347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merci canım bizde o kararsızlığı yaşıyoruz en son tura gidip görüşeceğiz nişanlıma göre voyage belek yada cornelia diamond olmalıymış hatta tek voyage beleğe gitmeliymişiz bilmiyorum

mardanı düşündüm bir ara ciddi ciddi ama orası bana göre değil

titanic belek çok güzel 2014 topiklerinden 2 arkadaşta bir hafta arayla oraya aldı balayını bir ara bende düşünmüştüm ama eledim

voyageler ve cornelia grubu arasında kaldık

yurtdışı bence ağustos eylülde olmalı ki düğün yorgunluğundan sonra gezmekten keyif alırsın dersen ki ben öğretmenim koca yaz benim zaten sen bilirsin ama yurtdışı turu balayında değilde başka zaman daha iyi olur gibi

merci canım bir istanbullu olarak en mantıklı şekilde al demeliyim sana ama 1 oda 1 salona inan fazla geldi bana bu fiyat ya belki muhittendir ataşehir tarafıysa maalesef öyle ama 2 oda 1 salon baksan ilerde çocuk olma durumu felan 5 sene ertelicekmisin bilmiyorum ama allahın işi inan o ev sana yetmeyebilir canım illa almak zorundamısınız onuda bimiyorum

biz geçen küçükyalıda gördük yeni bir ev minübüs caddesinde 3 oda 1 salon 200 bindi şok oldum içi yeni yapılmış tertemiz normalde küçükyalıdada arttıo fiyatlar bide belediye onay verirse kat planına göre çoğu ev yıkılıp tekrardan mütahit girip yapacak ama işte şimdilik böyle

bu şehir maalesef pahalı canım biraz daha araştırın daha zaman var ama siz bilirsiniz içinize sinmesi önemli olan

O kadar güzel anlatmışsınki evi benim içim bile kıpır kıpır oldu. Allah'ım gönlünüze göre versin.

Lovely bugün mesaide misin? Değil misin? Sabahın köründe kalktım. Neyse zorum.

Günaydın Stanki, Nasılsın? BebeK ne durumda cinsiyet öğrenmeye az kaldı demek. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.

Günaydın Stanki, Nasılsın? BebeK ne durumda cinsiyet öğrenmeye az kaldı demek. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.

Günaydın canım, bebeği bugün itibariyle tam 4 haftadır görmedim. Haftaya görücem inşallah. Amin canım güzel duaların için. Bazı doktorlar cinsiyeti hemen söylüyormuş bazıları 4 ayın bitmesini bekliyor. İnşallah bizimki söyler.

Sen neler yapıyorsun. Çok fazla göremiyoruz seni burda.

Canım inşallah öğrenirsin cinsiyetini ama önemli olan sağlıklı olması tabi ki. İsim düşündünüz mü?

Canım işte nişan taktık sevgiliyle, sonra kuzenimin düğünü oldu onun koşturmacası vardı. Evet fazla takılamıyorum ders çalışıyorum kpssde bu tercihlerde de atanamadım.

Son düzenleme:

Kpss de bu tercihlerdeki en düşük puanlarla en yüksek puanlar açıklanmış, bugün sabah puanlara baktım. Bu devirde sağlıkçı olmak lazımmış. Kpss'de lisans için mi hazırlanıyorsun. Bende işten çıkarsam kpss ye yoğunlaşıcam.

Kız olursa Meyra düşünüyoruz, erkek olursa Arda düşünüyoruz. Bakalım fikrimiz değişmezse.

Kesinlikle canım haklısın. Ben çok pişmanım sağlık meslek lisesini kazandığım halde ailemden o yaşta ayrı kalmak zor geldiği için düz liseye gitmeyi tercih etim. Ama işte o yaşlarda doğru yönlendirme yapılmadığı için şimdi bunun pişmanlığını yaşıyorum. Sağlık dışındaki bölümlerin puanları zaten düşmemiş yükselmiş tam tersine.

Ben sabah ortaöğretim, ön lisans, lisans puanlarına şöyle bir göz gezdirdim. Ortaöğretim puanları çok uçmuş. Ön lisans ve lisansa göre onların işi daha zor. Ben en son kpss ye ön lisanstan girdim şu an lisans mezunuyum. Ön lisans mezunuyken kpss ye ağırlık vermediğim için çok pişmanım.

