347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzycim nasılsın canım stankiye söylediklerine katılıyorum bence de cok sıkılr evde,home ofis mantıklı aksamları ve hafta sonları için demiş kadın gün içinde yine şirkette olucak,bide stankki radyasyonlu bir yerde çalışıo bebek için oldukça tehlikeli bana kalırsa işi bırakması daha mantıklı parada bır yere kadar ona yada yegenımıze bsy olmasnda para kazanmasn napalım eniştede yettiği yere kadar kayat bu her zamn ballı börekli olmuo malesef

günaydın kızlarrr nasılsınız?

benim moralim çok bozuk iş yerine geldgmden beri ağlıyorumbnm yerime almayı düşündükleri adaylara bnm maasımdan tam 500 tl fazla öneriyolar bu sabah formda gördüm bunca zamn buraya bosuna emek vermısım az paraya calısmısım bnm verdiğim emeği haketmediler hakkımı helal etmicem hiç birine geldiklerinde de söyleyip cıkıcam evime gidicem hiç keyfm yok verdiğim emege okadar üzülüyorum ki bana hiç bir şekilde artı olarak dönmedi çok cnm sıkkın

Bırde perşembe-cuma bize tatiillll Görev almadım sınav gözetmenliği çünkü köyde çalışanı yine başka köye gönderiyorlar.Bende bu şans varken gider en uzak ikinci köye görev çıkardı.Birinci neresi mii?? Tabiki de bizim okul
Bugün evdeyim yarın İzmire geçebilirim.Kedim bende kalıyor artık.Sorumluluğum büyüük.Evde yalnız 2 günden fazla kalamıyor hergün ilaç içmesi gerektiği için.O yuzden 4 gün evden uzaklaşamıyorum anca 2bucuk gün.Şimdide spora gidiyorum bakalım eve gelince de temizlik.

Ergenliğin doruklarında olan sınavı pek takmayan öğrencilerim başarılar diliyorum.

Nenacım günaydın.Lanet olsun özel sektöre işte bu yüzden.Sesini çıkarmadın diye bu paraya çalışmana eyvallah dediler.Şimdide yaptıklarına bak.Benim annemde muhasebeciydi özel bir şirkette her akşam başağrılarıyla geliyordu ortaokul zamanlarımda hatırlıyorm.Sen canını sıkma.İnce eleyip sık doku daha iyi iş imkanları çıkacak karşına inşallah.Üzülme bak.

Günaydın kızlar ne kadar sessizleştik ne oldu bize böyle nazarlar mı değdi??

Nenacım maalesef özel sektörün durumu ortada. Hiç birimizin garantisi de yok memnun olsanda işinden. Bazen de senin yaşadığın durumun tam tersi oluyor. Yıllardır çalıştığın şirket seni kapının önüne koyup yerine daha az maaşla başkasını istihdam ediyor.

Hep düşünüyorum birimiz işten çıkarılmış olsak evimizin kirasını nasıl öderiz diye. Allah sağlık verdiği sürece çalışmaya devam o yüzden. Sende üzülme evde biraz dinlenir sonra şartları ve maaşı daha güzel olan bir yerde başlarsın inşallah. Allah bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı açar.

Kızlar bu arada size bir sorum var. Ben yarın mutfağıma su sebili alıcam. Evinde su sebili kullanan var mı? Arçelik almayı düşünüyorum gri olanlardan. Babam kullanıyor ara sıra bir koku oluyor sanki temizliği yapıldığı halde. Benim de burnum çok hassastır bir tek bu düşündürdü beni.:44:

güzel şeyler bence bunlar

bnde 3,5 yıl muhasebe yaptm canım anneciğini okadr ii anlıyorumki esasen üzülmemdeki sebep gerceklerle yüzleşmiş olmak bunca emek verdm bir şeyleri sisteme soktum bnden sonra gelecek olan işin keyfni sürücek aslına bakarsan ben verdiğim emeğin karşılıgnı alamadıgma üzülüyorum yoksa istiolarsa 1000 tl zam yapsınlar onemlı degıl

malesef özel sektörün dezavantajı çok garantin yok eve girsen seni düşündürüo büyük bsye yatırım yapsan dusunduruo cocuk yapacaz onu bıle dusunuyoruz ya işsiz kalırsak ya bsy olursa die neyse allah saglık verdgı muddetce acıkta kalmayız ama ben bıraz dınlenıcem evımde ve kpss ye agrlık verıcem boyle olmıcak

canım sebili biz iş yernde kullanıoruz koku falan yaptgna şahit olmadm bilmiyorum

Canım kadın home office demiyor, kadın iş yerinde çalıştıktan sonra akşamları da evden çalışın, hafta sonlarıda tatil olmamıza rağmen evden iş yapıcaksınız diyor. Rica minnet ile değil. Zoraki olarak dayatıyor. İşe bir kişi daha almak yerine 3 kişinin işini 2 kişiye yaptırmaya çalışıyor. Ayrıca mesai ücretinin adını bile anmıyor. Normalde bizim dışımızdaki birimler yarım saat evden çalışsa mesai yazıyor. Eğer evde çalışmaya bir başlarsak sonu gelmez, çünkü yurtdışı müşterilerimiz var, saat farkı var, hangi saatte bana sorun bildirirlerse ,bu durumda benden çözüm bekleyecekler.

Yarın için toplantı talep ettik. İş dışında evden çalışmak istemediğimizi açık net belli edeceğiz daha da zorlarsa kafamıza koyduk iki kişi aynı anda istifa edeceğiz.

