Gunaydı kızlarr.
Stankıcım henüz hamılelıgının çok başındasın ve anlattıklarından maşallahAllah korusun riskli bir gebeliğin yok.İstersen 8.aya kadar çalışabılırsın.Benım yengemde öğretmen doguma 1 ay kala hala okula gidiyordu.İstifa edip sadece kpss çalışacagım dersen çok sıkılırsın evde emin ol.Bak kadın böyle bir seçenek sunmuş home office şeklinde.Ben hiç düşünmez kabul ederdim.Evimde olur,fazla efor sarfetmeden hemde kendime de vakit ayırarak bir yandan kpss ye calısarak maaşımı yine alırdım.Senin yerinde olsam bu şekilde yapardım.Devlete geçmek hele ki bebeşin olacak en iyisi..Seninki ayrıca hırsından değil ailenle daha iyi bir yaşam şartları altında yaşama isteği ki bebek geliyor.Bu demek oluyor masraflar ikiye katlanacak.Allah tabikide rızkını verir ama ona güzel bir hayat sunmak önemli olan.Mantıklı düşünen sensin canım.
Kpss konusunda ise zorluk çektiğin ders için dershaneye gidebilirsin o da haftada 1 yada 2 gün olur hem canın sıkılmamış olur evde..
günaydın kızlarrr nasılsınız?
benim moralim çok bozuk iş yerine geldgmden beri ağlıyorumbnm yerime almayı düşündükleri adaylara bnm maasımdan tam 500 tl fazla öneriyolar bu sabah formda gördüm bunca zamn buraya bosuna emek vermısım az paraya calısmısım bnm verdiğim emeği haketmediler hakkımı helal etmicem hiç birine geldiklerinde de söyleyip cıkıcam evime gidicem hiç keyfm yok verdiğim emege okadar üzülüyorum ki bana hiç bir şekilde artı olarak dönmedi çok cnm sıkkın
347. dönemden bende varım
bizde evimizi cok seviyoruz yan dairemiz de boş hatta amaa 240bin tl istio muteahhit bizi cok fazla aşıyor... o sebeple baska bı yerde daha uyguna almaı planlıyoruz ama daha 2-3 senemiz var sonra alıcaz kkısmetseee
dyyg hg cnm nasılsın nerelerdsn noldu iş durumlarnnnn keyfin ne alemdeee???
Nenacım günaydın.Lanet olsun özel sektöre işte bu yüzden.Sesini çıkarmadın diye bu paraya çalışmana eyvallah dediler.Şimdide yaptıklarına bak.Benim annemde muhasebeciydi özel bir şirkette her akşam başağrılarıyla geliyordu ortaokul zamanlarımda hatırlıyorm.Sen canını sıkma.İnce eleyip sık doku daha iyi iş imkanları çıkacak karşına inşallah.Üzülme bak.
Günaydın kızlar ne kadar sessizleştik ne oldu bize böyle nazarlar mı değdi??
Nenacım maalesef özel sektörün durumu ortada. Hiç birimizin garantisi de yok memnun olsanda işinden. Bazen de senin yaşadığın durumun tam tersi oluyor. Yıllardır çalıştığın şirket seni kapının önüne koyup yerine daha az maaşla başkasını istihdam ediyor.
Hep düşünüyorum birimiz işten çıkarılmış olsak evimizin kirasını nasıl öderiz diye. Allah sağlık verdiği sürece çalışmaya devam o yüzden. Sende üzülme evde biraz dinlenir sonra şartları ve maaşı daha güzel olan bir yerde başlarsın inşallah. Allah bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı açar.
Kızlar bu arada size bir sorum var. Ben yarın mutfağıma su sebili alıcam. Evinde su sebili kullanan var mı? Arçelik almayı düşünüyorum gri olanlardan. Babam kullanıyor ara sıra bir koku oluyor sanki temizliği yapıldığı halde. Benim de burnum çok hassastır bir tek bu düşündürdü beni.:44:
Gunaydı kızlarr.
Stankıcım henüz hamılelıgının çok başındasın ve anlattıklarından maşallahAllah korusun riskli bir gebeliğin yok.İstersen 8.aya kadar çalışabılırsın.Benım yengemde öğretmen doguma 1 ay kala hala okula gidiyordu.İstifa edip sadece kpss çalışacagım dersen çok sıkılırsın evde emin ol.Bak kadın böyle bir seçenek sunmuş home office şeklinde.Ben hiç düşünmez kabul ederdim.Fazla efor sarfetmeden hemde kendime de vakit ayırarak bir yandan kpss ye calısarak maaşımı yine alırdım.Senin yerinde olsam bu şekilde yapardım.Devlete geçmek hele ki bebeşin olacak en iyisi..Seninki ayrıca hırsından değil ailenle daha iyi bir yaşam şartları altında yaşama isteği ki bebek geliyor.Bu demek oluyor masraflar ikiye katlanacak.Allah tabikide rızkını verir ama ona güzel bir hayat sunmak önemli olan.Mantıklı düşünen sensin canım.
Kpss konusunda ise zorluk çektiğin ders için dershaneye gidebilirsin o da haftada 1 yada 2 gün olur hem canın sıkılmamış olur evde..
günaydın kızlarrr nasılsınız?
benim moralim çok bozuk iş yerine geldgmden beri ağlıyorumbnm yerime almayı düşündükleri adaylara bnm maasımdan tam 500 tl fazla öneriyolar bu sabah formda gördüm bunca zamn buraya bosuna emek vermısım az paraya calısmısım bnm verdiğim emeği haketmediler hakkımı helal etmicem hiç birine geldiklerinde de söyleyip cıkıcam evime gidicem hiç keyfm yok verdiğim emege okadar üzülüyorum ki bana hiç bir şekilde artı olarak dönmedi çok cnm sıkkın
hiç ses çıkmamış bugün kimselerden :44: iyice boşladınız buraları kızlarrr
biz bugun bi ev bulduk kendimize satılık tek sorun 1oda 1 salon olması ama çok güzel çok kullanışlı bi ev sizce ilerde çok sorun olurmu kızlar ? 5 sene falan sonra satar daha büyük biyere geçeriz diye düşünüyoruz
Selamlar herkese.
Stanki bebişinin fotoğrafını eklede cinsiyet tahmininde bulunalım annesi 12 haftalık olmuş bilem pıtırcığımız büyüyor.
Evin fiyatı kesenize uygunsa hiç kaçırmayın derim. İmkanınız olduğunda satar daha iyisini alırsınız. Nasıl bu arada ev fiyatları canım. Bu baktığınız evin fiyatı ne kadar. 3 yıldır elalemin evine 21 bin lira para vermişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?