimi. Evdeyim inşallah bir hafta dinleneceğim bol bol.

çaya mı gelıo mısafırlerın bu ymek menusu deıl anladgm kadarıyla eger caya gelıolarsa kafidir daha fazla bsy yapma,ugur boceklı kanepe nasıl oluyor merak ettm tarifi vereblrmsn özel değilse:26:

iyi yapmış doktora gtmekle gtmemesı hataydı nese bır an once iileşir umarım

sedulum hayırlısı olsun inşallah sonuçları merakla beklıyoruz kuzummm

Evet canım öğleden sonra gelecek misafirlerim çaya, yemek değil tabi.

Uğur böcekli tarif çok basit hemen vereyim.

Çay bardağının ağız kısmıyla tost ekmeklerini yuvarlak yuvarlak çıkartıyorsun. Üzerine krem peynir sürüyorsun. Labnede olabilir nasıl istersen. Üzerine çeri domatesleri ortadan kesip ters çevirerek koyuyorsun. Ağız kısmını yapmak için zeytin çekirdeklerini çıkarıp yarıdan bölüyoruz. Üzerine de çörek otu serpiyoruz kanepemiz hazır.

aa süpermiş yaaa düşüncesi bile sevmli geldi bana bnde bana caya gelen olursa yapıcam mantıklı yani

canım deli gibi mercimek köftesi çekti yaaaa üstünede limon sıksam ayy agzım sulandı :26:bide şöyle bol peynir çeşidi olan bir tabak gravyerinden tutun eski kaşara,izmir tulumuna amannn üfff

amanınn çok tatlılaar böyle olacağını düşünmemştim görsel paylaşman yararlı oldu
kakaolu krepli muzlu nasıl bişey canım içine kremşanti koyuluyo o mu??

Bebeğim onu da hemen anlatayım. Onun da görseli paylaşayım hatta.

Şimdi önce kakaolu krebimizi yapıyoruz. Her krebin içine 1 yemek kaşığı balı güzelce sürüp, içine dilimlemeden koydumuğumuz muzu(bütün olarak) koyup krebi sarıyoruz. Sonra baton pasta dilimler gibi kesiyoruz yuvarlak yuvarlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…