canlarım anca gelebildim işler bitmedi bugün bi türlü.
gizcim soruna hemen cevap veriyorum eve lovelynin de dediği gibi voyage ların içinde en iyisi belek. ben hem sorguna hem belek e gitmiş biri olarak belek i tek geçerim. ama bu hiçbir zaman sorgun un iyi olmadığı anlamına gelmez. sorgun da da muhteşem bi balayı geçirebilirsiniz titanic e on basar bana göre. giderseniz zaten a la cart ları falan görünce ne dediğimi çok iyi anlıcaksın. ana restorantın kalabalığından uzakta başbaşa yemek yiceksiniz ne güzel. tabi açık büfe yemek isterseniz de çocukların giremediği restorantları var. çocukların alınmadığı iskelesi ,havuzu var.
ayyy çocuk düşmanı gibi hissettim birden kendimi kınıyorumama napıyım ben balayında romantizmin ortasında etrafta çığlık atıp ordan oraya koşuşan çocuklar istemezdim
bizde eğer kendimize uygun bi yurtdışı turu bulamazsak voyage belek düşünüyoruz, nişanlım max royal e de bakalım dedi ama o itici geldi bana :44:
Koskoca günde 1 sayfa ilerleyememişsiniz. Aşk olsunları mı iletiyorum size. Bende ne hevesle gelmiştim işten eve. Ayaklarımı uzatır laptobu açar okurum diyordum kızların yazdıklarını.
cnm geçmiş olsun bşye alerjin mi var grip değilsen neden hapırsdın yada tam olarak iileşmemiş olabilirsin..Sürekli hapşıruyorum, gribi de yeni atlattım. Bu neyin nesi anlamadım. Bugün kendi rekorumu kırdım üst üste 12 kez hapşırdım.
Nena eşin hangi gün ameliyat olacaktı hafta sonu mu?
lovelyli cnm günaydınnnn:13:
Günaydın canım. Sabahtan beri bende erken rezervasyon otellerine bakıyorum. Ne taraflara gitsek karar veremedim. Fiyatlar çok uygun. Antalya taraflarına gidersek Mayıs ayındada sıcak olur hem fiyatlarda o zaman daha uygun oluyor. Hemde Manavgat Side falan gezeriz diyorum ama karar veremedik. Akşam birlikte bakıcaz artık kocamla.
ohhh gezin anammmm kim tutar sizibiz bu yıl sırbistan ve hırvatistan-bosna hersek yapıcaz bnm akrabalar orda ya hem zıyaret hem tarihi gezi yapıcaz kocişle 10 günlüğüne düşünüoruz kısmetse 1 hafta akrabalarda 3 günde otelde kalırız dıe dusunduk hem malıyetmızı yarıya ındırırız 3 gün hırvatıstan tatılı yapıcaz orda akraba yok sırbıstan ve bosna da da akrabalar var...
ya bıde ocak gibi uludag dusunuoruz ocak sonu subat sonu bı hafta sonu malıyet ne kadra gelır lovelylı bı tahmının var mı şekerim...ben max ama max 600-800 arası olması lazm o aylarda bu kadar butce ayırabılıo kocıs
hill side beach i begendm ne kadarmıs kuzum haftalıgı
Canım o fiyatlara Uludağ'da tatil yapamazsınız maalesef. Tek kişi fiyatı nerdeyse o kadarı bulur. Çünkü Uludağ'a gittin mi kayak takımı vs kiralıyorsun en azından. Ha ben giderim otelde kalır 2 gece dönerim dersen o zaman olabilir o da şimdi aldığın takdirde. Uludağ'da fiyatlar kişi başı 150'liradan başlayıp çıkıyor. Tam sezonunda alırsanız 300 liraya alırsınız gecelik tek kişi.
Hillside'ı hangi dönem için soruyorsun canım? Fiyatlar tarih aralıklarına göre değişiyor. Bir tarih aralığı söyleyebilirsen bakabilirim. Ama sezonda kişi başı 300-350 liranın üzerine çıkıyor tek kişi fiyatı gecelik.
cnm c.tesi gecesi kalıcaz pazar tüm gün yani 1 gece 2 gün düşünüoruz uludagı ,bnm kayak kıyafetm var kocısınde var sadece takımları kiralıcaz... oda bsy tutmuo araştrdm sadece kalma fıyatı bıze max. 800 mal olursa okeydir bizim için...
hillside ölesine sordm gdecgmden değil bu yaz ki programım farklı bnm,sadece meraktan sordum
O zaman şuanki %10-15'lik indirimlerden faydalanıp bir otel alabilirsiniz canım ama bazıları 4 gün ve üzerine müsaitlik veriyor. Ordaki çoğu otel öyle. 3 gece ve üstü şeklinde çalışıyor. Tek gece kalabileceğiniz otelleri araştırın.
