347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ohh ohh eylül düğün için güzel bir ay bende eylülde evlenmiştim. Musss'uda 2014 de everiyoruz inşallah. Yok mu arttıran Belki sedulu da bir süpriz yapar. Bu arada sedulu kpss yi ne yaptı acaba? O umutluydu.

Canım Sedulunun başka bir sayfada yazdığı gönderiye dayanaraktan yaptığım tahminim sanırım onunda olmamış. 2014 hazırlanacağını yazmış çünkü.

Selamlar fistiklar

Dun aksam anneme geldik. Dugun albumumuz sonunda hazir olmus alabildik. Cok guzel olmus. Simdi bi tanesini secmemiz gerekio buyutucek fotocu ama hepsi guzel secim yapmak zor olucak.

Bu ay sonunda borclarimizin bir kismi bitiyo rahatiz dedik arabamizin kapisi bozuldu. On sofor tarafi kilitli kaldi acilmiyodu 250 liraya yapilacakmis. Geldimi de ust uste gelio hersey. Uzuldum cok. Parcasi da bulunmamis izmirden gelicekmis bilseydik burda gotrmezdik eve gidince gotururduk. Simdi o kadar esyayla eve otobusle gidicez. Araba bikac gun kalicakmis.

Kpss ye hazirlanan guzeeller hepimiz icin hayirlisi olsun. Bende cok korkuyorum. Ptesi ilk turkiye geneli denememiz var. Bakalim sonuclar nasil olucak

canım bugün gidip ets yle görüştük titanic i kesinlikle tavsiye etmedi. biz balayı diyince hemen voyage belek dedi benim bişey söylememe fırsat vermeden bizde yok oraya daha önce gitmiştik onu düşünmüyoruz dedik aklımızdaki otelleri saydık. mardan palace ı çok tavsiye etti ama animasyon olmadığı için ben çok tereddüt ettim. şimdi son iki otele indirdik cuma ya kadar karar vercez cornelia ve mardan arasında. bu arada çok ucuza uçak bileti bulduk pegasustan ve hemen aldık. yani kısacası 23ünde antalyaya gideceğimiz belli oldu da geriye otele karar vermek kaldı

evet canım ev ataşehirde o yüzden fiyatı böyle zaten. benim işime yakın olması için oralardan düşünüyoruz. 5 yıl çocuk düşünmüyorum ben. küçükyalıdaki evler hep çok eski ben 0 ev istiyorum o yüzden bulamıyoruz ucuza. en kötü ihtimalle kiralığa çıkıcaz kesemize göre bir satılık bulamazsak

Mercm bizde uçak biletini pegsustann aldık canım uygundu bugn ets y gittik bize voyage dedi sonra illa denize gircez diyosnız voyage sprguna gidin hatta tekirova da dolce vita güra premier var dedi kafa karıştırdı ama bize sorgun dedi deniz içn Belek deniz bulanık sona bana kızmayın dedi belekte cornelia ve voyage yi söyledi

Merci sana cornelia diamonda git derm

Kızlar bugün kadiköyde iki gelinlik çi gezdik iki modaevi gezdm ikiside iyidi karar vedik dikilcek

az önce itibariyle cornelia nın göl evlerine karar verdik canım inşallah süper olcak
seçme konusunda darısı senin başına artık

Nenacım eşinin ameliyatı çok başarılı geçer inşallah. Dualarım sizinle.

