347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar tatlı tarifleri konuşulmuş canımız çekti valla

bizimkilerden sonra kaç dönem asker gitmiş öyle zaman nasıl da geçiyor, asker bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.

kızlar zaman gerçekten çabuk geçiyor kursa gidip geliyorum bir bakmışım kpss günü gelmiş ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum zaten alımlarda yarıdan fazla azalacak artık kısmet napalım olduğu kadar...

Canım Allah kavuştursun, yemin törenleri hatıra kalıyor mutlaka git. Ben yemin töreninde başka birine eşim diye bakıp bakıp ağlamıştım. Seçmesi çok zor oluyor. Hiç tanımadığım birinin bol bol resmini çekmişim. Yemin töreni biter bitmez askerler aileleriyle buluşuyor, o özlemden sonra o ilk sarılış varya o, kokusunu içine çekiyorsun işte o herşeye değer. Sizin askerleriniz geldiğinde benim doğumuma 50 gün kalmış olacak, bir an önce gelsinler

Aman aman kızımız evlenmişte, tatlılar yapmışta, tarifler verirmiş. Tü tüü maşallah.

canım doğu gerçekten çok zor.. hep dua ediyodum doğu ve Kıbrıs çıkmasın diye nitekim Allahım dualarımı kabul etti izmirde yaşıyorz ve nişanlımın askerliği denizliye çıktı usta birliğide aynı yer.. çok şükür sağ salim atlatmışsınız sizde.. umarım tatlım kalabalıklaşsın kaynaşalım konuşup dertleşelim burda çok sağlam dostluklar kuruluyor.

Amin tatlım tez zamanda inşallah.. evet Cuma günü yemin töreni ve gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa :)) benim nişanlım manga başı olmuş boyu baya uzun sanırım yemin töreninde ilk sırada olucakmış seçmem kolay olur inş sarı bide uzun sarı diye arar gözlerim artık inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız şimdiden Allah analı babalı büyütsünn

selam kızlarrr iki gündür çok yoğundum sosyalliğim üstümde bu aralar
dün akşam ataşehir in öğretmenler günü yemeği vardı ona gittik bülent ersoy u dinledik çok eğlendikk
bugün de yemin töreni provasına gittim, malum geçen yıl atanınca bu yıl stajyerliğim kalkıyo 24 kasımda yemin ediyorum.
akşam üstüde fb-kiev basket maçına gittik çok güzeldii

exelanss Allah kavuştursun canım su gibi akıp geçsin zamanınız

Canım bizde İzmir'liyiz ama önce Kastamonu, (İzmir'den 15 saat o zamanlar havaalanı yok otobüsle gidiyorsun tabi) sonra Bingöl. Siz şanslıymışsınız. Denizli çıksaydı keşke bizede.
Bizimki de Bingöl'de manga törenine seçilmişti. Her pazartesi herkesten erken kalkıp komutanları karşılıyorlarlardı 3-5 kişi. Bir de üstüne üstlük 12 saat nöbet tutuyordu. Akşam 18:00'den sabah 06:00'ya kadar. Yine de güzel günlerdi.
Stanki'nin dediği gibi mutlaka yemin törenine gidin çok duygusal ve unutulmucak bir zaman. Benim en güzel günlerim Kastamonu'da geçti. O 3 gün herşeye bedeldi.

Sabah 7 bucukta gozumun icine icine girip beni uyandiran gunes ben kalktiktan sonra buluta girilir mi hic...

Gunaydın kızlar.

Mercicim hatırlıyorum burda beklemiştik tayin haberini çıkıp çıkmayacağını şimdi stajyerliğin kalkıyor ve yemin ediyorsun.Ne çabuk geçmiş.O an çok güzel bir an.Daha dün gibi aklımda yemin ettiğim gün.İnsanın tüyleri ürperiyor.Ben ozaman sözleşmeliydim.Sözleşmelilerde yemin etme töreni yoktu ama bizim ilçede herkes sözleşmeliydi.Sayıca da baya fazlaydık.Töreni yapacak kadrolu öğretmen yoktu.Hadi yemin ettirelim şuncağızlara demişlerdi öylece olmuştu bizimki Onun akabinde zaten 6 ay sonra kadroya geçmiştik hepimiz.Şaka maka 4 ay sonra 5 yılım bitiyor meslekte.

Lovelycım hayırlısı olsun iyi olmuş biz tripliii yide çok seviyorduk ama olsun böyle daha iyii.

Günaydın canlarım.

Bugün uyanmakta çok zorlandım bende cumartesi mesailerini sevmiyorum. Neyseki 3 saatim kaldı eve gidip hazırlık yapacağım misafir gelmezse inşallah.

Pazar günki misafirlerim iptal kızlar. Geleceklerden birinin çok yakını rahatsızlanmış hastaneye kaldırılmış. Diğerleri bizde gelmeyelim haftaya geliriz artık hep birlikte dediler. Dün akşamda bir sürü alışveriş yapmıştık eşimle halbuki ama sağlık bu daha önemli tabiki. Kendimize yapar oturur yeriz artık ne yapalım. Haftaya da hazırlık yapmıcam, cumartesi babama gideceğiz her sene babaannem ve dedem için lokma döktürürüz bu senede geleneği bozmayacağız haftaya cumartesi bütün gün babamda oluruz o yüzden hazırlık yapamayacağım.

Son düzenleme:
Bu hafta babanın şehirdışından gelecekler dediği misafirlerin vardı bir de sanırım dimi canımm??

Bülent Ersoy, sizi nasıl eğlendirdi Mercii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…