347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

41 kere maşallah Çok tatlı.

lovelym eskiden benim adetlerim 5-6 gün sürerdi hem de çok yoğun ve ağrılı olurdu. haptan beri 3 gün falan sürüyo eskisi kadar yoğun olmasada ağrımda devam ediyo.

ayrıca uğur böcüklerine ve krepe bayıldım ağzımın suları aktı resmen hem pratik hem de göze hitap eden lezzetli şeyler en kısa zmanda bende deniycem

sedulum eşimin dedesi vefat etti sağolasın canım

chelzy yeğenin kocaman olmuş maşallah kuzucuğa çok tatlı yakışıklı olucak baya

stanki eşin baya heycanlı galiba ne güzel takip ediyor her şeyi

Son düzenleme:

Canım bunun için ya Kazen e ya da Muneye mesaj atmalısın. Konu sahibi olarak sen olman için anlatırsın durumu onlara ama dediğim gibi bu iki kişi ilgilenir.

Ahh ah yapılır mı bu Chelzy. Çok tatlı bu çocuk allah nazarlardan saklasın. Erkek çocuklarını çok sevmem ama bu başka bir şey. Bunu sevmeyen ölsün çok çok güzel. Şimdi tam hareketli zamanları biraz daha büyüsün durulur halası o. Hem onun hareketliliğine kurban boncuk tam boncuk.

Sedulu öyle yapayım bari canım sağol.

Zaten şimdiki çocukların maşallahı var çok bilmiş oluyorlar anında hazır cevaplar falan
Nazar değmesin.

ayyyyyyy chelzy yiğenin mi maşallah allahım içime alasım geldi o gerçekten paşa yerim onun yanaklarını gözlerini ayyy maşalllah yaaaa byle güzel yaramaza can kurban tipe bakkk ayyy çok canlar yakacak ilerde kızlar çok ağlayacak aman aman

Gizom senin için yüklüyorum bak. İçi peluşlu yorganım.

Eki Görüntüle 868243

oyyyyyy peluş yorganınız sevsinler çok güzelmiş ki

bu arada kayınvalidenlere gitmene çok sevindim onlar seni seviyor senin böyle yapman sana yakışmıyor bak hiçbirşey olmamış gibi davranmışsın lovelym onlar seni seviyorlar insanlar üzerine titriyor bir seferlik göz ardı et keyifsiz olma canım

uğur böcekinden ben yaptım hep tost ekmeği hemde çörek otlu bisküviden çokta güzel oluyor sunumlarda canlar

lovelym bide ben jolly tura gittim bugün titanic lara düşünüyoruz o otel benim hoşuma gitti konspetide bana göre gemileri çok seviyorum büyük ihtimal anlaşacağız balayı için bide ets erken rezervesini açsa rahat edeceğim

bide crsytel sunrise otele baktık ama jollydekiler titanic daha güzel dediler bize

herkese günaydınlarrr kızlar hafta sonuna girmeye az kaldı ilk defa bir hafta sonu istemiyorum yarın camlar silinicek perdeler yıkanıcak mutfak dipköşe temzlencek anlacgnz derin temizlik var evi hijyen yapmam lazm kocişim için.....
Hopp teyzesi ne yaptın sen ya

sorma stanki dün öle bi aşerdim sonra korktm eyvah gelıomu acaba dıe sonra bı baktm aaaa ben hastalanmısım

oyhhhşşş yerim ben bunu ceeen dien agznı burnunu ısırırım bide Atatürk diomuş ohhh kurban olurum ne tatlı aman bunu bnm elime vermeyın yarım saate yer bıtıtırırım

ohh masallah takvim mi ayhh bnmkınn heralde hayatta aklına gelmezdı ole seyler ındrmek bı hamıle kalınca bakayım dusunecekmı afern enişteme tebrk ederm her seyını takıp edıo