canım voyage sorgun da kara tarafı odada kalmıştık. denizden çok uzaktı club odalarının bile arka tarafında çıkış kapısına yakındı. o yüzden deniz tarafı oda almanızı tavsiye ederim. çünkü onların olduğu bina en önde havuza denize çok yakın. club odasından ben fazla hoşlanmıyorum yerler fayans falan diye. zaten ets ye gittiğinde onlar sana harita da gösteriyolar odaların nerelerde olduğunu.öyle kafam karışık ki mercicim nişanlım istediğin olsun diyor ama maddiyatı düşünmeye başladım cornelia diamond da voyage belek ile aynı ama bir yanım doğa ile iç içe die voyage sorgun tercih edeceğim gibi geliyor bakalım
clubb odası ayrımını anlamadım sadece club odası kara tarafı ve deniz tarafı odaları var onu ets ye soracağım sen biliyorsan yanıtlarmısın
çocuk düşmanı demeyelimde çocuklala uğraşıyorsun diye çocuklardan usanmış olabilirsin
beğendiğine ve tavsiye ettiğine teşekkür ederim canım inşallah bakacağız birini seçeceğiz erken rezerve var haberin olsun
canım biz 7 gece kaldık sadece ilk gun normal restorantta yedık diğer gunler hep a la cart taydık. saat 9 da açılıyo rezervasyon hattı. kahvaltıya gıtmeden odandan hemen yerını ayırtıyosun 7 ye veya 8 e. gittiğinde yerin hazır oluyo. zaten masa sayısı da kişi sayısı da belli öyle kalabalıklık durumu falan yok. italyan restorantları falan çabuk doluyo o yuzden rez. için erken davranmak lazımmerci bide birşey soracağım bir kaç sitede okudum ala cartlar çok doluyormuş sanırsam ücretsiz voyagelerde o yüzden oraya akın ediyormuş millet rezervasyon yaptırmamız gerekiyor sanırsam değilmi bende ala cartlarını denemek isterim çoğu kişi güzel yorum yapmış her ikisi için kötü yoruma rastlamadım
club oda sanırsam bunglovlar bizim ana binada kalmamız daha doğru ama çok güzel yeşillik içinde yürüyüş parkuru varmış side ormanında bu bile beni etkiledi yeşil dostu otel
çok zor işin canım ya , evde sıkılırım diyosan bikaç ay daha sık dişini. en azından ücretli izinlerini kullanıp öyle ayrılırsın. kpss yi düşünüyosan da aslında çok iyi fikir evde kalıp çalışmak çünkü bebek doğunca çok zor olurİş yerindeki başımdaki kadın, hamile olduğum için işten çıkamayacağımı düşünüyor sanırım ki eve laptop verdi. Akşamları ve hafta sonları evden çalış diyor. Biz 2 kişiyiz aynı işi yapan şu an. Yanımdaki kız ben dayanamıycam istifa edicem diyor. Benimde istifa etmem an meselesi ama düşünüyorum şimdi çıkarsam 1sene çalışamıycam. Ben 2 gün evde dursam sıkılan biriyim. İşten çıksam evde de mutsuz olucam. Bir yandan da diyorum kpss ye çalış bu sürede adam gibi. Kurtul şu özeL'den. Bir akıl verin kızlar, kafam çok karışık.
canım voyage sorgun da kara tarafı odada kalmıştık. denizden çok uzaktı club odalarının bile arka tarafında çıkış kapısına yakındı. o yüzden deniz tarafı oda almanızı tavsiye ederim. çünkü onların olduğu bina en önde havuza denize çok yakın. club odasından ben fazla hoşlanmıyorum yerler fayans falan diye. zaten ets ye gittiğinde onlar sana harita da gösteriyolar odaların nerelerde olduğunu.
canım biz 7 gece kaldık sadece ilk gun normal restorantta yedık diğer gunler hep a la cart taydık. saat 9 da açılıyo rezervasyon hattı. kahvaltıya gıtmeden odandan hemen yerını ayırtıyosun 7 ye veya 8 e. gittiğinde yerin hazır oluyo. zaten masa sayısı da kişi sayısı da belli öyle kalabalıklık durumu falan yok. italyan restorantları falan çabuk doluyo o yuzden rez. için erken davranmak lazım
çok zor işin canım ya , evde sıkılırım diyosan bikaç ay daha sık dişini. en azından ücretli izinlerini kullanıp öyle ayrılırsın. kpss yi düşünüyosan da aslında çok iyi fikir evde kalıp çalışmak çünkü bebek doğunca çok zor olur
canım çok teşekkür ederim yorumların bana çok faydalı oldu ben nişanlıma şimdi bir mail attım sen karar ver bana bırakma diye bu dediklerinide göz önünde bulundurdum
ala cartlarından çok bahsetmişler zaten rum ve kababistan kesin benimde favorim olur gidersem zaten balayına sorguna gitmezsem ilerde çocuğum olunca kesin gidicem genelde çocuklu ailler de tercih etmiş çocuklar için ayrı alanları var gürültüden diğer insanlar rahatsız olmuyor diye öyle yapmışlar
İş yerindeki başımdaki kadın, hamile olduğum için işten çıkamayacağımı düşünüyor sanırım ki eve laptop verdi. Akşamları ve hafta sonları evden çalış diyor. Biz 2 kişiyiz aynı işi yapan şu an. Yanımdaki kız ben dayanamıycam istifa edicem diyor. Benimde istifa etmem an meselesi ama düşünüyorum şimdi çıkarsam 1sene çalışamıycam. Ben 2 gün evde dursam sıkılan biriyim. İşten çıksam evde de mutsuz olucam. Bir yandan da diyorum kpss ye çalış bu sürede adam gibi. Kurtul şu özeL'den. Bir akıl verin kızlar, kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?