stanki canım çok teşekkür ediyorum kuzum benim... dün sabah 10.30 gibi girdi ameliyata çok uzun sürmedi ameliyattan sonra 4 saat istirahat etti sonra evimize geldik kv-kp hep beraberdk sonra aksam yemegı yedık onlar gıttı bnm aılem geldı görmeye falan derken 10 gibi bşbaşa kaldık kocamla o sürekli uyudu uyandı sonra bı ara onu lavaboya götrdüm işini hallettkten sonra başı döndü kollarımın arasından kaydı yere yıgıldı kabus gibiydiyere yatrdm napıcgmı bilemedm ben cıglık cıglıga delırdım o sonra ayıldı kalktı korkma askım iyiyim basım döndü dedi ben aglamaktan catladm zaten bıde yorgndum uykumda vardı ama bı kac saat daha uyumadm onu izledm nefes alıomu dıe sabaha kadr bın defa uyandm nefes alıomu dıe baktm anlcgn kabu gibi bir gece gecirdm bugun cok şükür iyi burnu pansumanlı ama direnci yernde bebişler gibi bakıorum bebe bıskuvısınden mama yapıorum onu sevıo

Ne kadar saçma bir pazardı. Güne ağlayarak başladım, sonra öyle devam etti. Annemler kendilerine yakın bir yerde 0 bir ev bulmuşlar ev çok güzel, fiyatı kesemize uygun. Kayınpederimi ve kayınvalidemi de aldık annemlerin oraya eve bakmaya gittik. Biz şu an kayınalidemlere yürüme yoluyla 10 dk uzakta oturuyoruz. Kendi aileme uzaklığımızda 2 vesait. Neyse arabaya bindik, kayınvalidem ile kayınpederim durgundu biz uzaklaşacağız diye kendilerince duygusala bağlamışlar. Neyse eve gittik baktık evin beğenilmeyecek bir yeri yoktu o yüzden hiç birşey söyleyemediler ama keyifsizlerdi. Benim anne babam eve baktıktan sonra buyrun bize çaya gidelim dediler. Kayınpederim biz eve gidelim dedi. Bizde dedik eve dönelim. Sonra kayınpederim bana döndü siz isterseniz kalın diye. Ben birden istem dışı olarak bir bağırdım, ama hiç isteyerek olmadı gidiyoruz işte eve diye bağırdım. Sonra evimize geldikten sonra ben niye bağırdım diye ağladım, ağlamaktan burnumdan kanlar aktı, karnıma sancılar girdi. Duygularıma hakim olamıyorum. Sanırım bilinç altında kızgındım birden bağırmış oldum. Benim ailem evi alsaydık, ödemelerde yardım edecekti. Eşimin ailesi dilimde tüy bitmesine rağmen bulunmuş olduğumuz yerde bir ev bulamadı. Hemde bizimkiler bu kadar çaba gösteriyorken surat asıyorlar. Buna sinir oldum sanırım.

stankican sen napıosun yegenımız nasıl bakalım bulantılrın basladımı?

burdasın değilmi ben bi duş alıp gelıcem burda olursan sohbet ederiz kuzucugummmm

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Kaç gün raporlu? Sen işten bu pazartesi mi ayrılıyordun.

stankican sen napıosun yegenımız nasıl bakalım bulantılrın basladımı?

burdasın değilmi ben bi duş alıp gelıcem burda olursan sohbet ederiz kuzucugummmm

Miğde bulantılarımız azaldı, ama çok sulu gözlü oldum. Ben buralardayım, sıhatler olsun

stankiş kuzummmm sen tuzla da oturuodun dimi unutuorum ya kusura bakma annenler nerde oturuo eve nerden baktınız ki???

sen evet içinden kızmışsın istem dışı da dışından kızmışsınüzülme olur bazen öle şeyler kp özür dilersin olur biter anlayış gösterirler heralde bide hmilesin duygularnı kontrol edemmen cok normal bozma moralını canım benım

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Kaç gün raporlu? Sen işten bu pazartesi mi ayrılıyordun.

