347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oo enerji bombası anlatmandan yemiş kadar oldum

Ahahah içine ceviz koyup eşine yedir bebeğim sen ondan bolca.

ya ya dogru dıosun ay bu aksam yemek yapmıcak olsam ondan yapardm şimdi hafta sonu temzlık yapıcam bende tabı enerjı kaybı olur bundan yapım ya bıd ekızlar regl olcm sanırım canm şerbetli bsyler cekıo

gelir gelmez yemeklerin ortasına düştüm ya canım çektiiii
ne şirin o uğurböcekleri öyleee

ya ya dogru dıosun ay bu aksam yemek yapmıcak olsam ondan yapardm şimdi hafta sonu temzlık yapıcam bende tabı enerjı kaybı olur bundan yapım ya bıd ekızlar regl olcm sanırım canm şerbetli bsyler cekıo

Regl'ım bugün bitti daha doğrusu dün bitti. Regl demişken benim gibi 2 gün olan var mı aranızda? Bugün 3. günüm sabah takmıştım 1 damla bile olmamış. Bende mi gariplik var yoksa aranızda böyle az süren var mı kızlar?

gelir gelmez yemeklerin ortasına düştüm ya canım çektiiii
ne şirin o uğurböcekleri öyleee

Ehehe benim uğur böcüklerim onlar. Lovely'nin tarifi diye not ediverin lütfen benim tarifim olarak aklınızda kalsın. Benden hatıra hahaha.

Mercimmm senin nişanlın bunu yapar ya. Hatta onun için basit bilem kalır bu tarif.

Son düzenleme:

benimde 3 gün sürer genelde ama 5 güne kadar da ara ara çok az gelir.
nişanlım uğraşmaz böyle detaylı şeylerle o daha doyurucu şeyler yapar bunu misafirlerime yaparım ilerde bende ya krebi de çok beğendim üstüne de biraz pudra şekeri görüntüsü muhteşemm bayılırım çikolata ve muzun uyumuna. zaten zararlı olup da sevmediğim bişey varmı acaba :44:

bnm bi arkdsm vardı kız ılk gun şakır şakır kanama olurdu 2 gün %50 azalmıs olurdu 3. gün hiç bsy gelmezdi... siz ender kadınlardansnz bnm 5-6 gün süro yani 1-2-3 full aynı tempoda gelıo 4. gun az 5.gun ya gelıo ya gelmıo 6. gun temizimmm uzun sürüo ama bn anca temızlenıorum demekki

Lovelycım super bu tarifler.Simdiden ellerine sağlık.

Regl konusuna gelecek olursak endişeye mahal yol kullandıgın yazz aynen o şekilde 2 gün getiriyor sadece.3.gun tık olmaz.Bende 6 ay kullandım o ilacı aynen öyleydi.

Teşekkür ederim kızlar umarım olur bu defa.
İncicicegi kim vefat etti ya geçmişte göremedim ben :44: Başınız sağolsun.
Lovely uğur böcekli kanapeler çok hoş ve pratik
Daha önce kanape yarışması olmuştu kk da istersen onlara da bir göz gezdir çok hoş tarifler çıkmıştı ortaya

Bende bir sorun olmadığına sevindim ama benim yazz'dan öncede kısa sürüyordu en fazla hep 3 gün olmuşumdur. Benim için sağlıkla ilgili bir sıkıntı değilse sorun değil aksine mutluyumda bu durumdan.

Kanepeleri afiyetle yapın yiyin arkadaşlar. Beğenmenize sevindim. Görsel olarak değişikte süsleyebilirsiniz. Tabaklarda hoş oluyor görüntüsü ben çok seviyorum. Çokta pratik.

Sedulum kk'daki kanepe tariflerine de bakayım.

Mercim demiştim nişanlına hafif kalır.

Muzlu olanda çok basit onu da deneyin.

Ben bu hafta bunları yapıpta çekeyim fotoğraflarını.

Bu arada dün Giz için içi peluşlu yorganımın fotoğrafını çekmiştim biraz geç olsada yeni kullanmaya başladık o nedenle. Geçen sene resmini arayıp bulamamıştık yeni çıkarmıştı Taç. Bu sene biz kullanıyoruz böyle güzel bir uyku yok. Eşim sıcağı sevmez ama o yorgana bayılıyor.

Bu arada melekcadı üyeliğini iptal ettirmiş :26: Neden ki acaba ? Var mı bilgisi olan ?

Bu arada melekcadı üyeliğini iptal ettirmiş :26: Neden ki acaba ? Var mı bilgisi olan ?