Canım hep öyle olur zaten, bizde şimdi 2 kişi bu işi yapıyoruz ya. Biz çıkınca bak gör 3. kişiyi de alırlar 4. kişiyi de. En azından kıymet bilmeyen insanlarla daha fazla vakit geçirmeyeceksin, iyiki istifa etmişsin.

Ben bu şirkete gectikten sonra diğer şirkette benim yerime gelen kişi 2 ay dayanmadı istifa etti. Ondan sonra gelen kişi işleri beceremedi, işler kötüye gitti. Sen hiç üzme tatlı canını sen işini hakkıyla yapıyorsan onlar seni mumla arayacaklar.

selam canlarımmmm çok fena belim ağrıyo bugün oturup kalkamıyorum ya duş alıp yatıcam

tünaydınlarrr

biraz ortalık toparladım dünkü çamaşırları ütüledim yenilerini makinaya attım işi anca bitirdim. şimdi de eşime öğle yemeği hazırlıcam

3 haftadır annemlere gidemiyoduk bu akşam gidiyoruz. annemde kaç gündür sorup duruyo gelicekmisiniz diye özleştik çok

Selamlar herkese.

Stanki bebişinin fotoğrafını eklede cinsiyet tahmininde bulunalım annesi 12 haftalık olmuş bilem pıtırcığımız büyüyor.

Bu arada kayınvalidemi çok fena oyuna getirdi sevgili yiğeni ve kardeşi. Kardeşi kayınvalidemi aşure yapalım diye çağırmış, kayınvalidem de gitmiş. Gittiğinde yiğeni ve sevmediği bir arkadaşının da orada olacağını bilmiyormuş. Yiğeni bebeğini kucağına verip bir kaç "masum" poz çekmek istemiş teyzesiyle, (eşi yurt dışında sanırım şuan) "eşime göndericem" demiş ama faceten herkese açık paylaşmış fotoğrafları. Yani amacının artık sadece beni sinir etmek ve huzurumuzu bozmak olduğu çıktı ortaya. Belliydi de kayınvalidemler bir türlü açmıyorlardı gözlerini. Şimdi anladılar. Amaç bak biz teyzemle böyle mıçmıçız aslında. Kayınvalidem bin pişman olmuş orda anlamışta fotoğraf çekmesinden. Eve gelincede alt komşusuna söylemiş. Böyle böyle fotoğraf çekildik kocama yollucam dedi demiş. Komşusuda "ah be F... onları facebooka koyacak o" demiş. Nitekimde öyle oldu. Kayınvalidem yeminler ediyor şimdi bir daha gitmicem diye ama iş işten geçti bende... Bunu bana 2. kez yapıyor çünkü.

Son düzenleme:
hiç ses çıkmamış bugün kimselerden :44: iyice boşladınız buraları kızlarrr
biz bugun bi ev bulduk kendimize satılık tek sorun 1oda 1 salon olması ama çok güzel çok kullanışlı bi ev sizce ilerde çok sorun olurmu kızlar ? 5 sene falan sonra satar daha büyük biyere geçeriz diye düşünüyoruz

Evin fiyatı kesenize uygunsa hiç kaçırmayın derim. İmkanınız olduğunda satar daha iyisini alırsınız. Nasıl bu arada ev fiyatları canım. Bu baktığınız evin fiyatı ne kadar. 3 yıldır elalemin evine 21 bin lira para vermişiz.

Selamlar herkese.

Stanki bebişinin fotoğrafını eklede cinsiyet tahmininde bulunalım annesi 12 haftalık olmuş bilem pıtırcığımız büyüyor.

Haftaya gidicem canım doktora. Annem çok ısrar etti yarın gidelim diye ama belki haftaya cinsiyetini öğrenirim diye sabrediyorum.

Sabah otobüse koştum diye eşim çok kızdı. Bugün aramız limoni. Yarın aramız tatsızken gitmek istemiyorum.

istanbulda ev fiyatları tavan yapmış durumda tam da bize denk geldi. beğendiğimiz evlerin satılık halleri 2odalı olursa 300bin den başlıyo canım. bu bir odalı evi de 200e bulduk biraz pazarlık yapsak 190-180e falan bırakırlar belki. yarın nişanlımın babası bi araştırcak inşaat sahibini bakalım bi gelişme olcak mı. ev kutu gibi ama çok tatlı içine girince acayip mutlu hissettim kendimi nişanlım da aynı hissetti bakışından belliydi. aralık sonunda oturuma hazır olcak alırsak hazirana kadar rahat rahat döşeriz içini hem fazla eşya masrafı da çıkmaz

kızlar balayı konusunda çok kararsız kaldım yardıma ihtiyacım var. yurtdışı turlarının düğün üstüne çok yorucu olacağını düşünerek vazgeçtik. istanbul kalkışlı gemi de istediğimiz oda fiyatı toplamda 8000tl gibi bi fiyata gelince gemi hayallerimizi de düğünden bir sonraki seneye ertelemek zorunda kaldık. şimdi antalya düşünüyoruz 4 otel arasında kaldık hadi bana yardım edin seçemiyorum:44:
1.Cornelia Diamond
2.Mardan palace
3.Titanic deluxe belek
4.Voyage belek (daha önce gittiğimiz için nişanlım tekrar gitmeyelim diyo o yüzden onu son seçeneğe bıraktım ama yinede vazgeçemiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…