Miğde bulantılarımız azaldı, ama çok sulu gözlü oldum. Ben buralardayım, sıhatler olsun

evet allah korudu kabus gibi bir aksamdı yarın sabah erkenden gidiyoruz burnundakı tamponları aldrmaya sonrada vapurla bogaz keyfı yapıcaz canı cekmıs kocamın illede vapıra bınelım dedı

ben ayrıldım işten gecen perşembe son günümdü bakalım bı kac ay oturmaı planlıorum aslında bı iş teklıfım var şimdlk maaşıda iide iş yükü oldukca fazla kendıme guvenemıorum hemde bıraz evde oturmak ıstıorum... eşim haftaya p.tesiye kadar raporlu aslında dr 10 güne kadr verebılecgnı söyledi ama eşim okadar uzun kullanmak ıstemedı işleri yogun birine devretti baştan sagma yaparlar dıe ısının basına dönücek 1 hafta sonra...

miğde bulantılarn varmıydıki azaldı ben hıc söledgne denk gelmedm ee ii maşallah azaldıysa rahatlamıssındır kıyamam sana ben tontiş...

Annemler pendiğin üst tarafında oturuyorlar, Sabiha Gökçen yolu üzerinde. Tuzla'ya marina yapıcaz dediler ev fiyatları birden uçtu 6 ay önce baktığımız aynı evin fiyatı ile şu an baktığımız evin fiyatı arasındaki fark 25 bin.

pendiğin üst trafıda güzel sabıha goncenn oralar daha uygun bızım pendgn merkzne göre bende o ust kısımlarda ev bakmaı planlıromda merkeze uzak ya arabada olmaynca zor olur ev alınca arabada alamayız bılemıorum esımde dıokı ordan ev alıcam arabada mecburı hale gelıcek pendgn ıcınden alrm daha ıyı tum vasıtalara yakın hem buralar daha degerlı dıo bılmıom bakıcaz artık ayrıca kv-kp nıe uzuluo uzak dedıklerı yer tuzla pendık bende bsy sandım...

evet tuzlayada marına yapıolar calısmalar basladı bakalım bızım marınamı guzel sızınkımı guzel olcak hadı yarıstıralım

Miğde bulantılarımız vardı baya, miğde buluntası+tiksinme. Şu an daha azaldı. Yarın bebiş tam 3 aylık olacak. Canım paranın iyi olmasına bakma iş çok yoğunsa. İş rahat olsun parası az olsun. Ben parası iyidi diye şimdiki işime başladım bundan sonraki iş stratejim parası az olsun, işi az olsun, kafam rahat olsun.

Yarın boğaz turu yapacaksınız ya, soğuk eşinin burnuna zarar vermesin. Ameliyat olurken burnunun şekline bir şey yapıldı mı?

Sen duşunu al canım, ben buralardayım.

Kv-Kp bebek doğduktan sonra, bebeğe onlar bakacak diye can atıyorlar. Annemlerin oraya taşınırsak, çocuğa benim annem bakacağı için torunlarından uzak kalacaklar diye üzülüyorlar. Ben kayınvalideme bebeği gözü kapalı bırakırım. Ama şartları görüyorlar. Biraz mantıklı düşünülmesi lazım.

Düşün bu baktığımız ev dublex, yüksek giriş+ 1.kat. 2+1, üst katta mutfak oda birleşik. Yukarıda banyo tuvalet var. Aşağıda katta 2 oda var. Tekrar banyo tuvalet var. Site güvenlikli site. Fiyatı 120.000 Tuzla'da bu fiyata eski ev bile yok.

Emlak Ofisinden 2+1, 94 m2 Satılık Daire 120.000 TL'ye sahibinden.com'da - 145290506

Heryere marinaye ne gerek var yaw. Doğal yapıyı bozuyorlar.

oy stankim kıyamam ben sana yaa birden içindeki duygular dışarı fışkırıvermiş hamilelikte çok normal hiç üzme kendini eminim kayınpederinde hak vermiştir sonra düşününce. sabah sabah da öyle şeyler okuyup ağlamaya yer arama sen mutlu ol ki kuzucuğun da mutlu olsun

nenacım çok geçmiş olsun eşine inşallah çabucak iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…