kızlar ya ne bu tatlı tarıflerı burda reglyız heralde üfffff
canım benim tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah bir ömür musmustlu olursunuzne kadar güzel anlatmışsınız bizim hislerimizi daha çok yeniyiz 16 gün oldu bugün, ve nişanlım gitmeden önce hep derdim ki '' hadi bi an önce gitte bende mutfak çeyizime başlayayım'' diye inan şuan hiç hevesim kalmadı anlıyorum ki o olmadan hiçbirşeyin tadı zevki olmuyor haftaya yemin töreni var iple çekiyorum o günü
dediğin gibi inşallah zaman çarçabuk geçer, teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..
Chelzy'im çok teşekür ederim bende kişiye özel servisleri daha çok seviyorum, bunu da deneyeceğim çok basitmiş. Bir ara size prenses tatlısının tarifini vereyim. Adını annemle ben koyduk. 9 sene sonra olduğum için ve beni prensesler gibi pamukların içinde büyüttüklerinden benimde en sevdiğim tatlı olduğundan adını prenses tatlısı koyduk.
Bu arada inciçiçeğim kayınvalidem yiğeniyle hiç görüşmüyordu zaten bebek için bile olsa gitmesine kızdım ben, haklıydım da gereken dersi verdiğimi düşünüyorum gitmeyerek.
Vee aldecim yazıyorum hemen sana kremasının yapılışını.
3 su bardağı sütü, 1 adet yumurtayı, 3 kahve fincanı unu ve 3 kahve fincanı toz şekeri bir kapta mikser ile karıştır. Topak topak kalmaması lazım. Bu karışımı tencereye dök sonra muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişir. Muhalebi kıvamına gelince 10 dakika soğuması için bekle. 10 dakika bekledikten sonra içine labne peynirini koyup karıştırıyoruz. Muhallebisi hazır.
Ohhh ne güzel bizde doğuda çok vardı siz bu konuda daha şanslısınız. Benim eşim ve bir kaç arkadaşımızın daha doğuda geçirdiler askerliklerini ve bizim için çok zordu gerçekten. Zaman geçmek bilmiyordu ilk başlarda ama acemilikten sonra biraz daha alışılıyor tabi ama doğudakiler için korku hep oldu içimizde çünkü bizim durumumuz batıya göre daha tedirgin ediciydi. Bir de sizin topiğiniz daha çok yeni her geçen gün kalabalıklaşacaktır.
merhabalar canım
hogeldin topicimize. Allah kavuştursun. sıkıntısız sorunsuz halledersiniz inşallah bu dönemi her ne kadar zor olsa da.
Canım Allah kavuştursun, yemin törenleri hatıra kalıyor mutlaka git. Ben yemin töreninde başka birine eşim diye bakıp bakıp ağlamıştım.Seçmesi çok zor oluyor. Hiç tanımadığım birinin bol bol resmini çekmişim. Yemin töreni biter bitmez askerler aileleriyle buluşuyor, o özlemden sonra o ilk sarılış varya o, kokusunu içine çekiyorsun işte o herşeye değer. Sizin askerleriniz geldiğinde benim doğumuma 50 gün kalmış olacak, bir an önce gelsinler
Amin tatlım tez zamanda inşallah.. evet Cuma günü yemin töreni ve gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa :)) benim nişanlım manga başı olmuş boyu baya uzun sanırım yemin töreninde ilk sırada olucakmış seçmem kolay olur inş sarı bide uzun sarı diye arar gözlerim artıkinşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız şimdiden Allah analı babalı büyütsünn
Bu arada konu sahibinde ismim gözüküyor artık yuppi.
Bu hafta babanın şehirdışından gelecekler dediği misafirlerin vardı bir de sanırım dimi canımm??Pazar günki misafirlerim iptal kızlar. Geleceklerden birinin çok yakını rahatsızlanmış hastaneye kaldırılmış. Diğerleri bizde gelmeyelim haftaya geliriz artık hep birlikte dediler. Dün akşamda bir sürü alışveriş yapmıştık eşimle halbuki ama sağlık bu daha önemli tabiki. Kendimize yapar oturur yeriz artık ne yapalım. Haftaya da hazırlık yapmıcam, cumartesi babama gideceğiz her sene babaannem ve dedem için lokma döktürürüz bu senede geleneği bozmayacağız haftaya cumartesi bütün gün babamda oluruz o yüzden hazırlık yapamayacağım.
selam kızlarrr iki gündür çok yoğundum sosyalliğim üstümde bu aralar
dün akşam ataşehir in öğretmenler günü yemeği vardı ona gittik bülent ersoy u dinledik çok eğlendikk
bugün de yemin töreni provasına gittim, malum geçen yıl atanınca bu yıl stajyerliğim kalkıyo 24 kasımda yemin ediyorum.
akşam üstüde fb-kiev basket maçına gittikçok güzeldii
exelanss Allah kavuştursun canım su gibi akıp geçsin zamanınız
Bülent Ersoy, sizi nasıl eğlendirdi Mercii
valla süperdi canım ya ben hiç bu kadar performans beklemiyodumhatta çok önyargılı gittim ama ses süper sahne süper yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?