347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelyli ohh maşallah allah nazarlardn korusun kv sizi tabi cnm arada sogukluk olmasn sen bosversene teyzeyle kızını alla alla ne cok takılıosun sen onlara takıldkca huzursuzlugnz artıo kızıyorum he nıye yıpratıosun kendını koy totosuna gtsn töbe yaaa

amannn hıc umurum olmaz ne gderm ne gelırler keza sende oyle yapıosun kv dıcek bsy yok kardesı yanı gder gtmez amannnn salla gtsın

hg exelanss allah kavustursun lovelylinn dedgı gıbı rahat zamn da askerlık yapıolar... sizi zorlicak tek şey özlem onada alışılamıo malesef özleye özleye duruosun ama çabucak gecıcek hıc endişelenmeyin heleki plakalar su gıbı gecıo

canım benim evet çok haklısın çok şükür ki terör yok zaten bizde şuan aklıma gelen doğu olarak bi Van var, geri kalanı hepimiz ya ege ya İstanbul tarafları ama çoğunluk Kıbrıs :)) aynen öyle bayıldım topiğinize maşallah bizimde hayalimiz amacımız o zaten askerlerimiz gelse dahi burdan kopmamak ayrılmamak unutmamak..tebrik ediyorum sizi bu konuda öncelikle bebek bekleyenlere hayırlı olsun diyorum şimdiden inşallah sağsalim kucaklarına alırlar bebişlerini yuva kurmaya hazırlanan gelinlerimizede hem kolay gelsin diyorum hemde Allah tamamını erdirsin inşallah bi ömür musmutlu olurlar diyorum

bak askerlerimiz gideli 1 seneyi geçti gelllelide 1 sene olacak ama cidden bu topikten başka yok dostluğuymuz baki hiç kopmadık maşalllah bize

inaşllah sizlerde böyle olursunuz çok değişik günler ve zamanlardı dilerim askerleriniz ve siz bekleyenler sorunsuz atlatınız eskiden okurdum ama şu sıra hiç gönlüm kaldırmıyor ayrıolıkları uzaklıkları okumayı birgün topiğinize uğrayacağım

cidden çok güzel bir duygu geldiğinde kavuştuğun an ağlamak ve gülmek arasında gidip gelmelerin o yokkken içtiğin suda bile onsuz geçen özel ügnlerde bile kahromlan onsuzluğu en çok orada öğrendim çok acıydı ama geçti gidiyor şimdi üdğün şafağı sayıyorum siz kavuştuktan kısa bir süre sonra bende dünya evine adım atacağım iğnşalllah

zaman herke siçin çarçabuk ve güzellikle geçsin

Günaydın kızlaarr,
o çağanı yemeyip naparsın yaa akıllıı bıdııkkk

kızlaar bi Nikitamız vardıı o nerelerde haberdar olanınız var mıı??

Canım Niki Finanstan Odea'ya geçti sanıyorum. İşinde keyfi yerinde gözüküyor fotoğraflardan ama daha bir bebek haberi de almadım ondan. Bu akşam bir yazayım bakayım neler yapıyormuş Korisiyle.

Evet canım hatta o cadı kuzeni ve teyzesi de yıllarca Jolly'de çalıştı. Merkez ofiste burda. Eşimde burda merkez ofisteydi. Hepimiz turizmciyiz. Otelpuan sitesi de Ets Tur'a ait ben bir ara Ets'deydim hatta ordan hızlı bir geçiş yaptım şimdiki yerime. Her neyse ordaki eski yorumlarda beğenmeyen çok insan var ama şimdi düzeltmişler sanıyorum kendilerini bende baktım olumlu yorumlar şuan için ama otellere güven olmuyor. Ben geçen sene gittiğim otele bu sene bir arkadaşımı gönderdim. Kız nalet olsun dedi otel için zaten eşi toplamış eşyaları erken ayrılmışlar otelden. Bir senede nasıl bu kadar bozmuşlar kendilerini dedim. İnsanların beklentilerini de karşılamak çok zor inanki. Kimi çok büyük hayallerle gidiyor, beklentisi yüksek oluyor otelden aradığını bulamıyor. İnşallah önümüzdeki yazda iyi olur sizin otel ve memnun kalırsınız.