Canım evet çok seviyorlar ama kayınvalidem bazen düşüncesizce davranıyor o zaman sinir oluyorum. Dün akşam kendi babam aradı. İstanbul'da ki yengesi gelecekmiş ama ailecek gelecekler tabi tebriğe. Düğüne gelememişlerdi, o dönem evlerinde tadilat vardı. Her neyse şimdi Akçay'da yazlıklarındalarmış ordan da İzmir'e bana geçeceklermiş. Bende dedim ki baba ben cumartesi 14:00'e kadar çalışıyorum, biliyorsun pazarda misafirlerim gelecek temizlik ve hazırlık yapacağım dedim. Tamam da o kadar uzun yoldan gelecekler gelmeyin mi diyeyim dedi beni yanlış anladı. Her neyse eşimde maçtaydı. Bitince aradı. Bende anlattım durumu. O da ordan annesine geçecekti kayınvalidem sarma falan yapacaktı onlardan alıp geçecekti bize. Orda bahsetmiş herhalde cumartesi Lovely'nin baba tarafından akrabalar gelecekmiş diye. Kayınvalidemde ben yaparım ne yapılacaksa demiş. Bugün pasta, börek çörek yapacaktı eşimde almaya gidecekti. Çok iyi birisi, beni de çok seviyorlar üzerime titriyorlar bunun farkındayım kim yapar ki böyle ama yiğeni ve annesi konusunda çok hassasım işte. Onların adını duymaya tahammülüm yok. Çünkü bize zarar vermeye çalışıyorlar. Eğer ki onlarla görüşülseydi biz evlenemezdik ya da şuan görüşüyor olsaydık boşanmıştık bile. Nişan günü kimse bu nişana gitmeyecek diye milletin evini basan onlardı. Nişanlandık ayrılıcak bakın onlar evlenemicekler diyenlerde onlardı ve kayınvalidem bunların hepsini biliyordu. Bana bu kadar düşman olma sebepleri ise eşimin ciddi bir ilişkisi varmış bundan 6-7 sene önce fakat o zaman bizimki daha küçük böyle amatör takımlarda futbolculuk yapıyor ama iyi para kazanıyor yine de sürekli olacak bir iş değil tabi ve askerlik yapılmamış o yüzden kızı isteyemiyorlar. Kız da bunu başka bir çocukla aldatıyor, bizimkinden ayrılıp başkasıyla nişanlanıyor. Bizimki kahrolmuş o zaman saçı sakalı birbirine karışmış haftalarca öyle gezmiş üzüntüden. Kuzeni de ona kız arkadaşını ayarlamak istemiş, acısını dindirsin diye bir nevi. Bizimki bu kızla çıkmaya başlamış ama sevmiyormuş sadece unutmak için. Aradan 1 ay geçmedi benimle tanıştı ama bana da bu kızdan hiç bahsetmedi. Ben acı çektiği önceki kızı biliyorum ve biz eşimle arkadaşız o zamanlar. Birlikte sinemaya gidiyoruz, geziyoruz, eğleniyoruz çok keyifli zaman geçiriyoruz ama el ele falan tutuşmuyoruz ve ben o kızın nişanlandığını bilmiyorum nasıl barıştırabilirim sizi diyorum. Eşim için üzülüyorum çünkü acı çektiğini görüyorum sanki o kız için. Her neyse bizimkisi acısını dindirmek için ayarlanan kızı bırakıyor tabi benim o kızdan bana kuzeni ve annesi düşman olduktan sonra haberim oluyor. Ben varlığından habersizdim. Eşim önemsiz bir şey diye hiç bahsetmemiş bana. Eşim bana çıkma teklifi edipte biz çıkmaya başlayınca ailenin de haberi oluyor tabi haliyle kuzeni ve teyzesininde. Bana düşman oluyorlar o günden beri.

