Bebeğim onu da hemen anlatayım. Onun da görseli paylaşayım hatta.
Şimdi önce kakaolu krebimizi yapıyoruz. Her krebin içine 1 yemek kaşığı balı güzelce sürüp, içine dilimlemeden koydumuğumuz muzu(bütün olarak) koyup krebi sarıyoruz. Sonra baton pasta dilimler gibi kesiyoruz yuvarlak yuvarlak.
oo enerji bombası anlatmandan yemiş kadar oldum
Ahahah içine ceviz koyup eşine yedir bebeğim sen ondan bolca.
ya ya dogru dıosun ay bu aksam yemek yapmıcak olsam ondan yapardm şimdi hafta sonu temzlık yapıcam bende tabı enerjı kaybı olur bundan yapım ya bıd ekızlar regl olcm sanırım canm şerbetli bsyler cekıo
gelir gelmez yemeklerin ortasına düştüm ya canım çektiiii
ne şirin o uğurböcekleri öyleee
Regl'ım bugün bitti daha doğrusu dün bitti. Regl demişken benim gibi 2 gün olan var mı aranızda? Bugün 3. günüm sabah takmıştım 1 damla bile olmamış. Bende mi gariplik var yoksa aranızda böyle az süren var mı kızlar?
Ehehe benim uğur böcüklerim onlar. Lovely'nin tarifi diye not ediverin lütfen benim tarifim olarak aklınızda kalsın. Benden hatıra hahaha.
Mercimmm senin nişanlın bunu yapar ya. Hatta onun için basit bilem kalır bu tarif.
Bu arada melekcadı üyeliğini iptal ettirmiş :26: Neden ki acaba ? Var mı bilgisi olan ?
Hiç bilmiyorum ki canım tesadüf eseri gördüm bende.Şaşırdım .Umarım olumsuz bir durum yoktur.:26:
Bu arada bende size tömbiti yeni aldığım yeşil t shırtlu halıni göstereyim.Göbeğimize dikkat çekmek istiyorum
Eki Görüntüle 868246
Yavas yavas konusmaya başladı teyzelerii.Çağan adın ne senin dediğimizde ya ceeen diyor bizi umursamazsa deen diyor.
4-5-6-7-10 soyleyebilidği sayılar ve asıl söylediğine gelecek olursak nerede Türk bayrağı ve Atatürk resmi ya da büstü görse Atatürk diyorÇok akıllı benim canımın içii Video yükleyebilirsem onlarıda paylaşıcam görmelisiniz saniye durmuyor yerinde ama cevap vermektende geri kalmıyor
Chelzy ne kadar değişmiş, büyümüş, kocaman delikanlı olmuş yahu.Tam ısırmalık bu çocuk maşallah kırk bin kere. Oğlum olursa böyle bızdık böyle tatlı birşey olsun işteee.
Regl'ım bugün bitti daha doğrusu dün bitti. Regl demişken benim gibi 2 gün olan var mı aranızda? Bugün 3. günüm sabah takmıştım 1 damla bile olmamış. Bende mi gariplik var yoksa aranızda böyle az süren var mı kızlar?
Ehehe benim uğur böcüklerim onlar. Lovely'nin tarifi diye not ediverin lütfen benim tarifim olarak aklınızda kalsın. Benden hatıra hahaha.
Mercimmm senin nişanlın bunu yapar ya. Hatta onun için basit bilem kalır bu tarif.
Stanki senle birlikte hamilelik çizelgesinden takip ediyorum hafta hafta bebişin durumunu. Bu arada merdiven iyidir iyi kondisyon olur sana. Meyveli sütlerdede katkı var evde robotta kendin de hazırlayabilirsin çok daha kıvamlı ve güzel oluyor. Ben hamileliliğimde hep doğal besinler tüketmeye gayret edicem inşallah. Bol bol da yürümeyi düşünüyorum allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?