Aaa haberim yok neden ki acaba?

Bu arada bende Tripliii yazan üyeliğimin kapatılmasını istiyorum. Hatta konu sahibi bölümündede bu nickimin yazmasını istiyorum. Bununla ilgili mesajda attım ama hiç bir şey yapmadılar. Sedulu sen biliyormusun nasıl bir yol izleyebilirim. Eski nick'im silinsin, konu sahibi bölümüne de benim nickim yazılsın. Bununla ilgili kim yardımcı olabilir bana?

Dün kayınvalidem aradı beni kızlar. Onlara bekliyorlardı ama benim pek keyfim yoktu, başım çok ağrıyordu, göz kapaklarımda bir ağırlık vardı kendimi hasta olucak gibi hissediyordum. Eşim Lovely biraz hasta gibi keyfi yok, o gelemicek akşam evde yatacakmış demiş annesine. Bunun üzerine de kayınvalidem beni aramış. Neyin var hasta mı oldun diye. İlaç içtin mi falan dedi. Ben de hiç bir şey olmamış gibi konuştum. Ben çok seviyorum diye ıspanak yapmış. İyi olursam gelirim anne dedim. Olmazsan E..'le yollarım dedi. Neyse kapattık. Dün dişimle ilgili ufak bir problem vardı. Törpülenmesi gerekiyordu ama keyfim yoktu gidip gitmemek arasında kalmıştım. Eşim gidelim dedi. Diş doktorumda kayınvalidemin doktoru ve onlara çok yakın. Gidince kayınvalidemlere de geçtim mecbur bir sürü hazırlık yapmış kıyamam. Kayınpederim çok seviyorum diye portakal suyu almış. Hiç bir şey olmamış gibi yemeğimizi yedik, sohbet ettik ama keyfim yoktu. Uyuyunca kendime geldim.

Hiç bilmiyorum ki canım tesadüf eseri gördüm bende.Şaşırdım .Umarım olumsuz bir durum yoktur.:26:

Bu arada bende size tömbiti yeni aldığım yeşil t shırtlu halıni göstereyim.Göbeğimize dikkat çekmek istiyorum

Yavas yavas konusmaya başladı teyzelerii.Çağan adın ne senin dediğimizde ya ceeen diyor bizi umursamazsa deen diyor.

4-5-6-7-10 soyleyebilidği sayılar ve asıl söylediğine gelecek olursak nerede Türk bayrağı ve Atatürk resmi ya da büstü görse Atatürk diyor Çok akıllı benim canımın içii Video yükleyebilirsem onlarıda paylaşıcam görmelisiniz saniye durmuyor yerinde ama cevap vermektende geri kalmıyor

Chelzy ne kadar değişmiş, büyümüş, kocaman delikanlı olmuş yahu. Tam ısırmalık bu çocuk maşallah kırk bin kere. Oğlum olursa böyle bızdık böyle tatlı birşey olsun işteee.

Chelzy ne kadar değişmiş, büyümüş, kocaman delikanlı olmuş yahu. Tam ısırmalık bu çocuk maşallah kırk bin kere. Oğlum olursa böyle bızdık böyle tatlı birşey olsun işteee.

Lovelycimm hem ne kocaman taşınmıyor maşallah
İnanırmısın yemin ederim her gören aynı şeyi söylüyor inşallah böyle tatlı olsun diyorlar.Ama ben mümkünse biraz daha sakinini istiyorum Mesaisi saat 8:30 civarı başlayıp 22:30 da uyuyunca bitiyor.Bunun dışında saniye durmuyor yerinde hepimizin pestilini çıkarıyor sağolsun Her gören biz kırılmayalım diye biraz haraketli bir çocuk sanırım diyor.Biz kısaca skandal bebek dıyoruz kendisine

Bitanecik daha paylaşayım.Burda da babannesi paşa olmayı öğretti.Canı isteyince iki kolun kapatıyor.Bizi sallamazsa yine elini diğerinin üstüne atiyor

Kızlar bu fotoları evli olan arkadaşlar daha bi heveslenin diye de paylaşıyorum.Bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:

Benim regl'ım 8 gün sürüyor. (sürerdi) 7 günden az sürdüğünü hiç görmedim.

Eşim telefonuna gebelik takvimi indirmiş, her gün şöyle olacak böyle olacak diye anlatıyor. Geçen gün Göğüs Altındaki Kaburga Kemiklerim ağrıyor dedim benimle dalga geçti. Dün gelmiş diyorki sen haklıymışsın bebek kendine yer açıyormuş yukarı çıkmak için diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…