Kızlar hepinize merhabaa

öncelikle kendimi tanıtayım, 353. dönem Denizli Jandarma askerinin yareniyimm :))
biz 353. dönemler olarak bu topikte toplandıkk halimizden anlarsınız daha çok yeniyizz alışmaya çalışıyoruuz :))[h=2]355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!![/h]ben geçenlerde başlıklarda gezinirken hadi dedim bizden 6 dönem öncesine yani sizin topiğe bakayım diyee.. çok hoşuma gitti biliyomusunuz ne kadar güzel askerlerinizi beklemişsiniz gelmiş alttaki takvimi görünce daha da duygulandım 2 aylık evli olan var 1 aylık evli olanlar var ( haliyle askerim gideli 17 gün oldu herşeye duygusal baktığımdan ) sizin ilk sayfada şafak matiği gördüm ve çok beğendim bi hevesle bizim kızlara söyledim ve bizde yaptk bunun için sizden fikir çaldığım için çok teşekkür ederiizz 353. dönemler adına :)) bizim topiğede bekleriz kızlarr eski zamanlarınızı hatırlarsınız belki bize yol göstereceğiniz konular olurr :))

Bende dün akşam babam arayınca temizlik yaptım bugünde alışveriş yapıcam. Malzemeler hazır olsun yarın akşam yaparım bir şeyler. Kolay olanları pazar sabahı yapıcam zaten. Pazar sabahı bir elektrik süpürgesi daha tutsam tamamdır. Zaten küçük evim 5 dakika da süpürülüyor.

Canım tez zamanda sizde kavuşursunuz inşallah askerlerinize. Ne mutlu ki olaysız dönemde askerlik yapıyorlar. Kış olunca hareket olmuyor zaten pek bir de şuan terör durdu. Daha rahat atlatırsınız.

Bizim topiğimiz bir muhteşem zaten. Öyle güzel dostluklar kuruldu ki sürekli buradayız. Geldiler nişanlanlar oldu, evlenenler oldu benim gibi, hamişimiz vardı doğum yaptı, şimdi başka bir hamişimiz var vee daha evlendireceklerimiz var. Allah nazarlardan saklasın ama her anımıza şahitlik ediyoruz, bu çok güzel birşey. Arkadaştan öte bir bağ kurduk burda.

Son düzenleme:
Giz otelin hakkında yorum yapmayı unuttum. Titanic dışardan bakılınca çok güzel bir otel gibi gözüksede içeride çok büyük aksaklıklar yaşanıyordu bundan 3 sene kadar önce ama personel olarak bir değişime girdilerse düzeltmişlerdir kendilerini bilemem. Ben daha önceki iş yerimde bu otelden çok şikayet alıyordum. Bu arada benim eşim eski Jolly Tur çalışanı akşam ona da sorayım nasıl yorumlar geldiğine dair.

Günaydın kızlaarr,
o çağanı yemeyip naparsın yaa akıllıı bıdııkkk

kızlaar bi Nikitamız vardıı o nerelerde haberdar olanınız var mıı??

canım jollydeki yetkili crstal sunrise otele bakarken titanic alraya bakallımı dediki aklımzdaydı yani ordan memnun kalanlar olmuş bide otel puanda felan yorumları hep iyi duydum nişanlımda beğendi belektekide güzel ama denizi yok bilmiyorum denize girebilcekmiyim onuda bilmiyorum regl olabilirim o tarihte herşey olabilir

siz ailecek turizmicisiniz ne güzel canım

bu olayı biliyorum hatta o kuzenin yapmaya çalıştığı kız bir ara gün yüzüne çıkmıştı belki hala ortalardadır yüzsüz

senin zamanında şu yorumunu hatırlıyorum hani o çekip giden nişanlanan kız gelse amenna gelip kendini hatırlatsa neyse o kız yokken ortada bunun olması garip demiştin hani sen bu kuzeninin dediği kızla eşit değilsin ki ne die delleniyorlar enişte sana aşık seni seçmiş o kızı istememmiş daha ne olsun neden neden git kendi yuvana bak demi ama nerede

neyse yaaa hemen evlenip çoluk çocuğa karıştı hala gözü sizde kıskanç yaaa anlamıyorum

lovelym cidden kötülerden etkilenme o kız bir parazit adeta o kuzenin yuvana kötü gözle bakmasına izin verme etrafındaki kimse mutlu mutsuz hiçbirşeyini ona anlarmaısn kıskanç yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…