- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
selam topicimin fıstıklarııı
herkeslere mutlu haftasonları olsunnn , keyfiniz yerinde olsunn
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu ve mutlu olsunn , öperimm herkesii
günaydınlarrr mutlu haftalarrrr hepinize kocaman öpücükler
öğretmen arkdslarımın geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum,çok kutsal bir meslegniz var yanaklarnızdan öpüyoum
hafta sonu pertim cıktı canlarım camları sildim perdeleri yıkadım dıp bcuak toz aldm bayo ciflendi 2 gun boyunca 12 posta camasır mak. actım kocişede dedim 2 gün temzlık yapıldı rica etsem aybası banka hesabı 200 tl yattrrmsn hayırdır dıo iş yaptım dedm ee bnm için mi yaptın die bı soru sordu sonra sordgna pişman oldu evet bunca hazırlık benım ıcın dı dedi senden kıtmetlımı olsa 2000 tl de yattrırım güzel karım bnm dedi..ah ah şaşkın ördeğim ne cok sevıyorum onu
neyse işte kızlar çok yoruldm valla bu hafta sonuda allahın ıznıyle hastanedeyız inşallah cok guzel olck her sey
merci ii eğlenmişsin vallaçok sevndm
puknas sizinde kuzenın nişanı hyrlısıyla güzel geçer eglence kısmınada cok takılmayn tören keyflı olunca ınsan eglencede pek aramıo
lovelylı nasıl gectı hafta sonun cay a misafrlern geldi sanırım... yaptn ugur boceklerini
diğer topikdaşlarım siz neler yapıosunuz gelın bakım nenanızı yalnız bırakmayın buralar da
kuzum umarım yağmur yağmıyodur o kadar uğraşmışsın batmasın tekrar camlar. mis gibi güle güle otur. bu temizlik epey gitsin sana :))
perdelerini biraz erken yıkamışsın sanki ne çabuk kirlendi :26:
perdeler kirli değildide camalrı hep acık bırakıodum havalar guzeldı tozlanmıslar onları yıkadm yıkamıskende camları sılmemek olmazdı pis cama temz perde takmam dedım camlarıda sılım yagmur yagdı ama olsuun onemlı degıl en azndan camalrn pisliği gtti en kötü yagmu lekesi olur pis olmasndabnm kociş amelıyat olcak ya evın bı temzlıge ıhtcı vardı balımm
saol kuzuşummm benim senn dersler nasıl gidio tembellık yapmıosun dimihmm anladım canım iyi yapmışsın o zaman ellerine sağlık
Bu hafta babanın şehirdışından gelecekler dediği misafirlerin vardı bir de sanırım dimi canımm??
Canım biz babama gittik. Yeni evliyiz diye onlar rahatsız etmek istemediler. Biz gittik babama o yüzden kardeşimi de aldık bize getirdik. Yatacak yer yoktu babamda. Sonra da kardeşcanla misler gibi bir pazar kahvaltısı yaptık eşimde evde yoktu kız kıza çok güzel geldi.
Nenacım misafirlerim haftaya pazar gelecekler bu hafta iptal oldu. Geleceklerden birinin teyzesimi ne çok yakını hastaneye yatmış o gelemicek olunca diğerleri bizde haftaya hep birlikte gelelim o zaman dediler öyle kaldı.
Bende haftasonu balkon camımı sildim ama bugün gitti tabi. Bugün İzmir'de öyle bir yağmur yağdı ki ben sabah Alsancak'ta zor yürüdüm nerdeyse dizlerime kadar su içindeydim. Adım attığım yeri görmüyordum. Sanıyorum ki ofisi de geldiğimde yerinde bulucam ama bir geldim ofiste bir kaç kişi var ve ofisi su basmış. Yarı bileğimize kadar su içindeydik. Sabahtan elektriklerimiz yoktu, sistemlerde çalışmıyordu. Yeni geldi. Şimdide viranjör ve temizlik firmasını bekliyoruz. Bitsin bugün. Lağım sularının içinde oturuyoruz ve üşüyoruz.
Bu arada topiğimizin güzel öğretmenlerinin geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum Merciii ve Chelzy. Ülkemizin çocukları sizlere emanet.
hmm o mısafırler mı iptal bnde babanın ist dan gelen mısafırlerı ıptal oldu sandım neyse artk haftaya agırlarsın
cnm evet haberlerde okudum izmir fenaymıs hay allah ayaklarnıda usutmussundr o kadar suya ne bot ne çizme dayanır hasta olmasan bari dikkat et
Sorma canım ya bileklerimize kadar su içindeydik. Kaç senedir burda çalışıyorum daha ilk defa karşılaştım. Yarın yağdığında gene aynı şey olacakmış. Temizlik firması geldi temizlendi de ama ben çok soğudum yani şu halinden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?