- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
saol kuzuşummm benim senn dersler nasıl gidio tembellık yapmıosun dimi
aldem aldem napıosun aşağıda sen huhuuuu
İyi ki yağmur çizmelerimi giymişim yoksa halim haraptı. Ayaklarım hiç ıslanmamasına rağmen buz gibi hasta olmazsam iyidir. Bugün bitsin akşam olsun evime gideyim diye dua ediyorum.
ayy kuzum neydi o yağmur öyle. kalktığımda göz gözü görmüyodu. bi de bizim bura açıklık ya fırtınayla birlikte yağıyodu korktum valla
olmazsın inşallah eve gidince sıcak bi duş al bide battaniyeyi kap sıcak bişeyler iç bişecik olmaz
kızlar günaydın merci canım bişi sorcam üdn 2012 gelinlerine yazdığın eski bir yazıyı görüdm voyage sorgunda tatil yapıp beğenmişsin sanırsam biz voyage belek ve voyage sorgun arasında şu sıralar kararsızdık titanicten hangi ara vazgeçtim inan bilmiyorum
ama sanırsam akşama voyage sorgunu alacağız
lovelym vallla izmir çok kötü olmuş canım yaaaa şehrin alt yapısı çöktü diyenleri ankarada kara davet ediyorum bir yağmur kar yağdığında oralar ne oluyor görüyoruz
Canım voyageların içinde en iyisi Belek'tir. Sonra Voyage Torba'dır.
ben sorgunu çok beğendim bilmiyorum ki uçak biletilerimizi aldık pegasus fiyat arttırmış zamanlarımızı değiştirip öyle aldık ne gıcıklar ya sürekli fiyatlar ile oynuyorlar
giriyorum giriyorum kimse yok çıkıyorum napim
kızlar günaydın merci canım bişi sorcam üdn 2012 gelinlerine yazdığın eski bir yazıyı görüdm voyage sorgunda tatil yapıp beğenmişsin sanırsam biz voyage belek ve voyage sorgun arasında şu sıralar kararsızdık titanicten hangi ara vazgeçtim inan bilmiyorum
ama sanırsam akşama voyage sorgunu alacağız
lovelym vallla izmir çok kötü olmuş canım yaaaa şehrin alt yapısı çöktü diyenleri ankarada kara davet ediyorum bir yağmur kar yağdığında oralar ne oluyor görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?