347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi ki yağmur çizmelerimi giymişim yoksa halim haraptı. Ayaklarım hiç ıslanmamasına rağmen buz gibi hasta olmazsam iyidir. Bugün bitsin akşam olsun evime gideyim diye dua ediyorum.

ayy kuzum neydi o yağmur öyle. kalktığımda göz gözü görmüyodu. bi de bizim bura açıklık ya fırtınayla birlikte yağıyodu korktum valla

olmazsın inşallah eve gidince sıcak bi duş al bide battaniyeyi kap sıcak bişeyler iç bişecik olmaz

Canım ben o yağmurda işe geldiysem artık her koşulda gelirim diyorum. Sabah 06:00 gibi yağmur ve gökgürültüsüyle uyandık zaten tam evden çıkacağım sırada da en yoğun yağdığı zamandı hiç durulmadı. Sokakta kimseler yoktu. Bir yandan şimşek çakıyor bir yandan gözgözü görmüyor ve suların içinden yürümeye çalışıyordum. Allahtan çizmelerim bir damla su geçirmedi. Bastığım yeri de görmeden ayağımla kontrol ederek gittim. Dizimin biraz altına kadar suların içinde yürüdüm. Ofise geldiğimde 4-5 kişi ya vardı ya yoktu zaten. Kimse gelememiş. Bugün sağsalim evime döneyim başka bir şey istemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar günaydın merci canım bişi sorcam üdn 2012 gelinlerine yazdığın eski bir yazıyı görüdm voyage sorgunda tatil yapıp beğenmişsin sanırsam biz voyage belek ve voyage sorgun arasında şu sıralar kararsızdık titanicten hangi ara vazgeçtim inan bilmiyorum

ama sanırsam akşama voyage sorgunu alacağız

lovelym vallla izmir çok kötü olmuş canım yaaaa şehrin alt yapısı çöktü diyenleri ankarada kara davet ediyorum bir yağmur kar yağdığında oralar ne oluyor görüyoruz

Canım voyageların içinde en iyisi Belek'tir. Sonra Voyage Torba'dır.

ben sorgunu çok beğendim bilmiyorum ki uçak biletilerimizi aldık pegasus fiyat arttırmış zamanlarımızı değiştirip öyle aldık ne gıcıklar ya sürekli fiyatlar ile oynuyorlar

Canım yerler doldukça fiyat artıyor, fiyatlarla oynamıyorlar aslında.

nerelerdesiniz kuzular yaa?
hüm de uzun zamandır yok

dershaneden geldim yemeğin ön hazırlığını tamamladım sayfaya bakayım dedim hiç ilerlememiş

Son düzenleme:
Koskoca günde 1 sayfa ilerleyememişsiniz. Aşk olsunları mı iletiyorum size. Bende ne hevesle gelmiştim işten eve. Ayaklarımı uzatır laptobu açar okurum diyordum kızların yazdıklarını.

Sürekli hapşıruyorum, gribi de yeni atlattım. Bu neyin nesi anlamadım. Bugün kendi rekorumu kırdım üst üste 12 kez hapşırdım.

İzmir güzelleri, izmirde havalar nasıl yağan yağmurla İzmir'in 3 günlük su ihtiyacı birikmiş.

canlarım anca gelebildim işler bitmedi bugün bi türlü.
gizcim soruna hemen cevap veriyorum eve lovelynin de dediği gibi voyage ların içinde en iyisi belek. ben hem sorguna hem belek e gitmiş biri olarak belek i tek geçerim. ama bu hiçbir zaman sorgun un iyi olmadığı anlamına gelmez. sorgun da da muhteşem bi balayı geçirebilirsiniz titanic e on basar bana göre. giderseniz zaten a la cart ları falan görünce ne dediğimi çok iyi anlıcaksın. ana restorantın kalabalığından uzakta başbaşa yemek yiceksiniz ne güzel. tabi açık büfe yemek isterseniz de çocukların giremediği restorantları var. çocukların alınmadığı iskelesi ,havuzu var.
ayyy çocuk düşmanı gibi hissettim birden kendimi kınıyorum ama napıyım ben balayında romantizmin ortasında etrafta çığlık atıp ordan oraya koşuşan çocuklar istemezdim

bizde eğer kendimize uygun bi yurtdışı turu bulamazsak voyage belek düşünüyoruz, nişanlım max royal e de bakalım dedi ama o itici geldi bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…