Canım kuzeninin o yapmaya çalıştığı kız geçenlerde nişanlanmış benim eşime benzer bir çocukla. Yani kafası kel bir çocukla onun dışında hiç benzemiyorlar. Bizim kuzenin hamileyken bir düğünde giydiği elbiseyide kendine nişan kıyafeti yapmış hatta. Yani bizim salak kuzen hala görüşüyor bu kızla ama hiç umrumuzda değil. Evlendi çocuk yaptı hala akıllanmadı.

canım benim tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah bir ömür musmustlu olursunuz ne kadar güzel anlatmışsınız bizim hislerimizi daha çok yeniyiz 16 gün oldu bugün, ve nişanlım gitmeden önce hep derdim ki '' hadi bi an önce gitte bende mutfak çeyizime başlayayım'' diye inan şuan hiç hevesim kalmadı anlıyorum ki o olmadan hiçbirşeyin tadı zevki olmuyor haftaya yemin töreni var iple çekiyorum o günü

dediğin gibi inşallah zaman çarçabuk geçer, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..

Canım kayınvalidem yiğeniyle görüşmüyordu çünkü kayınpederime telefonda çok saygısızca konuşup kırmıştı zamanında bu kızın kendi düğününe gelmesini istiyordu. Kayınpederimde bizim olduğumuz yerde o kızın işi yok diye istemiyordu. Çünkü o kız gelirse ben düğüne katılmayacağımı söylemiştim ve eşimin ailesi de o düğünde bulunmamı istiyorlardı. Bununla ilgili kırmıştı kayınpederimi. Annesinin de densizlikleri çoktur çünkü sorunlular. Eşimin yemin törenine giderken olay çıkarmıştı neden eniştesi yani kayınpederim için söylüyor ona uğrayıp hoşçakal dememiş. Halbuki o yola gidiyor senin uğurlaman lazım, bir şeyler yapıp koyman lazım baldız olarak. Kayınpederimle biz Kastamonu'ya giderken bu salak kadın kayınpederime mesaj atıp telefonunu kapatmıştı. Senin gibi eniştem yok artık benim gibi birşeyler yazmıştı ve kayınpederim çok üzülmüştü yolda hemen hayınvalidemi arayıp bu ne böyle falan diye kızmıştı. Yani çok densiz ve salak insanlar herkeste ne olduklarını biliyor aslında. Bebek içindi deyip geçiyorum artık ne yapayım yoksa çok sinirleniyorum bütün bu olanlara karşılık hala yüzyüze bakıldığına. Asker uğurlamasında aynı evdeydik, kayınvalidemlerde toplanıldı o gün. Bu teyzesi olucak kadın anneme hoşgeldiniz deyip elini bile sıkmadı. Hiç konuşmadılar bizle. Neyse düşünüp canımı sıkmaya değmezler. Benim için çooooooook değersizler.

Son düzenleme:

Ohhh ne güzel bizde doğuda çok vardı siz bu konuda daha şanslısınız. Benim eşim ve bir kaç arkadaşımızın daha doğuda geçirdiler askerliklerini ve bizim için çok zordu gerçekten. Zaman geçmek bilmiyordu ilk başlarda ama acemilikten sonra biraz daha alışılıyor tabi ama doğudakiler için korku hep oldu içimizde çünkü bizim durumumuz batıya göre daha tedirgin ediciydi. Bir de sizin topiğiniz daha çok yeni her geçen gün kalabalıklaşacaktır.

Konu sahibinde yeni nickimin yazması ve eski nickimin kapatılması içinde Mune'ye mesaj attım umarım konuyla ilgili bir çalışma yapar.

aaaaa ne densiz ne saygısızlarmış hanı problemli oldklarını bılıodumda bu kadrnı beklemıodum arsız seyler hıc sevmem bole kendini bilmemiş insanları dedgn kadar varlarmış terbieszliklerne ver sen anlattıktan sonra daha ii anladm hiç kale alınack gibi değiller paralama kendını bosuna dedgm gıbı salla bunlar için nıe baş agrıtıosun terbiesz arsız seyler

Bunlar çooook ufak şeyler. Bana facebooktan ya da cebime o... diye attığı mesajlarıda sayarsak, arayıp o... diye küfürler ettiğini de sayarsak gerçekten çok ufak şeyler. Bunca düşmanlığım ve görüşülmemesini istememe sebeplerimde çok haklıyım. Zaten bizim gibi dayının çocuklarıda görüşmüyor onlarla. Onlarda kanlı bıçaklılar. Çünkü bunlar gerçekten terbiyesiz insanlar.

Eşimin dayısı eşiyle ayrıldı. Evi de küçük oğlana verdiler çünkü yeni evlenecekti kira versin istemediler. Bunun üzerine eşimin teyzesi olay çıkardı abimi dışarı attınız diye o nedenle eşimin diğer kuzenleri de görüşmüyor bunlarla. Herkesin ailesine müdahale ediyorlar üzerlerine vazifeymiş gibi. Sorunlu tipler. Hiçte umrumda değiller benden ve ailemden, sevdiklerimden uzak dursunlar o bana yeter.

seviyesiz küstah şeyler nasıl insanlarmış yaaa... aman aman iiki uzak duruosunz

dövesim geldi o kuzeniaz stres atardım bana kargolarmısn su kzıı lovelyl,

Kızlar pernic neredeydı? Ben kaçırmışım onu.Yokluğu hissediliyor vallahi.

