inşallah canıımmmSelam kızlar
Tercihlerimi bildirdim bugün 25 tane yaptım inşallah atanırım.
Sedulucan inşallah hakkında hayırlısı olur bu sefer, inşallah atanırsın canım.
Bende bugün yoğunluktan anca geliyorum. Haftasonu da misafir geliyor bahsetmiştim. Fırınsız neler yapam diye düşündüm. Hala fırınım için servis çağıracağım, sanırım artık adamlardan bıktım. Sürekli evin bir yeri için birilerini bekliyorum. Gelsinler şunu bağlasınlar, şurayı tamir etsinler sanırım bundan sıkıldım ve o yüzden servis çağırasımda hiç yok. Verdikleri günde gelirler gelmezler bıkkınlık geldi bu durumdan.
Haftasonu için patates salatası, yalancı tavuk göğsü, uğur böcekli kanepe, kaşar peynirli mücver, kakaolu muzlu krep yapmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu kızlar?? Birde dışardan kıymalı börek alacağım. Meşhur bir börekçimiz var burda. Azsa söyleyin birşeyler daha ekleyeyim tabaklar dolu dolu olsun.
chelzy canım doktora gitti mecburen artık ütüne basamadığı için.
film falan çekildi iki krem vermiş doktor.iyileşme sürecindeyiz şuan
yeter canım yeter. fazla çeşit olunca da yenmiyor ki kalıyo baya
Sedulucan inşallah hakkında hayırlısı olur bu sefer, inşallah atanırsın canım.
Bende bugün yoğunluktan anca geliyorum. Haftasonu da misafir geliyor bahsetmiştim. Fırınsız neler yapam diye düşündüm. Hala fırınım için servis çağıracağım, sanırım artık adamlardan bıktım. Sürekli evin bir yeri için birilerini bekliyorum. Gelsinler şunu bağlasınlar, şurayı tamir etsinler sanırım bundan sıkıldım ve o yüzden servis çağırasımda hiç yok. Verdikleri günde gelirler gelmezler bıkkınlık geldi bu durumdan.
Haftasonu için patates salatası, yalancı tavuk göğsü, uğur böcekli kanepe, kaşar peynirli mücver, kakaolu muzlu krep yapmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu kızlar?? Birde dışardan kıymalı börek alacağım. Meşhur bir börekçimiz var burda. Azsa söyleyin birşeyler daha ekleyeyim tabaklar dolu dolu olsun.
chelzy canım doktora gitti mecburen artık ütüne basamadığı için.
film falan çekildi iki krem vermiş doktor.iyileşme sürecindeyiz şuan
çaya mı gelıo mısafırlerın bu ymek menusu deıl anladgm kadarıyla eger caya gelıolarsa kafidir daha fazla bsy yapma,ugur boceklı kanepe nasıl oluyor merak ettm tarifi vereblrmsn özel değilse:26:
iyi yapmış doktora gtmekle gtmemesı hataydı nese bır an once iileşir umarım
sedulum hayırlısı olsun inşallah sonuçları merakla beklıyoruz kuzummm
lovelyli topikler arası snei kovalıyom yaaaatarifi vericekmsn cnm
Evet canım öğleden sonra gelecek misafirlerim çaya, yemek değil tabi.
Uğur böcekli tarif çok basit hemen vereyim.
Çay bardağının ağız kısmıyla tost ekmeklerini yuvarlak yuvarlak çıkartıyorsun. Üzerine krem peynir sürüyorsun. Labnede olabilir nasıl istersen. Üzerine çeri domatesleri ortadan kesip ters çevirerek koyuyorsun. Ağız kısmını yapmak için zeytin çekirdeklerini çıkarıp yarıdan bölüyoruz. Üzerine de çörek otu serpiyoruz kanepemiz hazır.
amanınn çok tatlılaar böyle olacağını düşünmemştim görsel paylaşman yararlı olduVerdim bile.
Görselleri içinde burdan bakabilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=XxWOUubZNsiqtAbMn4GgAg
amanınn çok tatlılaar böyle olacağını düşünmemştim görsel paylaşman yararlı oldu
kakaolu krepli muzlu nasıl bişey canım içine kremşanti koyuluyo o mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?