Ortaöğretimde zaten alınan memur sayısı da çok az olduğu için puanlarda dolayısı ile çok yüksek kapatmakta. Ben de geçtiğimiz sene önlisans mezunu olarak girmiştim bu sene lisans mezunu olarak hazırlanıyorum. Ama lisans mezunu olarak girmek beni korkutuyor. Lisans soruları hem daha zor oluyor hem de önlisansa göre aynı net daha az puan getiriyor. Son kez gireceğim zaten kpssye olmazsa başka da girmem. Bu arada Lisans aöf mezunu musun? Hangi bölüm?

Ön lisans Bilgisayar Programcılığı, Lisans Aöf işletme. 4 yıl lisede bilgisayar oku, Ünide 2 yıl bilgisayar bölümü oku. Sonra bunların lisans tercihleri sırasında hiç bir katkısı olmaması üzücü. Şu MEB onaylı sertifakalar varya onlar işe yarıyor mu acaba? Bu arada ne kadar çok şoför alımı var 70 altı puanlarla çok kişi yerleşmiş.

Sen son sınavdan kaç puan almıştın?

Canım ya sen Bilgisayar bölümü mezunu musun? Önlisansa biraz asılsa idin gerçekten çok iyi olurdu bilgisayarcıların alımı da önlisans içinde baya çok. Evet meb onaylı sertifakalar işe yarıyor memurluk kadrolarında bilgisayar sertifikasını özel şart olarak isteyen yerlere başvurabiliyorsun. Ancak ayırıcı pek bir özelliği kalmadı üniversite mezunu olan herhangi kimse okulda bilgisayar dersi gördüğü için bunu transkript ile ispatladıktan sonra bilgisayar sertifikası isteyen yerlere başvuru yapabilmekte. Ben de şuan lisans işletme mezunuyum. Pazarlama önlisanstan sonra aöf ile tamamladım. Şu an kullandığım kpss puanı 82,5.

Puanın iyi canım maşallah, baktın mı bu tercihte sizin bölüm en düşük kaçtan kapatmış? Bana yerleşirsin gibi geliyor. Evet bilgisayar mezunuyken kpss ye asılmadığım için pişmanım. Özelde 6 yılım bitti, yarının ne olacağı hiç belli değil. Bu senenin bir önceki kpss tercihlerinde arkadaşım 83 puanla yerleşti bilgisayar programcılığı bölümünden.

Canım puanım yığılmanın olduğu kısımda. Bizim bölümden hiç alım yapılmadı ki bu atamalarda. Zaten bölüm bazında sıralamam 105 ancak bölümümden alım olmadığı için şansızım bu konuda. 3001 den de imkansız puanlar 82 ye kadar düşmez. Önlisansta en iyi alım yapan bölümlerden bilgisayar ya. Benim arkadaşım da kaç senelik memur bilgisayar programcılığı mezunu oda. 81 ile atanmıştı zamanında. Keşke sen lisansa tamamlamasaydın ama olsun önümüze bakmak lazım. Hayırlısı olur umarım hakkında.

Hepimizin hakkında hayırlısı canım, siz düğün tarihini konuşuyor musunuz? Nişanlınla aranızda. 2014 gelinlerimiz çoğalsın inşallah

Hepimizin hakkında hayırlısı canım, siz düğün tarihini konuşuyor musunuz? Nişanlınla aranızda. 2014 gelinlerimiz çoğalsın inşallah

Canım bizim 2014 ağustos ayının sonunda ya da eylülün başında olacak tam tarih kesinleşmedi henüz? Ocak ayında tam belli olacak bakalım.

Canım bizim 2014 ağustos ayının sonunda ya da eylülün başında olacak tam tarih kesinleşmedi henüz? Ocak ayında tam belli olacak bakalım.

Ohh ohh eylül düğün için güzel bir ay bende eylülde evlenmiştim. Musss'uda 2014 de everiyoruz inşallah. Yok mu arttıran Belki sedulu da bir süpriz yapar. Bu arada sedulu kpss yi ne yaptı acaba? O umutluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…