Birde lovelycım sana cok guzel bir sütlü tatlı tarifi bunu yarın yada baska zaman misafirlerine yapabılırsın.Sunumu cok guzel oluyor birde ben hani bir tabaga herseyi koyuyoruz ya o tabakta sutlu tatlı dursun sevmiyorum.Kupta tramisu..A101 den yada bimden kedi dilini alıyorsunn.Bildiğimiz tramısu muhallebisini yapıyorsun labneli.Önce kaseye 2 kasık muhallebi sonrada 2 adet nescafeye batırılmış kedi dilini koyup arzuya göre içine bir parça muzda olur seriyorsun.Sonra üstüne yine 2 ya da 3 kasık tramısu.Enfes oluyor hemde sunum açısından kaselere kondumu çok şık görünüyor.1 gün öncesinden yapılırsa tadı çok daha güzel oluyor.
Lovelycıme dedim ama kızlar denemenizi tavsiye ederim misafirlere.Çok pratık ve lezzetliii

lovelym ağzım açık okuyorum valla yazdıklarını. ne kadar saygısız insanlar bunlar. görüşmemekte verdiğin tepkide çok haklısın canım. umarım kayınvaliden de onların gerçek yüzlerini bian önce görür araya mesafe koyar.

merhabalar canım
hogeldin topicimize. Allah kavuştursun. sıkıntısız sorunsuz halledersiniz inşallah bu dönemi her ne kadar zor olsa da.

akşama hemen deneyeceğiiimmmmm
ama muhallebisininde tarifini versen :)))

Son düzenleme:
Chelzy'im çok teşekür ederim bende kişiye özel servisleri daha çok seviyorum, bunu da deneyeceğim çok basitmiş. Bir ara size prenses tatlısının tarifini vereyim. Adını annemle ben koyduk. 9 sene sonra olduğum için ve beni prensesler gibi pamukların içinde büyüttüklerinden benimde en sevdiğim tatlı olduğundan adını prenses tatlısı koyduk.

Bu arada inciçiçeğim kayınvalidem yiğeniyle hiç görüşmüyordu zaten bebek için bile olsa gitmesine kızdım ben, haklıydım da gereken dersi verdiğimi düşünüyorum gitmeyerek.

Vee aldecim yazıyorum hemen sana kremasının yapılışını.

3 su bardağı sütü, 1 adet yumurtayı, 3 kahve fincanı unu ve 3 kahve fincanı toz şekeri bir kapta mikser ile karıştır. Topak topak kalmaması lazım. Bu karışımı tencereye dök sonra muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişir. Muhalebi kıvamına gelince 10 dakika soğuması için bekle. 10 dakika bekledikten sonra içine labne peynirini koyup karıştırıyoruz. Muhallebisi hazır.

Son düzenleme:
akşama hemen deneyeceğiiimmmmm
ama muhallebisininde tarifini versen :)))

• 4 su bardağı süt,
  • 1 yumurta,
  • 1 paket (200 gr) labne peyniri,
  • 3 kahve fincanı un,
  • 3 kahve fincanı toz şeker

Labne dısındakı malzemelerı muhallebı gıbı pişiriyoruz.Pişip Soguduktan sonra labneyı ılave edıp mıxer da karıstırıyoruz canımcım.Uzrıne de turk kahvesını servıs yaparken serpersen iyi olur canım çünkü muhallebi üstünde durunca kuruyor.

Canım bi ara yaz sende prensesler gibi tarifinii.Yaparız illakiiii

Canım bi ara yaz sende prensesler gibi tarifinii.Yaparız illakiiii

Yazıcam canım onun tarifi biraz uzun. Ayarını iyi tutturmak gerekiyor muhallebisinin. Aslında krem şokolaya benziyor kendisi. Altı muhallebi, üstüne ise kakao hazırlıyorsun. Çikolata sosu da olabilir hatta annem bir ara dr outker'in 2-3 dakikada olan çilekli sosları falan var onlardan da yapıp döküyordu ama ben en çok kakao ile hazırlanan karışımı yakıştırıyorum üstüne. Aslında çok basit bir o kadar da zor çünkü altındaki muhallebinin kıvamı çok önemli çooook uzun çırpmak gerekiyor mikserle. Muhallebiden öncede 1 dilim kakaolu bisküvi konunca daha da güzel oluyor. En üstede damla çikolata mükemmel oluyor. Biz hindistan cevizi de koyuyoruz. Bu dediğimde kuplara yapılıyor yalnız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…